چرا میشه اما باید سعی کنیم تا جایی که میشه جلوی این اشتباهات رو بگیریم , ما فقط یکبار فرصت زندگی داریم ضمن اینکه همیشه فرصت جبران رو نداریم. اما آزمون و خطا جزء لاینفک وجود انسان هستش.
می خواستم از شما بپرسم چقدر به اعتقادتتون فکر کردید؟چقدر اونا رو به روز کردید؟
آیا به جزییات دین فکر کردید؟
آقا حقيقت ياب
شرمنده اون روز اينترنتم قطع شد و نشد كه بحث رو با هم ادامه بديم
من فكر مي كنم شما از داستان موسي و شبان برداشت متفاوتي داشتي
ببين توي داستان موسي و شبان اون چوپان داشت به زبون عاميانه خودش با خدا حرف مي زد كه حضرت موسي زد تو ذوقش و گفت اين طوري صحبت نكن و........
ولي تا جايي كه من از حرفاي شما فهميدم ، منظور شما اينه كه چرا ما اينقدر زمان ميذاريم براي دعا كردن و راز و نياز (حالا شايد من نفهمم كه اينجوري فهميدم

)
من منظورم از اين كه به داستان موسي و شبان اشاره كردم اين بود كه آقا خدا تو باهاش به هر زبوني حرف بزني قبول داره
راستي انسان ممكن الخطاست يعني ممكنه كه خطا بكنه و اين حق طبيعيه يه انسانه پس به نظر من هيچ اشكالي نداره كه از عقل و احساسش تو ام براي راهنمايي كمك بگيره ، خدا اين اجازه رو به ما داده كه حتي گاهي اشتباه بكنيم
و گرنه توبه اصلاً به وجود نمي اومد و مفهومي نداشت
به نظر من خدا دنبال جذابيتي كه توي اظهار پشيموني انسان در برابرش وجود داره
راستي در مود علت آفرينش انسان من بيشتر تاكيد دارم روي اين كه خدا انسان رو آفريد تا ساير مخلوقاتش رو به انسان نشون بده و انسان با گشتن در پيرامون اين مخلوقات به شناخت از خدا برسه
البته بايد اينم بگم كه تنها خود خدا دليل اصلي آفرينش انسان رو ميدونه و بس
یه مشکل اصلی که همه ما انسان ها داریم اینه که واقعاً نمی دونیم این کاری که می کنیم چقدر اشتباه تا بتونیم رفتارمون رو بهتر کنیم، توبه زمانی می تونه مفید باشه که تو مطمئن باشی گناه کردی
چند روز پیش تو خبرا خوندم پسر یه آدم مومن و مسجدی و اهل هیات معتاد بوده و پدرش رو کشته
می خوام بگم شاید اون پدر اگه کمتر به مسجد و دعا و نماز می پرداخت و وقت بیشتری برای پسرش میذاشت ، پسر معتاد نمی شد
در مورد فلسفه آفرینش عرض کنم
که به نظر شما چند درصد از ابتدای خلقت تونستن خدا رو بشناسن
من که تو جامعه خودمون می بینم که تعداد کمی شاید در حد تعداد انگشتان دست که من نمیشناسمشون
شما می تونید ادعا کنید خدا رو می شناسید
اگه اینطور چند سطر درباره خدا بنویسید
من فکر می کنم هدف شناخت خدا نیست چون اگه اینطور بود لااقل باید بالای هفتاد درصد به شناخت خدا می رسیدن که فکر نمی کنم اینطور باشه