وقتي مي خواستم بهش نزديك بشم به دوستش گفت اينها تو كلاس صداشون در نمي ياد الان پرو شدن!!!!
خودش این جمله رو گفت یا دوستش؟ اگه خودش گفته اصلا علامت خوبی نیست...
منظورم از اطلاعات دقیق تر مواردی مثل اینه. اگه دیگه اتفاق افتاده بگو... کلا در مورد برخورد هاتون بگو... کی شروع کننده بود؟ چطور شد که بهش علاقه مند شدی؟ به چیش علاقه مند شدی؟ هدفت چیه؟ دوستی/ازدواج؟ به نظرت مکمل خوبیه؟ در مورد خصوصیات اخلاقی خودت و خانم بگو...
راستش را بخواهي من در اين يك ماه از خصوصياتش اخلاقش و شخصيتش خوشم اومده بود يواش يواش فهميدم دوستش دارم
تصميم گرفتم حرف دلم را بهش بگم پس از 10 روز پيش شروع كردم به تايين موقعيت خوب وارتباط چشمي باهاش هم من نگاه مي كردم هم اون حتي اون روز اول كه زياد بهش نگاه مي كردم اون هم همين طور خيلي بهم نزديك شد و به طور اتفاقي اون روز خيلي جلو راهم سبز مي شد ولي چون با دوستاش بود من كاري نكردم بعد از اون هم هرجا ميبينمش عجيب به هم نگاه مي كنيم
ولي همون طور كه اون بالا هم گفتم يك روز با يكي از دوستان صميميم سوار اوتوبوس شديم و دنبالشون رفتيم اما باز اين دوستان كن باهاش بودن موقعي كه مي خواستم تو خيابان بهش نزديك بشم خودش اون حرف را زد.
و اما در مورد خصوصيت من تو كلاس تقريبا ساكتم و دوتا از كلاسها هم بيشتر با اونا نيستم ولي تو خارج از كلاس زياد هم اهل بگو و بخند هستم البته همه ايناها نسبيه و اين كه من هم ساده مي پوشم اون هم ساده مي پوشه ولي اون تو كلاس خيلي پرحرفه واهل خيلي شوخيه و خيلي هم پر رو! من با اين كه خجالتي نيستم و اهل شوخي بگو و بخندم ولي تو كلاس زياد نه.