خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 12785 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: misre
صفحه: 1 2 3 [4] 5   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: از مسلمانی چه می دانید؟  (دفعات بازدید: 2942 بار)
n@zi
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 570

تشكر
اهدا شده: 175
دريافت شده: 253

« پاسخ #45 : 12 آبان 1388,ساعت 15:01:10 »

اون چيزي مه دل مي گه خوب همون درسته

مطمئن باش دل هيچ وقت اشتباه نمي كنه به قول نيلو دل به حال خودش بزار خودش بلد مسير درست رو پيدا كنه
خارج شده است

هيچگاه نگذار در کوهپايه هاي عشق کسي دستت را بگيرد که احساس ميکني در ارتفاعات آنرا رها خواهد کرد
haghighatyab
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 345

تشكر
اهدا شده: 60
دريافت شده: 64

« پاسخ #46 : 12 آبان 1388,ساعت 15:26:46 »

چرا آدما نباید به حرف دلشون توجه کنن
خارج شده است
n@zi
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #47 : 12 آبان 1388,ساعت 15:33:53 »

چرا آدما نباید به حرف دلشون توجه کنن

كي گفته توجه نكنند ما كه مي گيم هر چي دل مي گه درست همون بكنيد

جناب حقيقت ياب مي پيچونيد حرفتون رو مستقيم صحبت كنيد
خارج شده است

هيچگاه نگذار در کوهپايه هاي عشق کسي دستت را بگيرد که احساس ميکني در ارتفاعات آنرا رها خواهد کرد
haghighatyab
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #48 : 12 آبان 1388,ساعت 15:43:42 »

آیا دل شما می گه دعوا کنید، غیبت کنید،کتک بزنید، . ..
احتمالاً هیچوقت دل شما اینطور نمی خواد
ولی با اینحال انسانها همدیگه رو می کشن ، حق همدیگه رو می خورن و . . .
خارج شده است
n@zi
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #49 : 12 آبان 1388,ساعت 15:47:27 »

ولي من اينكا ها رو نمي كنم  و خيلي هاي ديگه

يعني تا بحال ياد نمي دم به خاطر منفعت شخصي دل كسيو شكسته باشم

مي دونم منظورتون با من نيست ولي در مجموع از كل ادمها همه كه قاتل نيستند همه كه دزد نيستند همه كه اين خصلت هاي بدي كه گفتيد رو ندارند

يه عده اينقدر گناه كردند كه زشتي عمل از بين رفته و حالا ديگه اون عمل براشون زشت دلشون هم زشت شده و اين عمل رو مي پسنده

« آخرين ويرايش: 12 آبان 1388,ساعت 15:49:57 توسط n@zi » خارج شده است

نیلو
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 125

تشكر
اهدا شده: 75
دريافت شده: 45

« پاسخ #50 : 12 آبان 1388,ساعت 15:49:05 »

جناب حقیقت یاب اون کسایی که اون کارهارو میکنن انسان نیستند چون کسی که دیگری رو میکشه یا دروغ میگه یا..... نه دل داره نه عقل داره نه انسانیت
خارج شده است

زخمی تر از همیشه از درد دل سپردن   سرخورده بودم از عشق در انتظار مردن
haghighatyab
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #51 : 12 آبان 1388,ساعت 15:58:28 »

بابا من مثال زدم
اصلاً منظورم دعواهای زن شوهرا ست
به من بگید تو دعواهای زن وشوهر
کدومشون حرف دلشون رو گوش می دن
یه جمع بندی کلی کنید و بطور تقریبی بفرمایید چند درصد مردم دنیا مشکل دارن
مثلاً 50 درصد
پس باید بگیم 50 درصد مردم حرف دلشون رو گوش نمی دن
خارج شده است
n@zi
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #52 : 12 آبان 1388,ساعت 16:10:36 »

Cheesy

از دين وارد مي شي بعد به دعواي زن و شوهر ها مي رسيد  متعجب

مي دونيد توي دعوا غرور جاي خيلي چيزها رو مي گيره

فكر كنيد اگه توي دعوا ها اين كه كي مياد جلو مهم نباشه فقط وقتي يكي پا روي رورش گذاشت طرف مقابل به حرف دلش گوش بده وااااااااااااااااااااااااااااي اصلا هيچ طلاق و حدايي اتفاق ميفته

فكر كند نشينيم منتظر تا طرف مقابل عذر بخواد ما بريم جلو و اين عادت بشه اگه همه اينطوري باشند چي ميشه

من خودم اينطوريم البته هنوز مجردم ولي فرقي نداره توي اختلافاتي كه با دوستام خانواده ام يا اشنايان اتفاق ميفته هميشه من براي اشتي پا پيش ميزارم

گاهي از اين كار ناراحت ميشم اما بلافاصله فراموشش مي كنم  چشمک

چي ميشد اگه همه اين غرور لعنتي رو كنار مي زاشتند  ناراحت

خارج شده است

امير مهدي
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 102

تشكر
اهدا شده: 31
دريافت شده: 44

« پاسخ #53 : 13 آبان 1388,ساعت 00:34:30 »

سلام به همه من چند روزي نبودم با تاخير آمدم
بهنظر من دين يه روش زندگيه درسته ما مسلمان به دنيا ميايم ولي ميتونيم وقتي بزرگ شديم تحقيق كنيم . البته هر كسي يه روشي واسه زندگيش انتخاب ميكنه  بايد همه آزادي داشته باشند . دين اسلام دين خوبيه متاسفانه كسايي كه دين معرفي ميكنند مشكل دارند و اون جور كه به نفع خودشونه عنوان ميكنند . من هميشه براي خودم زندگي ميكنم شما هم امتحان كنيد . اون كسي كه بايد بياد تا مشكلات ما حل شه امام زمان هستش
خارج شده است

به خاموشي ما منگر ماخود معدن رازيم
فلك بشكست بال ما وگرنه اهل پروازيم
haghighatyab
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #54 : 13 آبان 1388,ساعت 08:11:59 »

از دين وارد مي شي بعد به دعواي زن و شوهر ها مي رسيد  متعجب

چطور بگم؟
من منظورم اینه که عقل،دل ، قلب نه اصلاً بطور کلی یه انسان به تنهایی نمی تونه خوب و بد و تشخیص بده ، چون علمشو ، سوادشو نداره
مثل این می مونه که یه نفر هم دکتر باشه هم مکانیک باشه هم نقاش باشه (ساختمان) هم مهندس برق باشه
پس اگه همه انسانها به حرف دلشون گوش کنن ، مشکلات ما حل نمی شه ، چون حتما دل بعضی های اشتباه می کنه
انسانها نیاز به راهنما دارن به کسی یا چیزی که خوب و بد رو براشون جدا کنه
خارج شده است
نیلو
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #55 : 13 آبان 1388,ساعت 08:49:17 »

بابا جناب حقیقت یاب بحث سر انسانیت و دین مداری چرا همه چی رو با هم قاطی میکنی؟ آدم برای تشخیص خوب و بد که اونو به

انسانیت برسونه نیزی به راهنما نداره نیاز به احساس و عقل داره و واقعا تلاقی این دو معجزه میکنه.

اون راهنما فقط خود خداست که توی دل و فکر ما جا داره . هیچ انسان خاکی نمیتونه یکی دیگه رو به انسانیت برسونه.
خارج شده است

haghighatyab
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #56 : 13 آبان 1388,ساعت 13:45:31 »

انسانیت برسونه نیزی به راهنما نداره نیاز به احساس و عقل داره و واقعا تلاقی این دو معجزه میکنه.
اون راهنما فقط خود خداست که توی دل و فکر ما جا داره . هیچ انسان خاکی نمیتونه یکی دیگه رو به انسانیت برسونه.

خیلی می بخشید مگه احساس و عقل نمی تونن اشتباه کنن
خارج شده است
نیلو
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #57 : 13 آبان 1388,ساعت 15:55:52 »

چرا میشه اما باید سعی کنیم تا جایی که میشه جلوی این اشتباهات رو بگیریم , ما فقط یکبار فرصت زندگی داریم ضمن اینکه همیشه فرصت جبران رو نداریم. اما آزمون و خطا جزء لاینفک وجود انسان هستش.
خارج شده است

ebham
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 509

تشكر
اهدا شده: 573
دريافت شده: 198

« پاسخ #58 : 16 آبان 1388,ساعت 13:48:44 »

آقا حقيقت ياب
شرمنده اون روز اينترنتم قطع شد و نشد كه بحث رو با هم ادامه بديم
من فكر مي كنم شما از داستان موسي و شبان برداشت متفاوتي داشتي
ببين توي داستان موسي و شبان اون چوپان داشت به زبون عاميانه خودش با خدا حرف مي زد كه حضرت موسي زد تو ذوقش و گفت اين طوري صحبت نكن و........
ولي تا جايي كه من از حرفاي شما فهميدم ، منظور شما اينه كه چرا ما اينقدر زمان ميذاريم براي دعا كردن و راز و نياز (حالا شايد من نفهمم كه اينجوري فهميدم پوزخند)
من منظورم از اين كه به داستان موسي و شبان اشاره كردم اين بود كه آقا خدا تو باهاش به هر زبوني حرف بزني قبول داره
راستي انسان ممكن الخطاست يعني ممكنه كه خطا بكنه و اين حق طبيعيه يه انسانه پس به نظر من هيچ اشكالي نداره  كه از عقل و احساسش تو ام براي راهنمايي كمك بگيره ، خدا اين اجازه رو به ما داده كه حتي گاهي اشتباه بكنيم
و گرنه توبه اصلاً به وجود نمي اومد و مفهومي نداشت
به نظر من خدا دنبال جذابيتي كه توي اظهار پشيموني انسان در برابرش وجود داره
راستي در مود علت آفرينش انسان من بيشتر تاكيد دارم روي اين كه خدا انسان رو آفريد تا ساير مخلوقاتش رو به انسان نشون بده و انسان با گشتن در پيرامون اين مخلوقات به شناخت از خدا برسه
البته بايد اينم بگم كه تنها خود خدا دليل اصلي آفرينش انسان رو ميدونه و بس
خارج شده است

يك نفر ..... يك جايي..... تمام روياهاش لبخند توست و زماني كه به تو فكر مي‌كنه احساس مي‌كنه كه زندگي واقعا با ارزشه پس هرگاه احساس تنهايي كردي اين حقيقت رو به خاطر داشته باش يك نفر ..... يك جايي..... در حال فكر كردن به توست
haghighatyab
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #59 : 16 آبان 1388,ساعت 14:12:43 »

چرا میشه اما باید سعی کنیم تا جایی که میشه جلوی این اشتباهات رو بگیریم , ما فقط یکبار فرصت زندگی داریم ضمن اینکه همیشه فرصت جبران رو نداریم. اما آزمون و خطا جزء لاینفک وجود انسان هستش.

می خواستم از شما بپرسم چقدر به اعتقادتتون فکر کردید؟چقدر اونا رو به روز کردید؟
آیا به جزییات دین فکر کردید؟

آقا حقيقت ياب
شرمنده اون روز اينترنتم قطع شد و نشد كه بحث رو با هم ادامه بديم
من فكر مي كنم شما از داستان موسي و شبان برداشت متفاوتي داشتي
ببين توي داستان موسي و شبان اون چوپان داشت به زبون عاميانه خودش با خدا حرف مي زد كه حضرت موسي زد تو ذوقش و گفت اين طوري صحبت نكن و........
ولي تا جايي كه من از حرفاي شما فهميدم ، منظور شما اينه كه چرا ما اينقدر زمان ميذاريم براي دعا كردن و راز و نياز (حالا شايد من نفهمم كه اينجوري فهميدم پوزخند)
من منظورم از اين كه به داستان موسي و شبان اشاره كردم اين بود كه آقا خدا تو باهاش به هر زبوني حرف بزني قبول داره
راستي انسان ممكن الخطاست يعني ممكنه كه خطا بكنه و اين حق طبيعيه يه انسانه پس به نظر من هيچ اشكالي نداره  كه از عقل و احساسش تو ام براي راهنمايي كمك بگيره ، خدا اين اجازه رو به ما داده كه حتي گاهي اشتباه بكنيم
و گرنه توبه اصلاً به وجود نمي اومد و مفهومي نداشت
به نظر من خدا دنبال جذابيتي كه توي اظهار پشيموني انسان در برابرش وجود داره
راستي در مود علت آفرينش انسان من بيشتر تاكيد دارم روي اين كه خدا انسان رو آفريد تا ساير مخلوقاتش رو به انسان نشون بده و انسان با گشتن در پيرامون اين مخلوقات به شناخت از خدا برسه
البته بايد اينم بگم كه تنها خود خدا دليل اصلي آفرينش انسان رو ميدونه و بس

یه مشکل اصلی که همه ما انسان ها داریم اینه که واقعاً نمی دونیم این کاری که می کنیم چقدر اشتباه تا بتونیم رفتارمون رو بهتر کنیم، توبه زمانی می تونه مفید باشه که تو مطمئن باشی گناه کردی
چند روز پیش تو خبرا خوندم پسر یه آدم مومن و مسجدی و اهل هیات معتاد بوده و پدرش رو کشته
می خوام بگم شاید اون پدر اگه کمتر به مسجد و دعا و نماز می پرداخت و وقت بیشتری برای پسرش میذاشت ، پسر معتاد نمی شد

در مورد فلسفه آفرینش عرض کنم
که به نظر شما چند درصد از ابتدای خلقت تونستن خدا رو بشناسن
من که تو جامعه خودمون می بینم که تعداد کمی شاید در حد تعداد انگشتان دست که من نمیشناسمشون
شما می تونید ادعا کنید خدا رو می شناسید
اگه اینطور چند سطر درباره خدا بنویسید

من فکر می کنم هدف شناخت خدا نیست چون اگه اینطور بود لااقل باید بالای هفتاد درصد به شناخت خدا می رسیدن که فکر نمی کنم اینطور باشه
خارج شده است
صفحه: 1 2 3 [4] 5   بالا
چاپ صفحه
پرش به :