خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13693 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: faz
صفحه: [1] 2 3   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: تو جمع بهش بگم  (دفعات بازدید: 3311 بار)
ramin20
Newbie
*
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 28

تشكر
اهدا شده: 5
دريافت شده: 8

« : 09 آبان 1388,ساعت 21:12:59 »

به نام خدا

دوستان سلام من همين الان عضو اين تالار شدم سوالي دارم كه اميدوارم دوستان با پاسخ هاي خود مرا راهنمايي كنند

من رامين 20 ساله هستم ترم 5 هستم اين ترم جديد به يكي از هم كلاسيهايم علاقمند شده ام در اين چند روزي كه ايشان را زير نظر داشتم هميشه ارتباط چشمي بين ما بوده شايد بهتره بگم 50 درصد كلاسا را به هم نگاه مي كنيم
من تصميم دارم علاقمندي خودم را بهش بگم اما اون هميشه با 2 يا سه نفر از دوستانش است دوستان آيا جلو دوستانش علاقه منديم را بهش بگم؟
همين ديروز با يكي از دوستانم تا مركز شهر دنبالش رفتم تو سرويس هم ارتباط چشمي داشتيم وقتي از اتوبوس پياده شديم مي خواستم جلو برم بهش پيشنهاد بدم اما بازم يكي از دوستاش باهاش بود وقتي مي خواستم بهش نزديك بشم به دوستش گفت اينها تو كلاس صداشون در نمي ياد الان پرو شدن!!!!
دوستان من چيكار كنم سکوت
خارج شده است

عشقين كي قرارندا وفا اولمياجاقمش
بيلمم كي طبعيت نيه قويموش بو قراري
ramin20
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #1 : 09 آبان 1388,ساعت 23:35:13 »

يك سوال ديگه شما خانمها كلا با اين جور ابراز علاقه موافقين؟؟؟؟؟؟
خارج شده است

Kourosh
کوروش
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 148

تشكر
اهدا شده: 195
دريافت شده: 125

« پاسخ #2 : 10 آبان 1388,ساعت 00:02:28 »

به نام خدا

دوستان سلام من همين الان عضو اين تالار شدم سوالي دارم كه اميدوارم دوستان با پاسخ هاي خود مرا راهنمايي كنند

من رامين 20 ساله هستم ترم 5 هستم اين ترم جديد به يكي از هم كلاسيهايم علاقمند شده ام در اين چند روزي كه ايشان را زير نظر داشتم هميشه ارتباط چشمي بين ما بوده شايد بهتره بگم 50 درصد كلاسا را به هم نگاه مي كنيم
من تصميم دارم علاقمندي خودم را بهش بگم اما اون هميشه با 2 يا سه نفر از دوستانش است دوستان آيا جلو دوستانش علاقه منديم را بهش بگم؟
همين ديروز با يكي از دوستانم تا مركز شهر دنبالش رفتم تو سرويس هم ارتباط چشمي داشتيم وقتي از اتوبوس پياده شديم مي خواستم جلو برم بهش پيشنهاد بدم اما بازم يكي از دوستاش باهاش بود وقتي مي خواستم بهش نزديك بشم به دوستش گفت اينها تو كلاس صداشون در نمي ياد الان پرو شدن!!!!
دوستان من چيكار كنم سکوت

این اطلاعات برای راهنمایی دقیق تر کافی نیست... همیشه مسائل اون جوری که به نظر میرسن نیستن...  یه دور بزن توی فروم توی همین بخش تاپیکای خوبی هست...

به هیچ عنوان در جمع صحبت نکن. تا جای ممکن سعی کن مسئله خصوصی بمونه... در صورت شکست اگه موضوع رو عمومی کرده باشی ضربه ی خیلی خیلی شدیدی می خوری... با احتیاط کامل عمل کن. از عقل 1000 برابر احساست استفاده کن...

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

Diabloo, دریا, ramin20, امير مهدي

خارج شده است

یه زخم تازه کم دارم، برای باور پاییز...
امير مهدي
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 102

تشكر
اهدا شده: 31
دريافت شده: 44

« پاسخ #3 : 10 آبان 1388,ساعت 00:05:42 »

سلام رامين جان
بهت خوش آمد ميگم . يه لحظه هم تنها نميشه كه باهاش صحبت كني ؟ اصلا برو جلو بگو مي خوام خصوصي صحبت كنم . در مورد سوال دومت . بهتر كه تو جمع نباشه . در ضمن رامين از اين اتفاقات تو اين سن زياد پيش مياد خوب فكر كن و اينو بدون هر كسي لياقت نداره كه عشق پاكتو به پاش بريزي . اگه فقط واسه دوستي ميخواي اون بحثش فرق ميكنه . لازمه يه دوست از جنس مخالف داشته باشي . اصلا اينا چه ربطي به من داره ببخشيد زياد نوشتم  خوشحال شدم كه با تو آشنا شدم داداش گلم  سکوت سکوت سکوت سکوت سکوت سکوت سکوت سکوت

ramin20

خارج شده است

به خاموشي ما منگر ماخود معدن رازيم
فلك بشكست بال ما وگرنه اهل پروازيم
ramin20
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #4 : 10 آبان 1388,ساعت 09:59:56 »

به نام خدا

دوستان من چيكار كنم سکوت

این اطلاعات برای راهنمایی دقیق تر کافی نیست... همیشه مسائل اون جوری که به نظر میرسن نیستن...  یه دور بزن توی فروم توی همین بخش تاپیکای خوبی هست...

