سلام...نمی دونم مردم چی می خوان از این بنده خدااااااااااااااااااااااا ....................ای بابا

من فکر میکنم تا وقتی خدا رو داریم نباید رو به هیچکدوم از بنده هاش بیاریم.
سلام نازی عزیز من با نیلو کاملا موافقم مسئله خدا با بندش با مسئله اداره جات ما که روابط جای ضوابطه جداست اون تو ادارهاست که باید رابطه و پارتی داشته باشی من هیچ وقت برای درخواست چیزی به بنده خدا متوسل نمیشم
خب از اینکه تکلیف ما رو مشخص کردین و گفتین سخن نا به جا نزنیم کمال تشکر را داریم. به نظر می رسه حرفای من به اونی که اسمش رو بردی از دید شما به جا نباشه. پس :

دوستاي عزيز من كه اين مدت زندگي توي اين سايت باعث شده همتون رو مثل خواهر و برادرهاي واقعي خودم دوست داشته باشم، با اين تفاوت كه با شما بيشتر در تماس هستم تا با اونها، اگه خبر داشتيم كه همين بنده خدا چقدر ماها رو دوست داره، اگه خبر داشتيم چقدر شبانه روز و ساعت و ثانيه از مادر واسه ما نگرانتره و مواظبمونه اما ما محلش نميديم، اگه ميدونستيم چه سالهايي رو منتظر نشسته تا ما باهاش حرف بزنيم ........... اينقدر تنها نبوديم
شايد توي لحظه هاي تنهايي مخاطب ما ديوار باشه يا ستاره ها يا اسمون يا خدا يا حتي روبروي ايينه با خودمون حرف بزنيم ،اما اون نه قهر بلده نه عقده اي كه با بي محلي ما رو محل كنه ساعتها ميشينه و به حرفاي ما گوش ميده......... خيلي جاها هم به دادمون رسيده اما خودمون بي خبريم.
الان نيايد بگيد پس خدا چي كاره اس؟؟
اگه خدا رو قبول داريم شرط اول اينه كه به حرفاش رو باور داشته باشيم
وقتي ميگه من بنده اي رو افريدم كه كتاب سرنوشت همه كائنات رو دادم دستش تا حساب و كتابش با اون باشه حتما راست ميگه.
وقتي ميگه براي حرف زدن با من ادابي هست كه اگه اون اداب رو به جا بياريد بيشتر مورد رضايت منه حتما راست ميگه.
نه اينكه اگه بي واسطه حرف بزني خدا بهت گوش نده نه اصلا اينطور نيست
اون خدا خداي همه بنده هاشه و به اندازه همه هم وقت خالي داره
واسه همه درختا و موجودات ته دريا ها ........ ته كوير و جزيره هاي دور افتاده و همه و همه و همه
ولي خوب اينجوري فقط از نعمتي كه در اختيارمون گذاشته استفاده نميكنيم
نعمت داشتن يه دوست خوب يه دوست با مرام كه فقط توي دنيا يه دونه است و ديگه مثلش پيدا نميشه
يكي كه 24 ساعته حاضره بشينه و برات وقت بگذاره