خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13693 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: faz
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: از همسرم کتک خوردم...!  (دفعات بازدید: 1994 بار)
شاپرک
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 3

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 0

« : 13 آبان 1388,ساعت 07:12:44 »

چند روز پیش با همسرم سر اینکه چرا یه موضوعی رو به مادرش گفته بود بحثم شد...و بعد 2 روز قهر منو زد بطوریکه زیر چشمم کبود شد و... اما همون لحظه خودش پشیمان شد و کلی هم گریه کرد اما من بهش گفتم طلاق می خوام ولی اون قبول نکرد و خیلی هم مثلا هوای منو داره ....اما از اون روز یه خورده نسبت بهش سرد و بد بین شدم حالا نمیدونم باید به حسم اعتماد کنم یا به حرفهای اون....!!! لطفا بهم بگید اون چه حسی میتونه داشته باشه الان ...اصلا پشیمونیش واقعیه ؟؟؟
خارج شده است
khoshbakhti
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 26

تشكر
دريافت شده: 4

« پاسخ #1 : 13 آبان 1388,ساعت 07:52:53 »

سلام شاپرك عزيزم.متاسف شدم برات.اما بنظر من اول سعي كن خويشتن داري كني و خونواده ها و اطرافيان متوجه نشن و تا چشمت خوب مشه در انظار ظاهر نشو!!!!بعد هم،درسته كه همسرت كار بدي كرده و شايد دل شما هم الان ازش شكسته باشه اما اره پشيمونيشو باور كن.حتما شما هم اشتباهاتي داشتي.چون واضح نگفتي مسئله دقيقا چطور اتفاق افتاده،فكر هم نميكنم همسرتون مريض باشن كه يهو بعده دو روز قهر بياد يه كشيده بخوابونه دم گوشت.حتما شما هم پا رو دمش گذاشتي و حرفي زدي كه نبايد بزني،هرچند كه صد در صد مخالفه دست بلند كردن رو خانومها هستم.باهاش با ارامش صحبت كن احساستو بگو و سعي كن با خودت هم خلوت كني و ببيني چيكار كردي كه آمپر شوهرتو پروندي.
بيخبر نذاري مارو.
خارج شده است
رویا 60
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 32

تشكر
اهدا شده: 7
دريافت شده: 1

« پاسخ #2 : 13 آبان 1388,ساعت 08:44:24 »

سلام شاپرک عزیز
به نظر من همسرت کار درستی نکرد که موضوع مشترک بین خودتون دو تا رو برای مادرش ( یا هر کس دیگه ای ) گفته... ولی باید دید موضوع چی بوده ؟ و واقعا چرا اینکارو کرده؟ آیا این کارش از روی سادگی بوده و اینکه مادرش رو محرم میدونسته و یا اینکه خدایی نکرده به خاطر این بوده که کلا همچین اخلاقی داره؟
در هر دو صورت شما با آرامش باهاش صحبت کن و بگو که الان مسائلی هست که نباید جایی بازگو بشه و سعی کن که اصلا روی اینکه چرا به مادرت گفتی تاکید نکن.
یعنی مسئله رو کلی بیان کن و بگو دوست دارم مسائل زندگیم پیش خودمون باقی بمونه.

و اما در مورد کتک....  ناراحت من واقعا متاسفم و بسیار هم مخالفم
شما بهتره که به خاطر اینکه با تو برخورد فیزیکی شده همچنان سرش ناز کنی تا دیگه خدایی نکرده اینکارو تکرار نکنه در این مورد در حین پروسه ناز و عشوه سعی کن از هر بی احترامی دوری کنی. و در نهایت احساس واقعی خودت رو که واقعا از این کارش ناراحت شدی با مظلومیت تمام بیان کنی ( بدون اشاره به علت دعوا ) و ازش بخوای که دیگه اینکارو تکرار نکنه چون همیشه جاش رو قلبت میمونه  Roll Eyes

خارج شده است
khoshbakhti
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 26

تشكر
دريافت شده: 4

« پاسخ #3 : 13 آبان 1388,ساعت 12:39:01 »

اي ول بابا رويا خانوم
خارج شده است
panizz
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 202

تشكر
اهدا شده: 18
دريافت شده: 91

« پاسخ #4 : 13 آبان 1388,ساعت 18:13:07 »

من روحیات شوهر شما رو نمی دونم و نمیتونم بگم که به حرفاش اعتماد کن یا نه. اما اینو میتونم بگم که شما باید راه و روش درستی رو تو زندگیت انتخاب کنی که بعدها باز هم از این قضایا پیش نیاد. منظورم اینه که شوهرتون حرف خودتون رو پیش مادرش یا هر کس دیگه ای نبره و هم اینکه دست روتون بلند نکنه. و این راه و روش رو هم شما با شناختی که از شوهرت داری بهتر بلدی. در کل هر کاری می کنی باید با خونسردی و مهربونی باشه. نه لجبازی و جیغ و ویغ.
خارج شده است

خدايا دوستت دارم. دوستم داشته باش.
farhad52
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 175

تشكر
اهدا شده: 80
دريافت شده: 147

« پاسخ #5 : 13 آبان 1388,ساعت 18:23:41 »

کار بسیار بسیار ناپسندیه، چه از طرف مرد باشه و یا از طرف زن.به شما توصیه میکنم اگر بار دیگر این کار رو کرد حتما" به پزشک قانونی مراجعه کنید و طول درمان بگیرید تا در آینده اگر خدای نکرده مشکل حاد شد مدرک داشته باشید که این فرد دست بلند میکرده، البته از صمیم قلب آرزو میکنم که هیچوقت دوباره پیش نیاد و فقط یه اشتباه بوده باشه که ایشون مرتکب شدن.
خارج شده است

«هنگامي که يک نفر دچار توهم مي شود، ديوانه اش مي گويند. هنگامي که افراد بسياري دچار يک توهم مي شوند، مؤمن شان مي خوانند. "رابرت پيرسينگ" »
panizz
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 202

تشكر
اهدا شده: 18

« پاسخ #6 : 13 آبان 1388,ساعت 18:26:38 »

در مورد پست farhad 52
اولا که این کار باعث خیلی مشکلات دیگه میشه و به نظر من لزومی نداره ایشون این کار رو انجام بدن.
دوما که مدرک از پزشکی قانونی بگیرن.... کافی نیس. موقعی به درد دادگاه می خوره که ایشون مدرک پزشکی قانونی رو ببرن کلانتری و از شوهرشون شکایت کنن. و پیگیر باشن.
خارج شده است

خدايا دوستت دارم. دوستم داشته باش.
مهربان
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 214

تشكر
اهدا شده: 10

« پاسخ #7 : 13 آبان 1388,ساعت 18:32:18 »

ای بابا به کجاها کشوندید !!!!!!!!!!

شاپرک جان میشه راجع به بحثی که بین شما و همسرت اتفاق افتاده بگی؟

بعدم میشه بیشتر راجع به خصوصیات اخلاقیتون بگی؟

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

behnam99

خارج شده است

این دین ساده من است:

نیازی به مرجع تقلید ندارد. نیازی به فلسفه های بغرنج ندارد.
 دین من عقل من است و مرجع آن مهربانی.
شاپرک
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 3

تشكر
دريافت شده: 0

« پاسخ #8 : 16 آبان 1388,ساعت 01:02:20 »

سلام دوستان
از توجه همگی شما ممنونم ... بحث ما راجع به این بود که چرا موضوعی که من دلم نمیخواست رو به مامانش گفته ! اون هم مامان دهن لق ... عصبانی و ناراحتی من از این بود که چرا همسرم نمیفهمه که مامانش چه عیبهایی داره .چون هر وقت مامانش به من حرفی می زنه همسرم به من میگه :تو ناراحت نباش من که مامانمو میشناسم!!. اما توی چنین موقعیتی اون حاضر نبود بپذیره که مامانش حرف تو دهنش نمی مونه....
میدونید من در واقع ادم رک و در عین حال بسیار حساسی هستم و از همسرم تو زندگی انتظار دارم که نفر اول زندگیش باشم . همسر من هم آدم آرومی هست البته اگه عصبانی نشه و تو اون شرایط هم فکر خودم به کلانتری رسید که برم اما به خاطر اینکه 4یا 5 دقیقه بعد از اون کارش خودش پشیمون شد و حتی کلی هم گریه کرد من از رفتن منصرف شدم....اما نمیدونم چقدر مطمئن باشم که چیزی رو نره به خانواده اش بگه دفعه دیگه.... متعجب
خارج شده است
امير مهدي
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 102

تشكر
اهدا شده: 31
دريافت شده: 44

« پاسخ #9 : 16 آبان 1388,ساعت 01:42:12 »

سلام شاپرك خانم
شوهرت كار خيلي بدي كرده خوب البته ميگي پشيمون شده وگريه هم كرده . شما هم ببخشش تو زنگيه مشترك از اين اتفاقا ميوفته. آقا فرهاد اون بنده خدا يه اشتباهي كرده پزشك قانوني ديگه چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اقاي دكتر
خارج شده است

به خاموشي ما منگر ماخود معدن رازيم
فلك بشكست بال ما وگرنه اهل پروازيم
behnam99
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 70

تشكر
اهدا شده: 99
دريافت شده: 40

« پاسخ #10 : 16 آبان 1388,ساعت 10:58:35 »

توی زندگی گذشت حرف اول رو میزنه
موضوع سر هر چیزی که بوده کار همسرتون کاملا اشتباهه
ولی خوب اتفاقیه که افتاده و ایشون توی عصبانیت کار اشتباهی انجام دادن
شما با گذشت و مهربونی بهتر میتونی ایشون رو متوجه اشتباهش کنی
در مورد مادر ایشون هم نباید مستقیم جلوی همسرت جبهه بگیری
هیچ مردی دوست نداره اشتباه مادرش رو از زبون همسرش بشنوه
سبز باشی
خارج شده است

اگه يه روز بغض گلوت رو فشرد ؛ ...خبرم كن ... بهت قول نميدم كه ميخندونمت .ولي مي تونم باهات گريه كنم ...اگه يه روز خواستي در بري ...حتماً خبرم كن ،قول نميدم كه ازت بخوام وايسي .اما مي تونم باهات بيام ...اما اگه يه روز سراغم رو گرفتي ...و خبري نشد ...سريع به ديدنم بيا ...احتمالاً بهت احتياج دارم
صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :