خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13693 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: faz
صفحه: [1] 2   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: عوارض سکس رکتال  (دفعات بازدید: 12156 بار)
parya
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 3

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 0

« : 10 آبان 1388,ساعت 18:00:44 »

سلام  دوستان
میخواستم  بدونم سکس از راه مقعد چه  عوارضی  برای  خانوم   یا  آقا  میتونه  داشته  باشه؟

چون  همسر  من  از این مورد  لذت  زیادی میبره  ... البته برای  من  سخت و دردناک  و عذاب  آوره

ممنون  میشم  راهنمایی کنید
خارج شده است
HIDDEN WAY
Sr. Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 406

تشكر
اهدا شده: 741
دريافت شده: 341

« پاسخ #1 : 11 آبان 1388,ساعت 00:19:05 »

سلام parya جان

کار خطرناکیه ، توصیه می کنم ادامه ندید ... یه سرچ توی google انجام بدید میبینید چه عوارضی داره !  متعجب
خارج شده است

حضرت امیر :
حق و باطل با آدمها شناخته نمی شود ... حق را بشناس اهلش را خواهی شناخت و باطل را بشناس ، اهلش را در خواهی یافت ...

Qozlerim her axsam axtarir seni ... ureyim yollarda qayitmir eve
Sensiz dalghalarda tanimir meni ... neyleyim ureyim hec yatmir eve

Payiz qeldi ushdu qetdi qushlar ....sende qetdin bax yaghdi yaghishlar
Payiz qeldi qelbim oldu deniz ... bu denizin qozu yashdi sensiz yar
Bu denizin qozu yashdi sensiz

علي اكبر
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 286

تشكر
اهدا شده: 132
دريافت شده: 146

« پاسخ #2 : 11 آبان 1388,ساعت 07:54:51 »

اين سوال براي من هم وجود داشته هميشه...
اگه اينجوريه چرا توي فيلمها خيلي ها اين كار رو ميكنن و طوريشونم نميشه...
خيلي ببخشي خيلي خيلي ببخشيد...مگه همين ركتوم روزي يكي دو بار مدفوع گاهي قطور تر از آلت مردانگي رو از خودش عبور نميده پس چرا طي ساليان زياد مقعد طوريش نميشه ولي همينكه بحث س.ك.س م.ق.ع.د.ي به ميون مياد همه از بدي هاش ميگن..حالا بحث ميكروبيش بماند كه با كاندوم قابل حله...
خارج شده است

باز آي و دل تنگ مرا مونس جان باش
وين سوخته را محرم اسرار نهان باش
HIDDEN WAY
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 406

تشكر
اهدا شده: 741
دريافت شده: 341

« پاسخ #3 : 11 آبان 1388,ساعت 10:39:25 »

خيلي ببخشي خيلي خيلي ببخشيد...مگه همين ركتوم روزي يكي دو بار مدفوع گاهي قطور تر از آلت مردانگي رو از خودش عبور نميده پس چرا طي ساليان زياد مقعد طوريش نميشه ولي همينكه بحث س.ك.س م.ق.ع.د.ي به ميون مياد همه از بدي هاش ميگن..حالا بحث ميكروبيش بماند كه با كاندوم قابل حله...

این عضو عضویه که ویژه ی خروجه نه دخول ! اگر چیزی بخواد وارد بشه عضلات مقاومت نشون میدن (درست مثل اینکه بخوایم خلاف جهت جریان آب شنا کنیم ) هنر پیشه های فیلم های پورنو هم افرادی حرفه ای هستند ، یعنی کارشون اونه و از اون راه پول در میارن درست مثل بدل کار ها . مثلا شما توی فیلم میبینید که جکی جان خیلی راحت نیم پشتک میزنه ، پاباز 180 میزنه ، آیا شما هم میتونید ؟! اگر شما بخواهید اون کار رو انجام بدید مطمئنا آسیب مبینید !!!

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

jojo

خارج شده است

حضرت امیر :
حق و باطل با آدمها شناخته نمی شود ... حق را بشناس اهلش را خواهی شناخت و باطل را بشناس ، اهلش را در خواهی یافت ...

Qozlerim her axsam axtarir seni ... ureyim yollarda qayitmir eve
Sensiz dalghalarda tanimir meni ... neyleyim ureyim hec yatmir eve

Payiz qeldi ushdu qetdi qushlar ....sende qetdin bax yaghdi yaghishlar
Payiz qeldi qelbim oldu deniz ... bu denizin qozu yashdi sensiz yar
Bu denizin qozu yashdi sensiz

jojo
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 158

تشكر
اهدا شده: 92
دريافت شده: 73

« پاسخ #4 : 11 آبان 1388,ساعت 10:44:28 »

خوب آقاي علي اكبر اصولا توي س ك س بايد دو نفر به اوج لذت برسن نه اينكه يكي كاملا لذت ببره و اون يكي پدرش در بياد نميدونم شما آقايون چرا بيشتر به فكر لذت خودتونيد؟؟؟؟؟؟؟؟

خانومی

خارج شده است

كاش دوستي آدمها مثل رفاقت چشم و دست بود وقتي دست زخم ميشه چشم گريه ميكنه  وقتي چشم گريه ميكنه دست اشكاشو پاك ميكنه
علي اكبر
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #5 : 11 آبان 1388,ساعت 11:09:16 »

ببخشيد واقعاً ببخشيد باور كنيد اينها سواله قصد سويي ندارم كه اين بحث كش پيدا كنه....اگه اين عضو صرفاً براي خروجه مدفوعه چرا خداوند جاذبه جنسيه شديدي نسبت به اون در مردها قرار داده...
آقاي هيدن وي تا اونجا كه من خوندم عضلات مقعد حلقويه شير يه طرفه نيست...وقتي كه درست رفتار بشه از ورود جلوگيري نميكنه فقط احساس ترسه كه باعث انقباظ ميشه...
اينم بگم من اين كاره نيستم چون زن من هم شديداً مخالفه!!!!و هيچوقت اجازه نداده...
ولي اين حس كه اين كار چقدر ميتونه لذت آور باشه هميشه مثل يه عقده باقي ميمونه...
من حتي توي رساله خوندم در زمان پريود انجام اون حرام نيست حلال حلالم نيست ولي حرام نيست يه جورايي خيلي محدودش نكردن..
جوجو خانم گاهي زوجين بايد براي لذت طرف مقابل كمي مايه بزارن شما ميدونيد كه مردا زود ارگاسم ميشن و اگه بخوان زنشون هم به ارگاسم برسه بايد زحمت خيلي زيادي بكشن اگه مرد هم فكر راحتي خودش باشه هيچ زني به اوج لذت نميرسه..

*sara*

خارج شده است

jojo
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 158

تشكر
اهدا شده: 92
دريافت شده: 73

« پاسخ #6 : 11 آبان 1388,ساعت 11:17:12 »

جوجو خانم گاهي زوجين بايد براي لذت طرف مقابل كمي مايه بزارن شما ميدونيد كه مردا زود ارگاسم ميشن و اگه بخوان زنشون هم به ارگاسم برسه بايد زحمت خيلي زيادي بكشن اگه مرد هم فكر راحتي خودش باشه هيچ زني به اوج لذت نميرسه..

درسته حق با شماست آقايون واقعا  تو س ك س واقعا خيلي زحمت ميكشن پوزخند ولي بازم هيچ درديو احساس نميكنن هرچي درد تو دنيا هست ماشا... فقط براي خانوماست

خانومی

خارج شده است

كاش دوستي آدمها مثل رفاقت چشم و دست بود وقتي دست زخم ميشه چشم گريه ميكنه  وقتي چشم گريه ميكنه دست اشكاشو پاك ميكنه
black_rose
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1227

تشكر
اهدا شده: 129
دريافت شده: 458

« پاسخ #7 : 12 آبان 1388,ساعت 10:18:04 »

پريا جان س ك س مقعدي از نظر شرعي در حالت معمولي حرامه و كفاره هم داره ، در دوران قاعدگي زن مكروهه

اين از نظر شرعي

از نظر بهداشتي هم براي زن هم براي مرد مشكل ايجاد ميكنه ضمن اينكه به مرور زمان احساس زن و شوهر رو نسبت به هم عوض ميكنه

چون اين موضوع براي زن خيلي دردناكه شايد چند دفعه اول به عشق شوهرش خيالي براش نباشه اما به مرور زمان پيش خودش فكر ميكنه كه اي بابا طرف ميبينه من اين همه درد ميكشم و اذيت ميشم چرا اينقدر خودخواهه و اين باعث ميشه كه دلزده بشه و هزاران مسائل ديگه پيش بياد

سعي كن در موردش تحقيق كني و منطقي براي شوهرت توضيح بدي كه اين كار هم ضرر روحي داره هم جسمي براي هر دو نه فقط تو

ضمن اينكه سعي كن يه جور ديگه از راههاي  ديگه برنامه متنوع تري رو داشته باشي كه ديگه نيازي به س ك س مقعدي رو پيدا نكنه
به نظرم اگه توي رابطه اتون متنوع باشي كم كم اين عادت رو ترك كنه

jojo, behnam99, خانومی, نیلو, HIDDEN WAY

خارج شده است

چه فرقي ميكند كه حرفهاي وحشتناكي كه زده ايد بي منظور گفته باشيد؟ هميشه اين حقيقت كه كس ديگري هم آنها را شنيده باشد باقي مي ماند.
بالاخره كلمات بيش از سنگ و آجر صدمه ميزنند، آنها مدت ها پس از آنكه بقيه زخمها بهبود مي يابند، در اعماق ذهن انسان باقي مي مانند.
خانومی
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 741

تشكر
اهدا شده: 237
دريافت شده: 218

« پاسخ #8 : 12 آبان 1388,ساعت 12:05:28 »

من تحقیق روی این موضوع زیاد کردم
فقط میدونم در طولانی مدت مشکلات بزرگی ایجاد میکنه
به زبون ساده بگم چون منم دکتر نیستم شماها هم فکر نمیکنم باشید!
این ماهیچه های مقعد اونقدر حساس و ظریف هستن که هر چیزی رو در خودشون تشخیص میدن
اونقدری که شما فرق بین مدفوع و باد رو میتونید تشخیص بدید
ولی وقتی جسم خارجی واردشون میشه همش به حالت دفع اون جسم منبسط و منقبض میشن
(فکر کنم همین حالته که شما مردا حال میکنید باهاش)
اما در طولانی مدت همین ماهیچه ها دیگه حس قویشون رو از دست میدن و بی اختیار میشن
یعنی ممکنه خانومی که سالها اینکارو انجام داده بعد از مدتی اراده برای نگه داشتن مدفوع یا بادشکم رو نداشته باشه

حالا اگه راضی هستید واسه یه لحظه حال خانومتون دچار همچین مشکلی بشه...
برید حالشو ببرید

HIDDEN WAY, jojo, behnam99

خارج شده است

این نیز بگذرد...
black_rose
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #9 : 13 آبان 1388,ساعت 11:08:29 »

سوال و جوابهاي مربوط به آقاي علي اكبر و بقيه دوستان و خودم به موضوع جديد تبديل شد.

http://www.ofc.ir/forum/index.php/topic,7178.msg52298/topicseen.html#msg52298
خارج شده است

چه فرقي ميكند كه حرفهاي وحشتناكي كه زده ايد بي منظور گفته باشيد؟ هميشه اين حقيقت كه كس ديگري هم آنها را شنيده باشد باقي مي ماند.
بالاخره كلمات بيش از سنگ و آجر صدمه ميزنند، آنها مدت ها پس از آنكه بقيه زخمها بهبود مي يابند، در اعماق ذهن انسان باقي مي مانند.
*elham*
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 309

تشكر
اهدا شده: 152
دريافت شده: 153

« پاسخ #10 : 13 آبان 1388,ساعت 11:11:29 »

ما اينجا به عنوان چند آدم تحصيل كرده داريم بحث ميكنيم تا نتيجه اي حاصل بشه كه شايد به درد ديگران بخوره...

پس خواهشا فقط بحث کنیم،حتما هم لازم نیست که نظر هم رو قبول کنیم،یا بقبولونیم،یا استدلال های آنچنانی بکار ببریم.
خارج شده است

آرزوهاتو يه جايي يادداشت كن و يكي يكي از خدا بخواه,خدا يادش نميره , ولي تو يادت ميره كه اون چيزي كه الان داري,همون آرزوي ديروزيت بوده
behnam99
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 70

تشكر
اهدا شده: 99
دريافت شده: 40

« پاسخ #11 : 13 آبان 1388,ساعت 11:43:50 »

از نظر حقوقی اگه مرد ، زن رو مجبور به انجام این کار کنه ، زن میتونه به صورت قانونی شکایت کنه
در مورد عوارض این کار هم باید بگم عواقبش واسه خانوم ها زیاده
بخاطر فشاری که به عضلات مقعد وارد میکنه ، اونا رو ضعیف کرده و کنترل ارادی زن رو از بین میبره
خارج شده است

اگه يه روز بغض گلوت رو فشرد ؛ ...خبرم كن ... بهت قول نميدم كه ميخندونمت .ولي مي تونم باهات گريه كنم ...اگه يه روز خواستي در بري ...حتماً خبرم كن ،قول نميدم كه ازت بخوام وايسي .اما مي تونم باهات بيام ...اما اگه يه روز سراغم رو گرفتي ...و خبري نشد ...سريع به ديدنم بيا ...احتمالاً بهت احتياج دارم
*sara*
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1215

تشكر
اهدا شده: 913
دريافت شده: 426

« پاسخ #12 : 13 آبان 1388,ساعت 11:45:45 »

دوستان اختلاف نظراتتون رو ببرين تو تاپيكي كه بلك رز جون زحمت احداثشو كشيده
اينجا فقط به موضوع تاپيك برسين
خارج شده است

.اگر در صحنه زندگیت یکی از تارهای سازت پاره شد آهنگ زندگی را چنان بنواز که هیچ کس نداند بر تو چه گذشت
black_rose
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #13 : 13 آبان 1388,ساعت 12:38:43 »

متاسفم ولي موضوعات بي ربط رو حذف ميكنم خانمي جان نوشته آخر شما هم به تاپيك جديد منتقل شد. آدرسش بالا هست عزيزم.
خارج شده است

علي اكبر
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #14 : 13 آبان 1388,ساعت 12:41:19 »

من نميگم كار كاملاً درستيه ...ولي قدرت شهوت هم كم نيست اين قدرت مخرب رو بايد يه جوري تخليه كرد ...شماتت و توهين وعدم انجام كار فقط پاك كردن صورت مسالس ...اينكه اينكار در دستورات ديني هم به صراحت رد نشده مبين همين مسالس...من كلي رساله ها رو زيرو رو كردم تا جمله حرام بودن قطعي اون ببينم موفق نشدم...پس يه چيزايي هست...اينقدر نبايد موضع رو بزرگ كرد ..كه واويلا اقاه طلب يه كار كفر آميز رو كرده...بابا آدمه توي اين جهان عجيب و غريب يه جا توي يه بلوتوث يا توي يه تعريف  شايد يه خواب ..حس كرده كه اين كار جاذبه داره ....حالا با چماق كوبيدن توي سرش چه نتيجهاي عايد بشريت ميشه ....
برعكس ..اين مرد ممكنه حتي با اولين بار انجامش حس كنه نيازي ديگه نداره ...ولي منع كردنش بيشتر حريصش ميكنه..
خارج شده است

صفحه: [1] 2   بالا
چاپ صفحه
پرش به :