خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 12785 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: misre
صفحه: 1 [2] 3 4 5   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: از مسلمانی چه می دانید؟  (دفعات بازدید: 2940 بار)
haghighatyab
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 345

تشكر
اهدا شده: 60
دريافت شده: 64

« پاسخ #15 : 12 آبان 1388,ساعت 09:56:56 »

جناب حقيقت ياب اين پيامبر رو بايد از كجا بياريم ؟
يعني كي مي تونه اين وظيفه خطير رو قبول كنه اونوقت

این همون سوالیه که من سالهاست دنبالشم
من الان سوالهای زیادی دارم که جوابی براشون پیدا نکردم
سوالاتی که می تونه شرایط من خیلی عوض کنه
از همین دوستان که می گن مسلمانیم(می بخشید با این لحن می گم) می پرسم
اولین و مهمترین سوالم همینه
فلسفه آفرینش چیه؟
خارج شده است
n@zi
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 570

تشكر
اهدا شده: 175
دريافت شده: 253

« پاسخ #16 : 12 آبان 1388,ساعت 10:01:24 »

فلسفه افرينش خيلي سوال سختيه

يادم يه بار دوران دبيرستان از يكي پرسيدم خدا ما رو برا چي افريد ؟ افريد بيام توي اين دنيا يه سري كار انجام بديم بعد تموم بريم اون دنيا بازخواست و مجازات حالا يا بهشت يا جهنم
همين ؟

من رو محكوم به كفر گويي كرد

شايد يكم گيج كننده باشه ولي ترجيح ميدم به اين موضوع اصلا فكر نكنم چون مي ترسم به پوچي برسم

من ميدونم هيچ كار خدا بي حكمت نيست (باور شخصي من) پس توي اين كار هم حكمتي كه به زودي بهش مي رسيم ولي الان از دركش عاجزيم

خارج شده است

هيچگاه نگذار در کوهپايه هاي عشق کسي دستت را بگيرد که احساس ميکني در ارتفاعات آنرا رها خواهد کرد
نیلو
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 125

تشكر
اهدا شده: 75
دريافت شده: 45

« پاسخ #17 : 12 آبان 1388,ساعت 10:03:05 »

منم با نازی موافقم این سوال انسان رو به پوچی میرسونه . چون هیچ جوابی براش نیست.
خارج شده است

زخمی تر از همیشه از درد دل سپردن   سرخورده بودم از عشق در انتظار مردن
نیلو
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 125

تشكر
اهدا شده: 75
دريافت شده: 45

« پاسخ #18 : 12 آبان 1388,ساعت 10:06:45 »

ابهام جان آخه واقعا توی اینهمه بی اعتمادی به کی میشه اعتماد کرد و سوال پرسید ؟
خارج شده است

زخمی تر از همیشه از درد دل سپردن   سرخورده بودم از عشق در انتظار مردن
n@zi
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #19 : 12 آبان 1388,ساعت 10:10:44 »

نيلو جان مي دونم از آتنا پرسيدي ولي يه توضيح كوچلو بدم

نگاه كن به طور كلي با مرجع تقليد براي رفع سوالات شرعي مخالفم

من مي گم هر كاري كه دلم گفت درست انجام بدم همون دقيقا هموني كه خدا مي گه نيازي نيست از كسي بپرسي خودت بهتر مي دوني چكاري به نفعت و چه كاري به ضررت

اون كاري كه به ضررت همون گناه نبايد انجام بدي
خارج شده است

هيچگاه نگذار در کوهپايه هاي عشق کسي دستت را بگيرد که احساس ميکني در ارتفاعات آنرا رها خواهد کرد
ebham
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 509

تشكر
اهدا شده: 573
دريافت شده: 198

« پاسخ #20 : 12 آبان 1388,ساعت 10:17:46 »

فلسفه آفرينش
شما خودتون رو بذاريد جاي خدا ( نعوذبالله)
شما مثلاً يك كوزه گريد يا چه ميدونم يه مجسمه ساز
با لذت تمام يه كوزه يا يه مجسمه اي رو درست مي كنيد مي تونه اين خلق شما براي دل خودتون بوده و يا براي بدست آوردن يه نفع
آفرينش ما هم به طور خيلي خيلي ساده مي تونه دو تا دليل داشته باشه يا خدا به خاطر دل خودش ماها رو آفريده كه بعيد ميدونم يا به خاطر يه منفعت
حالا اين منفعته مي تونه خيلي چيزها باشه
مثلاً خدا احساس تنهايي مي كرده ، آره خدا هم مي تونه احساس تنهايي كنه و ماها رو آفريده براي اين كه همدم تنهاييش بشيم
مثلاً خدا نياز به پرستيده شدن رو در خودش ديده و فرشتگان به نظرش نمي تونستن اين نياز رو برآورده كنن به همين دليل ما رو آفريده
يا حتي به خاطر اين كه خدا زمين رو آفريد ، آسمون رو آفريد ، اين همه موجود خلق كرد ، ديد فرشته ها كه فقط عبادت مي كنن گفت يكي رو خلق كنم كه بره توي اين مخلوقات من بگرده تا بفهمه من كيم ، يعني نياز به شناخته شدن داشته
حقيقت ياب من نميدونم مثال هايي كه زدم درست بوده يا غلط
اين دلايلي كه من به عنوان يه مخلوق براي خودم ميارم
من ميخام خدا رو بشناسم به خودم نگاه مي كنم ميدوني چرا ؟
چون ميگم خدا از روح خودش در من دميد پس من از روح خدام ، پس هر ويژگي و خصلتي كه من دارم خدا هم داره با اين فرق كه خدا سرچشمه ي اون ويژگي و خصلته
خارج شده است

يك نفر ..... يك جايي..... تمام روياهاش لبخند توست و زماني كه به تو فكر مي‌كنه احساس مي‌كنه كه زندگي واقعا با ارزشه پس هرگاه احساس تنهايي كردي اين حقيقت رو به خاطر داشته باش يك نفر ..... يك جايي..... در حال فكر كردن به توست
n@zi
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #21 : 12 آبان 1388,ساعت 10:21:49 »

اتنا با يه تكه از حرفهات مخالفم

خدا نياز به ديده شدن نداره نياز به پرستيده شدن نداره يعني اصلا خدا به چيزي نياز نداره مگه نمي گيم  (ا... صمد = خدا بي نياز است)

اينه كه فلسفه افرينش رو سخت مي كنه عدم نياز ولي يادمون باشه حتما يه هدفي وجود داره

ولي با اخر حرفات موافقم ما بخشي از وجود خداييم ولي بايد يادمون باشه خدا سرچشمه و مبدا اصلي 
خارج شده است

haghighatyab
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #22 : 12 آبان 1388,ساعت 10:22:59 »

خیلی می بخشید اگه هر دانشمندی فکر می کرد که امکان داره جواب سوالی رو پیدا نکنه و به پوچی برسه
هیچوقت علم پیشرفت نمی کرد
پس پیدا کردن یا نکردن پاسخ یه سوال نباید باعث دلسردی بشه برعکس به نظر من هرچه سوال سختر باشه آدم باید مشتاق تر باشه برای بدست آوردنش
ولی چیزیکه شاید باعث ترس بشه اینه که به این نتیجه برسیم که خدا ما رو فقط برای اینکه ذاتش خلاق ما رو آفریده نه برای چیزه دیگه؟
به هر حال جواب این سوال رو فقط خدا و نمایندش می تونه بده
خارج شده است
ebham
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #23 : 12 آبان 1388,ساعت 10:24:06 »

نيلو جان من به شخصه مرجع تقليد ندارم
چون ميشه مرجع تقليد نداشته باشي در صورتي كه خودت انقدر عاقل و بالغ باشي و اگرم به يه مشكلي برخورد كردي به يه شخص عالق و بالغ مراجعه كن
من اگه يه موقعي به يه مشكلي برخورد كنم ميرم سراغ قرآن و نهج البلاغه و چهل حديث و صحيفه سجاديه و يه سري كتاب ديگه
خودم مي گردم و جواب سوالمو پيدا مي كنم و اگر در يك شرايط خاص سوالم بي جواب موند به عرف جامعه نگاه مي كنم ببينم مردم در مواجه با اين سوال من چه جوري برخورد مي كنن منم همون كار رو مي كنم ، فقط اون مشكلاتي كه جوابش رو خودم پيدا نمي كنم

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

نیلو

خارج شده است

يك نفر ..... يك جايي..... تمام روياهاش لبخند توست و زماني كه به تو فكر مي‌كنه احساس مي‌كنه كه زندگي واقعا با ارزشه پس هرگاه احساس تنهايي كردي اين حقيقت رو به خاطر داشته باش يك نفر ..... يك جايي..... در حال فكر كردن به توست
ebham
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #24 : 12 آبان 1388,ساعت 10:25:42 »

نازي جونم
من فقط مثال زدم
منم قبول دارم كه خدا بي نيازه مطلقه
خارج شده است

n@zi
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #25 : 12 آبان 1388,ساعت 10:32:35 »

خیلی می بخشید اگه هر دانشمندی فکر می کرد که امکان داره جواب سوالی رو پیدا نکنه و به پوچی برسه
هیچوقت علم پیشرفت نمی کرد

من معتقدم دانشمنداي ديني ما همون امام ها هستند اونها هم فلسفه حكمت رو مي دونستند

ولي همه دانشمند نميشن درسته ؟
خارج شده است

haghighatyab
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #26 : 12 آبان 1388,ساعت 10:39:14 »

یکی از سوالهای دیگه من اینه
چطور دانشمندان پزشکی تونستن به ما ثابت کنن فلان میوه ، خوبه یا فلان غذا بده ، اگه این غذا رو بخوری مریض می شی یا خوب میشی
هدف از استفاده از فلان دارو خوبه یا بده
ولی امامان که خیلی بالاتر از دانشمندان هستند نتونستن فلسفه آفرینش رو بین مردم جا بندازن؟
خارج شده است
haghighatyab
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #27 : 12 آبان 1388,ساعت 10:39:46 »

یکی از سوالهای دیگه من اینه
چطور دانشمندان پزشکی تونستن به ما ثابت کنن فلان میوه ، خوبه یا فلان غذا بده ، اگه این غذا رو بخوری مریض می شی یا خوب میشی
هدف از استفاده از فلان دارو خوبه یا بده
ولی امامان که خیلی بالاتر از دانشمندان هستند نتونستن فلسفه آفرینش رو بین مردم جا بندازن؟
خارج شده است
n@zi
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #28 : 12 آبان 1388,ساعت 10:45:38 »

اون موقع كه امامان بودند مردم خدا رو به سختي قبول داشتند خيلي از باورهاشون از بيخ و بن غلط بود مثل زنده به گور كردن دخترها يا مثل خيلي چيزهاي ديگه

فكر كنيد ميومدند فلسفه افرينش رو براي يه عرب جاهل توضيح مي دادند چي مي فهميد ؟ هيچي پي عملا فايده اي نداشت

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

ebham

خارج شده است

haghighatyab
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #29 : 12 آبان 1388,ساعت 10:46:56 »

دو تا دليل داشته باشه يا خدا به خاطر دل خودش ماها رو آفريده كه بعيد ميدونم يا به خاطر يه منفعت
حالا اين منفعته مي تونه خيلي چيزها باشه
مثلاً خدا احساس تنهايي مي كرده ، آره خدا هم مي تونه احساس تنهايي كنه و ماها رو آفريده براي اين كه همدم تنهاييش بشيم
مثلاً خدا نياز به پرستيده شدن رو در خودش ديده و فرشتگان به نظرش نمي تونستن اين نياز رو برآورده كنن به همين دليل ما رو آفريده
يا حتي به خاطر اين كه خدا زمين رو آفريد ، آسمون رو آفريد ، اين همه موجود خلق كرد ، ديد فرشته ها كه فقط عبادت مي كنن گفت يكي رو خلق كنم كه بره توي اين مخلوقات من بگرده تا بفهمه من كيم ، يعني نياز به شناخته شدن داشته
حقيقت ياب من نميدونم مثال هايي كه زدم درست بوده يا غلط
اين دلايلي كه من به عنوان يه مخلوق براي خودم ميارم
من ميخام خدا رو بشناسم به خودم نگاه مي كنم ميدوني چرا ؟
چون ميگم خدا از روح خودش در من دميد پس من از روح خدام ، پس هر ويژگي و خصلتي كه من دارم خدا هم داره با اين فرق كه خدا سرچشمه ي اون ويژگي و خصلته

وقتی قبول می کنیم خدا بی نیازه یعنی نیازی به منعفت نداره نیازی به همدم نداره نیازی به پرستیده شدن نداره
نه اشتباه نکن هر ویژگی که شما دارید خدا نداره
می دونی چرا چون خیلی از ویژگهای شما ناشی از نیازاتونه در حالی که خدا نیازمند نیست
گرسنگی ، خواب ، محبت ، ناراحتی ، . . .
پس به صرف اینکه با نگاه کردن به خودت خدا رو  می شناسی امکان نداره
فقط می تونی متوجه بشی که یه نیروی مافوق شما که خیلی از شما قوی تره وجود داره
که ما بهش می گیم خدا ، رب ، God و . . .
خارج شده است
صفحه: 1 [2] 3 4 5   بالا
چاپ صفحه
پرش به :