alireza69
Newbie
آفلاین
تعداد ارسال: 10
تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 0
|
 |
« : 11 آبان 1388,ساعت 22:19:29 » |
|
سلام دوستان شايد مشكل من يكم خنده دار باشه ولي ديگه چه مي شه كرد مشكله ديگه . من به يكي از همكلاسي هام علاقه مند شدم و مي خواستم باهاش ارتباط داشته باشم به خاطر اون اين موضوع رو بهش گفتم و بعد از كلي اصرار تونستم شمارشو بگيرم . البته قصد منم ازدواجه و مي خوام باهاش بيشتر آشنا بشم تا ببينيم به درد هم مي خوريم يا نه؟ اما مساله اينكه من نمي دونم پشت تلفن چي بهش بگم يعني در مورد چه موضوعاتي صحبت كنم اصلا چند بار در هفته بهش زنگ بزنم ؟ ارتباطمون هم مي خوايم فقط تلفني باشه اما چون هر دومون دفعه اولمونه نمي دونيم در مورد چي بايد صحبت كنيم . خواهشن در اين مورد منو راهنمايي كنيد .
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
Diabloo
Sr. Member

آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 368
تشكر
اهدا شده: 86
دريافت شده: 227
|
 |
« پاسخ #1 : 11 آبان 1388,ساعت 23:20:59 » |
|
سلام.. شما چند سالتونه و همینطور اون طرف مقابل..؟ شما خودت میشه در مورد ازدواج یه مختصری برای ما توضیح بدی؟؟؟
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
ترجیح میدهم در خیابان قدم بزنم و به خدا فکر کنم تا اینکه به مسجد بروم و به کفش هایم فکر کنم!
|
|
|
امير مهدي
Full Member

آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 102
تشكر
اهدا شده: 31
دريافت شده: 44
|
 |
« پاسخ #2 : 13 آبان 1388,ساعت 01:27:41 » |
|
سلام علي رضا چند سالته متولد 69 هستي ؟ بهش بگو دوست دارم بعد اون ميگه غلط كردي پسره پرو . بعد ديگه لازم نيست نگران باشي چون ديگه رابطه تون كات شده  شوخي كردم پسر تو هنوز بلد نيستي اجباريه gf داشته باشي . چرا بيشتر از خودتو خودش ننوشتي .....؟؟؟؟ اين جوري منم مجبور ميشم اراجيف بنويسم 
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
به خاموشي ما منگر ماخود معدن رازيم فلك بشكست بال ما وگرنه اهل پروازيم
|
|
|
eliza
Newbie
آفلاین
تعداد ارسال: 6
تشكر
|
 |
« پاسخ #3 : 14 آبان 1388,ساعت 11:11:05 » |
|
خوب حرف دلتو بهش بگو . مثلا بگو که بار اولته وبعد حرفا خودشون رو نشون میدن.
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
panizz
Full Member

آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 202
تشكر
اهدا شده: 18
دريافت شده: 91
|
 |
« پاسخ #4 : 14 آبان 1388,ساعت 11:44:52 » |
|
اینی که نمی دونی چی باید بهش بگی به خاطر اینه که تو هنوز تکلیفت رو با خودت نمی دونی و فقط دچار یک سری احساسات گذرا شدی.
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
خدايا دوستت دارم. دوستم داشته باش.
|
|
|
مهربان
Full Member

آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 214
تشكر
اهدا شده: 10
|
 |
« پاسخ #5 : 14 آبان 1388,ساعت 18:22:52 » |
|
سلام alireza69
میدونی واسه چی نمیدونی بهش چی بگی چون اصلا نمیدونی هدفت چیه واسه ازدواج یا حالا دوستی؟
حتی نمیدونی واسه چی ایشون رو انتخاب کردی؟
اول باید شما تکلیفتو با خودت معلوم کنی ببینی چی میخوای و واسه چی اصلا پیشقدم شدی؟ ت اینا رو واسه خودت معلوم نکنی سردرگمی.
|
|
|
مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند: Kourosh
|
|
|
خارج شده است
|
این دین ساده من است:
نیازی به مرجع تقلید ندارد. نیازی به فلسفه های بغرنج ندارد. دین من عقل من است و مرجع آن مهربانی.
|
|
|
panizz
Full Member

آفلاین
جنسيت : 
تشكر
|
 |
« پاسخ #6 : 14 آبان 1388,ساعت 18:30:22 » |
|
مهربان دقیقا همونی رو گفت که من منظورم بود.
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
alireza69
Newbie
آفلاین
تشكر
|
 |
« پاسخ #7 : 14 آبان 1388,ساعت 20:57:05 » |
|
سلام ممنون از نظراتتون هر دو 20 ساله هستيم . من به عنوان دوست دختر ايشونو انتخاب نكردم . تا حالا با هاش دو بار تماس گرفتم كه دفعه دوم گفت من شمارمو دادم تا حرفاتونو در اين مورد بشنوم و نمي خوام هيچ ارتباطي با هم داشته باشيم منم خجالت كشيدم بهش بگم اگه نمي خواي هيچ ارتباطي باهم داشته باشيم پس چرا شمارتو به من دادي البته اينم بگم من مي تونم يه چيزايي بگم ولي اين خانوم وضعش از منم خرابتره حالا به نظر شما بازم بهش زنگ بزنم يا نه؟
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
panizz
Full Member

آفلاین
جنسيت : 
تشكر
|
 |
« پاسخ #8 : 14 آبان 1388,ساعت 20:58:09 » |
|
نه
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
Diabloo
Sr. Member

آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 368
تشكر
اهدا شده: 86
دريافت شده: 227
|
 |
« پاسخ #9 : 15 آبان 1388,ساعت 00:00:27 » |
|
سلام ممنون از نظراتتون هر دو 20 ساله هستيم . من به عنوان دوست دختر ايشونو انتخاب نكردم . تا حالا با هاش دو بار تماس گرفتم كه دفعه دوم گفت من شمارمو دادم تا حرفاتونو در اين مورد بشنوم و نمي خوام هيچ ارتباطي با هم داشته باشيم منم خجالت كشيدم بهش بگم اگه نمي خواي هيچ ارتباطي باهم داشته باشيم پس چرا شمارتو به من دادي البته اينم بگم من مي تونم يه چيزايي بگم ولي اين خانوم وضعش از منم خرابتره حالا به نظر شما بازم بهش زنگ بزنم يا نه؟
این یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟ 
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
ترجیح میدهم در خیابان قدم بزنم و به خدا فکر کنم تا اینکه به مسجد بروم و به کفش هایم فکر کنم!
|
|
|
alireza69
Newbie
آفلاین
تشكر
|
 |
« پاسخ #10 : 15 آبان 1388,ساعت 13:25:23 » |
|
نه
پس چي كار كنم؟ سلام ممنون از نظراتتون هر دو 20 ساله هستيم . من به عنوان دوست دختر ايشونو انتخاب نكردم . تا حالا با هاش دو بار تماس گرفتم كه دفعه دوم گفت من شمارمو دادم تا حرفاتونو در اين مورد بشنوم و نمي خوام هيچ ارتباطي با هم داشته باشيم منم خجالت كشيدم بهش بگم اگه نمي خواي هيچ ارتباطي باهم داشته باشيم پس چرا شمارتو به من دادي البته اينم بگم من مي تونم يه چيزايي بگم ولي اين خانوم وضعش از منم خرابتره حالا به نظر شما بازم بهش زنگ بزنم يا نه؟
این یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟  يعني اينكه من وقتي يه سوالي ازش مي پرسم يه ساعت مي كشه تا جواب بده
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
panizz
Full Member

آفلاین
جنسيت : 
تشكر
|
 |
« پاسخ #11 : 15 آبان 1388,ساعت 15:26:46 » |
|
لزومی نداره بهش زنگ بزنی. ببین....... تو باید اول حسابت رو با خودت صاف کنی. حرف دلت و زبونت رو یکی کنی. ببین... آدم وقتی واقعا دلش کسی رو بخواد و دوست داشته باشه, هیچ وقت نمی مونه که حالا زنگ بزنم و بهش چی بگم.حداقل یکی دو جمله رو که داره به طرفش بگه. یا اینکه معطل نمی مونه که رابطه اش رو چه قدر محدود کنه. همه چیز حل شده اس. حالا نگفتی... چه قدر دوستش داری. یه سوال.... اگه این خانم تو زندگیت نباشه.... چی می شه؟
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
alireza69
Newbie
آفلاین
تشكر
|
 |
« پاسخ #12 : 15 آبان 1388,ساعت 20:00:16 » |
|
خوب من با ايشون دو ساله همكلاسم خودشم تو همه ي كلاسام . من از اول كه وارده دانشگاه شدم اصلا به اين چيزا فكر نمي كردم و فقط هدفم درس بود كه البته يكي دو ترم اول رو هم زياد جالب نتونستم بخونم . يه سالي كه از دانشگاه گذشت متوجه شدم اين خانوم تو كل دانشگاه منحصر به فرده البته اينو من نمي گم ها همه مي گن . يه خانومه خيلي متين و با شخصيت كه با جوي كه تو دانشگاه ها هست پيدا كردنه همچين خانومي خيلي سخته . اين طور شد كه من بهش علاقه مند شدم و اولين ارتباطمون هم از اينترنت شروع شد اونم اتفاقي ، متوجه شدم ايشون عضو يه سايتي هستن كه منم عضو اونجام يه مدت تو اون سايت باهم ارتباط داشتيم در حد فرستادن پيام هاي معمولي مثلا شعر و از اين جور چيزا تا اين كه اين تابستون من به ايشون تو اون سايت پيام فرستادم كه من به شما علاقه دارم و نظرشونو در اين مورد پرسيدم كه ايشون جواب درست و حسابي به من ندادن تا اينكه من مجبور شدم چند روز پيش برم و تو دانشگاه حضوري با هاشون صحبت كنم كه ايشون هم شمارشونو به من دادن و رسيديم به اينجا . در اين مورد كه تكليفم با خودم مشخص نيست چرا هست من كاملا به ايشون علاقه دارم و حتي از يكي از دوستان كه فاميل هاي دورشون اين خانومو مي شناحته در مورد اخلاقيات و اينا سوال كردم كه اونا هم اين خانومو تاييد كرده بودن فقط تنها چيزي كه منو مي ترسونه اينه كه بعد تموم شدن دانشگاه من 23 سالم مي شه و نمي دونم كه مي تونم كار پيدا كنم يا نه ؟ رشتم هم مهندسيه آي تيه تو دانشگاه سراسري . البته تصميم جدي دارم كه ارشد قبول شم جديه جديه ولي بازم معلوم نيست كه. حالا با اين شرايط كه بعد از دانشگاه نه خونه اي هست و نه كاري و نه درآمدي وحتي به احتمال زياد سربازي هم هست (البته اين فعلا معلوم نيست) اگه خانوادم قبول كنن ( كه اين خودش يه كار سخته ) كه برن خاستگاري اونوقت خانواده اون خانوم به من و خانوادم مي خندن البته وضع مالي اونام مثل وضع مالي ماست ولي خوب بازم ديگه . حالا بين علاقه و اينكه آيا توانايي اين رو دارم كه يه آينده خوب واسه اين خانوم درست كنم ، جنگه . . اين جاست كه آدم واقعا سر در گم مي شه. قضييه ديگه كاملا روشن شده و من منتظر راهنمايي هاي خوبتون هستم .
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
امير مهدي
Full Member

آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 102
تشكر
اهدا شده: 31
دريافت شده: 44
|
 |
« پاسخ #13 : 15 آبان 1388,ساعت 23:32:06 » |
|
سلام عليرضا خوبي داش ؟ واقعا تو اين سن وشرايط كه شما داري خيلي سخته بري خواستگاري . ادامه تحصيل . كار سربازي و .... خيلي شرايط ديگه عقلم ميگه بايد قضيه رو فراموش كني . دلم ميگه دوسش داري بايد بجنگي . فكر ميكنم خودتم تو اين دو راهي موندي . اگه به حرفه دلت كني خيلي مشكلات داري . اون دختره خوستگار واسش مياد ميسنجه كدوم بهتره . اين حساب دو دو تا چهارتاس علي جان . بيشتر فكر كن . بهتر نيست از جوونيت لذت ببري الان خيلي واسه ازدواج وقت داري . موفق باشي
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
به خاموشي ما منگر ماخود معدن رازيم فلك بشكست بال ما وگرنه اهل پروازيم
|
|
|
مهربان
Full Member

آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 214
تشكر
اهدا شده: 10
|
 |
« پاسخ #14 : 16 آبان 1388,ساعت 12:57:40 » |
|
علیرضا خان
اول ببین خودت از پس این چیزایی که گفتی بر میایی یا نه؟ میگی سربازی نرفتی ،کار هم نداری،پس چه شکلی میخوایی یک کسی رو بیاری توخونت بعدم زندگیتو اداره کنی؟
امیرمهدی راست میگه همه چیز دل نیست به عقلت رجوع کن. درسته میگن زندگی پستی بلندی داره ولی ما کارای عاقلانه میتونیم راه رو هموار کنیم نه اینکه حی سنگ جلو پامون بندازیم.
پس سعی کن اول شرایط ازدواج رو پیدا کنی بعد استین بالا بزنی.
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
این دین ساده من است:
نیازی به مرجع تقلید ندارد. نیازی به فلسفه های بغرنج ندارد. دین من عقل من است و مرجع آن مهربانی.
|
|
|
|