به هیچ عنوان در جمع صحبت نکن. تا جای ممکن سعی کن مسئله خصوصی بمونه... در صورت شکست اگه موضوع رو عمومی کرده باشی ضربه ی خیلی خیلی شدیدی می خوری... با احتیاط کامل عمل کن. از عقل 1000 برابر احساست استفاده کن...

سلام رامين جان
بهت خوش آمد ميگم . يه لحظه هم تنها نميشه كه باهاش صحبت كني ؟ اصلا برو جلو بگو مي خوام خصوصي صحبت كنم . در مورد سوال دومت . بهتر كه تو جمع نباشه . در ضمن رامين از اين اتفاقات تو اين سن زياد پيش مياد خوب فكر كن و اينو بدون هر كسي لياقت نداره كه عشق پاكتو به پاش بريزي . اگه فقط واسه دوستي ميخواي اون بحثش فرق ميكنه . لازمه يه دوست از جنس مخالف داشته باشي . اصلا اينا چه ربطي به من داره ببخشيد زياد نوشتم  خوشحال شدم كه با تو آشنا شدم داداش گلم  سکوت سکوت سکوت سکوت سکوت سکوت سکوت سکوت

دوستان از اهميتي كه به مشكب من داديد بسيار سپاسگذارم

كوروش عزيز در مورد اطلاعات كافي هر دو ما 20 سال داريم و اگر هم سوال ديگه اي داشتيد بپرسيد تا پاسخ دهم

در مورد سوال دومم هم اگر دوستان لطف كنند پاسخ دهند ممنون ميشم
يك سوال ديگه شما خانمها كلا با اين جور ابراز علاقه موافقين؟؟؟؟؟؟

دوستان منتظر راهنماي هاي شما هستم
خارج شده است

n@zi
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 570

تشكر
اهدا شده: 175
دريافت شده: 253

« پاسخ #5 : 10 آبان 1388,ساعت 10:12:28 »

رامين عزيز هر انساني از اين كه بدونه يكي دوستش داره خوشحال مي شه

حالا يه وقت دوست داره از اين صحبت استقبال مي كنه يه وقت نداره خوب بينتون كنتكت به وجود مياد

شما به جو دور و بر كار نداشته باشه خيلي رسمي برو پيشش بهش بگو چند لحظه با شما كار داشتم و وقتي تنها شدي بهش بگو

يا يه بهونه براي صحبت پيدا كن چه مي دونم زمان ما جزوه مد بود الان چي مده ؟
خارج شده است

هيچگاه نگذار در کوهپايه هاي عشق کسي دستت را بگيرد که احساس ميکني در ارتفاعات آنرا رها خواهد کرد
ramin20
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #6 : 10 آبان 1388,ساعت 10:21:10 »

رامين عزيز هر انساني از اين كه بدونه يكي دوستش داره خوشحال مي شه

حالا يه وقت دوست داره از اين صحبت استقبال مي كنه يه وقت نداره خوب بينتون كنتكت به وجود مياد

شما به جو دور و بر كار نداشته باشه خيلي رسمي برو پيشش بهش بگو چند لحظه با شما كار داشتم و وقتي تنها شدي بهش بگو

يا يه بهونه براي صحبت پيدا كن چه مي دونم زمان ما جزوه مد بود الان چي مده ؟

نازي عزيز از پاسخي كه دادي ممنونم به عنوان يك خانم اگر در پيش دو تا از دوستانش كه هميشه خدا با او هستند او را به گوشي فرابخوانم و حرفم را بزنم كه مشكلي نيست؟ و يك هم اين كه به نظر شما و ديگر دوستان تو دانشگاه مطرح كنم يا بيرون؟
و اين بخش سوالم را هم اگر جوابي دارد راهنماي كنيد (((مي خواستم بهش نزديك بشم به دوستش گفت اينها تو كلاس صداشون در نمي ياد الان پرو شدن!!!!)))

خارج شده است

n@zi
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #7 : 10 آبان 1388,ساعت 10:25:48 »

دوستش حسودي مي كنه داداشي

ولش كن اونو به قول معروف بيخيال اون دوستش

شما خيلي رسمي بدون خجالت و احتمالا قرمز شدن برو پيشش بگو خانم ...... مي خوام با شما صحبت كنم و تاكيد كن تنها

ترجيحا محيط دانشگاه وقتي اومد كنار بهش بگو و اجازه بده فكر كنه

اينطوري كه تو مي گي صد در صد با دوستاش مطرح مي كنه و .....

ramin20

خارج شده است

هيچگاه نگذار در کوهپايه هاي عشق کسي دستت را بگيرد که احساس ميکني در ارتفاعات آنرا رها خواهد کرد
Kourosh
کوروش
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #8 : 10 آبان 1388,ساعت 10:27:36 »

وقتي مي خواستم بهش نزديك بشم به دوستش گفت اينها تو كلاس صداشون در نمي ياد الان پرو شدن!!!!

خودش این جمله رو گفت یا دوستش؟ اگه خودش گفته اصلا علامت خوبی نیست...

منظورم از اطلاعات دقیق تر مواردی مثل اینه. اگه دیگه اتفاق افتاده بگو... کلا در مورد برخورد هاتون بگو... کی شروع کننده بود؟ چطور شد که بهش علاقه مند شدی؟ به چیش علاقه مند شدی؟ هدفت چیه؟ دوستی/ازدواج؟ به نظرت مکمل خوبیه؟ در مورد خصوصیات اخلاقی خودت و خانم بگو...

ramin20

خارج شده است

ramin20
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #9 : 10 آبان 1388,ساعت 10:44:38 »

وقتي مي خواستم بهش نزديك بشم به دوستش گفت اينها تو كلاس صداشون در نمي ياد الان پرو شدن!!!!

خودش این جمله رو گفت یا دوستش؟ اگه خودش گفته اصلا علامت خوبی نیست...

منظورم از اطلاعات دقیق تر مواردی مثل اینه. اگه دیگه اتفاق افتاده بگو... کلا در مورد برخورد هاتون بگو... کی شروع کننده بود؟ چطور شد که بهش علاقه مند شدی؟ به چیش علاقه مند شدی؟ هدفت چیه؟ دوستی/ازدواج؟ به نظرت مکمل خوبیه؟ در مورد خصوصیات اخلاقی خودت و خانم بگو...

راستش را بخواهي من در اين يك ماه از خصوصياتش اخلاقش و شخصيتش خوشم اومده بود يواش يواش فهميدم دوستش دارم
تصميم گرفتم حرف دلم را بهش بگم پس از 10 روز پيش شروع كردم به تايين موقعيت خوب وارتباط چشمي باهاش هم من نگاه مي كردم هم اون حتي اون روز اول كه زياد بهش نگاه مي كردم اون هم همين طور خيلي بهم نزديك شد و به طور اتفاقي اون روز خيلي جلو راهم سبز مي شد ولي چون با دوستاش بود من كاري نكردم بعد از اون هم هرجا ميبينمش عجيب به هم نگاه مي كنيم
ولي همون طور كه اون بالا هم گفتم يك روز با يكي از دوستان صميميم سوار اوتوبوس شديم و دنبالشون رفتيم اما باز اين دوستان كن باهاش بودن موقعي كه مي خواستم تو خيابان بهش نزديك بشم خودش اون حرف را زد.
و اما در مورد خصوصيت من تو كلاس تقريبا ساكتم و دوتا از كلاسها هم بيشتر با اونا نيستم ولي تو خارج از كلاس زياد هم اهل بگو و بخند هستم البته همه ايناها نسبيه و اين كه من هم ساده مي پوشم اون هم ساده مي پوشه  ولي اون تو كلاس خيلي پرحرفه واهل خيلي شوخيه و خيلي هم پر رو! من با اين كه خجالتي نيستم و اهل شوخي بگو و بخندم ولي تو كلاس زياد نه.
خارج شده است

Kourosh
کوروش
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #10 : 10 آبان 1388,ساعت 13:04:10 »

راستش را بخواهي من در اين يك ماه از خصوصياتش اخلاقش و شخصيتش خوشم اومده بود

خیلی کلیه... دقیق تر بگو...
خارج شده است

ramin20
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #11 : 10 آبان 1388,ساعت 20:13:45 »

همان طور كه گفتم من قبلا هم از اين تيپ افراد خوشم مي ومد يعني همچين شخصيتهاي را مي پسنديد اما وقتي اين شخصيت و اخلاق را با ظاهر در يك فرد ديديم خب عاشق شدم و تمام شد
خارج شده است

ramin20
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #12 : 11 آبان 1388,ساعت 09:04:38 »

دوستان مي خوام به يك جمع بندي برسم
تصميم دارم امروز برم جلو و مودبانه به گوشي فرا بخوانمش و حرفم را بهش بگم
دعام كنيد موفق بشم
خارج شده است

نیلو
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 125

تشكر
اهدا شده: 75
دريافت شده: 45

« پاسخ #13 : 11 آبان 1388,ساعت 11:07:13 »

موفق باشی رامین جان  شرمنده سکوت
خارج شده است

زخمی تر از همیشه از درد دل سپردن   سرخورده بودم از عشق در انتظار مردن
n@zi
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #14 : 11 آبان 1388,ساعت 11:39:12 »

چون دوستش داري موفق مي شي اميد به خدا

ان شاء ا... اين تصميم در اينده خيلي بهت كمك كنه و موفق باشي توي زندگي

ما رو بي خبر نگذاري
خارج شده است

صفحه: [1] 2 3   بالا
چاپ صفحه
پرش به :