خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 12785 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: misre
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: در ادامه قبل  (دفعات بازدید: 516 بار)
پرواز تا بينهايت
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 5

تشكر
اهدا شده: 2
دريافت شده: 0

« : 10 آبان 1388,ساعت 11:19:36 »

در محيط كارم آدمهاي دور و برم همه دروغگو هستند و براي رسيدن به منافع پست و كوچك دروغ مي گويند و متاسفانه وقتي دروغ آنها معلوم مي گردد باعث ناراحتي روحي من مي شود گيج و سردرگم مي شوم نمي دانم چه كسي راست مي گويد و چه كسي دروغ ، رئيسم بدترين بي احتراميها را در حق من ادا كرده كه براي من در دو ماه گذشته چيزي شبيه شكنجه بود زيرا شرايط طوري نبود كه من محيط كارم را عوض كنم و بايد اين شرايط را تحمل مي كردم . صميميترين دوستم كه از كودكي دوست بوديم هميشه خودخواه بود و سرانجام به دليل خودخواهيش دوستيمان كمرنگ و كمرنگتر شد ما هر دو در يك شركت كار مي كنيم ، او اصرار زيادي داشت دوباره باهم ارتباط داشته باشيم و پس از 3 سال دوباره من گرفتار خودخواهيها و دروغهاي او شدم . رفتار رئيسم به قدري بي ادبانه بوده كه شايد باورش مشكل باشد و اكنون من در اين محيط تبعيض آميز و پرنيرنگ مجبور به سكوتم و جرات اعتراض ندارم . من رفتار رئيسم را با يك ارباب بد كه من را به چشم رعيت خود مي بيند متشابه مي بينم. من هم بايد با مشكلات فراواني كه در خانواده داشته ام مبارزه كنم و هم در محيط كارم با يك رئيس بي ادب ، بخيل علمي ، دروغگو ، بي صداقت و با يك همكار خودخواه كه همه ي امتيازات را براي خود مي خواهد 9 ساعت از روز را سپري كنم .روانپزشكي كه به او مراجعه مي كنم (روانشناس خوب در شهرمان وجود ندارد) حتي تشخيص نمي دهد كه من يك آدم كم حرفم و بايد از من سوال كند تا جواب دهم و من چون سوال نمي كنم او فقط حالم را پرسيده و قرصها را تمديد مي كند در حاليكه همه بيمارانش هر كدام حداقل يك ربع با پزشك خود صحبت مي كنند حتي بيشتر چون در سالن انتظار مانده ام و ديده ام . راهنماييم كنيد ضمنا وقتي اينجا مي نويسم و از اينكه كسي مرا نمي بيند و نمي شناسد اما همدردي و مهرباني را احساس مي كنم آرامش مي يابم . اميدوارم همه شما كه در اين تالار هستيد باصداقت باشيد و خودخواه نباشيد اين دو صفت براي من خيلي مهم است.
خارج شده است
نیلو
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 125

تشكر
اهدا شده: 75
دريافت شده: 45

« پاسخ #1 : 10 آبان 1388,ساعت 23:21:19 »

دوست خوبم همه ی حرفات خوب و سنجیده است . دنیایی که توی ذهنت ساختی یه آرمان شهر هستش که من فکر نمیکنم جایی

بشه پیداش کرد و همه آرزوشو دارن. اینکه اینقدر دلت میخواد به خدا نزدیک بشی خیلی خوبه و شاید همین مشکلتو حل کنه من

پیشنهاد میکنم هر جوری که خودت دوست داری با خدا خلوت کن ( با نماز ،با دعا،............) و سعی کن به محیطت فکر نکنی . این

درد دلت رو از همه ی ما بیشتر خدا میفهمه . نمیدونم شرایط کاریت چه جوریه اگر میتونی یه مدتی از محیط کارت دور باش تا وضع

روحیت آروم بشه . موفق باشی.
خارج شده است

زخمی تر از همیشه از درد دل سپردن   سرخورده بودم از عشق در انتظار مردن
صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :