خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13693 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: faz
صفحه: 1 ... 5 6 [7]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: من در سرگردانی هستم - اگر همسر دوم باشم گناهکارم؟  (دفعات بازدید: 7426 بار)
انسیه
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 237

تشكر
اهدا شده: 119
دريافت شده: 82

« پاسخ #90 : 13 آبان 1388,ساعت 12:36:57 »

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خارج شده است

غروب شد.آفتابگردان به دنبال خورشید گشت.ناگهان ستاره چشمک زد.آفتابگردان سرش را پائین انداخت.گلها هرگز خیانت نمی کنند.
shahrzad
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 18

تشكر
اهدا شده: 1
دريافت شده: 10

« پاسخ #91 : 13 آبان 1388,ساعت 13:37:01 »

سلام عزيزم  واقعا كه آدم جالبي هستي يا اينكه فكرت را به كلي بسته اي من مي خوام بدونم اگه به يك مرد 50 ساله نمي گن پير مرد لابد مي گن جوان 14 ساله
عزيزم فقط مهم نيست كه تو با وجود زن اول مشكلي نداشته باشي ايشون هم بايد با وجود زن دوم مشكلي نداشته باشه
من اصلا نمي خوام بگم كه تو مقصري يا اون مرد يا زنش
من عقيده دارم كه هر زني وقتي با كسي ازدواج مي كنه از يك روز تا 100 سال بايد وقتي شوهرش با كسي رابطه داره تكليف زن اول معلوم باشه يعني بايد بدونه اين حق مسلم اون زن است اون بايد بدونه كه فرد ديگري هم در زندگي شوهرش وجود داره بعد تصميم بگيره كه مي خواد بمونه يا نه نمي خواد
عزيزم اون زن هم بايد از وجود تو باخبر بشه همونطور كه تو از وجود اون با خبري هر چقدر كه تو احساسا مالكيت در مورد اين آقا داري اون زن خيليل بيشتر داره
كلا  من نمي گم كه تو كار بدي مي كني اون با خودت است ولي م يگم كه به ديگران هم حق انتخاب بده
نمي شه كه يك زن بشينه تو خونه بچه داري كنه و مواظب زندگيش باشه و بيخبر از وجود يك زن در زندگي شوهرش و بعد تو بگي من با اون مشكلي ندارم اون هم بايد با تو مشكلي نداشته باشه
اگه اون هم مشكلي نداشت كه تو با خيال راحت با اون ازدواج مي كني
خارج شده است
انسیه
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 237

تشكر
اهدا شده: 119
دريافت شده: 82

« پاسخ #92 : 13 آبان 1388,ساعت 14:03:26 »

وای نه توروخدا!
اگر اون زن هرگز نفهمه خیلی بهتره.
اما اینجا مسئله،مسئله وولتور هست.وولتور جان ما همه وضعیتی مشابه داریم .از چه جهت ؟از این جهت که عقل و احساسمان با هم می جنگند.تو هم از عنوان تاپیکت پیداست که خودت میدونی که کارت درست نیست اما از نظر عاطفی خیلی برات سخته که این رابطه رو تموم کنی.تنها راه چاره اش هم مبارزه است.مبارزه با خودت!
خارج شده است

غروب شد.آفتابگردان به دنبال خورشید گشت.ناگهان ستاره چشمک زد.آفتابگردان سرش را پائین انداخت.گلها هرگز خیانت نمی کنند.
A.F
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 16

تشكر
اهدا شده: 1
دريافت شده: 4

« پاسخ #93 : 16 آبان 1388,ساعت 15:07:49 »

انتخاب شما از اصل اشتباه بوده
اما آیا یه انتخاب اشتباه تر ، چیزی رو درست میکنه ؟فقط وارد یه منجلاب میشی که دیگه هیچ راه دیگه ای نداری . بهت قول 200درصد میدم که اونچه که الان اسمش رو عشق گذاشتی هم به نفرت تبدیل میشه .
به خدا توکل کن ، ازش کمک بخواه و از جایگاه نادرستی که توش هستی ، بیرون بیا . نه تنها به فکر ازدواج باهاش نباش ، بلکه باهاش کاملا قطع رابطه کن .
مدتی رو عذاب میکشی ، اما زمان و توکل به خدا همه چیزو درست میکنه . فقط یه خاطره ازش میمونه و یه تحسین برای خودت  لبخند

خارج شده است
صفحه: 1 ... 5 6 [7]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :