خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13693 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: faz
صفحه: [1] 2   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: لطفاً‌راهنمايي كنيد  (دفعات بازدید: 1721 بار)
ساقي
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 8

تشكر
اهدا شده: 1
دريافت شده: 0

« : 12 آبان 1388,ساعت 12:16:45 »

سلام من با نامزدم حدود 4 سال پيش آشنا شدم وحالا 1سال و نيم كه بصورت رسمي نامزد شديم مشكل اساسي من با نامزدم بر سر درس خواندن او هست من با اينكه خانم هستم ليسانسم رو گرفتم و مشغول كار هستم ولي او الان 5 ساله داره درس مي خونه و تازه الان ميخواد مدرك معادل كارداني رو بگيره نمي دونم چرا اصلاً‌انگيزه اي نداره با اينكه خيلي دوستم داره و از اين بابت مطمئنم ولي خيلي سست ارادست نمي دونم چكار كنم خانوادش هم واقعاً‌نمي دونن چكار كنن ميگه بيا عقد كنيم ولي من نمي تونم اين كارو كنم آخه به چه اميدي اين كار رو كنم شما بگيد كه چطور انگيزش رو بيدار كنم با اينكه خيلي دوسش دارم بعضي وقتا فكر مي كنم نكنه بدرد هم نمي خوريم .شما بگيد چكار كنم.  سکوت
خارج شده است
ebham
OFC Hero
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 509

تشكر
اهدا شده: 573
دريافت شده: 198

« پاسخ #1 : 12 آبان 1388,ساعت 12:29:01 »

سلام ساقي جون  لبخند
ورودت رو به ofc  تبريك ميگم  سکوت
ساقي عزيزم خوب شايد نامزدت به درس علاقه نداره ، تحصيلات برات خيلي مهمه گلم ؟
آخه 5 سال براي كارداني خيلي زياده اين نشون ميده كه يا نامزدت به درس علاقه نداره يا مشغله كاريش خيلي زياده كه نمي رسه درس بخوونه
اگه درس خوونده رو دوست نداره به سمت يه فن ، يه مهارت سوقش بده
به سمت يه كار
زياد سخت نگير تحصيلات همه چيز زندگي نيست
خارج شده است

يك نفر ..... يك جايي..... تمام روياهاش لبخند توست و زماني كه به تو فكر مي‌كنه احساس مي‌كنه كه زندگي واقعا با ارزشه پس هرگاه احساس تنهايي كردي اين حقيقت رو به خاطر داشته باش يك نفر ..... يك جايي..... در حال فكر كردن به توست
ساقي
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #2 : 12 آبان 1388,ساعت 14:15:52 »

مرسي كه جوابمو دادي
راستشو بخواي من خيلي تحصيلات برام مهمه از اولش هم بهش گفتم و قرارمون همون بود اخه نمي دونم چه مشغله اي ممكنه داشته باشه همش تو خونه است و يا در حال آهنگ گوش دادنه يا با دوستاش بيرون مي ره .اون كار ازاد رو دوست داره از خداشه كه بهش بگم برو يك مغازه پوشاك بزن ولي من نمي خوام همسرم بازاري باشه راستشو بخواي خانواده من با نامزديمون مخالف بودن ولي چون من دوستش داشتم  قبول كردن ولي اگه بفهمم كه درس نمي خونه كاملاً شاكي مي شم چه كار كنم .
خارج شده است
نیلو
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 125

تشكر
اهدا شده: 75
دريافت شده: 45

« پاسخ #3 : 12 آبان 1388,ساعت 14:28:39 »

ساقی جان باهش صحبت کن و بگو اگه درس نخونه زیر بار زندگی باهش نمیری . یعنی یه جورایی بترسونش و وقتی شروع کرد به درس خوندن کمکش کن.
خارج شده است

زخمی تر از همیشه از درد دل سپردن   سرخورده بودم از عشق در انتظار مردن
ساقي
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #4 : 12 آبان 1388,ساعت 14:54:04 »

بخدا خيلي باهاش صحبت كردم وقتي حرف اين ميشه بهش ميگم كه اگه درس نخونه ازش جدا ميشم ميگه كه اگه تو منو فقط براي درسم ميخواي باشه برو دنبال زندگيت من واقعاً دوسش دارم فكر مي كنم اين و ميدونه و براي همين خيالش از بابت اين راحته منم نمي خوام ازش جدا شم ولي واقعاً نمي تمونم كه همسرم تحصيلات نداشته باشه اينم بگم كه نامزدم 2 سال از خودم كوچكتره ولي از اين بابت با هم مشكلي نداريم من ميخوام يك كاري كنم كه انگيزش زياد بشه اينم بگم كه من و نامزدم از هم دوريم اون تهران و من اهواز و حداكثر ماهي يكبار همديگر را مي بينيم نمدونم شايد اگه پيشش بودم بهتر مي تونستم كمكش كنم ولي نميشه اون از يك فرهنگ و من از يك فرهنگ ديگه .
خارج شده است
n@zi
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 570

تشكر
اهدا شده: 175
دريافت شده: 253

« پاسخ #5 : 12 آبان 1388,ساعت 14:58:32 »

ساقي جان اول ا اين مطمئن باش دوست داره كه با اينكه از درس خوندن متنفر بوده به خاطري كه با تو باشه زير بار اين كار رفته

پس

من مي گم علاقه مهمتر مطمئن باش اگه توي كاري كه دوست نداره قدم بزاره اصلا موفق نمي شه

يه بازاري موفق بهتر از يه تحصيلكرده اي كه هيچ علاقه اي به درسي كه خونده و رشته اي كه توشه نداره و مطمئن باش اگه خودش نخواد دنيا تلاش تو فايده اي نداره

موفق باشي
خارج شده است

هيچگاه نگذار در کوهپايه هاي عشق کسي دستت را بگيرد که احساس ميکني در ارتفاعات آنرا رها خواهد کرد
نیلو
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #6 : 12 آبان 1388,ساعت 15:01:58 »

خوب یکم سخت شد جریان .عزیزم تو چون ازش دوری نمیتونی راحت کنترلش کنی حالا تو که سن و سال واست خیلی مهم نبوده و اینقدر هم دوسش داری به مدرک کاردانیش رضایت بده وقت واسه درس خوندن تا اخر عمر هست.
خارج شده است

ساقي
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #7 : 12 آبان 1388,ساعت 15:17:59 »

من به كارداني هم راضي شدم ولي من ميخوام اونو با انگيزه كنم  اون ميگه عقد كنيم تا من يه كاري پيدا كنم تا شرايطم آماده شه بعد ازدواج كنيم ولي من مي ترسم از اينكه عقد كنم بعد تازه اونوقت خيالش ديگه راحت ميشه بعد هرچي اون گفت بايد قبول كنم حالا كه نامزديم اينطوريه مي ترسم .بخدا كم اوردم نميدونم چكار كنم .خانوادش هم مثل من كم اوردن .

خارج شده است
n@zi
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #8 : 12 آبان 1388,ساعت 15:19:32 »

پس به طور كلي توي همه چيز كم انگيزه نه فقط درس ؟
خارج شده است

هيچگاه نگذار در کوهپايه هاي عشق کسي دستت را بگيرد که احساس ميکني در ارتفاعات آنرا رها خواهد کرد
نیلو
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #9 : 12 آبان 1388,ساعت 15:25:26 »

ساقی جان با این شرایطی که تو میگی باید واقعا مواظب باشی حیف که خودتو درگیر زندگی با این اقای بی انگیزه بکنی. من پیشنهاد میکنم حتما شرط عقد رو (اگه خیلی اصرار داری توی این رابطه بمونی) گرفتن مدرک کاردانیش بذار و حتما با یه مشاور صحبت کن.
خارج شده است

ساقي
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #10 : 12 آبان 1388,ساعت 15:29:44 »

دقيقاً همينطوره .نمي دونم چكار كنم .چي بهش بگم كه به غيرتش بر بخوره و از طرفي هم سرخورده نشه .نمي خوام به غرورش هم لطمه وارد كنم آخه وقتي خدمو مي بينم كه بهنوان يه خانم هم درس خونده هم كار مي كنم نميتونم كار اونو قبول كنم .بهش ميگم بيا بريم پيش يك روانشناس ولي قبول نمي كنه ميگه من مشكلي ندارم اگه خودت مشكل داري برو .
خارج شده است
نیلو
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #11 : 12 آبان 1388,ساعت 15:37:37 »

من پیشنهاد میکنم خودت پیش مشاور برو و مشکلتو بگو. ببین عزیزم این اقا به نظر ادم بی مسئوليتي مياد و زندگی با همچین مردی خیلی سخته سعی کن خودتو درگیر زندگی نکنی تا وقتی که بهش اطمینان پیدا کنی.
خارج شده است

ساقي
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #12 : 12 آبان 1388,ساعت 15:41:28 »

مرسي از راهنمايي همه دوستان . دوستتون دارم .مرسي
خارج شده است
n@zi
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #13 : 12 آبان 1388,ساعت 15:42:48 »

با نيلو وحشتناك موافقم

بعد از ازدواج ديگه نميشه كاري كرد

پيش يه مشاور برو باهاش در ميون بزار نيازي نيست حتما ايشون هم حضور داشته باشه ولي اونجا با خودت رو راست باشه

علاقه توي زندگي خيلي مهم ولي علاقه تنها كافي نيست
خارج شده است

ساقي
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #14 : 12 آبان 1388,ساعت 15:47:04 »

حتماً پيش يك مشاور مي رم شما هم برام دعا كنيد ولي راستشو بخواين خيلي بهش وابسته هستم طوري كه فكر از دست دادنش عذابم ميده ولي نميخوام با بي فكري هم زندگي خودم هم اونو خراب كنم .مني كه به سختي خانوادمو راضي كردم حالا بخوام بگم اشتباه كردم .دعا كنيد اون سر عقل بياد و انگيزه پيدا كنه و درسشو تمام كنه و بره سر يه كار درست و حسابي .
خارج شده است
صفحه: [1] 2   بالا
چاپ صفحه
پرش به :