خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 12785 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: misre
صفحه: 1 [2] 3   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: تمايلات زن و مرد در خصوص انواع رابطه زناشويي و رضايت دو طرفه  (دفعات بازدید: 8258 بار)
black_rose
OFC Hero
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 1227

تشكر
اهدا شده: 129
دريافت شده: 458

« پاسخ #15 : 13 آبان 1388,ساعت 11:07:38 »

لا اله الا الله

شما اگه كسي باهات موافق باشه ميشه فهميده و منطقي و عاقل

اگه كسي مخالف باشه يا اخلاقش پوسيده اس يا به مشكلات و مسائل مربوط به س ك س و كمي و كاستي هاي اون در ايران زمين دامن ميزنه
تذكر هم بهتون ميدن بهتون برميخوره و ديگران رو محكوم به اين ميكنيد كه حرف منطقي رو نميپذيرن

احياناً ممكن نيست اندازه يه درصد مشكل از شما باشه يه كوچولو؟؟؟؟

از من ناراحت نشيد اگه هم بشيد اشكالي نداره چون هدف من اينه كه يه ديدگاه جديد به شما بدم تا زندگي تون رو بهتر ببينيد اميدوارم خدا كمكم كنه خودتونم تلاش كنيد

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

behnam99, ostore

« آخرين ويرايش: 13 آبان 1388,ساعت 11:11:48 توسط black_rose » خارج شده است

چه فرقي ميكند كه حرفهاي وحشتناكي كه زده ايد بي منظور گفته باشيد؟ هميشه اين حقيقت كه كس ديگري هم آنها را شنيده باشد باقي مي ماند.
بالاخره كلمات بيش از سنگ و آجر صدمه ميزنند، آنها مدت ها پس از آنكه بقيه زخمها بهبود مي يابند، در اعماق ذهن انسان باقي مي مانند.
ostore
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 594

تشكر
اهدا شده: 188
دريافت شده: 367

« پاسخ #16 : 13 آبان 1388,ساعت 11:19:16 »

ممنونم رز عزیز که این تاپیک رو ایجاد کردی !!!!!

امیدوارم مشکلات  و انحرافات جنسی به خوبی ریشه یابی و حل بشه  با کمک دوستان !!!
خارج شده است

مبادا او که دارای اشتیاق و نیرویی فراوان است ، به کم شوق طعنه زند که : "چرا تو تا این حد خمود و دیررسی؟! " .زیرا ، ای سوته دل ! فرد صالح هرگز از عریان و لخت نمی پرسد " لباست کو؟! " و از بی پناه سوال نمی کند " خانه ات کجاست ؟! " . جبران خلیل جبران
علي اكبر
Sr. Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 286

تشكر
اهدا شده: 132
دريافت شده: 146

« پاسخ #17 : 13 آبان 1388,ساعت 11:22:03 »

من نميدونم شما و ديگران نميتونيد بدون اينكه به عقايد ديگران توهين نكنيد عقيده خودتونو بگيد و قضاوت رو به ديگران بسپاريد...
چرا ميترسيد عقيده من قالب بشه؟
من تنها از زير سوال بردن شخصيتم توسط شما و ديگران ناراحت ميشم اصلاً اهميت نميدم حرفاي منو بپذيريد يا خير...
خارج شده است

باز آي و دل تنگ مرا مونس جان باش
وين سوخته را محرم اسرار نهان باش
ياسمن-ق
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 363

تشكر
اهدا شده: 108
دريافت شده: 188

« پاسخ #18 : 13 آبان 1388,ساعت 11:23:14 »

برادر حالا شما چرا اينقدر تو اين فكراي عجيب و غريب هستيد؟
سوالاي جالبي مي پرسيد هميشه.
خارج شده است

هر چه ميخواهي آرزو كن....
هر جايي كه ميخواهي برو...
هر چه كه ميخواهي باش....
چون فقط يكبار زندگي ميكني و براي انجام آنچه ميخواهي فقط يكبار شانس داري.
علي اكبر
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #19 : 13 آبان 1388,ساعت 11:29:26 »

اسطوره جان به نظر من انحراف جنسي همين تفكرات شما و ديگران به اين مقولس
خارج شده است

*elham*
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 309

تشكر
اهدا شده: 152
دريافت شده: 153

« پاسخ #20 : 13 آبان 1388,ساعت 11:38:29 »

اقای علی اکبر ببینین،همه ما قبول داریم که رابطه زناشویی یه را بطه کاملا دوطرفه هست،حالا در مسائل جنسی که دیگه بیشتر.............
ببینید من بعنوان یک زن وقتی میخوام شوهرم رو از هر لحاظ ارضا کنم،که مطمئن باشم که من  و خواسته هام و دلخوشی هام و دردهام  براش مهمه............
وقتی که یه زن ببینه همسرش هرجوره هواشو داره،زن هم متقابل هوای ایشون رو خواهد داشت..........
زنهایی هستن که واقعا برا رفع نیاز همسرشون و با رغبت هم حاضر به اینکار هستن،ولی مرد صرفا بدلیل اطلاع از اذیت شدن زن،پا پس میکشه...........پس قبول کنیم که در هیچ موردی نظر صرف وجود نداره،و بسته به رفتارهای طرفین همه چی ممکنه تغییر کنه..
یعنی برا زندگی دو تا زوج متفاوت نمیشه یه نسخه ثابت پیچید..........
خارج شده است

آرزوهاتو يه جايي يادداشت كن و يكي يكي از خدا بخواه,خدا يادش نميره , ولي تو يادت ميره كه اون چيزي كه الان داري,همون آرزوي ديروزيت بوده
علي اكبر
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #21 : 13 آبان 1388,ساعت 11:45:25 »

قربون آدم چيز فهم....
من ميخوام بگم چرا از كاه كوه ميسازيد...ميخوام بگمزن و شوهر براي رفع نيازهاي طرفين مايه بزارن...اگه اين نياز قراره تبديل بشه به يه غده سرطاني روحي چرا نبايد زن به راحتي با اين قضيه برخورد كنه...اصلاً چرا اينهمه شماتت...
خارج شده است

ostore
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #22 : 13 آبان 1388,ساعت 11:52:58 »

ای بابا علی اکبر عزیز من کی گفتم شما انحراف دارید  اصلا اسمی از شما نیاوردم  !!

حرف من کلی بود !!

چون سئوالات شما عمومیه و ممکنه برای خیلی از مردهای دیگه که شاید روشون نمیشه مطرح کنن بوجود اومده باشه !!!

ببین خودتون دارید رو خودتون اسم میذاریدها !!!!!!!!

خارج شده است

مبادا او که دارای اشتیاق و نیرویی فراوان است ، به کم شوق طعنه زند که : "چرا تو تا این حد خمود و دیررسی؟! " .زیرا ، ای سوته دل ! فرد صالح هرگز از عریان و لخت نمی پرسد " لباست کو؟! " و از بی پناه سوال نمی کند " خانه ات کجاست ؟! " . جبران خلیل جبران
علي اكبر
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #23 : 13 آبان 1388,ساعت 11:57:47 »

من ديگه توي اين تاپيك پست نيميزارم چون بدون اجازه من و با يه عنوان بي ربط ايجاد شده.....
اوني كه ايجادش كرده بايد حذفش كنه...
خارج شده است

*elham*
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 309

تشكر
اهدا شده: 152
دريافت شده: 153

« پاسخ #24 : 13 آبان 1388,ساعت 11:58:12 »

نقل قول
                       قربون آدم چيز فهم....
من ميخوام بگم چرا از كاه كوه ميسازيد...ميخوام بگمزن و شوهر براي رفع نيازهاي طرفين مايه بزارن...اگه اين نياز قراره تبديل بشه به يه غده سرطاني روحي چرا نبايد زن به راحتي با اين قضيه برخورد كنه...اصلاً چرا اينهمه شماتت...      

پس قبول دارین که زن و شوهر باید مایه بذارن،نه  فقط یکی...............
خوب یه زن وقتی ببینه مرد از خود گذشتگی میکنه،اون هم میتونه اینکار رو بکنه...........
خارج شده است

آرزوهاتو يه جايي يادداشت كن و يكي يكي از خدا بخواه,خدا يادش نميره , ولي تو يادت ميره كه اون چيزي كه الان داري,همون آرزوي ديروزيت بوده
black_rose
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #25 : 13 آبان 1388,ساعت 12:05:58 »

عنوان رو عوض ميكنم

اگه هم ميخواهيد پستهاي شما پاك ميشه؟

هركدوم رو كه ميخواهيد باشه هركدوم رو كه ميخواهيد عوض بشه بگيد

در خصوص حذف كل تاپيك هم از نظر من اشكالي نداره مشروط به اينكه بقيه هم بخوان پستهاشون پاك بشه.
خارج شده است

چه فرقي ميكند كه حرفهاي وحشتناكي كه زده ايد بي منظور گفته باشيد؟ هميشه اين حقيقت كه كس ديگري هم آنها را شنيده باشد باقي مي ماند.
بالاخره كلمات بيش از سنگ و آجر صدمه ميزنند، آنها مدت ها پس از آنكه بقيه زخمها بهبود مي يابند، در اعماق ذهن انسان باقي مي مانند.
ostore
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #26 : 13 آبان 1388,ساعت 12:11:18 »

تاپیک حذف بشه ولی اگه بدون رسیدن به نتیجه درست باشه  سئوالات تکراری دوباره در موضوعات دیگه تکرار میشه !!!!!!!!!!!!!!

دوباره روز از نو روزی از نو  نشه !!!!!!!!!!!!!!
خارج شده است

علي اكبر
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #27 : 13 آبان 1388,ساعت 12:19:58 »

ممنون خانوم رز مشكي حالا بهتر شد
ممنون الهام خانوم....منم ميخوام اينو بگم ...ميخوام بگم در حالت طبيعي خوب شايد مضراتي وجود داشته باشه ...ولي اگه يه خانومي ديد ...كرم اين كار به جون مردش افتاده چرا بايد ايتنهمه مقاومت از خودش نشون بده و اون توي برزخ قرار بده .....حالا اگه اون آقا چند مرتبه هم انجام داد دنيا كه به آخر نميرسه ...بزاريد رها بشه بزاريد عقده نشه ...اين عقدهاست كه روي هم جمع ميشه و هيولا بوجود مياد...باور كنيد ريشه انحرافات جنسي و تمايلات مردا به زناي ديگه همش ريشه در كم كاري هاي همسران داره ...
وقتي يه مرد از همسرش س.ك.س مقعدي طلب كرد و با توهينها و شماتتهاي اون روبرو شد ...و خجالت زده سرشو پايين انداخت و رفت ...ميدونيد چه بلايي سرش مياد....
اون از لحاظ روحي داغون ميشه....
از طرفي اين وسوسه باقي ميمونه و چه بسا باعث يه انحراف شديد و نابودي خونواده بشه....
اينها درده درك كنيد بفهميد و منطقي برخورد كنيد...
باز اين مشكلو به من نچسبونيد...
من بارها در جمع هاي خصوصي ديدم كه مردها وقتي از اين مقوله سخن به ميون مياد آب از لب و لوچشون راه مي افته...
مردي كه از اين حصار آزاد بشه فكرش باز ميشه و شكوفا...
خارج شده است

black_rose
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #28 : 13 آبان 1388,ساعت 12:39:56 »

آقای علی اکبر شما کلا نظرتون چیه؟
میگی چون چیزی به اسم فداکاری وجود داره زنها بیان و از اینهمه مسائل بگذرن بخاطر شوهرشون ؟
البته گاهی هم میگذرنها (پیام بازرگانی!!!)

اما خدا وکیلی یه کم با انصاف حال کنید هوای ما خانومهارو هم داشته باشید

خارج شده است

علي اكبر
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #29 : 13 آبان 1388,ساعت 12:50:16 »

تاريخ نشون داده سركوبي عقده هاي جنسي نتايج وحشتناكي به بار اورده....
خارج شده است

صفحه: 1 [2] 3   بالا
چاپ صفحه
پرش به :