خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 12785 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: misre
صفحه: 1 [2]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: تا حالا دلتون برای کسی لرزیده ...عشق از نوع اساطیریش منظورمه ؟؟  (دفعات بازدید: 1515 بار)
نیلو
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 125

تشكر
اهدا شده: 75
دريافت شده: 45

« پاسخ #15 : 13 آبان 1388,ساعت 19:15:49 »

سوال بانمکیه , این لرزشها به صورت پیش لرزه های مکرر برای معمولا یه دختر از ۱۶ سالگی شروع میشه بعد به ۱۸ سالگی که میرسه یهو اروم میشه بعدش یهو یه زلزله به قدرت ۱۰ ریشتر تو دلش میاد که همون ازدواج هستش و بعد از اون پس لرزه میاد اما دیگه نه تو دل ادم بلکه روی زمین و تو خونه و زندگیو ......پوزخند واسه من که دقیقا همینجوری بود!
خارج شده است

زخمی تر از همیشه از درد دل سپردن   سرخورده بودم از عشق در انتظار مردن
panizz
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 202

تشكر
اهدا شده: 18
دريافت شده: 91

« پاسخ #16 : 13 آبان 1388,ساعت 20:06:23 »

من شاید 16 یا 17 سالم بود و دلم برای یه نفر هزار بار لرزید. و این لرزشها برای پسری بود که برای اولین بار توی یه مهمونی دیدمش. ما با هم رقصیدیم و من واقعا نمیدونم چرا... ولی بد جوری عاشقش شده بودم. شاید جالب باشه که بگم کسی که الان به عنوان شوهرم هست و من دارم باهاش زندگی می کنم هم اون شب توی اون مهمونی بود. و من خیلی از این پسر بدم می اومد. یادمه به من پیشنهاد کرد که با هم برقصیم و من بهش خیلی رک گفتم نه پوزخند  من قشنگ می دیدم که هر بار من و اون پسره با هم می رقصیم قیافه کسی که بعدها شوهرم شد سرخ و سفید می شد.
« آخرين ويرايش: 13 آبان 1388,ساعت 20:11:54 توسط panizz » خارج شده است

خدايا دوستت دارم. دوستم داشته باش.
tata
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 274

تشكر
اهدا شده: 65
دريافت شده: 102

« پاسخ #17 : 13 آبان 1388,ساعت 20:17:10 »

پانيز جان اونجا دل يكي براي تو لرزيده  و نتجه شو هم الان داري ميبيني ...شاد باشي هميشه
خارج شده است
cruelman
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 40

تشكر
اهدا شده: 4
دريافت شده: 10

« پاسخ #18 : 14 آبان 1388,ساعت 21:41:37 »

برای شروع زندگی مشترک به همچین شدتی از عشق نیاز هست؟
خارج شده است
ebham
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 509

تشكر
اهدا شده: 573
دريافت شده: 198

« پاسخ #19 : 16 آبان 1388,ساعت 10:15:02 »

سلام
cruelman عزيز
اين كه براي شروع يك زندگي مشترك حتماً بايد عشق باشه يا نه
بستگي به خود آدم داره ، مثلاً من واقعاً از قديم الايام دلم مي خواست كه زندگيم رو با عشق شروع كنم و اميدوارم كه اين اتفاق بيفته
راستي
منم دلم لرزيده ، هر بار كه مي بينمش دوباره مي لرزه ، وقتي نگام مي كنه هم دلم مي لرزه
فكر كنم رنگم مي پره ، دست و پام انگار يخ مي زنه و بي حس ميشه
خودم احساس مي كنم كه قلبم از تو دهنم داره ميزنه بيرون

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

behnam99

خارج شده است

يك نفر ..... يك جايي..... تمام روياهاش لبخند توست و زماني كه به تو فكر مي‌كنه احساس مي‌كنه كه زندگي واقعا با ارزشه پس هرگاه احساس تنهايي كردي اين حقيقت رو به خاطر داشته باش يك نفر ..... يك جايي..... در حال فكر كردن به توست
behnam99
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 70

تشكر
اهدا شده: 99
دريافت شده: 40

« پاسخ #20 : 16 آبان 1388,ساعت 10:27:43 »

لزوما نیازی نیست این اتفاق بیفته و قبلش دچار عشق اساطیری بشین
اگه صمیمیت و و تفاهم دلبستگی باشه این عشق حتی بعد از ازدواج هم میتونه بوجود بیاد
البته اگه نیومد هم مشکلی پیش نمیاد
خارج شده است

اگه يه روز بغض گلوت رو فشرد ؛ ...خبرم كن ... بهت قول نميدم كه ميخندونمت .ولي مي تونم باهات گريه كنم ...اگه يه روز خواستي در بري ...حتماً خبرم كن ،قول نميدم كه ازت بخوام وايسي .اما مي تونم باهات بيام ...اما اگه يه روز سراغم رو گرفتي ...و خبري نشد ...سريع به ديدنم بيا ...احتمالاً بهت احتياج دارم
امير مهدي
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 102

تشكر
اهدا شده: 31
دريافت شده: 44

« پاسخ #21 : 16 آبان 1388,ساعت 14:22:06 »

من هر وقت كسي داره گدايي ميكنه دلم ميلرزه و ناراحت ميشم مگه اون با بقيه چه فرقي داره ؟
ببخشيد تاتا جان شما در مورد عشق خواستس من حرف دلمو گفتم
خارج شده است

به خاموشي ما منگر ماخود معدن رازيم
فلك بشكست بال ما وگرنه اهل پروازيم
صفحه: 1 [2]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :