نیلو
Full Member

آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 125
تشكر
اهدا شده: 75
دريافت شده: 45
|
 |
« : 12 آبان 1388,ساعت 10:28:28 » |
|
میدونم که شاید بعضیها با این سوال منصفانه برخورد نکنن اما میخوام بدونم توی جوامع کنونی ( نه تنها ایران ) زن یه عنوان موجودی که همیشه مورد تعرض قرار
گرفته و به عنوان جنس ضعیف ازش یاد شده به یه مرد ( حالا یا شوهر یا پدر یا برادر یا یه دوست ) نیاز داره؟ و اگه نیاز داره بیشتر از چه نظری هست ؟ (حمایتی،
عاطفی،جنسی یا......)
اگه این موضوع نباید توی این تالار باشه از مدیران خواهش میکنم به بخش مربوطه انتقالش بدن .ممنون
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
زخمی تر از همیشه از درد دل سپردن سرخورده بودم از عشق در انتظار مردن
|
|
|
tata
Sr. Member

آفلاین
تعداد ارسال: 274
تشكر
اهدا شده: 65
دريافت شده: 102
|
 |
« پاسخ #1 : 12 آبان 1388,ساعت 10:42:53 » |
|
و...خداوند انسان را اجتماعی آفرید ...جفت آفرید وقتی این راز خلقت انسانه که جفت باشه ...پس مهم نیست تو کدوم جامعه باشی ...چه زن ...و چه مرد ..نیاز ..به همدم ..جزیی از ذات انسانه ...و شکی هم درش نیست ...حالا تو جوامع مختلف ..نوع ارتباطات و نحوه ی اون با هم متفاوته .....زنا ذاتا نیاز دارن که با جنس مخالف ارتباط داشته باشن ..نیاز به یک همسر ...همدم ..مونس ..تکیه گاه ..هم صحبت ..هم راز .....هم خانه .....و نهایتا همبستر ....بله برای زنا ..همبستری در مرحله ی آخر ارتباط با جنس .مخالف قرار دارد ...و زمانی به اینکار تن میدهد و از اون لذت میبرد ..که با طرفش رابطه ای عاطفی و قلبی داشته باشه .......زنا بلحاظ اجتماعی و اقتصادی به هر جایی که رسیده باشند ..بازم نیاز دارند یک مرد پشتشون باشه ..ازشون حمایت کنه ..یک دست قوی ..زیر بالشونو بگیره ..حتی اگر ظاهرا نیازی ..به این تکیه گاه نداشته باشن ..و ظاهرا خودشون تکیه گاه باشن ...اما از اینکه ..به شانه های محکم یک مرد تکیه کنند و به پشت یک مرد یله بدن لذت میبرن ..اینو خداوند اینجوری افریده ..کاریش هم نمیشه کرد ..اگر حتی ..فریاد بزنند به مردی نیاز ندارم .....دروغه ..یک دروغ که از روی غرور ..گفته میشه ....همین ................
|
|
|
مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند: ebham, n@zi, نیلو
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
علي اكبر
Sr. Member

آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 286
تشكر
اهدا شده: 132
دريافت شده: 146
|
 |
« پاسخ #2 : 12 آبان 1388,ساعت 10:54:19 » |
|
همه زنها نيازمند نيست بعضياشون اونقدر بي نيازن كه آدم حيرت ميكنه...ولي خوب نياز با انسان چه زن و چه مرد متولد ميشه و گريزي ازش نيست...
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
باز آي و دل تنگ مرا مونس جان باش وين سوخته را محرم اسرار نهان باش
|
|
|
نیلو
Full Member

آفلاین
جنسيت : 
تشكر
|
 |
« پاسخ #3 : 12 آبان 1388,ساعت 10:57:35 » |
|
ولی به نظر خودمم همه ی زنها نیاز به یه مرد دارن تا حمایتشون کنه و به نظر من بیشتر موضوع حمایت مطرح تا مسایل عاطفی و
جنسی و..... .
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
ostore
OFC Hero

آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 594
تشكر
اهدا شده: 188
دريافت شده: 367
|
 |
« پاسخ #4 : 12 آبان 1388,ساعت 11:01:08 » |
|
زنها به مردها نیازمندند و مردها به زنها !
خداوند تفاوتهایی رو در خلقت زن و مرد قرار داده که هر کدوم مکمل دیگریه !!
|
|
|
مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند: *sara*, ebham
|
|
|
خارج شده است
|
مبادا او که دارای اشتیاق و نیرویی فراوان است ، به کم شوق طعنه زند که : "چرا تو تا این حد خمود و دیررسی؟! " .زیرا ، ای سوته دل ! فرد صالح هرگز از عریان و لخت نمی پرسد " لباست کو؟! " و از بی پناه سوال نمی کند " خانه ات کجاست ؟! " . جبران خلیل جبران
|
|
|
n@zi
OFC Hero

آفلاین
تعداد ارسال: 570
تشكر
اهدا شده: 175
دريافت شده: 253
|
 |
« پاسخ #5 : 12 آبان 1388,ساعت 11:09:15 » |
|
اينو بخونيد مي فهميد مردها به زنها بيشتر نياز دارند ولي جامعه اونها رو طوري بار اورده كه براي پيشبرد كارهاشون به يه تكيه گاه نياز دارند
راز خلقت زن
از هنگامی که خداوند مشغول خلق کردن زن بود، شش روز می گذشت. فرشته ای ظاهر شد و عرض کرد : چرا اين همه وقت صرف اين يکی می فرماييد ؟ خداوند پاسخ داد : دستور کار او را ديده ای ؟ او بايد کاملا" قابل شستشو باشد، اما پلاستيکی نباشد. بايد دويست قطعه متحرک داشته باشد، که همگی قابل جايگزينی باشند. بايد بتواند با خوردن قهوه تلخ بدون شکر و غذاي شب مانده کار کند. بايد دامنی داشته باشد که همزمان دو بچه را در خودش جا دهد و وقتی از جايش بلند شد ناپديد شود. بوسه ای داشته باشد که بتواند همه دردها را، از زانوی خراشيده گرفته تا قلب شکسته، درمان کند. و شش جفت دست داشته باشد. فرشته از شنيدن اين همه مبهوت شد. گفت : شش جفت دست ؟ امکان ندارد ؟ خداوند پاسخ داد : فقط دست ها نيستند. مادرها بايد سه جفت چشم هم داشته باشند. -اين ترتيب، اين می شود يک الگوي متعارف برای آنها. خداوند سری تکان داد و فرمود : بله. يک جفت برای وقتی که از بچه هايش می پرسد که چه کار می کنيد، از پشت در بسته هم بتواند ببيندشان. يک جفت بايد پشت سرش داشته باشد که آنچه را لازم است بفهمد !! و جفت سوم همين جا روی صورتش است که وقتی به بچه خطاکارش نگاه کند، بتواند بدون کلام به او بگويد او را می فهمد و دوستش دارد. فرشته سعی کرد جلوي خدا را بگيرد. اين همه کار براي يک روز خيلی زياد است. باشد فردا تمامش بفرماييد . خداوند فرمود : نمی شود !! چيزی نمانده تا کار خلق اين مخلوقی را که اين همه به من نزديک است، تمام کنم. از اين پس می تواند هنگام بيماری، خودش را درمان کند، يک خانواده را با يک قرص نان سير کند و يک بچه پنج سال را وادار کند دوش بگيرد. فرشته نزديک شد و به زن دست زد. اما ای خداوند، او را خيلی نرم آفريدی . بله نرم است، اما او را سخت هم آفريده ام. تصورش را هم نمی توانی بکنی که تا چه حد می تواند تحمل کند و زحمت بکشد . فرشته پرسيد : فکر هم می تواند بکند ؟ خداوند پاسخ داد : نه تنها فکر می کند، بلکه قوه استدلال و مذاکره هم دارد . آن گاه فرشته متوجه چيزي شد و به گونه زن دست زد. ای وای، مثل اينکه اين نمونه نشتی دارد. به شما گفتم که در اين يکی زيادی مواد مصرف کرده ايد. خداوند مخالفت کرد : آن که نشتی نيست، اشک است. فرشته پرسيد : اشک ديگر چيست ؟ خداوند گفت : اشک وسيله ای است برای ابراز شادی، اندوه، درد، نا اميدی، تنهايی، سوگ و غرورش. فرشته متاثر شد. شما نابغه ايد ای خداوند، شما فکر همه چيز را کرده ايد، چون زن ها واقعا" حيرت انگيزند. زن ها قدرتي دارند که مردان را متحير می کنند. همواره بچه ها را به دندان می کشند. سختی ها را بهتر تحمل می کنند. بار زندگی را به دوش می کشند، ولی شادی، عشق و لذت به فضای خانه می پراکنند. وقتی مي خواهند جيغ بزنند، با لبخند مي زنند. وقتی می خواهند گريه کنند، آواز می خوانند. وقتی خوشحالند گريه می کنند. و وقتی عصبانی اند می خندند. برای آنچه باور دارند می جنگند. در مقابل بی عدالتی می ايستند. وقتی مطمئن اند راه حل ديگری وجود دارد، نه نمی پذيرند. بدون کفش نو سر می کنند، که بچه هايشان کفش نو داشته باشند. براي همراهی يک دوست مضطرب، با او به دکتر می روند. بدون قيد و شرط دوست می دارند. وقتی بچه هايشان به موفقيتی دست پيدا می کنند گريه می کنند و و قتی دوستانشان پاداش می گيرند، می خندند. در مرگ يک دوست، دل شان می شکند. در از دست دادن يکی از اعضای خانواده اندوهگين می شوند، با اينحال وقتی می بينند همه از پا افتاده اند، قوی، پابرجا می مانند. آنها می رانند، می پرند، راه می روند، می دوند که نشانتان بدهند چه قدر برایشان مهم هستيد. قلب زن است که جهان را به چرخش در می آورد
زن ها در هر اندازه و رنگ و شکلی موجودند می دانند که بغل کردن و بوسيدن می تواند هر دل شکسته اي را التيام بخشد کار زن ها بيش از بچه به دنيا آوردن است، آنها شادی و اميد به ارمغان می آورند. آنها شفقت و فکر نو مي بخشند زن ها چيزهای زيادی برای گفتن و برای بخشيدن دارند خداوند گفت : اين مخلوق عظيم فقط يك عيب دارد فرشته پرسيد : چه عيبی ؟ خداوند گفت : قدر خودش را نمی داند
|
هيچگاه نگذار در کوهپايه هاي عشق کسي دستت را بگيرد که احساس ميکني در ارتفاعات آنرا رها خواهد کرد
|
|
|
نیلو
Full Member

آفلاین
جنسيت : 
تشكر
|
 |
« پاسخ #6 : 12 آبان 1388,ساعت 11:15:08 » |
|
نازی جون ممنون از مطلب قشنگت اما آخرش نظرتو نگفتی گلم !
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
نیلو
Full Member

آفلاین
جنسيت : 
تشكر
|
 |
« پاسخ #7 : 12 آبان 1388,ساعت 11:15:55 » |
|
اسطوره جون مردها خیلی به زنها نیاز ندارند حداقل در مورد مسایل و برخوردهای اجتماعی !!!
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
n@zi
OFC Hero

آفلاین
تشكر
|
 |
« پاسخ #8 : 12 آبان 1388,ساعت 11:20:00 » |
|
اولش گفتم
به نظر من زن و مرد موجوداتي مستقلند
درست در كنار هم به ارمش مي رسند يعني مكمل همند ولي بدون هم هم مي تونند زندگي كنند
ولي جامعه ما زن رو طوري بار اورده كه هميشه به يه تكيه گاه يه مرد نياز داره كه اگه اون تكيه گاه نباشه احساس كمبود كنه
وقتي هنوز مجردي پدر نقش اين تكيه گاه رو بازي مي كنه و وقتي ازدواج كردي همسر
وقتي اينها رو از دست دادي براي خيلي از كارهات دچار مشكل مي شي
همون قدر خودمون و كارهايي كه مي توني انجام بديم رو نمي دونيم
|
|
|
|
« آخرين ويرايش: 12 آبان 1388,ساعت 11:25:53 توسط n@zi »
|
خارج شده است
|
هيچگاه نگذار در کوهپايه هاي عشق کسي دستت را بگيرد که احساس ميکني در ارتفاعات آنرا رها خواهد کرد
|
|
|
علي اكبر
Sr. Member

آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 286
تشكر
اهدا شده: 132
دريافت شده: 146
|
 |
« پاسخ #9 : 12 آبان 1388,ساعت 11:23:50 » |
|
اشتباه ميكني نيلو خانوم مرد بدون زن يه موجود ناقصه به نظر من زيبا ترين موجود عالم هستي زنها هستن اگه زن وجود نداشته باشه زنده بودن ارزشي نداره... باور كنيد اينها رو بابت تملق خانوماي تالار نميگم اينها رو از ته دل ميگم... زن به مرد ارامش و اعتماد به نفس ميده... البته اينم بگم آنچه گفتم صفتهاي يه زن خوب مثل خانوماي تالاره وگرنه زن اگه خوب نباشه ميتونه مرد رو نابود كنه
|
|
|
مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند: *sara*, خانومی
|
|
|
خارج شده است
|
باز آي و دل تنگ مرا مونس جان باش وين سوخته را محرم اسرار نهان باش
|
|
|
نیلو
Full Member

آفلاین
جنسيت : 
تشكر
|
 |
« پاسخ #10 : 12 آبان 1388,ساعت 11:33:30 » |
|
نازی جون من فکر میکنم فقط جامعه ی ما اینجوری نیست . درسته که توی کشورها و فرهنگهای دیگه زنها مستقل عمل میکنند اما
وقتی به یه مرد تکیه میکنند به آرامش میرسند .
آقای علی اکبر اون چیزی که شما میگین از نظر عاطفی و جنسی هستش اما مردها در مورد مسایل و برخوردهای اجتماعی چی؟
یه مرد برای پیشبرد کارش توی جامعه به زن محتاجه؟
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
n@zi
OFC Hero

آفلاین
تشكر
|
 |
« پاسخ #11 : 12 آبان 1388,ساعت 11:38:05 » |
|
مرد بدون زن يه موجود ناقصه به نظر من زيبا ترين موجود عالم هستي زنها هستن اگه زن وجود نداشته باشه زنده بودن ارزشي نداره... زن به مرد ارامش و اعتماد به نفس ميده...
جالب بود و مرسي بابت تعريف ار خانمها
|
|
|
مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند: علي اكبر
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
خانومی
OFC Hero

آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 741
تشكر
اهدا شده: 237
دريافت شده: 218
|
 |
« پاسخ #12 : 12 آبان 1388,ساعت 11:41:29 » |
|
یه فیلسوفی میگه : انسان موجودیست اجتماعی پس یعنی به زبون ساده تر نباید تنها بمونه! مرد و زن در این مورد نداریم همه به هم نیاز داریم اصلا به نظر من مردها و خانم ها مکمل همدیگه هستند
|
این نیز بگذرد...
|
|
|
ebham
OFC Hero

آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 509
تشكر
اهدا شده: 573
دريافت شده: 198
|
 |
« پاسخ #13 : 12 آبان 1388,ساعت 12:18:08 » |
|
|
|
|
مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند: n@zi
|
|
|
خارج شده است
|
يك نفر ..... يك جايي..... تمام روياهاش لبخند توست و زماني كه به تو فكر ميكنه احساس ميكنه كه زندگي واقعا با ارزشه پس هرگاه احساس تنهايي كردي اين حقيقت رو به خاطر داشته باش يك نفر ..... يك جايي..... در حال فكر كردن به توست
|
|
|
*elham*
Sr. Member

آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 309
تشكر
اهدا شده: 152
دريافت شده: 153
|
 |
« پاسخ #14 : 12 آبان 1388,ساعت 12:39:34 » |
|
آخ که این داداش علی اکبر ما،چقدر بانمک نظر میده............
|
|
|
مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند: علي اكبر
|
|
|
خارج شده است
|
آرزوهاتو يه جايي يادداشت كن و يكي يكي از خدا بخواه,خدا يادش نميره , ولي تو يادت ميره كه اون چيزي كه الان داري,همون آرزوي ديروزيت بوده
|
|
|
|