خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13693 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: faz
صفحه: 1 2 [3]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: می خوام یه مادر خوب باشم  (دفعات بازدید: 3548 بار)
behnam99
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 70

تشكر
اهدا شده: 99
دريافت شده: 40

« پاسخ #30 : 13 آبان 1388,ساعت 09:37:19 »

مشکل درساد خانم حل شد
حالا بهتره بریم سراغ نیلو خانم و ایشون رو راهنمایی کنیم
آخه یکی نیست بگه این کوچولو اگه میفهمید نباید نصفه شب بیدار بشه و گرسنه بشه که گریه نمیکرد
پس چرا بهش غر میزنی

درساد خانم مطالب جدیدتون رو که خوندم خیلی خوشحال شدم
شما یک مادر نمونه هستی
سرشار از عشق مادرانه
قدر کوچولوی نازت رو هم بدون
سبز باشی

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

dorsad

خارج شده است

اگه يه روز بغض گلوت رو فشرد ؛ ...خبرم كن ... بهت قول نميدم كه ميخندونمت .ولي مي تونم باهات گريه كنم ...اگه يه روز خواستي در بري ...حتماً خبرم كن ،قول نميدم كه ازت بخوام وايسي .اما مي تونم باهات بيام ...اما اگه يه روز سراغم رو گرفتي ...و خبري نشد ...سريع به ديدنم بيا ...احتمالاً بهت احتياج دارم
پناه
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 139

تشكر
اهدا شده: 92
دريافت شده: 63

« پاسخ #31 : 13 آبان 1388,ساعت 09:45:30 »

بهنام عزیز خوش به حال بچه شما .  لبخند
اگه مادرشم خدای نکرده، خدای نکرده  یه کم بی توجه باشه ، من مطمئنم شما اندازه صدتا مادر خوب واسش جبران می کنین  چشمک

dorsad

خارج شده است
نیلو
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 125

تشكر
اهدا شده: 75
دريافت شده: 45

« پاسخ #32 : 13 آبان 1388,ساعت 10:04:39 »

بی تفاوت من معذرت میخوام  Tongue ولی بعضی وقتها بعد از یه روز کاری اونقدر خسته ام که کنترل رفتارم دست خودم نیست. ولی بازم چشم سعی میکنم خودمو اصلاح

کنم .
خارج شده است

زخمی تر از همیشه از درد دل سپردن   سرخورده بودم از عشق در انتظار مردن
behnam99
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #33 : 13 آبان 1388,ساعت 10:12:07 »

نیلو خانم چشمتون بی بلا
در مورد خستگی هم به شما حق میدم

پناه خانم من و همسرم حدود دو سال و نیم که ازدواج کردیم ولی هنوز بچه نداریم
البته اگه دست من باشه هیچ وقت تمایلی به بچه دار شدن ندارم
خانمم خیلی دوست داره ولی فعلا توافق کردیم که به زمان دیگری موکول بشه

نا گفته نماند که خیلی بچه ها رو دوست دارم و همیشه با بچه های اطرافیان رابطه خوبی برقرار میکنم

خدمت مامان درسا خانم هم مجددا عرض می‌کنم که شما یک مادر نمونه هستی
مطمئن باش حسی که در وجود خودت هست و ازش بی خبری به زودی چنان فوران کنه که خودت هم تعجب کنی
آخه بچه ها خیلی شیرین و دوست داشتنی هستن

dorsad

خارج شده است

اگه يه روز بغض گلوت رو فشرد ؛ ...خبرم كن ... بهت قول نميدم كه ميخندونمت .ولي مي تونم باهات گريه كنم ...اگه يه روز خواستي در بري ...حتماً خبرم كن ،قول نميدم كه ازت بخوام وايسي .اما مي تونم باهات بيام ...اما اگه يه روز سراغم رو گرفتي ...و خبري نشد ...سريع به ديدنم بيا ...احتمالاً بهت احتياج دارم
ارغوان جون
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 23

تشكر
اهدا شده: 6
دريافت شده: 11

« پاسخ #34 : 13 آبان 1388,ساعت 10:26:37 »

دوستان من یه نتیجه گیری کلی رو عنوان می کنم.بچه های ما نیاز دارن که از محبت سیر بشن تا کمبود محبت اونها رو عقده ای بار نیاره و در آینده محبتشون رو از هر بی سروپایی طلب نکنن.البته محبت کردن با لوس کردن خیلی فرق فوکوله.

مادر بودن اونقدر بزرگ و گسترده هست که اگه یه شب به سرفه های بچه ات اهمیت ندادی ،زیر سوال نره.به هرحال تو از گوشت و پوست خودت مایه گذاشتی واسه اون ،شیر بهش دادی، به دنیا آوردیش و اینا همه پیش خدا مقدس و محترمه.

در قران هم به انسان گفته شده که مادرت رو احترام بگذار چون تو رو 9ماه با مشقت حمل کرد و 2سال شیر داد.
پس همین دلیل کافی برای والا بودن مقام مادره و  مابقی مکمل شان و منزلت مادرانه.به جای گیر دادن به خودمون و زیر سوال بردن احساسات و عواطف خودمون، بهتره که شان مادرانه خودمون رو بشناسیم و روز به به روز اون رو کاملتر کنیم.

پناه, behnam99, dorsad

خارج شده است
dorsad
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 212

تشكر
اهدا شده: 35
دريافت شده: 35

« پاسخ #35 : 13 آبان 1388,ساعت 10:46:23 »

خیلی دوستتون دارم از ته قلبم می گم
 سعی می کنم

ارغوان جون, پناه, نیلو, behnam99

خارج شده است
god_reward
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 9

تشكر
اهدا شده: 2
دريافت شده: 2

« پاسخ #36 : 14 آبان 1388,ساعت 17:58:38 »

درساد جان  عزیزم ... من فکر میکنم شما در این مورد دچار وسواس شدید ، چون در گذشته مادر شما زیاد مادرانه رفتار نکرده الان شما فکر میکنید هر کاری برای دخترتون انجام میدید کمه یا اگه یه جایی یه کم به خاطر خستگی  یا ناراحتیهایی که طی روز برای هر کسی پیش میاد  کم کاری کنید دچار عذاب وجدان میشید .

راستی یه چیزی که به شما بقبولانه که مادر نمونه ای هستی اینه که  هنوز به بچت شیر میدی اگه دوستش نداشتی و مشکلی داشتی این کار رو نمی کردی

شما به خاطر ترسی که داری که نکنه مثل مادر خودت بشی هر کاری که برا بچه میکنی قبول نداری

راستی رابطت با همسرت چطوره؟

میتونی از مشاوره هم کمک بگیری ... جواب میده ... حد اقلش بهت ثابت میشه که مادر خوبی هستی و خیالت راحت میشه

dorsad

خارج شده است
behnam99
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #37 : 16 آبان 1388,ساعت 07:42:25 »

خانم درساد سلام
امیدوارم به نتایج بهتری دست پیدا کرده باشی
از دست یافتن به انرژی اتمی که مشکل تر نیست
ما رو بی خبر نذار

dorsad

خارج شده است

dorsad
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #38 : 16 آبان 1388,ساعت 13:09:21 »

سلام دوستای من
به نظرم خیلی بهتر شدم
خارج شده است
black_rose
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1227

تشكر
اهدا شده: 129
دريافت شده: 458

« پاسخ #39 : 16 آبان 1388,ساعت 13:13:59 »

خدا رو شكر

درساد جان به نظرم اگه بتوني به جز كار و خونه داري يه كار ديگه هم انجام بدي خيلي توي روحيه ات تاثير مثبتي بزاره

يه كلاسي ثبت نام كني هرچي كه بهت نزديكه و بهش علاقه داري

برات مقدوره؟؟؟

ضمنا بيا بهمون بگو چي كار ميكني با دخترت؟ ميبريش پارك  - باهاش نقاشي ميكني- بيا همه چي رو بگو كه اگه چيزي رو بلد نيستي اينجا ياد بگيري ما هم كارهايي رو كه بلد نيستيم از تو ياد بگيريم

dorsad, behnam99

خارج شده است

چه فرقي ميكند كه حرفهاي وحشتناكي كه زده ايد بي منظور گفته باشيد؟ هميشه اين حقيقت كه كس ديگري هم آنها را شنيده باشد باقي مي ماند.
بالاخره كلمات بيش از سنگ و آجر صدمه ميزنند، آنها مدت ها پس از آنكه بقيه زخمها بهبود مي يابند، در اعماق ذهن انسان باقي مي مانند.
dorsad
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #40 : 16 آبان 1388,ساعت 13:50:24 »

بلک رز عزیز سلام مرسی از لطفت
من خودم شاغلم از 9 ماهگی دخترم رفتم سرکار از 7 و نیم صبح تا 3 بعد از ظهر علاوه بر شاغل بودن و کارهای خونه بعضی اوقات قلاب بافی و بافتنی  هم می کنم نه زیاد
حوصله بازی کردن بعد از ساعت 3 را ندارم فقط کاغذ و خودکار یا مداد رنگی می دم دستش می شینه و نقاشی م یکشه و بعضی اوقات  پیشش می شینم و نقاش خوبی هم هست که البته اینو مربیش گفت (هرچند خیلی خوب بلد نیست بکشه دایره را قشنگ می کشه جای چشم خیلی خوب بلده خط خطی کنه که این خط خطیهاش با هم فرق می کنه و هر یکی را یه چیزی می دونه مثلا می گیم درخت بکش با گلش خط خطی هاش فرق می کنه)
خارج شده است
صفحه: 1 2 [3]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :