خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13693 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: faz
صفحه: 1 2 [3]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: آقایان بیشتر جذب چه خانم هایی می‌شوند؟؟  (دفعات بازدید: 3281 بار)
kaktous
دوست جونه همه...
Sr. Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 357

تشكر
اهدا شده: 44
دريافت شده: 158

« پاسخ #30 : 14 آبان 1388,ساعت 09:53:08 »

اقای دیابلو سوالتون سخت بود پوزخند

من یکی تا حالا انقدر جزئی بهش نگاه نکرده بودم شرمنده

شما هر دو تاشو بگید لبخند
خارج شده است

" .اگه كسي ديوونت بود ، بازيش نده اگه عاشقت بود ، دوستش داشته باش اگه دوست داشت ، بهش علاقه نشون بده اگه بهت علاقه داشت ، فقط بهش لبخند بزن اينطوري هميشه يه پله ازش عقبتري اگه يه روزي خسته بشه و يه پله بيادعقب تازه ميشه مثل تو...
yasmin44
Newbie
*
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 20

تشكر
اهدا شده: 7
دريافت شده: 9

« پاسخ #31 : 14 آبان 1388,ساعت 22:50:55 »

آره هر دوتاش بگین چون از هر دو قشر اینجا هستن Tongue
خارج شده است
Diabloo
Sr. Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 368

تشكر
اهدا شده: 86
دريافت شده: 227

« پاسخ #32 : 14 آبان 1388,ساعت 23:41:56 »

به نظر من  مردها..
در مواجهه با خانوم ها :
1- زمانی که در محیط بیرون هستن و دختری رو میبینن اگر مجرد باشین از دو دیدگاه میتونن طرف مقابل رو ارزیابی کنن و بهش جذب بشن..
الف:حالت جذب بوسیله میل جنسی و غریزه: که در این حالت خیلی عذر میخوام که این حرفو میزنم معمولا حواسشون به ظاهر و اندام طرف مقابل هست و اینجوری بهش جذب میشن
ب:آینده نگری و انتخاب بعنوان همسر آینده: در این حالت معمولا ایده آلهای دیگه نظیر متانت , حجاب , غرور دخترانه , گاها زیبایی ظاهر , بعضی ها مسائل مالی و در نهایت اندام و تیپ دختر که همه این ایده آل ها در هر کسی فرق میکنه و بنده عمومیت دادم و میگم در حالت کلی اینطوریه!
2- اما جذابیت یه زن در منزل (موارد بعد ازدواج) : من فکر می کنم خانوم هایی که در منزل همیشه تمیز و مرتب و آراسته هستند در نظر همسرشون جذابند.. خانوم هایی که ادبیات قشنگی رو برای صحبت با همسرشون بکار میبرند همیشه جذابیت دارن.. خانوم هایی که از لحاظ جنسی در سطح بالایی هستند و شعور بالایی دارند همیشه برای همسرشون جذابیت دارند ..(ضمن اینکه خانوم هایی که معمولا این مسائل رو رعایت میکنن بقیه چیزهای روزمره مثل نظافت منزل و غیره... رو بخوبی از پسش بر میان)

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

kaktous

خارج شده است

ترجیح میدهم در خیابان قدم بزنم و به خدا فکر کنم تا اینکه به مسجد بروم و به کفش هایم فکر کنم!
صفحه: 1 2 [3]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :