خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13693 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: faz
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: تورو خدا کمک کنید پای یه نفر دیگه در میونه  (دفعات بازدید: 1351 بار)
M-seven
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 5

تشكر
اهدا شده: 6
دريافت شده: 0

« : 10 آبان 1388,ساعت 00:47:52 »

سلام دوستان
بنده دوست دختری دارم ( حالا اسمش رو میزام پری که هی نگم دوست دختر دوست دختر ) که شدیدا عاشقش هستم و اون هم شدیدا عاشق من . یعنی من از این عشق 2 طرفه مطمئن هستم.

اون قبلا دوست پسری داشته که مدتی رو با هم بودن و طرف میخواسته بره خواستگاریش . با مادر پری هم صحبت میکرده . اما از اونجایی که پریازش خوشش

نمیومده بهم زدن و بارها بهش گفته که من تورو نمیخوام . حالا از اون موقع که 3-4 ماهی میگذره اون پسر دست بر دار نیست و مدام مزاحم اونمیشه و میگه من تورو میخوام .

از زمانی که اون 2 تا بهم زدن مادر پری بهش گفته بود دیگه حق اینکه با پسری باشی رو نداری ( به طور کاملا جدی ) ، حالا اون پسر من رو با پری دیده و مدعی شده که

به مادر و پدر پری میگه ( موضوع طوری هست که اگر پدر مادر پری بفهمند با پسری هست سرش از بدنش جداست ، اینو جدی بگیرید )

حالا من واقعا موندم چیکار کنم . ما به طور شدیدی عاشق هم هستیم و نمیتونیم جدا بشیم .

از یه طرف مشکل مادر پدر پری هستند . از طرف دیگه من میخوام شر اون مرتیکه کم بشه . نمیدونم دیگه واقعا چیکار کنم .
خارج شده است
امير مهدي
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 102

تشكر
اهدا شده: 31
دريافت شده: 44

« پاسخ #1 : 10 آبان 1388,ساعت 02:13:16 »

seven چند سالته و چقدر از هم شناخت داريد
تو از دوستيه قبليه پري خبر داشتي ؟
اگه واقعا دوستش داري چرا با خوانوادش صحبت نميكني ؟

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

M-seven

خارج شده است

به خاموشي ما منگر ماخود معدن رازيم
فلك بشكست بال ما وگرنه اهل پروازيم
n@zi
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 570

تشكر
اهدا شده: 175
دريافت شده: 253

« پاسخ #2 : 10 آبان 1388,ساعت 09:33:18 »

تو دوستش داري اونم تو رو دوست داره

مشكل چيه ؟

خوب برو خواستگاري خانواده ها در جريان باشند تا هم ارتباطتتون رسمي بشه و هم ديگه نترسيد كه اگه كسي ببيندتون چي ميشه

M-seven

خارج شده است

هيچگاه نگذار در کوهپايه هاي عشق کسي دستت را بگيرد که احساس ميکني در ارتفاعات آنرا رها خواهد کرد
M-seven
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #3 : 10 آبان 1388,ساعت 14:19:40 »

seven چند سالته و چقدر از هم شناخت داريد
تو از دوستيه قبليه پري خبر داشتي ؟
اگه واقعا دوستش داري چرا با خوانوادش صحبت نميكني ؟

من 23 سالمه
شناخت به اندازه ی کافی داریم
نه فقط در حد همین میدونم که باهم بودن ، اصلا دلم نمیخواد خبر دار بشم چون اعصابم بهم میریزه .

آخه الان شرایطم  طوری نیست که بتونم یه زندگی تشکیل بدم

تو دوستش داري اونم تو رو دوست داره

مشكل چيه ؟

خوب برو خواستگاري خانواده ها در جريان باشند تا هم ارتباطتتون رسمي بشه و هم ديگه نترسيد كه اگه كسي ببيندتون چي ميشه

مشکل اینه که اون پسر دست بر دار نیست . مدام دم در خونه ، مدام زنگ ، مدام sms خطشم عوض کرد اما باز گیر آورد

مشکل دیگه اینه که پری خیلی قاطع چندین ماه پیش بهش گفته باهم ازدواج میکنیم ، باهم قول و قرار خواستگاری گذاشتند و از اونجایی که از خانواده ی اصیلی هستند مادرش که از موضوع من باخبر شده حسابی قاطی کرده و هیچگونه حمایتی از پری نمیکنه

امروز گالری پری بودم اون پسرم اومد ، کم مونده بود بزنم صک و صورتشو بیارم پایین . هموجا جلوی من بهش گفن من حالم ازت بهم میخوره

یه مشکل دیگه اینکه پری اصلا نمیتونه حرف بزنه ، همچین مواقعی لال میشه

موقعیت من هم طوری نیست که الان بخوام برم خواستگاری و ازدواج کنم

خارج شده است
n@zi
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #4 : 10 آبان 1388,ساعت 14:29:48 »

نگا به نظر من شما مي تونيد فقط براي اينكه موضوع جنبه رسمي پيدا

ولي از حالا تا ازدواج اوووووووووووووووووووووووووووه كلي زمان داري تا اماده بشي

اين كار مي شه جنب رسي دادن به قضيه نگران اون پسر هم نباش شايد چون اين خانم چيزي نمي تونه اين جور مواقع بگه اون پرو تر شده

به هر حال اهكار شما از ديد من همين

خيلي رسمي بري خواستگاري و خانواده ها از جريان نامزدي شما علنا اطلاع داشته باشند

M-seven

خارج شده است

هيچگاه نگذار در کوهپايه هاي عشق کسي دستت را بگيرد که احساس ميکني در ارتفاعات آنرا رها خواهد کرد
M-seven
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #5 : 10 آبان 1388,ساعت 14:53:11 »

آخه با چه امیدی برم خواستگاری ؟ اگه قبول نکردن چی ؟

من الان دانشجوی ترم آخر مهندسی عمران هستم ، وضع مادی بدی نداریم اما کار ندارم .  کلا یه سری چیزای دیگم هست که باور

کنید اصلا شرایط اینکه برم خواستگاری  رو ندارم . این خواستگاری رو بزارید آخرین مرحله . اگه چیز دیگه ای غیر از اون به ذهنتون میرسه

خواشها بگید

به پری میگم بزار با مامانت صحبت کتنم ، اما نمیدونم چرا ، چرا به هیچ وجه زیر بار این موضوع نمیره . میگه مامانم دستش بهت برسه کارت تمومه .

میگه اگه این کارو کردی دیگه باهات کاری ندارم
خارج شده است
n@zi
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #6 : 10 آبان 1388,ساعت 14:55:05 »

يه سوال

مطمئني دوست داره ؟

M-seven

خارج شده است

M-seven
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #7 : 10 آبان 1388,ساعت 15:40:27 »

آره شک ندارم . چندین و چند بار بهم ثابت شده دوستم داره . گفتم که امروز جلوی خود من به اون پسره گفت من حالم ازت بهم میخوره من تورو نمیخوام.

بهش گفتم اگه واقعا نمیخوایش که تموم کن برو حرفتو بزن توی خونه ، اگه هم میخوای باشه طوری نیست من میرم . گفت خفه شو
خارج شده است
n@zi
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #8 : 10 آبان 1388,ساعت 15:54:23 »

شايد اونم دوست نداشته باشه

اينكه اونو دوست نداره دليل نداره حتما شما رو دوست داشته باشه

مطمئن باش خانم ها از رابطه دوستي خيلي راضي نيستند و ازدواج رو مي پسندند پس اين كه مخالف حتما ي دليلي داره نمي گم حتما عدم علاقه ولي مي تونه اينم باشه

موفق باشي

M-seven

خارج شده است

M-seven
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #9 : 10 آبان 1388,ساعت 16:19:48 »

آخه من مطمئنم دوستم داره ، دلیل خودش که میگه با مامانم حرف نزن اینطوری که خودش میگه ترسه فقط همین . فکر نمیکنم با اومدن من به خواستگاری مخالفتی داشه اونم شرایط من رو میدونه .

فعلا نمیدونم چه خبر هست توی خونشون . هیچ ارتباطی باهاش نداشتم . دعا کنید درست بشه
خارج شده است
n@zi
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #10 : 10 آبان 1388,ساعت 16:23:53 »

اميدت به خدا باشه در درجه اول و بعدش

باهاش صحبت كن ببين نظر خودش چيه ببين چه اه حلي خودش داره

موفق باشي

M-seven

خارج شده است

jojo
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 158

تشكر
اهدا شده: 92
دريافت شده: 73

« پاسخ #11 : 10 آبان 1388,ساعت 21:59:57 »

نمیومده بهم زدن و بارها بهش گفته که من تورو نمیخوام . حالا از اون موقع که 3-4 ماهی میگذره اون پسر دست بر دار نیست و مدام . از طرف دیگه من میخوام شر اون مرتیکه کم بشه . نمیدونم دیگه واقعا چیکار کنم .

شما که میخوای شر این آقارو بکنی خوب چرا نمیری خواستگاریش؟؟؟؟؟؟؟  مطمئن باش اگه این پری خانوم شمارو دوست داشته باشه این بزرگترین آرزوشه
خارج شده است

كاش دوستي آدمها مثل رفاقت چشم و دست بود وقتي دست زخم ميشه چشم گريه ميكنه  وقتي چشم گريه ميكنه دست اشكاشو پاك ميكنه
n@zi
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #12 : 11 آبان 1388,ساعت 12:09:18 »

مطمئن باش اگه این پری خانوم شمارو دوست داشته باشه این بزرگترین آرزوشه

منم موافقم اگه دوستت داشته باشه خيلي از اين كار بايد خوشحال باشه نه اينكه ......
خارج شده است

امير مهدي
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 102

تشكر
اهدا شده: 31
دريافت شده: 44

« پاسخ #13 : 13 آبان 1388,ساعت 01:19:34 »

msevin چطوري نبينم ناراحتي . حل ميشه نگران نباش .
خارج شده است

به خاموشي ما منگر ماخود معدن رازيم
فلك بشكست بال ما وگرنه اهل پروازيم
صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :