خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13693 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: faz
نظرسنجی
سوال: به نظر شما علت روند آهسته انجمن بیشتر چیست؟  (بستن رای گیری: 10 بهمن 1386,ساعت 21:07:24)
تعداد کم کاربران فعال - 3 (50%)
کم لطفی کاربران فعال - 2 (33.3%)
کم لطفی تیم مدیریت سایت - 0 (0%)
یکنواختی انجمن - 0 (0%)
پوشش اکثر مسایل رایج - 1 (16.7%)
هیچ کدام - 0 (0%)
مجموع آراء: 6

صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: انجمن خیلی آروم پیش می ره  (دفعات بازدید: 2195 بار)
فرزاد
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 80

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 0

« : 10 دي 1386,ساعت 21:07:25 »

با سلام
چند وقته برام سوال شده که چرا با وجود این که الان دور و ور هزار تا کاربر داره انجمن این قدر فعالیت دوستان کمه و زیاد اثر نمی ذارن؟ برا همین هم خواستم از خودتون بپرسم و ببینم واقعا چرا این طوریه؟ حالا برای اینکه بهتر جواب بدین و آخرکار هم به نتیجه درست و واقع بینانه ای برسیم می خوام هر کدوم از گزینه ها رو توضیح بدم تا نظرتونو درست اعلام کنید. فقط خواهش می کنم حتما نظر بدین. چون هر چی تعداد نظرا بیشتر باشه نتیجه ای هم که می ده به واقعیت نزدیکتره. قبلش هم توضیحا رو حتما بخونید:
1- کاربران فعال منظور کاربرایین که در حال حاضر به طور پیوسته فعالیت دارن. یعنی حداقل هفته ای یا دیگه فوقش ماهی یه بارو (هر چقدر که شما فکر می کنید) از انجمن بازدید می کنن. چون ممکنه از این هزار نفر خیلیاشون دیگه مدتی باشه که فعالیتی تو انجمن ندارن و عملا کاربرش نیستن.
2- کم لطفی شامل همه چی می شه. بازدید دیر به دیر، بازدید بدون دادن جواب یا نظر، نزدن تاپیک جدید، شرکت نکردن تو نظرسنجی ها و خلاصه نداشتن فعالیت لازم به عنوان کاربر.
3- تیم مدیریت هم که از محمد عزیزمون گرفته تا تسهیلگر و تیم ترجمه و همه عوامل غیر از کاربران.
4- یکنواختی انجمن حاکی از تکراری بودن فعالیت ها، نبود امکانات جدید و این جور چیزاست.
5- این مورد هم یعنی دیگه اونقدر مسایل و مشکلات مختلف اعضا اعم از روانی و خونوادگی تو انجمن گفته شده و آرشیو سایت پره از انواع مسایل رایجی که برا همه پیش میاد که دیگه کسی مسئله خودشو دوباره مطرح نمی کنه و با خوندن مطالب مشابه جوابشو می گیره. حالا بالاخره بعضیام ممکنه این جوری باشن. مثل مهمونای محترمی که روزانه تعداد زیادیشونو در حال بازدید می بینیم.
6- مورد آخر هم که یعنی به نظر شما علتی غیر از اینایی رو که این جا گفتیم داره.

حالا خواهش می کنم با توجه به اینایی که گفتم اون چیزی رو که نظر شماست اعلام کنید. و خواهش هم می کنم نظر رو بدبد. کاری که نداره یه ذره فکر، یه انرژی کوچیک، یه کلیک و تموم شد و رفت. مرسی. منتظرما. یه ماه هم وقت گذاشتم که همه سریع نظرشونو بدن.
خارج شده است

کسي که يادآور شود مصائب حسین(ع) را و سپس بگريد يا بگرياند، روزي که چشمها گريان است، چشمش گريان نخواهد بود.
Arash.H
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 102

تشكر
اهدا شده: 7
دريافت شده: 1

« پاسخ #1 : 11 دي 1386,ساعت 14:55:59 »

سلام فرزاد جان

به نظر من تعداد کاربران واقعاً فعال خیلی کمه ، شاید تعدادشون به 30-40 تا نرسه (نمی دونم شاید یه کم بیشتر یا یه کم کمتر).
بعضی از کاربر ها هستن که وقتی مشکلشون رو تو انجمن مطرح میکنن، خیلی فعال هستن!! میشه گفت بعضی هاشون هر روز به انجمن سر میزنه! ولی این وضع تا کی ادامه پیدا میکنه؟! تا وقتی که مشکل طرف حل بشه! شرمنده و اینجاست که همون کاربر فعال تبدیل به یه کاربر خاموش میشه! و میره تا اگه بازم مشکلی واسش پیش اومد، بیاد مطرح کنه، اگه هم که نیومد، واسه همیشه خدافظ!! تازه، این کاربرها هم وقتی که مشکل دارن، فقط به مشکل خودشون نگاه میکنن و نظر میدن، با بقیه کار ندارن! (من این گفته هام رو همین جوری نمی گم. از بررسی کردن میزان فعالیت بعضی کاربران و پست های ارسالیشون به این نتیجه رسیدم.)

نظر من همین بود که گفتم، خودمم گزینه 1 رو انتخاب کردم.

موفق و پیروز باشید. سکوت سکوت
خارج شده است

بدترین گناه آن است که به کسی که تو را راستگو می پندارد، دروغ بگویی.
فرزاد
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #2 : 11 دي 1386,ساعت 20:49:45 »

کم لطفی رو کم لطفی.. بابا قرار شد همه نظر بدن. باور کنید مهمه. خیلی هم مهمه. اگه بفهمیم علت اینکه چرا متوسط پست گذاریمون تو روز کمه. بفهمیم این 1000 تا کاربر دارن چیکار می کنن! می شه یه کاری کرد خلاصه دیگه. پس نظر بدین. همکاری کنید. دیگه اگه تو نظرسنجی شرکت نکنید که خیلی ضایعست!! دوستای گلم. نظر بدین. خوبه براتون..!!
خارج شده است

کسي که يادآور شود مصائب حسین(ع) را و سپس بگريد يا بگرياند، روزي که چشمها گريان است، چشمش گريان نخواهد بود.
somayyehi
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 10

تشكر

« پاسخ #3 : 12 دي 1386,ساعت 09:14:22 »

سلام
من فكر ميكنم خيلي از دوستان كه تاپيك ميذارند طول ميكشه جوابشان را بگيرند يا شايد شايد اون جوابي را كه ميتونسته بهشون كمك كنه نميگيرند كه اينطور شده البته من خودم از انجمن كمكهاي زيادي گرفتم اما اين حدس من است چون در اغلب تاپيك ها فقط چند نفر خاص هستند كه جواب ميدهند
خارج شده است
محمد
مدیر سایت
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1081

تشكر
اهدا شده: 86
دريافت شده: 165

« پاسخ #4 : 12 دي 1386,ساعت 16:17:47 »

سلام به همه دوستان

ابتدا بگم که این تاپیک رو من به بخش نظرات و پیشنهادات منتقل میکنم

اما بزارید یه بررسی روی حرفهای دوست خوبمون فرزاد داشته باشیم....

1- به جرات میتونم بگم تعداد این کاربرای فعال که بالای 2 ستاره هستند 20 نفر هست!
2- این مورد هم صدق میکنه ...
3- کم کاری خودم رو به عنوان مدیر سایت کاملا قبول دارم اما دوستان دیگه واقعا در این انجمن و سایت زحمت میکشند
4- در مورد یکنواختی هم قبول دارم. باید ظاهر سایت رو عوض کنیم و ... اما در مورد امکانات چیزی به ذهنم نمیرسه. باور کنید از همین امکانات هم کسی استفاده نمیکنه اما اگه هر نظری دارید بفرمائید تا اجرا کنیم.
5- این رو هم موافقم ضمن اینکه بعضی از کاربران که جواب سوالاتشون رو میگیرند بخاطر ترس از اینکه طرف مقابلشون با سرچ تو اینترنت به این سایت برسه و بعدا براشون مشکل ساز بشه یا زنگ میزنند یا پی ام میدند میگند اگه ممکنه تاپیک ما رو حذف کنید و ...

موارد دیگه ای هم هست
روزی که من این سایت رو به کمک دوستان راه اندازی کردیم تمامی هدفمون کمک به مردم بوده و هست و هیچ انتظار مالی از کسی نداریم چون به راحتی میتونم شخص خود من تمامی هزینه های این سایت رو بدم اما از نظر کار در انجمن و سایت و پاسخگویی و غیره واقعا توانایی ندارم.

من تمامی دوستانی که میتونستند به نوعی کمک ما باشند رو بدون هیچ چشم داشتی با دعوت شخص خود من به این تیم وارد کردم و ازشون کمک میگیرم و همینجا هم رسما ازشون تشکر میکنم و امیدوارم واقعا بتونم روزی این همه خوبی رو جبران کنم. خودم میدونم که نمیتونم اما حتما حتما خدا میتونه و کمک خواهد کرد که تمامی امیدم به خود ذات مقدسش هست.

هر یک از دوستان نظری و یا پیشنهادی در این زمینه داره همینجا مطرح کنه تا با کمک هم به مقصد برسونیمش از همه دوستانی که کمک میکنند صمیمانه تشکر و قدردانی میکنم.

با تشکر
محمد
خارج شده است

سپاسگذارم
محمد
فرزاد
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #5 : 12 دي 1386,ساعت 17:30:31 »

بچه ها سلام
خوندید که.. اینم از حرفای مدیر سایت.. ببینین چه مدیری! (بازم می گم نظرسنجیه. جانبداری و جلب نظر نباشه!! اما..) با چه علاقه و تواضعی استقبال می کنن. می گن شما فقط بگین چی می خواین ما اجرا کنیم.. مشکل ماها اینه که از اصلاحات استقبال نمی کنیم. کارای اصلاحی رو نمی شناسیم. آینده نگر نیستیم. شما فکر کنید اگر بتونیم یه راه حلی پیدا کنیم که کارکرد انجمن رو هر چه بیشتر و بهتر کنیم (نمی گم الان کم داره!!) خیلی از مشکلا حل می شه.. این گفتگوی آنلاینی که دوستان پیشنهاد دادن یکی از راه حلاست. و می دونمم که سخت دارن روش کار می کنن تا راش بندازن!! حالا چرا هیچ جوری راه نمی افته نمی دونم!! پوزخند همین شما این نظرسنجی رو شرکت کنید. معلوم می شه. اصلا علت این که شما نظر نمی دین چیه؟؟ الان دو روز گذشته. اما فقط چهار نفر رای دادن. آخه چرا؟ نمی دونم چرا من همش باید تو این انجمن بگم چرا چرا!! من فکر می کنم یه خوردش بخاطر اینه که تو انجمن به نظرسنجی ها کم بها داده شده. بابا وقتی ما حدود 1000 تا کاربر داریم خیلی بیش از اینا باید آمار نظرسنجی هامون باشه..
خلاصه کلام: چه معنی داره وارد انجمن بشیم، کسی نظرسنجی داده باشه و ما نظر ندیم؟ عصبانی دوستان خواهش می کنم نظر بدید....تو رو خدا.... :'(
خارج شده است

محمد
مدیر سایت
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #6 : 12 دي 1386,ساعت 18:01:26 »

فرازد جان

برای گفتگوی آنلاین چیزی کم نداریم.
همه چیز آمادست
فقط من اگه لینک بدم شروع میشه

مشکل اینه که اون استقبالی که میخوایم نمیشه
وگرنه همین الان هم میتونیم استارت رو بزنیم!

باور کنید آماده کردم که به محض شروع کار برای چت آنلاین قسمتهای غیر لازم رو روی سرور قطع کنم که امکان برقراری ارتباط به نحو احسنت انجام بشه.
خود  شما اگه نظری برای بهبود داری ...

یا علی بگو و ...
خارج شده است

سپاسگذارم
محمد
فرزاد
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #7 : 12 دي 1386,ساعت 22:43:12 »

استقبال نمی شه محمد جان!؟ از کجا می دونی؟ مگه آمار گرفتی؟ کافیه یه نظرسنجی بدی ببینی چطور استقبال می شه.. (البته من که از نظرسنجی چشمم آب نمی خوره!! پوزخند) اما نه مطمئن باش استقبال می شه. ذات انجمن و موضوعش ایجاب می کنه که همه استقبال کنن. یعنی طوریه که هر کس مشکلی داره زود به زود سر می زنه تا جوابشو بگیره. خوب وقتی یه ارتباط زنده برای این مسئله وجود داشته باشه مسلما خیلی طرفدار پیدا می کنه. حالا شما اگه کاراش آمادست یه پست دیگه براش بزن و حتمیش کن. خبر بده به همه. هنوز خیلی ها منتظرن و نمی دونن که آمادست. نظرسنجی وقتشا کامل کن و خلاصه به قول خودت استارتشو بزن دیگه یه جوری.... من از همین جا بهت اعلام می کنم پایه ام. می تونی روم حساب کنی. واسه شروع بحث، مجلس گرم کنی، تیکه اندازی، خلاصه همه جوره هستیم. فقط هوامونو داشته باش. ما تو رکابتیم.... مرسی..
خارج شده است

محمد
مدیر سایت
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #8 : 13 دي 1386,ساعت 11:25:55 »

فرازد جان قبلا زدم ...

اما خوب بزودی شروعش میکنیم.
خارج شده است

سپاسگذارم
محمد
فرزاد
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #9 : 13 دي 1386,ساعت 12:16:42 »

مرسی محمد جان..
نمی دونم چی شده از وقتی این تاپیکو زدم خیلی مشکل حل شده و همه دارن تند تند پست می زنن. خوب بازم خدا را شکر. اما آخه چرا هیش کی اینجا نظر  نمی ده؟! محمد جان نمی تونی کاری کنی این یه ماه رو همه مرتب نظر بدن؟ آخه می دونی که مسئله مهمیه. واقعا هم باید حداقل بالای 50 تا نظر داشته باشیم تا بشه یه تصمیمی گرفت. قربونت.. پس یه کاریش بکن. مثلا پیشنهاد من اینه که کاری بکنی هر کاربری که تا حالا تو این نظرسنجی شرکت نکرده بار بعد که وارد شد اول این نظرسنجی رو شرکت کنه. بعد بتونه پست بذاره!! خوبه؟ می شه؟ مثلا می تونی از شنبه آینده این طوریش کنی.. حالا هر جور خودت می دونی.. دستت درد نکنه.
خارج شده است

محمد
مدیر سایت
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #10 : 13 دي 1386,ساعت 17:20:02 »

فرزاد جان اینجا انجمن آزاده

نمیشه این کار رو کرد...

میتونم برای قوانین همچین کاری بکنم اما برای این تاپیک نمیتونم.

خارج شده است

سپاسگذارم
محمد
فرزاد
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #11 : 14 دي 1386,ساعت 17:30:21 »

بچه ها نمی خواید نظر بدید؟ بابا ذله شدم اینقدر گفتم. نظر بدید دیگه. جبران می کنم.. فقط شما یه کار بکنید جایزه بهترین نظرسنجی مال من بشه..
خارج شده است

Arash.H
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 102

تشكر
اهدا شده: 7
دريافت شده: 1

« پاسخ #12 : 15 دي 1386,ساعت 00:27:32 »

فقط شما یه کار بکنید جایزه بهترین نظرسنجی مال من بشه..
مگه واسه بهترین نظر سنجی جایزه میدن؟! چشمک (اگه اینجوریه، از فردا هر روز یه نظر سنجی درست میکنم! پوزخند)
خارج شده است

بدترین گناه آن است که به کسی که تو را راستگو می پندارد، دروغ بگویی.
فرزاد
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #13 : 15 دي 1386,ساعت 14:39:47 »

نه آرش جان.. اما همین جا از بچه های تیم می پرسم. آیا هیچ قرعه کشیی؟ مسابقه ای؟ جایزه ای اینا در کار نیست؟
خارج شده است

صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :