خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13693 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: faz
صفحه: [1] 2   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: بوي بد دستگاه تناسلي زنها طبيعي است يا خير؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!...........  (دفعات بازدید: 9394 بار)
علي اكبر
Sr. Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 286

تشكر
اهدا شده: 132
دريافت شده: 146

« : 10 آبان 1388,ساعت 08:30:44 »

موضوعي رو كه امروز مطرح ميكنم از اون موارديه كه دوست داشتم با نقاب بگم ولي خوب متأسفانه دوستان نسبت به اون تاپيك نقاب عنايتي نداشتن....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اين سوال از بدو ازدواج برايم مطرح شد كه بوي بد دستگاه تناسلي زنان طبيعيه يا خير بازم سهم منه از اين روزگار؟...مايعات ترشح شده واژن همه زنها مزه گنديدگي داره يا خير؟من قبل از ازدواج فكر ميكردم كه دستگاه تناسلي زنها كاملاً خوشبو و مايعات خروجي هم طعمش حداقل اينقدر نيست كه آدم از واردشدنشون به دهانش حالت استفراغ بهش دست بده...ولي متأسفانه در اولين برخورد جنسي دستم كه با اين مايعات برخورد كرد متوجه شدم بوي تعفن ميده ..مزش كه ديگه حال آدمو بهم ميزنه ...من توي فيلم ديده بودم كه مرداي خارجي با ولع دستگاه تناسلي زنها رو ميخورن...خوب منم حس خوبي از اين كار داشتم ...طبيعت مرده ديگه كاريشم نميشه كرد هرچند ممكنه بعضي با اين كار مخالف باشن...به هر جهت سوال من اينه كه آيا اينها طبيعيه يا استثناًمربوط به منه ..اگه طبيعيه پس چراخارجي ها اينقدر راحتن و اينكه چرا من در مورد بوي تعفن آلت تناسلي تا حالا چيزي نشنيده بودم...اين سوال رو تا حالا روم نشده با كسي در ميون بزارم ..با زنها كه نميشه با مردها هم كه بدتر..
حالا اگه طبيعي نيست علتش چيه و چطوري ميشه اين مشكل رو حل كرد...

ممنون
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
از حالا هم ميگم خواهشاً سرزنش ...حرف زشت...مسخره بازي نكنيد..عذر ميخوام
خدا وكيلي اگه به موضوع هم اشراف نداريد سكوت كنيد ..از مديرا هم عاجزانه تقاضا دارم موضوعات بي ربط و يا توهين آميز رو پاك كنن...ممنون

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

behsazandownload, *sara*

خارج شده است

باز آي و دل تنگ مرا مونس جان باش
وين سوخته را محرم اسرار نهان باش
*sara*
OFC Hero
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 1215

تشكر
اهدا شده: 913
دريافت شده: 426

« پاسخ #1 : 10 آبان 1388,ساعت 08:44:50 »

1 – برطرف ساختن بوی نا مطبوع

بوی خوش بدن در ایجاد جاذبه جنسی و تهییج و تشدید علاقه زن و مرد به یکدیگر بسیار موثر است ، و بر عکس ، بوی بد و زننده و نامطبوع در گریزان ساختن همسران از یکدیگر و ایجاد تنفر و سرد مزاجی بسیار موثر خواه بود ؛ از این رو ، متخصصان امر زناشویی هشدار داده اند که بوی زننده دهان که ناشی از دندان های عفونی ، لوزه های ملتهب و چرکی ، یا عفون ریه هاست ، برای هیچ کس مطبوع نیس ؛ بنابر این ، پیش از آمیزش باید به این نکته توجه داشت .

برای برطرف ساختن بوی نامطبوع ، باید دندان ها را مسواک زد و بدن  ر با آب گرم و صابو ن خوش بو شست و شو د ، یا از عطرهای مناسب بهره گرفت .
2 – خالی کردن مثانه پیش از آمیزش

از جمله توصیه ای پزشی این است که باید پیش از آمیزش و پس ازآن ، مثانه زا از ادرار خالی کرد . متخصصان ، ادرار پیش از آمیزش را برای زنان ضروری تر می داندد و معتقدند رعایت نکردن این امز زمینه را بری عفونت اعضای تناسلی فراهم می سازد .

علي اكبر

« آخرين ويرايش: 10 آبان 1388,ساعت 08:46:50 توسط *sara* » خارج شده است

.اگر در صحنه زندگیت یکی از تارهای سازت پاره شد آهنگ زندگی را چنان بنواز که هیچ کس نداند بر تو چه گذشت
*sara*
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #2 : 10 آبان 1388,ساعت 08:47:53 »

خانم ها چگونه میتوانند دستگاه تناسلی خود را خوشبو نگه دارند ؟

ترشحات واژن در خانمها شامل یکسری باکتری های مفید است که برای حفظ سلامت آن  ضروری و بسیار لازم هستند . در مواردی وجود دارد یک ترشحات بوی نا مطبوع داشته و سبب ناراحتی فرد و زوج او می شود .توصیه های زیر شما را درکاهش و رفع بوی نا مطبوع دستگاه تناسلی کمک می کند.محیط دستگاه تناسلی در زن و مرد از مناطقی اسات که اگر به نظافت آن توجه نشود باعث بروز آلودگی شدید و حتی بیماریهای گسترده می شود . موارد زیر در بهداشت دستگاه تناسلی-ادراری بویژه خانم ها بسیار کمک کننده است :

*
      زدودن موهای زائد ناحیه دستگاه تناسلی-ادراری . استفاده از موبرهای بهداشتی که در داروخانه موجود می باشد و در اسلام نیز به استفاده از ان توجه زیادی شده بسیار مناسب است و در از بین بردن میکروب و باکتری های مرده محیط بسیار کمک می کند .
    *
      استفاده از لباس زیر - شورت - مناسب : هیچگاه از لباس زیر ارزان که از جنس مواد نا مناسب تهیه می شوند استفاده نکنید
    *
      استفاده مرتب و دقیق از لباس زیر و شورت تمیز : اجازه ندهید شورت به ترشحات شما مرطوب شود . ترشحات که سبب رطوبت و لک روی شوت می شوند مواد آلوده و باکتری های مرده هستند که باعث تشدید بوی دستگاه تناسلی-ادراری می شوند.
    *
      شستشوی مرتب و دقیق دستگاه تناسلی . خانمها بدلیل شکاف و شیارهای موجود در دستگاه تناسلی-ادراری باید درنظافت خود بویژه با آبگرم دقت کنند .
    *
      استفاده از مواد معطر و خوشبو کننده توصیه نمی شود . چون سبب نابودی باکتری های مفید محیط دستگاه تناسلی-ادراری شده و این سبب بروز مشکلاتی در آینده برای شما می شود .
    *
      سعی کنید محیط مدخل واژن را تمیز نگه دارید
    *
      از نوار بهداشتی ارزان استفاده نکنید و در تهیه نوار بهداشتی نکات و علائم معتبر و استاندارد را رعایت کنید .
    *
      در دوره پریودی خود حتما  حداقل هر ۳ ساعت و حداکثر هر 6 - 12 ساعت نوار بهداشتی را تعویض کنید .

منبع:www.irshafa.ir

علي اكبر

خارج شده است

.اگر در صحنه زندگیت یکی از تارهای سازت پاره شد آهنگ زندگی را چنان بنواز که هیچ کس نداند بر تو چه گذشت
سما
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 48

تشكر
اهدا شده: 10
دريافت شده: 22

« پاسخ #3 : 10 آبان 1388,ساعت 09:05:37 »

سلام آقای علی اکبر
من یه مدت تو داروخانه کار میکردم که با یه محصول خوب آشنا شدم نمیدونم اینجا میتونم از مارک اون اسم ببرم یا نه
بهش میگن ژل بهداشتی مخصوص خانوم ها که برای شستشو و افزایش پاکیزگی قسمت خارجی ناحیه تناسلی بانوان است و علاوه بر کمک به حفظ ph اسیدی واژن دارای اثر پاک کنندگی ملایم، مرطوب کنندگی و نرم کنندگی بوده و رایحه مطبوعی را از خود به جا می گذارد
موارد استفادش: قبل و بعد از نزدیکی ،
 در دوران قاعدگی،
در دوران بارداری،
در بیماری های ناحیه تناسلی (ناشی از باکتری، قارچ و...) همراه با درمان های دارویی،
 در موارد قرمزی ، خارش،بوی بد، خشکی و احساس سوزش در ناحیه تناسلی

علي اكبر, *sara*

خارج شده است

بدان از بزرگی گناه او نیست بلکه از کوچکی قلب توست ، اگر روزی روزگاری نخواستی یا نتوانستی فرد گناه کار را ببخشی.
black_rose
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1227

تشكر
اهدا شده: 129
دريافت شده: 458

« پاسخ #4 : 10 آبان 1388,ساعت 09:10:22 »

نه طبيعي نيست اين مربوط به بهداشت شخصي هركسي است زن و مرد هم نداره شما اگه جورابت رو هم روزي يه بار عوض نكني و پات رو شستشو ندي بوي گربه مرده ميده

نظافت و تعويض لباس زير  خيلي كمك ميكنه ضمن اينكه توي بازار يه سري ژل شستشو هست مخصوص خانمها
هم مارك هاي معروف هم با قيمت ارزون

اگه اينقدر آزارتون ميده به همسرتون تذكر بديد و ازش بخواهيد كه قبل از امدن شما به منزل هم لباسشون رو عوض كنن و هم از ژل استفاده كنن

اگه با اين روش حل نشه بايد به پزشك زنان مراجعه كنيد شايد ايشون بيماري خاصي دارن يا مثلا عفونت يا چيز ديگه اي كه دكتر تشخيص ميده.

اگه سوالي بود بپرسيد مطمئن باشيد منم اگه سوالي واسم پيش بياد كه نتونم از هيچ كس بپرسم حتما اينجا مطرحش ميكنم با اينكه مديرم پس راحت باشيد.

علي اكبر

خارج شده است

چه فرقي ميكند كه حرفهاي وحشتناكي كه زده ايد بي منظور گفته باشيد؟ هميشه اين حقيقت كه كس ديگري هم آنها را شنيده باشد باقي مي ماند.
بالاخره كلمات بيش از سنگ و آجر صدمه ميزنند، آنها مدت ها پس از آنكه بقيه زخمها بهبود مي يابند، در اعماق ذهن انسان باقي مي مانند.
علي اكبر
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 286

تشكر
اهدا شده: 132
دريافت شده: 146

« پاسخ #5 : 10 آبان 1388,ساعت 11:00:48 »

سما خانوم ميشه بگيد اسمش چيه؟
خارج شده است

باز آي و دل تنگ مرا مونس جان باش
وين سوخته را محرم اسرار نهان باش
*sara*
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #6 : 10 آبان 1388,ساعت 13:39:59 »

همون برين داروخانه بگين ژل بهداشتي مخصوص خانومها  بهتون ميدن

علي اكبر

خارج شده است

wintersun77
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 34

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 14

« پاسخ #7 : 10 آبان 1388,ساعت 15:07:48 »

من شنيدم خيلي از خانم ها در محل واژن خود دچار عفونت مي شوند و اين عفونت باعث بوي تعفن مي شه. بايد خانمتان را پيش پزشك اورولوژي ببريد تا تست شود كه ايشان عفونت دارند يا نه.

علي اكبر

خارج شده است
*sara*
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #8 : 10 آبان 1388,ساعت 15:47:02 »

مردها ميرن پيش متخصص اورولوژيست ( دكتر اقايونه) چشمک
 خانومتون رو همون پيش متخصص زنان ببرين كافيه
خارج شده است

wintersun77
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 34

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 14

« پاسخ #9 : 10 آبان 1388,ساعت 17:10:05 »

نمي دونم شايد
خارج شده است
سما
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 48

تشكر
اهدا شده: 10
دريافت شده: 22

« پاسخ #10 : 10 آبان 1388,ساعت 18:55:50 »

بله حتما
اسمش بادی ناتور = Body natur محصول کشور اسپانیاست که در طول روز میتونن به دفعات استفاده کنند البته مارک ایرانی اون هم هست که تولید میشه به اسم فیروز ولی من جنس خارجی رو پیشنهاد میکنم چون امتحانشو پس داده فقط یه کم قیمتش بالاست ولی می ارزه این ژل دو تا سایز داره کوچیک و بزرگ که کوچیکش خیلی دوام می یاره

علي اكبر

خارج شده است

بدان از بزرگی گناه او نیست بلکه از کوچکی قلب توست ، اگر روزی روزگاری نخواستی یا نتوانستی فرد گناه کار را ببخشی.
farhad52
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 175

تشكر
اهدا شده: 80
دريافت شده: 147

« پاسخ #11 : 11 آبان 1388,ساعت 04:05:04 »

علی اکبر جان همین اینکه سوال میپرسی خیلی هم خوبه، حداقل خوبیه دنیای مجازی اینه که قرار نیست با کسی رو در رو بشیم پس با خیال راحت سوالاتت رو بپرس. اما در جواب شما دوتا مطلب رو باید عرض کنم:
1-من هم یه ژل تو داروخانه دیدم به اسم : هیدرودرم که همین خواصی رو داشت که دوستان عزیز فرمودن ولی خیلی هم فرقی نمیکنه کافیه تو داروخانه بگه ژل بهداشتی بانوان رو میخواد تا انواعش رو بهش معرفی کنن، خوشبختانه داروخانه ها هم اکثرا" یه فروشنده خانوم دارن که خانومها راحت میتونن این موارد رو ازشون سوال کنن.
2-مطلب دومی که میخوام خدمتتون عرض کنم اینه که این مواردی که توی فیلمهای پورنو انجام میدن از دست افراد عادی مثل من و شما بر نمیاد، منظورم اینه که اونها افراد حرفه ایی هستن و این کارها رو بعد از  انجام تمرینات طولانی انجام میدن، کارهایی از قیبل س.ک.س دهانی یا س.ک.س از مقعد یا پوزیشنهای جور واجور نه اینکه ماها نتونیم انجام بدیم بلکه نیازمند تمرینات زیاد هست، درست عین این میمونه که ما یه فیلم بروس لی یا ژان کلود ون دام ببینیم و بخواهیم حرکات اونها رو عینا" انجام بدیم خب دست و پر خودمون رو میشکنیم دیگه. من یادمه یه دوستی دارم که یه بار از من خواست تا دندونهای خانومش رو که چندتا پرکردگی و شکستگی داشت تماما" درست کنم، بعدها از طریقی متوجه شدم که این آقا بعد از دیدن فیلم پورنو از خانومش خواسته براش س.ک.س دهانی انجام بده و خانومش طفلک که نه بلد بود و خب چندتا دندون با پرکردگی های نامناسب هم داشته زده بود تمام آلت این بنده خدا رو زخم و زیلی کرده بود.یا جایی شنیدم فردی بعد از انجام عمل س.ک.س از مقعد بعد از دیدن پوست گوجه فرنگی روی آلتش دیگه لب به گوجه فرنگی نزده بود.به هر حال این کارها شدنی هست ولی با تمرینات کافی و نه یکدفعه.
برات آرزوی خوشبختی و شادی دارم........ سکوت

god_reward, Diabloo, علي اكبر

خارج شده است

«هنگامي که يک نفر دچار توهم مي شود، ديوانه اش مي گويند. هنگامي که افراد بسياري دچار يک توهم مي شوند، مؤمن شان مي خوانند. "رابرت پيرسينگ" »
tata
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 274

تشكر
اهدا شده: 65
دريافت شده: 102

« پاسخ #12 : 11 آبان 1388,ساعت 13:37:34 »

شرمنده شرمنده شرمنده    اقا فرهاد ممنون کلی باعث خنده ام شدی ... Cheesy Cheesy Cheesy دیگه درخواستهای مختلف  آقایون دارای فانتزی ..هم اومد نیومد داره  Cheesy
دیی
خارج شده است
***sahar***
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 20

تشكر
اهدا شده: 8
دريافت شده: 11

« پاسخ #13 : 11 آبان 1388,ساعت 14:07:11 »

پوست گوجه فرنگی  !! شوکه  Cheesy  Cheesy  Cheesy  Cheesy  Cheesy  Cheesy  Cheesy
نوش جونشش  Cheesy  Cheesy  Cheesy  Cheesy Cheesy

tata

خارج شده است
***sahar***
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 20

تشكر
اهدا شده: 8
دريافت شده: 11

« پاسخ #14 : 11 آبان 1388,ساعت 14:12:13 »

البته قبل اینکه ژل استفاده بشه بهتره قبلش برن پیش متخصص چون اگه به خاطر عفونت باشه باید اول عفونتش درمان بشه

سما, علي اكبر

خارج شده است
صفحه: [1] 2   بالا
چاپ صفحه
پرش به :