خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13693 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: faz
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: خیلی حساس هستم راهنمائیم کنید  (دفعات بازدید: 1407 بار)
zakie
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 9

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 0

« : 09 آبان 1388,ساعت 20:23:19 »

سلام من دختری هستم 30 ساله و مجرد خواهرم ازم 3 سال کوچکتره و 8 ماهه عقد کرده با اینکه از اول موافق ازدواجش بودم ولی الان خیلی نسبت بهش حساس شدم  زیاد باهاش ارتباط بر قرار نمیکنم  خواهش میکنم راهنمائیم کنید
خارج شده است
yasmin44
Newbie
*
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 20

تشكر
اهدا شده: 7
دريافت شده: 9

« پاسخ #1 : 10 آبان 1388,ساعت 00:38:12 »

یعنی الان ناراحتین که خواهرتون زودتر از شما ازدواج کرده؟
‫منم یه همچین مشکلی دارم ولی برعکسش:)
خارج شده است
silvana
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 6

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 0

« پاسخ #2 : 12 آبان 1388,ساعت 17:39:51 »

واقعیت اینه که اگه منم به جای تو بودم اینجوری میشدم . بی خیالش باش . ازدواج به نظر من زیاد مهم نیست در ضمن همه موفقیت تو هم بسته به این مساله نیست . به قول یه نفر یک کسی یک جای یک جوری یک وقتی بالاخره تو هم مزدوج میشی.
خارج شده است
god_reward
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 9

تشكر
اهدا شده: 2
دريافت شده: 2

« پاسخ #3 : 14 آبان 1388,ساعت 17:22:02 »

عزیزم شما هم حتما خواستگاران زیادی داشته اید که بدلایل مختلف رد کرده اید ... الان ناراحتی شما از چی هست ؟

از اینه که چرا خواهرتون ازدواج کرده و شما مجردید؟  (از تنهایی خود ناراحتید؟)

یا اینکه از حرفها و نگاههای احنمالی دیگران ناراحتید؟

سعی کنید وقتی نسبت به این موضوع حساس میشید به جای ناراحتی احساس خوشحالی کنید از اینکه خواهرتون سر و سامان گرفته  و از خدا بخواهید که خوشبختشون کنه و همسری خوب  نصیب شما کنه ... چون ازدواج کردن  مهم نیست ... مهم اینه که کسی رو پیدا کنی که در کنارش به آرامش برسی
خارج شده است
panizz
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 202

تشكر
اهدا شده: 18
دريافت شده: 91

« پاسخ #4 : 14 آبان 1388,ساعت 17:52:06 »

خودت و خواهرت رو از این لحاظ مقایسه نکن. می دونم سخته و بالاخره توی خیلی از موقعیتهایی که پیش میاد ناخودآگاه این کار رو می کنی. ببین.... این کار بجز اینکه روحیه ات رو خراب کنه و رابطه تو و خواهرت رو به هم بزنه هیچ چیز دیگه ای نداره.اگه به این روال ادامه بدی ممکنه توی زندگیت بعضی از فرصت هات رو از دست بدی و بر عکس ممکنه انتخابهایی کنی که اصلا درست نیستن. چرا نمی ری دنبال خواسته های دیگه ات از زندگی؟ چرا دنبال استعدادهایی که خدا بهت داده نمی ری و اونها رو شکوفا نمی کنی؟ موفقیت این نیس که ازدواج کرده باشی یا نه. موفقیت اینه که تو این چن سالی که زنده هستی چیزی داشته باشی که بهش بنازی. به قول دوستمون بالاخره یه روزی یه وقتی یه جایی تو هم مزدوج میشی و می بینی که همچین آش دهن سوزی هم نیس.
خارج شده است

خدايا دوستت دارم. دوستم داشته باش.
صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :