خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13693 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: faz
صفحه: 1 2 [3]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: تو جمع بهش بگم  (دفعات بازدید: 3311 بار)
miss.90
Newbie
*
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 27

تشكر
اهدا شده: 6
دريافت شده: 4

« پاسخ #30 : 15 آبان 1388,ساعت 21:35:22 »

اگر واقعا با علی‌ دوست باشه و به تو چراغ سبز نشون میده همان بهتر که دوستی‌ بین شما ایجاد نشد چون به قول دوستمان اگر با تو هم دوست میشد پس فردا با حمید هم دوست میشد...و!

نه اگر با علی‌ صمیمی‌ نیستی‌ زشته که ازش بپرسی‌ با الهام دوست یا نه.تو چی‌ از این دختر دیدی که عاشق شدی چند مورد بگو؟؟

دوستان نظرتون چیه که با خود الهام حرف بزنه  ؟ خوب اگه با علی‌ دوست باشه که میگه من دوست پسر دارم و خلاص درسته؟
خارج شده است
ramin20
Newbie
*
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 28

تشكر
اهدا شده: 5
دريافت شده: 8

« پاسخ #31 : 15 آبان 1388,ساعت 22:17:01 »

با علي دوست صميمي ندارم اما تصميم دارم غير مستقيم ازش بپرسم چون واقعيتش را بخواهيد بسيار مشكوكم به اين جرياني كه حميد در مورد بوسه هايشان برايم تعريف كرد تو كلاس همچين چيزي!!!!
اما در مورد حرف زدن با خودش در اين مورد اين رو ديگه نمي دونم بايد شما كمك و نظر بديد
اما در مورد اين سوالي كه پرسيدي((تو چی‌ از این دختر دیدی که عاشق شدی چند مورد بگو؟؟))
پس با اجازه با مقدمه شروع ميكنم

من هميشه به دليل شرايط و واسطه هاي كاري كه داشتم با افراد زيادي در ارتباط بودم به عنوان يك خبرنگار فعاليت ميكردم و هميشه در جنب و جوش بودم بعدظهرا تو كار لباس زنانه و مانتو بودم و يك طراح حرفه اي وب سايت هم هستم و هيچ وقت اظافي نداشتم بسيار اجتماي بودم و هميشه دوستاني در كنار خود داشتم ولي هيچ گاه با هيچ دختري در ارتباط نبودم و هميشه دوستي ازدواج و با هم بودن را با عشق مي خواستم خيلي وقتها شرايطي بود كه ارتباطي برقرار كنم اما من همچين چيزي را نمي خواستم
مثلا همين 1.5 سال پيش كه ترم اول دانشگاه بودم يك پيشنهاد از يكي از همكلاسي هايم دريافت كردم اما با كمال احترام ردش كردم چون فكر ميكردم من هيچ احساسي بهش نداشتم من آدم مغروري نيستم فقط نمي خواستم با احساسات كسي بازي كنم
(الان ميفهمم اين نه ها چه دردي داره) اين مختصري از اخلاق و رفتار من بود
من هميشه به دختري ساكت و آرام فكر مي كردم اما در اين 2 ماه گذشته به دختري علاقه من شده بودم كه برعكس بود يعني چه طور بگم دختري بسيار فعال و پرانرژي و در اصلاح عاميانه هم پر رو دختري كه به صراحت و رك حرف شرا مي زد و شخصتي بسيار عجيب داشت در حالي اخلاق دخترانش را حفظ كرده بود اما عصبانيت و ديكتاوري هم داشت من هميشه اين مد شخصيت ها را دوست داشتم شخصيتي كه به دور از هنجارهاي جامعه است و يا بهتر بگم كمي متفاوت است اين توضيحات همراه با توضيحاتي كه در يكي از پست هاي قبلي را براي دليل علاقم يافتم ولي اگر راست راستش را بخوايهد نمي دانم نمي دانم
خارج شده است

عشقين كي قرارندا وفا اولمياجاقمش
بيلمم كي طبعيت نيه قويموش بو قراري
امير مهدي
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 102

تشكر
اهدا شده: 31
دريافت شده: 44

« پاسخ #32 : 15 آبان 1388,ساعت 23:50:48 »

سلام رامين جان
 هم ناراحت شدم . هم خوشحال
ناراحت شدم واسه تو كه خيلي دوسش داشتي . خوب خوشحال شدم كه موضوع رابطشو با بقيه پسرا رو قبل از دادن پيشنهاد مطلع شدي . الان ديگه بر ميگرده به خودت . ما هم تو دوران دانشجويي با خيلي از هم كلاسي هاي دختر مون دوست بوديم و اين ده رابطه يه كاملا معمولي بود . جشن تولد همديگه ميرفتيم . مثل چند تا پسر كاملا طبيعي ولي خيلي محترمانه . اگه دوسش داري كه اصلا نبايد اين چيزا واست مهم باشه كه اون با بقيه پسرا صحبت كنه ولي بوسيدن  متعجب متعجب
بيشتر رو رفتارش با اون پسره تمركز كن ببين چه جوريه
با يه دختر دوست باشي خيلي فرق ميكنه تا اينكه دوست دخترت باشه
خارج شده است

به خاموشي ما منگر ماخود معدن رازيم
فلك بشكست بال ما وگرنه اهل پروازيم
miss.90
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 27

تشكر
اهدا شده: 6
دريافت شده: 4

« پاسخ #33 : 16 آبان 1388,ساعت 12:02:17 »

خوب یه دوستی‌ معمولی‌ در حد همکلاسی و دوستی‌ معمولی‌ مثل دو تا پسر باهاش شروع کن اگر میتونی... که بتونی‌ بیشتر بهش نزدیک بشی‌ حالا یا با خودش یا با علی‌ که یه کم وارد جمع ایشون بشی‌ ببینی‌ چیزیی‌ که حمید گفت حقیقت یا فقط شایعه است !

نذار بفهمه که در موردش چه احساسی‌ داری چون ممکن بعدا به ضرر شما تمام بشه.(در صورت جواب منفی‌ یا..!)

ولی‌ هر کاری میکنی‌ به روش خودت باشه متناسب با اخلاقیات خودت چون اگه بقیه بگن چی‌ کار کنی‌ و چی‌ بگی‌ از خودت دور شدی!
خارج شده است
sogol_666_balaa
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 344

تشكر
اهدا شده: 27
دريافت شده: 100

« پاسخ #34 : 16 آبان 1388,ساعت 18:09:09 »

سلام  اقا رامین من نشستم برات فکر کردم  از مغزم استفاده کردم یک سناریو  واست نوشتم  اگه دوست داشتی اجراش کن  خوب داستان از این قرار که شما میریه  خودت با دختر حرف می زنی اگه با تنها بود که چه  خوب اکه با دوستاش بود می گه  ببخشید یک دقیقه  کارتون دارم یک جوری که دوستاش برن بعد بگئ راستش منو کسی فرستاده که از شما خوشش امده و خودش روش نی شده و می خواسته بدونه اگه کسی تو زندگیتون نیست  بیاد باتون صحبت کنه  و واسه این که از دروغ احتمالی جلو گیری کنید شما  حدستونم به عنوان یک دستی به طرف می زنید و میگید راستش یک جوراییی  شنیدم با فلانی  هستین  حالا اگه راسته که  هیچی به پا هم پیر بشید اگه نه که با این دوستمون  پا پیش بزاره  و دیگه  همین   دیگه  خودتون بعضی چیزارو اضافه یا کم کنید و راستی بعدم میگه این موضوع بینه خودمون بمونه و کسی خبر دار نشه   مرسی سوگل
خارج شده است

من به امار زمین مشکوکم  اگر این سطح پر از ادم هاس پس چرا این همه دلها تنهاس  ؟؟؟؟؟
ramin20
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 28

تشكر
اهدا شده: 5
دريافت شده: 8

« پاسخ #35 : 16 آبان 1388,ساعت 22:21:34 »

سر گول عزيز از پيشنهادت ممنونم به نظرم فكر خوبي هست دوستان نظر شما چيه؟
اگه نظر بهتري مطرح نشه اين عاليه
خارج شده است

عشقين كي قرارندا وفا اولمياجاقمش
بيلمم كي طبعيت نيه قويموش بو قراري
امير مهدي
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 102

تشكر
اهدا شده: 31
دريافت شده: 44

« پاسخ #36 : 16 آبان 1388,ساعت 23:05:20 »

سلام سوگل پيشنهادت جالب بود . امان از دست شما دخترا امانننننننننننننننننننننننننننننننن
خارج شده است

به خاموشي ما منگر ماخود معدن رازيم
فلك بشكست بال ما وگرنه اهل پروازيم
صفحه: 1 2 [3]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :