خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13693 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: faz
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: دارم به سمت مواد مخدر ميرم خوهشن كمك !!!!  (دفعات بازدید: 741 بار)
Souda
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 0

« : 11 آبان 1388,ساعت 16:11:32 »

من يه مشكل دارم .
من با پدر ماردم مشكل دارم به حدي كه يه شب درميون خونه نميرم .
دو سه باري ترياك حب كردم اما واقعا بهش اعتياد پيدا كردم ولي هميشه يه هفته خماري ميكشم و هفته ي بعد هر روز مصرف ميكنم .
چي كار كنم ؟ 
وقتي مواد مصرف مي كنم هيچ گونه احساس بدي ندارم اما وقتي اثرش ميره طلبه ي دوباره مصرف كردن زياد ندارم اما دچار افسردگي شديد ميشم كه فردا بايد چه كنم .
خارج شده است
n@zi
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 570

تشكر
اهدا شده: 175
دريافت شده: 253

« پاسخ #1 : 11 آبان 1388,ساعت 16:20:15 »

مي شه بپرسم مشكلت با خانواده ات سر چيه ؟

و چند وقت اينطوري شدي ؟
خارج شده است

هيچگاه نگذار در کوهپايه هاي عشق کسي دستت را بگيرد که احساس ميکني در ارتفاعات آنرا رها خواهد کرد
پرواز تا بينهايت
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 5

تشكر
اهدا شده: 2
دريافت شده: 0

« پاسخ #2 : 12 آبان 1388,ساعت 09:00:51 »

شخصي را مي شناسم كه دقيقا مثل شما بود ، يك روز تو يه برنامه تلويزيوني آدمهايي رو نشون مي داد كه اهل كراك بودند و در يك وضعيت بسيار بدي در مخروبه اي بودند آن شخص هم به تلويزيون نگاه مي كرد و با تعجب مي گفت اين ماده مي گويند خيلي وحشتناك است ،مرده شورها هم اين جسدها را نمي شويند ، آن شخص اهل ترياك بود و دو سال بعد آثار تزريق كراك روي پاهايش مشخص بود. به آخر خط رسيده بود و بالاخره تصميم گرفت خود را نجات دهد ، آنقدر مواد مصرف كرده بود كه گوشه اي افتاده بود براي تامين موادش حتي مجبور شده بود فرش زير پايش را بفروشد. برادرش او را به بيمارستان رساند و خودش متوجه شده بود كه در چه منجلابي افتاده است ، 5 ماه از آن زمان مي گذرد ، چند بار بستري شده و حالا تحت درمان يك روانپزشك است ، مواد مصرف نمي كند اما قرصهاي متنوعي مصرف مي كند و احتمالا تا يك سال بايد ادامه دهد . وضعيت روحيش بهتر از قبل است در جلسات NA شركت مي كند . اينها واقعيت هشتند كه من به چشم خود ديده ام . اراده كن و براي شروع به يك روانپزشك مراجعه كن و حتما يكبار به NA مراجعه كن.
خارج شده است
امير مهدي
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 102

تشكر
اهدا شده: 31
دريافت شده: 44

« پاسخ #3 : 13 آبان 1388,ساعت 00:54:40 »

سلام
من هروقت اينطور موضوعي ميشنوم ناراحت ميشم . خودت ميدوني اشتباهه پس چراادامه ميدي .
آخه مشكلت با خانواده چيه . چند سالته؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بيشتر در مورد خودت بگو 
 اين جوري نميشه كمكي بهت بكنيم
خارج شده است

به خاموشي ما منگر ماخود معدن رازيم
فلك بشكست بال ما وگرنه اهل پروازيم
صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :