خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13693 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: faz
صفحه: 1 [2]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: به نظر شما زنها به مردها نیازمندند؟؟؟  (دفعات بازدید: 1776 بار)
cruelman
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 40

تشكر
اهدا شده: 4
دريافت شده: 10

« پاسخ #15 : 12 آبان 1388,ساعت 13:35:04 »

اينو بخونيد مي فهميد مردها به زنها بيشتر نياز دارند ولي جامعه اونها رو طوري بار اورده كه براي پيشبرد كارهاشون به يه تكيه گاه نياز دارند

راز خلقت زن

از هنگامی که خداوند مشغول خلق کردن زن بود، شش روز می گذشت.
فرشته ای ظاهر شد و عرض کرد : چرا اين همه وقت صرف اين يکی می فرماييد ؟
خداوند پاسخ داد : دستور کار او را ديده ای ؟
او بايد کاملا" قابل شستشو باشد، اما پلاستيکی نباشد.
بايد دويست قطعه متحرک داشته باشد، که همگی قابل جايگزينی باشند.
بايد بتواند با خوردن قهوه تلخ بدون شکر و غذاي شب مانده کار کند.
بايد دامنی داشته باشد که همزمان دو بچه را در خودش جا دهد و وقتی از جايش بلند شد ناپديد شود.
بوسه ای داشته باشد که بتواند همه دردها را، از زانوی خراشيده گرفته تا قلب شکسته، درمان کند.
و شش جفت دست داشته باشد.
فرشته از شنيدن اين همه مبهوت شد.
گفت : شش جفت دست ؟ امکان ندارد ؟
خداوند پاسخ داد : فقط دست ها نيستند. مادرها بايد سه جفت چشم هم داشته باشند.
-اين ترتيب، اين می شود يک الگوي متعارف برای آنها.
خداوند سری تکان داد و فرمود : بله.
يک جفت برای وقتی که از بچه هايش می پرسد که چه کار می کنيد،
از پشت در بسته هم بتواند ببيندشان.
يک جفت بايد پشت سرش داشته باشد که آنچه را لازم است بفهمد !!
و جفت سوم همين جا روی صورتش است که وقتی به بچه خطاکارش نگاه کند،
بتواند بدون کلام به او بگويد او را می فهمد و دوستش دارد.
فرشته سعی کرد جلوي خدا را بگيرد.
اين همه کار براي يک روز خيلی زياد است. باشد فردا تمامش بفرماييد .
خداوند فرمود : نمی شود !!
چيزی نمانده تا کار خلق اين مخلوقی را که اين همه به من نزديک است، تمام کنم.
از اين پس می تواند هنگام بيماری، خودش را درمان کند، يک خانواده را با يک قرص نان سير کند و يک بچه پنج سال را وادار کند دوش بگيرد.
فرشته نزديک شد و به زن دست زد.
اما ای خداوند، او را خيلی نرم آفريدی .
بله نرم است، اما او را سخت هم آفريده ام. تصورش را هم نمی توانی بکنی که تا چه حد می تواند تحمل کند و زحمت بکشد .
فرشته پرسيد : فکر هم می تواند بکند ؟
خداوند پاسخ داد : نه تنها فکر می کند، بلکه قوه استدلال و مذاکره هم دارد .
آن گاه فرشته متوجه چيزي شد و به گونه زن دست زد.
ای وای، مثل اينکه اين نمونه نشتی دارد. به شما گفتم که در اين يکی زيادی مواد مصرف کرده ايد.
خداوند مخالفت کرد : آن که نشتی نيست، اشک است.
فرشته پرسيد : اشک ديگر چيست ؟
خداوند گفت : اشک وسيله ای است برای ابراز شادی، اندوه، درد، نا اميدی، تنهايی، سوگ و غرورش.
فرشته متاثر شد.
شما نابغه ايد ای خداوند، شما فکر همه چيز را کرده ايد، چون زن ها واقعا" حيرت انگيزند.
زن ها قدرتي دارند که مردان را متحير می کنند.
همواره بچه ها را به دندان می کشند.
سختی ها را بهتر تحمل می کنند.
بار زندگی را به دوش می کشند،
ولی شادی، عشق و لذت به فضای خانه می پراکنند.
وقتی مي خواهند جيغ بزنند، با لبخند مي زنند.
وقتی می خواهند گريه کنند، آواز می خوانند.
وقتی خوشحالند گريه می کنند.
و وقتی عصبانی اند می خندند.
برای آنچه باور دارند می جنگند.
در مقابل بی عدالتی می ايستند.
وقتی مطمئن اند راه حل ديگری وجود دارد، نه نمی پذيرند.
بدون کفش نو سر می کنند، که بچه هايشان کفش نو داشته باشند.
براي همراهی يک دوست مضطرب، با او به دکتر می روند.
بدون قيد و شرط دوست می دارند.
وقتی بچه هايشان به موفقيتی دست پيدا می کنند گريه می کنند و و قتی دوستانشان پاداش می گيرند، می خندند.
در مرگ يک دوست، دل شان می شکند.
در از دست دادن يکی از اعضای خانواده اندوهگين می شوند،
با اينحال وقتی می بينند همه از پا افتاده اند، قوی، پابرجا می مانند.
آنها می رانند، می پرند، راه می روند، می دوند که نشانتان بدهند چه قدر برایشان مهم هستيد.

قلب زن است که جهان را به چرخش در می آورد  

زن ها در هر اندازه و رنگ و شکلی موجودند می دانند که بغل کردن و بوسيدن می تواند هر دل شکسته اي را التيام بخشد
کار زن ها بيش از بچه به دنيا آوردن است، آنها شادی و اميد به ارمغان می آورند. آنها شفقت و فکر نو مي بخشند
زن ها چيزهای زيادی برای گفتن و برای بخشيدن دارند
خداوند گفت : اين مخلوق عظيم فقط يك عيب دارد
فرشته پرسيد : چه عيبی ؟
خداوند گفت : قدر خودش را نمی داند

واقعا مطلب علمی رو آوردید! که شک نمی ذاره آقایان بیشتر از زنها محتاج هستند!! خنده داره استدلالتون!!
خارج شده است
n@zi
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 570

تشكر
اهدا شده: 175
دريافت شده: 253

« پاسخ #16 : 12 آبان 1388,ساعت 14:06:31 »

متعجب

نمي دونم كجاش خنده دار ولي خوشحالم كه شما اينقدر روحيه ات شاده به همه چيز مي خندي

خوش باشي داداشي
خارج شده است

هيچگاه نگذار در کوهپايه هاي عشق کسي دستت را بگيرد که احساس ميکني در ارتفاعات آنرا رها خواهد کرد
cruelman
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #17 : 12 آبان 1388,ساعت 14:09:43 »

این مطالب رو از خود خدا شنیدید؟ یا در احادیث به اون اشاره شده؟ عقده های خود کم بینی بد آزارتون می ده می خواید جبرانش کنید! در قرآن که بنده چیزی مبنی بر اینکه مرد به زن بیشتر نیازمنده ندیدم. در هیچ متن علمی هم این موضوع رو مشاهده نکردم.
در کم خانواده ای هم مشاهده کردم که آقای خانواده توقع مادی بیشتری نسبت به زن خانواده داشته باشد! آن هم خانومی که با قرص نان سر می کند! شاید در بین دوستان و آشنایانتان به وفور باشند ولی بنده ندیده ام! یا این بحث حسادت زنانه نسبت به موفقیتها دوست و حتی خواهر و.. رو هم که حتما شما نه دیدید و نه شنیدید! Cheesy
این بزرگواران چطور از بینشون یک پیامبر، امام خارج نشد ؟
« آخرين ويرايش: 12 آبان 1388,ساعت 14:15:40 توسط cruelman » خارج شده است
نیلو
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 125

تشكر
اهدا شده: 75
دريافت شده: 45

« پاسخ #18 : 13 آبان 1388,ساعت 08:09:30 »

عقده های خود کم بینی بد آزارتون می ده می خواید جبرانش کنید! در قرآن که بنده چیزی مبنی بر اینکه مرد به زن بیشتر نیازمنده ندیدم. در هیچ متن علمی هم این موضوع رو مشاهده نکردم.
در کم خانواده ای هم مشاهده کردم که آقای خانواده توقع مادی بیشتری نسبت به زن خانواده داشته باشد! آن هم خانومی که با قرص نان سر می کند! شاید در بین دوستان و آشنایانتان به وفور باشند ولی بنده ندیده ام! یا این بحث حسادت زنانه نسبت به موفقیتها دوست و حتی خواهر و.. رو هم که حتما شما نه دیدید و نه شنیدید! Cheesy
این بزرگواران چطور از بینشون یک پیامبر، امام خارج نشد ؟

آقای cruelman

در اینکه تعداد بسیار زیادی از خانمها از لحاظ اخلاقیت برتر از آقایون هستند هیچ شکی نکنید .شما به نسلی که مادرامون توش بزرگ

شده نگاه کنتد دست کام 9 نفر از 10 تا زن توی زندگیشون سوختن و ساختن و اگه الان میبینید که خانمها بیشتر از حقشون دفاع

میکنن دقیقا به خاطر همین ظلمی هست که طی قرنهای گذشته بهشون روا شده . تازه با همه ی این حرفها و پیشرفتها هنوز هم

جامعه ی امنی برای خانمها هیچ کجا پیدا نمیشه تا جایی که همه تا حدی معتقدن خانمها به آقایون متکی هستند و من خودم

معتقدم که توی جوامع هیچ زنی بدون حمایت مردی نمیتونه پیشرفت کنه و خوب البته که این جوامعی که ازش یاد میشه همون

جامعه ی آقایون هستند !!!!
خارج شده است

زخمی تر از همیشه از درد دل سپردن   سرخورده بودم از عشق در انتظار مردن
jojo
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 158

تشكر
اهدا شده: 92
دريافت شده: 73

« پاسخ #19 : 13 آبان 1388,ساعت 08:42:55 »

[/quote
اما میخوام بدونم توی جوامع کنونی ( نه تنها ایران ) زن یه عنوان موجودی که همیشه مورد تعرض قرار

گرفته و به عنوان جنس ضعیف ازش یاد شده به یه مرد ( حالا یا شوهر یا پدر یا برادر یا یه دوست ) نیاز داره؟ و اگه نیاز داره بیشتر از چه نظری هست ؟ (حمایتی،

عاطفی،جنسی یا......)

بله متاسفانه از هر سه نظر خانوما به آقایون احتاج دارن البته این نیاز دوطرفه ست ولی خوب چون به قول شما آقایون قویترن  پوزخند ادعا میکنن که بیشتر از اینکه اونا به خانوما احتیاج داشته باشن خانوما بهشون احتیاج دارن

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

نیلو

خارج شده است

كاش دوستي آدمها مثل رفاقت چشم و دست بود وقتي دست زخم ميشه چشم گريه ميكنه  وقتي چشم گريه ميكنه دست اشكاشو پاك ميكنه
رزبی خار
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 20

تشكر
اهدا شده: 25
دريافت شده: 21

« پاسخ #20 : 13 آبان 1388,ساعت 10:50:02 »

cruelman  عزیز چرا فکر میکنی که این مطالب که نازی اورده حتما باید توی قران یا جای دیگه نوشته شده باشه تا شما بتونی بپذیریش .شما نمونه عینی مادرت رو در نظر بگیر .9 ماه وجود یه انسان رو در خودت تحمل کنی وبگی خیلی حس شیرینیه .ایا مردا میتونن بدون غر زدن یه سطل اشغال بزارن دم در البته بابت مثال گفتم وبهتون بر نخوره چرا شاید شما مرد ها هم اگر در شرایط قرار بگیرید بتونین به راحتی درد حامله گی رو تحمل کنین اما حنما یه چیزی بوده که خدا فعلا این وظیفه رو به ما زن ها واگذار کرده واون عاطفه مادراست .بدون هیچ چشم داشتی تورو بزرگ میکنه وهمیشه اول برای سلامتی وموفقیت تو وفرزندان دیگش دعا میکنه .وتقریبا چیزی برای خودش نمیخواد.حتی توقع مادی هم که داره برای راحتی خودش وبچه هاش میخواد .چرا نباید توقع مادی داشته باشه مگه اون انسان نیست . مگه اون هم مثل شما مردا یک بار بیشتر زندگی میکنه که بخواد هیچ توقعی هم نداشته باشه .راجع به حسادت هم که گفتید چرا خانوم ها حسودن خودمون هم قبول داریم .اما اقایون حسادت ندارن به نظر من که حسادت اقایون در بعضی موارد خیلی بیشتر از  خانوم هاست .وبهتره بهتون بگم که کم نبودن خانوم هایی که ازلحاظ روحی وعرفانی خیلی جلوتراز مردها بودن وهستن اما حتما یه حکمتی داره . وحالا پاسخ سوال از نظر من زن ها از لحاظ مالی هم که به مرد احتیاجی نداشته باشن از نظر عاطفی حتما احتیاج دارن  چرا که  کسی که به دیگران عشق میده  توقع دریافت بازخورد رو هم داره تا بتونه  به زندگی امیدوار باشه.

نیلو

خارج شده است
خانومی
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 741

تشكر
اهدا شده: 237
دريافت شده: 218

« پاسخ #21 : 13 آبان 1388,ساعت 12:39:23 »

حالا دعوا نکنید از بحث هم خارج نشید ولی به نظر من قرآن رو هم وسط نیارید چون 99% خود ماها به قرآن و حرفاش شاید لفظی ولی تو دلمون اعتقاد نداریم بعدشم در حدی نیستیم که بخوایم تفسیرش کنیم در این مورد بزرگ
مرد و زن در کنار هم کامل میشن و به آرامش میرسن
دیگه برتری و غیر برتری وجود نداره
تو یک سری مسائل مردها برتر هستن و تو یکسری مسائل هم زنها
بخاطر همینم هست که باهم کامل میشن

Diabloo

خارج شده است

این نیز بگذرد...
نیلو
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 125

تشكر
اهدا شده: 75
دريافت شده: 45

« پاسخ #22 : 13 آبان 1388,ساعت 15:49:33 »

ولی موضوع اصلی این که مرد برتری داره یا زن نیست موضوع تکیه کردن زنها به مردهاست ودلایل اون .لطفا ضمن دعواهاتون جواب این سوال رو هم بدید.
خارج شده است

زخمی تر از همیشه از درد دل سپردن   سرخورده بودم از عشق در انتظار مردن
panizz
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 202

تشكر
اهدا شده: 18
دريافت شده: 91

« پاسخ #23 : 13 آبان 1388,ساعت 18:06:01 »

بعضی ها که تعدادشون کم هست... آره. میتونن. هم مرد و هم زن. اما به نظر من اینها هم بالاخره یه جایی تو وجودشون نیاز دارن که یه همدم داشته باشن.
در مورد برادر و پدر نه. اون ها هم نباشن موردی نیس. نباشن هم مشکلی پیش نمیاد.
خارج شده است

خدايا دوستت دارم. دوستم داشته باش.
cruelman
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #24 : 13 آبان 1388,ساعت 18:54:37 »

چرا بايد مثل اين عقده اي ها دنبال اثبات اين باشيد كه  مرد بيشتر از زن محتاجه!؟ مگر وظيفه پدري كم وظيفه ايه؟ سايت روانشناسيه يا عقده گشايي؟
خارج شده است
panizz
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 202

تشكر
اهدا شده: 18
دريافت شده: 91

« پاسخ #25 : 13 آبان 1388,ساعت 19:06:18 »

نه. وظیفه پدری کم وظیفه ای نیس. اگه منظورت من بودم cruelman عزیز..... من پر از عقده ام. اما این حرفم از روی عقده نبود.
خارج شده است

خدايا دوستت دارم. دوستم داشته باش.
cruelman
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #26 : 13 آبان 1388,ساعت 21:53:36 »

منظورم شما نبودید پانیز گرامی
خارج شده است
Diabloo
Sr. Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 368

تشكر
اهدا شده: 86
دريافت شده: 227

« پاسخ #27 : 13 آبان 1388,ساعت 22:36:43 »

به نظر من بخش عظیمی از وابستگی زنان به مردها به بعد روحی زنان بر میگرده مسائل عاطفی و احساسی , حمایت و پشتیبانی و در کل تمام مسائلی که روح یک زن به آن نیاز  داره ..
که من فکر میکنم در مورد مردها اینطوری نیست و یه حالت تعادل بین نیاز جنسی و عاطفی برای مرد برقراره  ویا شاید نیاز جنسی کمی بیشتر..
اگر بصورت درصدی بگیم من فکر میکنم وابستگی زن به مرد 70% عاطفی و 30% جنسی هستش..
اما من فکر میکنم در مردها اینطور نیست یا پنجاه پنجاه هستش یا کمی نیاز جنسی بیشتر یعنی 40% عاطفی و 60% نیاز جنسی..
که البته در انسان های مختلف میتونه فرق کنه بنده در حالت کلی عرض کردم..
شاید خیلی ها رابطه جنسی رو بعنوان نیاز عاطفی بدونن اما من میگم یه مرد به راحتی میتونه با لذت کامل با یه زنی که علاقه ای بهش نداره رابطه جنسی برقرار کنه .. (برای همین به نظر من نیاز های عاطفی و جنسی لااقل برای مردان تفکیک شده هست)
در پایان به قول اکثر دوستان هر دو مکمل هم هستند و میزان نیازهاشون دقیقا به حکمت در آفرینششون بر میگرده..
خداوند حکیم نه تنها برای انسانها بلکه در بین تمام جانداران دو جنس خلق کرده و این گویای این مطلبه که این دو نمیتونن مستقل از هم براحتی ادامه بدن..
قربون خدا برم که همه کاراش از روی حساب کتابه!

خانومی

خارج شده است

ترجیح میدهم در خیابان قدم بزنم و به خدا فکر کنم تا اینکه به مسجد بروم و به کفش هایم فکر کنم!
امير مهدي
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 102

تشكر
اهدا شده: 31
دريافت شده: 44

« پاسخ #28 : 16 آبان 1388,ساعت 13:57:36 »

مردو زن هر دو به هم نياز دارند خدا هم مردو زن رو براي رسيدن به ارامش در كنار هم قرار داده
خارج شده است

به خاموشي ما منگر ماخود معدن رازيم
فلك بشكست بال ما وگرنه اهل پروازيم
صفحه: 1 [2]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :