من يه سوال كردم كسي جوابمو نداد ..همه ميدونيم هر چيزي توي اين دنيا حكمت خداست ..اينكه مرد به سينه هاي زن به شدت علاقه داره دليلش اينه كه خدا اينجور در وجود مرد اين موضوع رو نهادينه كرده..وگرنه سينه زن با يه شلغم از لحاظ شكل ميتونه شباهت داشته باشه چرا به اون اينقدر وابسته نيست و همينطور انداماي مختلف زنانه .....
پس چراخداونددر باسن و مقعد زنها تا اين حد جاذبه جنسي قرار داده چرا مردا به سوراخ بيني زنها به اين شدت علاقه ندارن؟
منم يه سوال از شما دارم ؟وقتي شما اينهمه قرممه سبزي دوس داري(اين مثال رو زدم چون خودم عاشق قرمه سبزيم) ...اصلاً چرا غذا هاي ديگه ميخوري خوب همون رو بخور شكمتم سير ميشه....هر روز بخور.... اصلاً چرا اينهمه زحمت هر روز همبر گر بخور اينجوري خانومتم راضي تره خوبه ؟
يا اينكه شما وقتي يه پيرهن و شلوار يه رنگ سقيد كارت رو راه ميندازه بيكاري اينقدر دنبال مدل و رنگ لباس ميگردي؟
اصلاً يه چيز ديگه اين كارخونه هاي اتومبيل سازي همشون ديونن اينهمه رنگ هاي مختلف ماشين توليد ميكنن همه رو سفيد بزنن راحت !!!!
اينقدر اين حرفا غير منطقيه كه من حتي رغبت نميكنم بشينم در مورد بنويسم اما خب اگه خيلي خيلي بخوام ديدگاهم رو مثبت كنم اصل رو بر اين ميزارم كه شما واقعا جواب و ادله اين مسائل رو نمي دونيد
من در حد سواد خودم سعي ميكنم براتون توضيح بدم
اما خواهرانه بهتون ميگم سعي كنيد يه جوري اين مشكل رو در وجودتون حل كنيد، شما سوالات زيادي در اين خصوص توي مغزتون هست كه به نظرم با دو قشر بايد بحث كنيد و ازش كمك بگيريد يكي پزشك و يكي هم كسي كه بتونه از نظر ديني روشنتون كنه و به سوالاتتون پاسخهاي كامل رو بده كه از عهده عوام خارجه.
گفتيد چرا خدا لذت سكس مقعدي رو در مرد نهاده اما اون رو حرام كرده؟
به همون دليلي كه زنا رو افريده اما حرامه
به همون دليلي كه لواط خيلي لذت بيشتري داره اما حرامه
به همون دليلي كه دزدي خيلي حال ميده اما حرامه
يا شراب خوردن
يا .....
بازم بشمارم حرامهايي رو كه خيلي خيلي لذتشون از س ك س مقعدي بيشتره!!!!!
يا اينكه پرسيدين كه چرا اگه حرامه توي دوران قاعدگي حرام نيست؟
چون خداوند متعال خودش از اين ميل سركش در وجود بنده هاش خبر داره براي اينكه كسي توي اين دوران مرتكب خطايي نشه براي حرام خودش تبصره گذاشته
و اينكه اندامهاي زنانه رو به شلغم و اينا تشبيه كردين ........... اينو ديگه هر چي فكر كردم هيچي به مغزم نرسيد كه چه جوابي ميتونم بهتونم بدم اما اگه خواستيد خودتون بشينيد بيشتر بهش فكر كنيد .......