عقده های خود کم بینی بد آزارتون می ده می خواید جبرانش کنید! در قرآن که بنده چیزی مبنی بر اینکه مرد به زن بیشتر نیازمنده ندیدم. در هیچ متن علمی هم این موضوع رو مشاهده نکردم.
در کم خانواده ای هم مشاهده کردم که آقای خانواده توقع مادی بیشتری نسبت به زن خانواده داشته باشد! آن هم خانومی که با قرص نان سر می کند! شاید در بین دوستان و آشنایانتان به وفور باشند ولی بنده ندیده ام! یا این بحث حسادت زنانه نسبت به موفقیتها دوست و حتی خواهر و.. رو هم که حتما شما نه دیدید و نه شنیدید!

این بزرگواران چطور از بینشون یک پیامبر، امام خارج نشد ؟
آقای cruelman
در اینکه تعداد بسیار زیادی از خانمها از لحاظ اخلاقیت برتر از آقایون هستند هیچ شکی نکنید .شما به نسلی که مادرامون توش بزرگ
شده نگاه کنتد دست کام 9 نفر از 10 تا زن توی زندگیشون سوختن و ساختن و اگه الان میبینید که خانمها بیشتر از حقشون دفاع
میکنن دقیقا به خاطر همین ظلمی هست که طی قرنهای گذشته بهشون روا شده . تازه با همه ی این حرفها و پیشرفتها هنوز هم
جامعه ی امنی برای خانمها هیچ کجا پیدا نمیشه تا جایی که همه تا حدی معتقدن خانمها به آقایون متکی هستند و من خودم
معتقدم که توی جوامع هیچ زنی بدون حمایت مردی نمیتونه پیشرفت کنه و خوب البته که این جوامعی که ازش یاد میشه همون
جامعه ی آقایون هستند !!!!