خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13693 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: faz
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: ساحل  (دفعات بازدید: 1072 بار)
silent dream
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 3

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 0

« : 09 آبان 1388,ساعت 00:46:24 »

سلام دختر 21 ساله ام دانشجوی  رشته حقوق.از ترم اول که وارد دانشگاه شدم یکی از همکلاسیام خیلی بهم توجه میکرد سر کلاس حواسش همش به من بود.منم ازش بدم نمیومد ولی دوست داشتم اذیتش کنم اون هیچوقت واسه دوستی اقدام نکرد ولی من هر روز علاقم بیشتر میشد.هنوزم بهم توجه داره ولی کاری انجام نمیده الان دیگه میدونه که دوسش دارم ولی کاری نمیکنه دیگه خسته شدم .از نظر ظاهری بد نیستم .ولی دارم اعتماد به نفسم از دست میدم.سر کلاس همیشه اضطراب دارم  با بسرا زیاد ارتباط داشتم ولی وقتی باهام حرف میزنه هول میشم نمیتونم جواب بدم انگار تا حالا آدم ندیدم.اون اصلا بسر دست نیافتنی نیست من  دوستای بهتر از اونم داشتم ولی خیلی دوسش دارم رسیدن بهش برام مثل رویا شده.کمکم کنید نمیتونم درس بخونم. :'( :'( :'(
خارج شده است
بنیامین هادی زاده
Newbie
*
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 11

تشكر
اهدا شده: 22
دريافت شده: 13

« پاسخ #1 : 09 آبان 1388,ساعت 01:10:31 »

سلام

به نظر زیبا نیست که دختر خانومی با شان و شخصیت مانند شما اینقدر مجذوب دلشیفته پسری شده باشه که کارش فقط بی توجهی به شما بوده..
1001 دلیل میشه اورد که شاید طرف به کسی دیگه فکر میکنه/اینقدر بدبختی داشته باشه که با دیدن شما به تنها چیزی که فکر نمیکنه دوستی با شما باشه.
گوهر زیبای وجودتون احتیاج به مواظبت داره - شما گلی هستین که نباید جلوی هر بادی قرار بگیره ریسک پرپر شدن شما رو می تونه در بر داشته باشه..

خارج شده است
silent dream
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 3

تشكر
اهدا شده: 0

« پاسخ #2 : 09 آبان 1388,ساعت 01:19:07 »

سلام من میدونم که اون از من خوشش میاد ولی نمیدونم چرا نمیاد بهم بگه الان 3 سال گذشته اون این ترم دیگه از دانشگاه میره درسش تموم میشه هر شب خوابشو میبینم.همه ی این 3 سال دوسش داشتم .اگه بره دیگه نمی تونم بیداش کنم.نمیدونم چرا نمیاد بعضی وقتا فکر میکنم داره کارای منو تلافی میکنه ولی اگه میخواست تلافیم بکنه تا الان دیگه باید تمومش میکرد.
به بهونه های مختلف باهام حرف میزنه ولی من هر دفعه چون هول میشم خراب میکنم ناراحت میشه.با اینکه دوستام میگن از نظر ظاهری خیلی ازش سرم ولی  نمیتونم تو چشاش نگاه کنم اعتماد به نفس ندارم.
از نگاهش میدونم که اونم از من خوشش میاد بهم خیره میشه ولی حرفی نمیزنه .من با همه میتونم خوب ارتباط برقرار کنم ولی نمیخوام من برم جلو باهاش حرف بزنم به نظرتون چیکار کنم که بیاد حرف بزنه؟
میترسه دوباره بد جوابشو بدم. :'(
به نظر شما معنی این همه توجه و نگاه کردنش چیه؟
خارج شده است
Kourosh
کوروش
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 148

تشكر
اهدا شده: 195
دريافت شده: 125

« پاسخ #3 : 09 آبان 1388,ساعت 01:20:11 »

شاید هم فقط داری بازی hard to get رو بازی می کنه...

سکوت

خارج شده است

یه زخم تازه کم دارم، برای باور پاییز...
امير مهدي
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 102

تشكر
اهدا شده: 31
دريافت شده: 44

« پاسخ #4 : 10 آبان 1388,ساعت 02:23:43 »

به نظر من يارو مرض داره شما هم اينقدر به اين پسره فكر نكن اون داره با تو بازي ميكنه . من حاضر نيستم واسه يه دختر حتي يه شب فكر كنم
خارج شده است

به خاموشي ما منگر ماخود معدن رازيم
فلك بشكست بال ما وگرنه اهل پروازيم
saharnaz
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 14

تشكر
اهدا شده: 3

« پاسخ #5 : 10 آبان 1388,ساعت 07:45:16 »

ساحل عزيزم
از من مي شنوي توجه نكن، بيخود ذهن خودت را درگير اين مسائل نكن.توخيلي وقت براي ازدواج داري.
مطمئنا موقعيت هاي خيلي خوب هم خواهي داشت.
بدون اگه قسمت هم باشين حتما خدا راه را براتون هموار ميكنه كه به هم برسين و لازم نيست تو كاري كني.
عزيز دلم از خدا بخواه بهت آگاهي بده ، كاري كنه كه چشمات به حقيقت باز بشه ، ازش بخواه اگه به صلاحت هست بياد جلو و حرفش را بزنه و اگه به صلاحت نيست راضي به رضاي خدا باش.
خارج شده است
saharnaz
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 14

تشكر
اهدا شده: 3

« پاسخ #6 : 10 آبان 1388,ساعت 09:58:08 »

اينكه شما جلو بري و در واقع پا پيش بذاري، در واقع انگار شما از ايشان خواستگاري كردي و خواستگاري دختر از پسر اصلا درست نيست و اديگه اينكه حياي شما اجازه نمي ده به سمت ايشان بري.
شماايشان را نمي شناسيد و در حال حاضر احساس و عواطف شما حاكم هستش و بر اساس حكم عقل ايشان را انتخاب نكرده ايد.
و نكته ي مهم تر اينكه آقايان سنجيده عمل مي كنند و اگه اين اقا ببينه كه شما پا پيش گذاشتي احتمالش زياد هست كه با احساساتتون بيشتر بازي كنه و ازتون سوءاستفاده كنه.و اين هميشه توي ذهنتون باشه كه زن مظهر ناز است و مرد مظهر نياز. فردا اگه يه وقت با اظهار علاقه از جانب شما اين ازدواج سر بگيره، (آقايان را كه ميشناسي!)،خداي نكرده اگه يه مشكلي پيش بياد (كه توي همه ي زندگي هاي مشترك هست...)،شما مقصر محسوب ميشي و مطمئنا به شماخواهد گفت كه خودت خواستي! تو جلو آمدي و...
پس عزيز دلم توكلت به خدا باشه.
برات از صميم قلب آرزوي خوشبختي مي كنم.
خارج شده است
صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :