خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 12767 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: تیک تاک
صفحه: [1] 2 3   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: تمايلات زن و مرد در خصوص انواع رابطه زناشويي و رضايت دو طرفه  (دفعات بازدید: 8216 بار)
علي اكبر
Sr. Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 286

تشكر
اهدا شده: 132
دريافت شده: 146

« : 12 آبان 1388,ساعت 12:28:05 »

من يه سوال كردم كسي جوابمو نداد ..همه ميدونيم هر چيزي توي اين دنيا حكمت خداست ..اينكه مرد به سينه هاي زن به شدت علاقه داره دليلش اينه كه خدا اينجور در وجود مرد اين موضوع رو نهادينه كرده..وگرنه سينه زن با يه شلغم از لحاظ شكل ميتونه شباهت داشته باشه چرا به اون اينقدر وابسته نيست و همينطور انداماي مختلف زنانه .....
پس چراخداونددر باسن و مقعد زنها تا اين حد جاذبه جنسي قرار داده چرا مردا به سوراخ بيني زنها به اين شدت علاقه ندارن؟
« آخرين ويرايش: 13 آبان 1388,ساعت 12:07:06 توسط black_rose » خارج شده است

باز آي و دل تنگ مرا مونس جان باش
وين سوخته را محرم اسرار نهان باش
*sara*
OFC Hero
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 1215

تشكر
اهدا شده: 913
دريافت شده: 426

« پاسخ #1 : 12 آبان 1388,ساعت 12:34:40 »

من يه سوال كردم كسي جوابمو نداد ..همه ميدونيم هر چيزي توي اين دنيا حكمت خداست ..اينكه مرد به سينه هاي زن به شدت علاقه داره دليلش اينه كه خدا اينجور در وجود مرد اين موضوع رو نهادينه كرده..وگرنه سينه زن با يه شلغم از لحاظ شكل ميتونه شباهت داشته باشه چرا به اون اينقدر وابسته نيست و همينطور انداماي مختلف زنانه .....
پس چراخداونددر باسن و مقعد زنها تا اين حد جاذبه جنسي قرار داده چرا مردا به سوراخ بيني زنها به اين شدت علاقه ندارن؟
بازم اين استدلال قشنگه

ولي در كل بسته به نظر و سليقه هر شخصيه
يكي ( چه زن و چه مرد ) اين عملو دوست داره يكي دوست نداره
حتي بعضي از زنها با اين روش زودتر ارگاسم ميشن و بيشتر دوست دارند بعضي از مردانم از اين نوع سكس شديدا: بدشون مياد
در مورد مضراتشم خب همونطور كه خوندين و شنيدين الحمدالله هر كسي يه نظري ميده ( منظورم بچه هاي اينجا نيست دكترها و متخصصين هستند ) ولي در كل ميتونه خطرناك باشه اونم فقط در مورد بي اختياري و شل شدن عظلات
خارج شده است

.اگر در صحنه زندگیت یکی از تارهای سازت پاره شد آهنگ زندگی را چنان بنواز که هیچ کس نداند بر تو چه گذشت
behnam99
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 70

تشكر
اهدا شده: 99
دريافت شده: 40

« پاسخ #2 : 12 آبان 1388,ساعت 13:04:56 »

تا اونجا كه من خوندم عضلات مقعد حلقويه شير يه طرفه نيست...

این حرفت خیلی باحال بود
کلی باهاش خندیدم
خارج شده است

اگه يه روز بغض گلوت رو فشرد ؛ ...خبرم كن ... بهت قول نميدم كه ميخندونمت .ولي مي تونم باهات گريه كنم ...اگه يه روز خواستي در بري ...حتماً خبرم كن ،قول نميدم كه ازت بخوام وايسي .اما مي تونم باهات بيام ...اما اگه يه روز سراغم رو گرفتي ...و خبري نشد ...سريع به ديدنم بيا ...احتمالاً بهت احتياج دارم
behnam99
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #3 : 12 آبان 1388,ساعت 13:10:23 »

من یه سوال دارم
وقتی این همه راه واسه نفود به دل خانم ها !!!! وجود داره چرا از راه مقعد میخواهید وارد بشید ؟
اگه خانمتون راضی نیست همچین کاری رو اصرار نکنید
عواقبش همونطور که دوستان فرمودن زیاده

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

دنیای کوچک, *sara*

خارج شده است

اگه يه روز بغض گلوت رو فشرد ؛ ...خبرم كن ... بهت قول نميدم كه ميخندونمت .ولي مي تونم باهات گريه كنم ...اگه يه روز خواستي در بري ...حتماً خبرم كن ،قول نميدم كه ازت بخوام وايسي .اما مي تونم باهات بيام ...اما اگه يه روز سراغم رو گرفتي ...و خبري نشد ...سريع به ديدنم بيا ...احتمالاً بهت احتياج دارم
علي اكبر
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #4 : 12 آبان 1388,ساعت 13:39:09 »

منم يه سوال از شما دارم ؟وقتي شما اينهمه قرممه سبزي دوس داري(اين مثال رو زدم چون خودم عاشق قرمه سبزيم) ...اصلاً چرا غذا هاي ديگه ميخوري خوب همون رو بخور شكمتم سير ميشه....هر روز بخور.... اصلاً چرا اينهمه زحمت هر روز همبر گر بخور اينجوري خانومتم راضي تره خوبه ؟
يا اينكه شما وقتي يه پيرهن و شلوار يه رنگ سقيد كارت رو راه ميندازه بيكاري اينقدر دنبال مدل و رنگ لباس ميگردي؟
اصلاً يه چيز ديگه اين كارخونه هاي اتومبيل سازي همشون ديونن اينهمه رنگ هاي مختلف ماشين توليد ميكنن همه رو سفيد بزنن راحت !!!!
خارج شده است

black_rose
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1227

تشكر
اهدا شده: 129
دريافت شده: 458

« پاسخ #5 : 12 آبان 1388,ساعت 14:45:49 »

منم يه سوال از شما دارم ؟وقتي شما اينهمه قرممه سبزي دوس داري(اين مثال رو زدم چون خودم عاشق قرمه سبزيم) ...اصلاً چرا غذا هاي ديگه ميخوري خوب همون رو بخور شكمتم سير ميشه....هر روز بخور.... اصلاً چرا اينهمه زحمت هر روز همبر گر بخور اينجوري خانومتم راضي تره خوبه ؟
يا اينكه شما وقتي يه پيرهن و شلوار يه رنگ سقيد كارت رو راه ميندازه بيكاري اينقدر دنبال مدل و رنگ لباس ميگردي؟
اصلاً يه چيز ديگه اين كارخونه هاي اتومبيل سازي همشون ديونن اينهمه رنگ هاي مختلف ماشين توليد ميكنن همه رو سفيد بزنن راحت !!!!

اينقدر اين حرفا غير منطقيه كه من حتي رغبت نميكنم بشينم در مورد بنويسم اما خب اگه خيلي خيلي بخوام ديدگاهم رو مثبت كنم اصل رو بر اين ميزارم كه شما واقعا جواب و ادله اين مسائل رو نمي دونيد

من در حد سواد خودم سعي ميكنم براتون توضيح بدم

اما خواهرانه بهتون ميگم سعي كنيد يه جوري اين مشكل رو در وجودتون حل كنيد، شما سوالات زيادي در اين خصوص توي مغزتون هست كه به نظرم با دو قشر بايد بحث كنيد و ازش كمك بگيريد يكي پزشك و يكي هم كسي كه بتونه از نظر ديني روشنتون كنه و به سوالاتتون پاسخهاي كامل رو بده كه از عهده عوام خارجه.

گفتيد چرا خدا لذت سكس مقعدي رو در مرد نهاده اما اون رو حرام كرده؟
به همون دليلي كه زنا رو افريده اما حرامه
به همون دليلي كه لواط خيلي لذت بيشتري داره اما حرامه
به همون دليلي كه دزدي خيلي حال ميده اما حرامه
يا شراب خوردن
يا .....

بازم بشمارم حرامهايي رو كه خيلي خيلي لذتشون از س ك س مقعدي بيشتره!!!!!

يا اينكه پرسيدين كه چرا اگه حرامه توي دوران قاعدگي حرام نيست؟

چون خداوند متعال خودش از اين ميل سركش در وجود بنده هاش خبر داره براي اينكه كسي توي اين دوران مرتكب خطايي نشه براي حرام خودش تبصره گذاشته

و اينكه اندامهاي زنانه رو به شلغم  و اينا تشبيه كردين ........... اينو ديگه هر چي فكر كردم هيچي به مغزم نرسيد كه چه جوابي ميتونم بهتونم بدم اما اگه خواستيد خودتون بشينيد بيشتر بهش فكر كنيد .......

*sara*, HIDDEN WAY, jojo, انسیه

خارج شده است

چه فرقي ميكند كه حرفهاي وحشتناكي كه زده ايد بي منظور گفته باشيد؟ هميشه اين حقيقت كه كس ديگري هم آنها را شنيده باشد باقي مي ماند.
بالاخره كلمات بيش از سنگ و آجر صدمه ميزنند، آنها مدت ها پس از آنكه بقيه زخمها بهبود مي يابند، در اعماق ذهن انسان باقي مي مانند.
behnam99
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #6 : 13 آبان 1388,ساعت 07:54:13 »

دوست عزیز اشتباه متوجه شدی
من میگم هر غذایی دوست داری بخور ولی اونی که بعدش باعث مریضی خودت و هم سفره ایت (الیته دور از جونتون ) میشه رو از لیست غذاهات حذف کن
 یادم نمیاد گفته باشم  فقط یک روش رو بکار ببر
گفتم وقتی این همه روش هست ، قید این یک روش که ضرر داره رو بزن
سبز باشی
خارج شده است

علي اكبر
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #7 : 13 آبان 1388,ساعت 08:21:50 »

بازم تخريب افكار...شما لازم نيست غير منطقي بودن افكار منو آشكارا عنوان كني شما دليل بيار بزار ديگران قضاوت كنن...
---------------------------------------------------------------------------------
گفتيد چرا خدا لذت سكس مقعدي رو در مرد نهاده اما اون رو حرام كرده؟
به همون دليلي كه زنا رو افريده اما حرامه
به همون دليلي كه لواط خيلي لذت بيشتري داره اما حرامه
به همون دليلي كه دزدي خيلي حال ميده اما حرامه
يا شراب خوردن
يا .....
--------------------------------------------------
اولاً در مورد سكس مقعدي هيچ كجا صراحتاً به حرام بودن تأكيد نشده هميشه دو پهلو حرف زدن واي نشونه اينه كه هيچكس مطمئن نيست..
تازه فرضاً اينطور باشه...اگه چيزي واقعاً بده بايد هميشه بد باشه چرا موقع پريود از بد بودنش كاسته ميشه؟؟؟؟اين منطقيه؟
مقيا مثالهاتون هم كاملاً بي ربطه چون توي همه اونا يه جور تجاوز به حق ديگران هست  ولي اين كار حقي از كسي ضايع نميكنه(منظورم با رضايت همسره)
اگه خداوند از ميل سركش بشري خبر داره و اون سوراخ رو براي اين روزا گذاشته پس چرا بعضي مردا كه خيلي داغن نتونن ازش استفاده كنن؟
خارج شده است

*sara*
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #8 : 13 آبان 1388,ساعت 08:26:14 »

اسم تاپيك اگه يادتون نرفته باشه عوارض سكس ركتال
دوستان همگي لطف كنن از مضراتش بگن و اگه فوايدي داره ( كه بعيد ميدونم ) از اون بگه
در كل در اين نوع سكس حتما" بايد رضايت خانم باشه در غير اينصورت لطمات جبران ناپذيري گريبان گيرتون ميشه

behnam99

خارج شده است

.اگر در صحنه زندگیت یکی از تارهای سازت پاره شد آهنگ زندگی را چنان بنواز که هیچ کس نداند بر تو چه گذشت
behnam99
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #9 : 13 آبان 1388,ساعت 09:51:34 »

آقای علی اکبر من از شما عذر میخوام که ناراحتتون کردم
قصد بدی نداشتم

همونطور که دوستان دیگه هم فرمودن  س ک س مقعدی بخاطر فشاری که به عضلات مقعد وارد میکنه پس از مدتی باعث میشه قدرت این عضلات ضعیف شده و زن اختیار کنترل اونها رو از دست بده
در ضمن این روش اگه مقدماتش (آماده سازی مقعد برای دخول که اگه خواستید براتون در موردش توضیح میدم ) رعایت نشه ، شدیداً درد آوره و از نظر روحی هم ایشون رو دلزده میکنه
نا گفته نماند که بعضی از خانم ها هم به این روش تمایل نشون میدن

در مورد این روش از امام صادق(ع) سوال شده ، ایشون در جواب فقط فرمودن زن موجود نحیفی است

علي اكبر, *sara*

خارج شده است

علي اكبر
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #10 : 13 آبان 1388,ساعت 10:19:07 »

منم ميخوام بگم  چرا با اينهمه بده بده جوي رو ايجاد ميكنيد كه همه زنها حتي اوني كه از اين كار ناراحت نيست از اون گريزان ميشه ...اونوقت چه اتفاقي مي افته ؟
مرد كه بايد تمام اميالش رو فقط از زن حلالش طلب كنه وقتي ميشنوه از دوستش كه آره فلاني يه دختر فاحشه سراغ دارم از پشت يه حالي ميده كه نگو(شرمنده مجبورم اينجوري بگم) با كارش آدمو ميبره توي آسمون....خوب اين مرد قصه ما شايد اولش خيلي استقامت كنه ولي يواش يواش اين وسوسه به جونش مي افته كه اونجا چيه و جقدر ميتونه جالب باشه ..خوب به خانوم كه مراجعه ميكنه صد جور حديث و دليل مثل اين آقاي ديابلو و بلك رز براش مي تراش كه اين كار غلطه...ولي فكر ميكنيد حتي اگه اين مرد قصه ما قانع بشه وسوسه اين كار دست از سرش بر ميداره ؟خير....اون همچنان به اين قضيه فكر ميكنه تا اينكه روزي اون شيطون ناقلا بتونه گولش بزنه ......
من نميگم مردا شب و روز اين كار رو بكنن ولي مگه ماهي سالي يه دفه چه بلايي سر كسي مياره جز اينكه اين حس كنجكاوي ارضا ميشه و تمام ترفنداي اون شيطون ناقلا هم نقش بر آب ميشه....
آيا تحمل اين كار (كه من بعيد ميدونم با آمادگي ذهني زن دردي هم داشته باشه)از خسارتهاي ناشي از عدم انجامش بدتره؟

behnam99

خارج شده است

*sara*
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #11 : 13 آبان 1388,ساعت 10:32:07 »

علي اكبر خان
لطف كنيد يكم مراعات كنيد ( زياد لازم نيست مسائلو باز كنيد)
بعدشم اگه شما ميخواين اين عمل رو داشته باشن خب قضيه فرق ميكنه بايد با خانمتون صحبت كنيد و اصلا هم فكر و ذكرتون رو نبرين دنبال اونهايي كه تو خيابون تن به چنين كاري ميدن ( ببخشيد رك ميگم ) درسته كه اگه طرف امادگي ذهني رو داشته باشه هيچ مشكلي نداره ( غير از مشكل پزشكي ) خب پس شما بايد روي افكار خانمتون كار كنيد

ostore, behnam99

خارج شده است

علي اكبر
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #12 : 13 آبان 1388,ساعت 10:46:06 »

سارا خانوم چرا ميزنيد...ترسيدم..نزاريد اين تصور در من بوجود بياد كه براي رفع اتهام ازتون(موضوع تشكر) ميخوايد منو قرباني كنيد..!!!
موضوع من نيست شما هم چرا موضوع رو به من چسبوندي ..مثل اينكه اين جور مشكلا ت وي اين تالار اپيدمي شده...
موضوع مردها و زنهاست ...نه من اگه فقط من بود كه مشكلي وجود نداشت به عنوان يه موجود عجيبالخلقه منو توي يه سلول زنداني ميكردن و تموم....موضوع يه هنجار از نظر من وناهنجاراجتماعي  ازنظر شماست...اين خيلي بده كه موضوع رو شخصي ميكنيد..
ما اينجا به عنوان چند آدم تحصيل كرده داريم بحث ميكنيم تا نتيجه اي حاصل بشه كه شايد به درد ديگران بخوره...
من مجبورم كه براي ارائه ادله از روش خودم استفاده كنم تا مخاطب حرفامو بفهمه...پس اينقدر نسنجيده برخورد نكنيد
خارج شده است

*sara*
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #13 : 13 آبان 1388,ساعت 10:52:16 »

اولا من نه شما رو ميزنم نه قرباني ميكنم
قبلا هم گفته بودم من با بعضي از حرفهاي شما موافقم با بعضيهاشون مخالف
اگر گفتم مشكل شماست به اين دليل بود كه ارسال كننده تاپيك يه خانم بودند و فقط ميخواستن مضرات اين كار رو بدونن
ولي الان اينجا تبديل شده به يه ميدون جنگ بين موافقان و مخالفان اين نوع سكس
چون شما دارين پافشاري ميكنيد روي اينكه چرا شما مردها محروم شدين از اين موهبت الهي ( به قول خودتون ) من گفتم شايد حرف خودتون باشه
اگه بهتون بر خورده من شرمنده ( همونجا هم گفتم ببخشيد)
خارج شده است

علي اكبر
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #14 : 13 آبان 1388,ساعت 10:58:28 »

افسوس كه هيچ كجا حرف منطقي خريدار نداره .....
خارج شده است

صفحه: [1] 2 3   بالا
چاپ صفحه
پرش به :