خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13693 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: faz
صفحه: [1] 2 3 ... 7   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: من در سرگردانی هستم - اگر همسر دوم باشم گناهکارم؟  (دفعات بازدید: 7426 بار)
vulture
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 30

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 0

« : 10 آبان 1388,ساعت 16:32:09 »

من دختری 27 ساله هستم .مدت 2 سال است با مرد50 ساله ای که همسر و 2 فرزند دارد در رابطه نزدیک عاطفی قرار دارم .در ابتدا من تمایلی به بودن در این رابطه  نداشتم که به اصرار ایشان در این رابطه ماندم.خیلی سختی کشیدم خیلی غصه خوردم همه خطرها را به جان خریدم.حالا میخواهم ایشان با من ازدواج کند اما نظر ایشان را نمیدانم .من قصد به هم زدن زندگی همسرش را ندارم اما آیا من احساس ندارم ؟فقط برای لذت دادن و طرد شدن ساخته شده ام؟منم مثل هر دختر دیگری آرزو دارم مردی که از من لذت میبرد مرا رها نکند و با من تا ابد بماند.بقیه مشکلات را حاضرم تحمل کنم.  به نظر شما چگونه او را به سمت ازدواج بکشانم؟

پ ن مدیر تاپیک های شما ادغام شد ...
« آخرين ويرايش: 10 آبان 1388,ساعت 20:06:37 توسط سید حامد موسوی » خارج شده است
n@zi
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 570

تشكر
اهدا شده: 175
دريافت شده: 253

« پاسخ #1 : 10 آبان 1388,ساعت 16:52:33 »

عصبانی

يعني كيس بهتر از 50 سال نداري

بيخيال دختر تو هنوز اول راهي دوستي با يه مرد 50 ساله با 23 سال اختلاف  عصبانی

من كه مي گم حتي بهش فكر هم نكن چه برسه بهش پيشنهاد ازدواج بدي

چرا فكر كردي بهش علاقه داري با وجود زن و فرزند ايشون چرا شما به خودت اجازه دادي بهش نزديك بشي رابطه نزديك عاطفي با يه هميچن ادمي در يه هميچن موقعيتي نه براي شما درست نه ايشون

من كه مي گم بيخيال شو  شرمنده

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

انسیه, نیلو, *sara*, Kourosh

خارج شده است

هيچگاه نگذار در کوهپايه هاي عشق کسي دستت را بگيرد که احساس ميکني در ارتفاعات آنرا رها خواهد کرد
vulture
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #2 : 10 آبان 1388,ساعت 17:06:06 »

من هم ابتدا مخالف بودم با اصرار ایشان ادامه دادم ونمیتونم بیخیال این رابطه شم .من سختی های زیادی رو تحمل کردم تا با او بمونم .حسرتهای زیادی خوردم که چرا اون زن دارد.گریه ها کردم .همه چیزو به جون خریدم.حالا میگید بیخیال شم؟؟
خارج شده است
سید حامد موسوی
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 65

تشكر
اهدا شده: 19
دريافت شده: 19

« پاسخ #3 : 10 آبان 1388,ساعت 20:18:41 »

همسر دوم بودن از لحاظ شرع ایرادی نداره ، اما از نظر عرف ...

نازی خانم لطفا شرایط ایشون رو هم درک کنید . لبخند

خانم vulture ...
لطفا کلمه نمیتونم رو از زندگیتون حذف کنید چون واقعا به مشکل بر می خورید ... لبخند
حتی خودتون رو برای بدترین اتفاق ها هم آماده کنید ..
متاسفانه اوضاع نابسامانی که در اون گیر افتادید هرگونه نتیجه ای رو میتونه داشته باشه .
بهتره با عقتون به این ماجرا نگاه کنید و آینده نگر باشید .

نیلو, Kourosh

خارج شده است

به امید توفیق و سربلندی همه جوانان
Kourosh
کوروش
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 148

تشكر
اهدا شده: 195
دريافت شده: 125

« پاسخ #4 : 10 آبان 1388,ساعت 20:41:51 »

من هم ابتدا مخالف بودم با اصرار ایشان ادامه دادم ونمیتونم بیخیال این رابطه شم .من سختی های زیادی رو تحمل کردم تا با او بمونم .حسرتهای زیادی خوردم که چرا اون زن دارد.گریه ها کردم .همه چیزو به جون خریدم.حالا میگید بیخیال شم؟؟

این که شما "سختی ها کشیدی" و "گریه کردی" و "همه چیز رو به جون خریدی" برای خراب کردن زندگی زن و دو بچه ی اون آقا رو روی سرشون قانع کنندس دیگه؟؟؟؟

انسیه, رزبی خار, ياسمن-ق

خارج شده است

یه زخم تازه کم دارم، برای باور پاییز...
Afsordeh83
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 33

تشكر
دريافت شده: 4

« پاسخ #5 : 10 آبان 1388,ساعت 21:48:10 »

سلام.تا عاشق نشدی ازدواج نکن
.دوامی نداره.توی این چند کلمه یه دنیا حرفه.تو برای فرار از بحران روحی می خای این کارو بکنی وگرنه بنظر من هیج علاقه ای به اون داری.اون بابا آرداشو ریخته الکشم آویخته.با یکی ازدواج کن که ازش انرژی بگیری نه اینکه انرژی خودتم صرف نگهداری اون بکنی.
از ما گفتن بود.عجله در ازدواج عواقب بدی داره.صبر و بصیرت داشته باش.
خارج شده است
vulture
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #6 : 11 آبان 1388,ساعت 02:01:11 »

من واقعا به او علاقه مندم .واز ترس رسوایی میخواهم این رابطه رسمی شود.شما میگویید غیررسمی در رابطه ای بودن بهتر از رسمی کردن انست؟اگر ایشان با من ازدواج نکند من نابود خواهم شد.شما را به خدا یکی هم به من فکر کند.چه کنم تا با من ازدواج کند/؟. البته او بارها گفته که این رابطه ته ندارد ومن نباید دلبسته او شوم.ولی متاسفانه یا خوشبختانه این اتفاق افتاده است.من قبلا یکبار شکست را تجربه کرده ام.من حاضرم سختیهای همسر دوم بودن را بپذیرم و این مساله را از خانواده او پنهان نگه دارم
خارج شده است
saba1388
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 95

تشكر
اهدا شده: 4
دريافت شده: 49

« پاسخ #7 : 11 آبان 1388,ساعت 08:23:28 »

دختر خوب پاشو یه تکونی به خودت بده هیچ معلومه داری چی کار می کنی
می خوای به کسی که 50 سالش ه و زن و بچه داره و خودش گفته به این رابطه دل نبند پیشنهاد ازدواج بدی
مطمئن باش این اقا فقط می خواد از تو سو استفاده کنه خودت رو نجات بده

انسیه

خارج شده است
saba1388
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 95

تشكر
اهدا شده: 4
دريافت شده: 49

« پاسخ #8 : 11 آبان 1388,ساعت 08:25:21 »

تو با این اقا رابطه جنسی هم داشته ای ؟؟؟؟
خارج شده است
ياسمن-ق
Sr. Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 363

تشكر
اهدا شده: 108
دريافت شده: 188

« پاسخ #9 : 11 آبان 1388,ساعت 09:08:58 »

دختر خوب هيچ فكر زن و بچه هاي اون آقا رو كردي؟ به اين فكر كردي كه با اين كارت چه ضربه اي به اونا ميزني؟ يه لحظه خودت رو بذار جاي اون زن... سالها با همسرت زندگي كردي ...تمام لحظات سختي ها،‌غم ها و شادي ها رو در كنارش بودي، بي پولي ها و خستگي هاش رو تحمل كردي، مهم تر از همه جوونيت رو (چيزي كه هرگز بر نميگرده) به پاش گذاشتي و.... بعد يهو يكي پيدا بشه و بياد حاضر و آماده زندگي كه اين همه براش تلاش كردي رو صاحب بشه.... سخت نيست؟
تو يه دختر 27 ساله هستي كه ميتوني كيس هاي خييييلي خوبي براي ازدواجت پيدا كني كه با سن و سال خودت مطابقت داشته باشن
تو پر از انرژي و هيجان هستي برات كسل كننده نميشه كه كنار كسي زندگي بكني كه اقتضاي سنش استراحت و آرامشه؟

ماریلا

خارج شده است

هر چه ميخواهي آرزو كن....
هر جايي كه ميخواهي برو...
هر چه كه ميخواهي باش....
چون فقط يكبار زندگي ميكني و براي انجام آنچه ميخواهي فقط يكبار شانس داري.
رزبی خار
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 20

تشكر
اهدا شده: 25
دريافت شده: 21

« پاسخ #10 : 11 آبان 1388,ساعت 09:32:50 »

به نظر من این اقا اصلا قابل اعتماد نیست با زن و2تا بچه و50سال سن دنبال یه دختر 27 ساله بودن واقعا پستی ادم رو میرسونه.بیچاره زنش حتما تو خونش نشسته واز هیچی خبر نداره .تو که میگی ازش جداشدن برات سخته چرا از اول دل بستی به همچین ادمی .باورکن که این رابطه جز خرد شدن تووابروی خودت وخوانوادت هیچ چیز دیگه ای نداره من نمونه های عینی این رابطه هارو دیدم البته اون مورد از همسر اولش هم جدا شده بود ولی با سن زیاد با دختری ازدواج کرد که از پسر خودش هم کوچکتر بود وعاقبت خوبی هم نداشت.چه برسه به این اقا که با همسرش هم زندگی میکنه .اصلا کار انسانی نیست
خارج شده است
shahrzad
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 18

تشكر
اهدا شده: 1
دريافت شده: 10

« پاسخ #11 : 11 آبان 1388,ساعت 09:58:51 »

با سلام عزيزم چه رسمي چه غير رسمي اين كار بسيار كار مضحكيه آخه حيف نيست دختر جوان بياد خودش و تو دردسر زن دوم شدن بندازه به جاي اينكه خودت و درگير مشكلات زن دوم شدن يا اين عشق هاي سراسر اشتباه بكني بلند شو راه جديدي براي زندگيت انتخاب بكن تو الان بايد سراسر شور باشي  اوه تو حالا حالا ها بايد شاداب باشي از حالا با اين مشكلات خودت را درگير نكن
خارج شده است
نیلو
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 125

تشكر
اهدا شده: 75
دريافت شده: 45

« پاسخ #12 : 11 آبان 1388,ساعت 10:27:38 »

دختر خوب پاشو یه تکونی به خودت بده هیچ معلومه داری چی کار می کنی
می خوای به کسی که 50 سالش ه و زن و بچه داره و خودش گفته به این رابطه دل نبند پیشنهاد ازدواج بدی
مطمئن باش این اقا فقط می خواد از تو سو استفاده کنه خودت رو نجات بده

کاملا با صبا موافقم اون آقا به هیچ عنوان با تو ازدواج نمیکنه پس بهتره تا غرورتو نشکسته خودت از زندگیش بیرون بری.
خارج شده است

زخمی تر از همیشه از درد دل سپردن   سرخورده بودم از عشق در انتظار مردن
tata
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 274

تشكر
اهدا شده: 65
دريافت شده: 102

« پاسخ #13 : 11 آبان 1388,ساعت 10:31:18 »

بعدا نظر میدم
خارج شده است