خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13693 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: faz
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: شما چه دلیلی برای اینجا موندن دارید؟  (دفعات بازدید: 618 بار)
kaktous
دوست جونه همه...
Sr. Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 357

تشكر
اهدا شده: 44
دريافت شده: 158

« : 11 آبان 1388,ساعت 16:05:59 »

سلام

میدونم که شاید خیلیا از این حرف و سوالم شاکی شن...ولی میشه بگید شما ها با چه انگیزه و چه دلیلی وقتتون رو برای دیگران (مثلا برای اعضای این سایت) میذارید؟؟

خیلیا به من میگن بیکاری مگه؟میشینی این همه مینویسی که چی بشه؟

واقعا شما دلیلتون برای اینجا موندن چیه؟؟؟
خارج شده است

" .اگه كسي ديوونت بود ، بازيش نده اگه عاشقت بود ، دوستش داشته باش اگه دوست داشت ، بهش علاقه نشون بده اگه بهت علاقه داشت ، فقط بهش لبخند بزن اينطوري هميشه يه پله ازش عقبتري اگه يه روزي خسته بشه و يه پله بيادعقب تازه ميشه مثل تو...
panizz
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 202

تشكر
اهدا شده: 18
دريافت شده: 91

« پاسخ #1 : 11 آبان 1388,ساعت 16:08:53 »

تفریحات سالم که میگن به همین میگن دیگه. تازه کار یکی رو هم راه میندازیم. پوزخند

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

behnam99, ebham, پناه

خارج شده است

خدايا دوستت دارم. دوستم داشته باش.
n@zi
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 570

تشكر
اهدا شده: 175
دريافت شده: 253

« پاسخ #2 : 11 آبان 1388,ساعت 16:14:22 »

راستش من ارتباط برقرار كردن توي دنياي واقعي برام كمي مشكل روابط عمومي بالايي دارم مثلا توي محيط كار خيلي راحت باهمه ارتباط برقرار مي كنم و كلا راحتم اما فقط همونجا

هيچ وقت نتونستم به دوستي اعتماد پيدا كنم

اما اينجا فرق داره يه عالمه دوست بدون اينكه بخوان از تو چشم داشتي داشته باشند

برام جالب ارتباط برقرار كردن خيلي راحت و دوستانه نظر دادن در مورد افراد

مخالفت موافقت تشكر بحث همه براي حل مشكل يكي كه اصلا شايد هيچ وقت نبينيش

من به چشم تفريح بهش نگاه نمي كنم ولي برام جالب كمك كردن به ديگران و كمك گرفتن براي مسائل مختلف زندگي با افرادي نامرئي كه مي توني هر تجسمي ازشون داشته باشي

مي توني بهشون وابسته بشي بهشون دل ببندي ولي توي دنياي واقعيت راه پيدا نكنند (البته اين تكه اش كمي سخته)

behnam99, ebham, پناه

« آخرين ويرايش: 11 آبان 1388,ساعت 16:19:20 توسط n@zi » خارج شده است

هيچگاه نگذار در کوهپايه هاي عشق کسي دستت را بگيرد که احساس ميکني در ارتفاعات آنرا رها خواهد کرد
kaktous
دوست جونه همه...
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #3 : 11 آبان 1388,ساعت 21:06:20 »

نمیدونم چی بگم...

دلیلا منطقیه...

منم دوست دارم تو جمع بتونم یه کمک خیلی کوچیک به یکی کنم که 1 درصد زندگیش به سمت بهبود سوق پیدا کنه لبخند
البته میدونم که کوچیک تر از این حرفام...ولی همه سعی خودم رو میکنم سکوت
خارج شده است

" .اگه كسي ديوونت بود ، بازيش نده اگه عاشقت بود ، دوستش داشته باش اگه دوست داشت ، بهش علاقه نشون بده اگه بهت علاقه داشت ، فقط بهش لبخند بزن اينطوري هميشه يه پله ازش عقبتري اگه يه روزي خسته بشه و يه پله بيادعقب تازه ميشه مثل تو...
Diabloo
Sr. Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 368

تشكر
اهدا شده: 86
دريافت شده: 227

« پاسخ #4 : 11 آبان 1388,ساعت 23:36:50 »

سلام.
راستش من دوست دارم ببینم مشکلات مردم چیه؟؟؟
چقدر بهشون نزدیکم و یا چقدر ازشون دورم..
و توانایی خودم در حل مشکلات مختلف چقدره..(سعی میکنم خودمو جای اونا بذارم)
خارج شده است

ترجیح میدهم در خیابان قدم بزنم و به خدا فکر کنم تا اینکه به مسجد بروم و به کفش هایم فکر کنم!
نیلو
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 125

تشكر
اهدا شده: 75
دريافت شده: 45

« پاسخ #5 : 11 آبان 1388,ساعت 23:53:52 »

منم به همون دلیلی که جناب دیابلو گفتن و اینکه برای مشکلات خودم مشاوره بگیرم.
خارج شده است

زخمی تر از همیشه از درد دل سپردن   سرخورده بودم از عشق در انتظار مردن
ebham
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 509

تشكر
اهدا شده: 573
دريافت شده: 198

« پاسخ #6 : 12 آبان 1388,ساعت 08:18:11 »

كاكتوس جونم
منم تقريباً مثل نازي جون
من تو دنياي واقعي تا دلت بخواد دوست دارم از هر قشر و طبقه اي ، هر تيپ و قيافه اي
ولي به هيچ كدوم اعتماد ندارم ، معمولاً سخت اعتماد مي كنم ، چون زياد ضربه خوردم
هر بار كه تو دنياي واقعي يه دوست پيدا كردم گفتم اين هموني كه من ميخام ، يه دوست خوب و وفادار و همه چي تموم كه مي تونم بهش اعتماد كنم ، واسش سنگ تموم گذاشتم ولي تا پاي منافع خودش به ميون اومد رفت ..............
ولي اينجا همه قابل اعتمادن ، باهاشون رودربايستي نداري ، تازه تو رو هم نديدن كه بخواي در بيان مشكلاتت ازشون خجالت بكشي
خارج شده است

يك نفر ..... يك جايي..... تمام روياهاش لبخند توست و زماني كه به تو فكر مي‌كنه احساس مي‌كنه كه زندگي واقعا با ارزشه پس هرگاه احساس تنهايي كردي اين حقيقت رو به خاطر داشته باش يك نفر ..... يك جايي..... در حال فكر كردن به توست
*elham*
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 309

تشكر
اهدا شده: 152
دريافت شده: 153

« پاسخ #7 : 12 آبان 1388,ساعت 10:16:13 »

راستش من هم از یه بعد دیگه به قضیه نیگا میکنم،البته اگر نگین که زیادی خودخواهه.....من معتقدم که در حل مشکلات من نوعی، خود من خیلی مثمرثمرتر از بقیه میتونم باشم،یکی از دلایل عمده من برا حضور در سایت ،اطلاع از مشکلات بچه ها و یاد گرفتن نحوه حل اونهاست،تا اگر زمانی این مشکل برا خودم یا یکی از عزیزانم افتاد ،بدون راه حل نباشم.

ostore

خارج شده است

آرزوهاتو يه جايي يادداشت كن و يكي يكي از خدا بخواه,خدا يادش نميره , ولي تو يادت ميره كه اون چيزي كه الان داري,همون آرزوي ديروزيت بوده
خانومی
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 741

تشكر
اهدا شده: 237
دريافت شده: 218

« پاسخ #8 : 12 آبان 1388,ساعت 12:07:37 »

من اینجا دوستای زیادی دارم که راحت باهاشون صحبت میکنم و از مشکلاتم میگم
اما توی دنیای واقعی همش باید مراقب بود که آتو دست کسی ندی!
اما اینجا همه بی ریا با هم دوست هستن و هوای همو دارن و بی چشمداشت به هم کمک میکنن
کلی هم به دوستات اضافه میشه
همینه که خوبه
خارج شده است

این نیز بگذرد...
behnam99
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 70

تشكر
اهدا شده: 99
دريافت شده: 40

« پاسخ #9 : 12 آبان 1388,ساعت 12:38:41 »

منم نظر سایر دوستان رو تایید میکنم
اینجا که میام و مشکلات دیگران رو که میبینم تازه میفهمم خیلی چیزا رو اصلا نباید بهشون فکر کرد
تازه اینجا میتونم مشکلات خودم رو با سایر اعضا در میون بذارم و از تجربیات اونا استفاده کنم
خارج شده است

اگه يه روز بغض گلوت رو فشرد ؛ ...خبرم كن ... بهت قول نميدم كه ميخندونمت .ولي مي تونم باهات گريه كنم ...اگه يه روز خواستي در بري ...حتماً خبرم كن ،قول نميدم كه ازت بخوام وايسي .اما مي تونم باهات بيام ...اما اگه يه روز سراغم رو گرفتي ...و خبري نشد ...سريع به ديدنم بيا ...احتمالاً بهت احتياج دارم
ebham
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 509

تشكر
اهدا شده: 573
دريافت شده: 198

« پاسخ #10 : 12 آبان 1388,ساعت 12:43:49 »

ببخشيد ولي در تكميل گفته هاي ساراجون خودم بايد بگم كه
من وقتي مشكلات بقيه بچه ها رو مي خوونم گاهي فكر مي كنم كه مشكل خودم در برابر بقيه مشكلات خيلي كوچيكه و پيش پا افتاده چشمک
خارج شده است

يك نفر ..... يك جايي..... تمام روياهاش لبخند توست و زماني كه به تو فكر مي‌كنه احساس مي‌كنه كه زندگي واقعا با ارزشه پس هرگاه احساس تنهايي كردي اين حقيقت رو به خاطر داشته باش يك نفر ..... يك جايي..... در حال فكر كردن به توست
ياسمن-ق
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 363

تشكر
اهدا شده: 108
دريافت شده: 188

« پاسخ #11 : 12 آبان 1388,ساعت 14:32:01 »

من به 3دليل ميام اينجا:
1/ ميام اينجا تا تجربه‌ام زياد بشه. مشكلا رو ميخونم و ازشون درس ميگيرم و سعي ميكنم جوري رفتار كنم كه به اون مشكلا دچار نشم و اگر هم دچار اون مسائل شدم لااقل 4تا راه كار رو بلد باشم براي حلش.
2/ با اينكه خيلي كوچيك تر از خيليا هستم ولي دوست دارم تا جايي كه از دستم بر مياد به كسايي كه مشكل دارن كمك كنم
3/ وقتي اينجا درد دل ميكنم راحتم نه دوستي نه آشنايي... هيچ كس مشكلم رو نميفهمه و من به راحتي درموردش صحبت ميكنم و سوال ميپرسم و راهنمايي هاي خوبي هم ميشم كه همينش كلي انگيزه است براي دوباره اومدن و مطرح كردن مشكل بعدي چشمک

خانومی

خارج شده است

هر چه ميخواهي آرزو كن....
هر جايي كه ميخواهي برو...
هر چه كه ميخواهي باش....
چون فقط يكبار زندگي ميكني و براي انجام آنچه ميخواهي فقط يكبار شانس داري.
kaktous
دوست جونه همه...
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #12 : 12 آبان 1388,ساعت 15:23:45 »

سلام

واقعا ممنون که جوابم رو دادین سکوت

همه حرفاتون درسته و خیلی خوشحالم که همه صادقانه حرفاشون رو زدن...

خیلی جالبه که خیلیا به من میگن وقتت رو هدر میدی...حوصله زیادی داری...نمیدونم از این جور حرفا

یه نظر من اگه 1 گره کوچیک از زندگی یکی باز شه در اینده 1000 تا گره از زندگیت باز میشه...بد نیست ادم یکم احساس مسئولیت یاد بگیره لبخند...مسئول و مجبور نیستیم که کمک کنیم ولی بد نیست هر از چند گاهی یادمون بیاد که میشه یکم مهربون بود...هنوز صداقت هست...هنوز کسایی هستن که بدون چشم داشت حداقل یکم دلداریت بدن لبخند

ebham, خانومی, *elham*, نیلو

خارج شده است

صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :