خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13693 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: faz
صفحه: 1 2 [3]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: تمايلات زن و مرد در خصوص انواع رابطه زناشويي و رضايت دو طرفه  (دفعات بازدید: 10486 بار)
دنیای کوچک
Sr. Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 473

تشكر
اهدا شده: 459
دريافت شده: 203

« پاسخ #30 : 13 آبان 1388,ساعت 12:52:32 »

واقعان موندم چی بگم  ناراحت متعجب متعجب متعجب

به موضوعات مشابه دارم فک می کنم  متعجب

خارج شده است

خوشا از بند دام عشق رستن ....زدست بی وفایان دل گسستن....نصیب این دل وامانده  این شد .....شکستن هی شکستن هی شکستن
دنیای گرفتار
*elham*
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 309

تشكر
اهدا شده: 152
دريافت شده: 153

« پاسخ #31 : 13 آبان 1388,ساعت 12:59:46 »

خوب آقای علی اکبر؟
گیرم که خانم اینکارها رو برا شوهرش کرد.............
ولی من میخوام نظر شخص شما رو در این مورد بدونم.........
بعد از بار سوم وچهارم،آیا مرد حاضره برا اینکه شاهد زجر کشیدن زنش نشه،و از خودگذشتگی زن رو جبران کنه،سعی کنه اینجور لذت رو تبدیل به مدل بهتری بکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

*sara*, ostore

خارج شده است

آرزوهاتو يه جايي يادداشت كن و يكي يكي از خدا بخواه,خدا يادش نميره , ولي تو يادت ميره كه اون چيزي كه الان داري,همون آرزوي ديروزيت بوده
علي اكبر
Sr. Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 286

تشكر
اهدا شده: 132
دريافت شده: 146

« پاسخ #32 : 13 آبان 1388,ساعت 13:12:53 »

خوب معمولاً مردايي كه زنشون رو دوس دارن با ديدن ناراحتي هاش يواشيواش از سرشون ميافته ...تأكيد ميكنم بدون شماتت ..فقط با سكوت و تحمل جوري كه مرد بفهمه كه اين ها همه براي رضايت اونه ....ميتونن در اين فاصله با روشهايي اونو نسبت به اين كار منزجر كنن (بازم تأكيد ميكنم بدون سرزنش كردن)..در عين حال خودشونم سعي كنن راه هاي درس انجام دادنش رو هم ياد بگيرن تا كمتر ناراحتشون كنه...
اينم بگم در كنار بدي هاش اين كار فوايدي هم داره
1- روش موثر براي پيش گيري از حاملگي
2- گاهي خود خانوما موقع س.ك.س با آقايون خيلي داغ دچار سوزش ناحيه تناسلي ميشن و خيلي براشون ادامه سكس آزار دهنده ميشه ..اين كار اون موقع ها كمك بزرگيه..
3- گاهي خانوا زخماي سرويكس دارن كه مقاربت از جلو با عث تداوم بيماري ميشه و اين راه بهترين راهه..
و...
خارج شده است

باز آي و دل تنگ مرا مونس جان باش
وين سوخته را محرم اسرار نهان باش
ياسمن-ق
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 363

تشكر
اهدا شده: 108
دريافت شده: 188

« پاسخ #33 : 13 آبان 1388,ساعت 13:19:13 »

اينم بگم در كنار بدي هاش اين كار فوايدي هم داره
1- روش موثر براي پيش گيري از حاملگي
2- گاهي خود خانوما موقع س.ك.س با آقايون خيلي داغ دچار سوزش ناحيه تناسلي ميشن و خيلي براشون ادامه سكس آزار دهنده ميشه ..اين كار اون موقع ها كمك بزرگيه..
3- گاهي خانوا زخماي سرويكس دارن كه مقاربت از جلو با عث تداوم بيماري ميشه و اين راه بهترين راهه..
و...

شوکه شوکه شوکه شوکه شوکه شوکه شوکه شوکه شوکه شوکه شوکه شوکه شوکه شوکه شوکه متعجب متعجب متعجب شوکه شوکه شوکه شوکه شوکه شوکه شوکه
 برادر ديگه اينا توجيه كردنه ديگه........ بي خيال
من فكر ميكنم خانوما ترجيح ميدن همون درد زخم رو تحمل كنن تا......... تازه اون طوري يه درد ديگه هم به درداشون اضافه ميشه
خارج شده است

هر چه ميخواهي آرزو كن....
هر جايي كه ميخواهي برو...
هر چه كه ميخواهي باش....
چون فقط يكبار زندگي ميكني و براي انجام آنچه ميخواهي فقط يكبار شانس داري.
علي اكبر
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #34 : 13 آبان 1388,ساعت 13:27:01 »

اون دردا نتيجه عملكرد نادرست مرداها و اضطراب و ترس خانومهاس  ....
خارج شده است

*elham*
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 309

تشكر
اهدا شده: 152
دريافت شده: 153

« پاسخ #35 : 13 آبان 1388,ساعت 13:29:15 »

من که به شخصه نتیجه گرفتم،از آقای علی اکبر هم ممنون ام،

علي اكبر

خارج شده است

آرزوهاتو يه جايي يادداشت كن و يكي يكي از خدا بخواه,خدا يادش نميره , ولي تو يادت ميره كه اون چيزي كه الان داري,همون آرزوي ديروزيت بوده
ياسمن-ق
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 363

تشكر
اهدا شده: 108
دريافت شده: 188

« پاسخ #36 : 13 آبان 1388,ساعت 13:34:30 »

اون دردا نتيجه عملكرد نادرست مرداها و اضطراب و ترس خانومهاس  ....

اونوقت آقايون محترم بدون تجربه عملكرد درست رو از كجا بايد ياد بگيرن؟
غير از اينه كه بايد انجام بدن تا تجربه دار بشن؟
خارج شده است

هر چه ميخواهي آرزو كن....
هر جايي كه ميخواهي برو...
هر چه كه ميخواهي باش....
چون فقط يكبار زندگي ميكني و براي انجام آنچه ميخواهي فقط يكبار شانس داري.
علي اكبر
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #37 : 13 آبان 1388,ساعت 13:37:23 »

مطلب راجع به اين موضوع به صورت علمي توي نت زياده مخصوصاً منابع لاتين..قبلا كه من راجع بهش ميخوندم منابع فارسي هم زياد بود ولي خوب همشون ديگه فيلتره...
خارج شده است

reza2kn
Ajab
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 70

تشكر
اهدا شده: 2
دريافت شده: 22

عجب!

« پاسخ #38 : 15 آبان 1388,ساعت 17:21:01 »

منم با آقا علی اکبر هم موافقم 100%.
با طرز صحبت کردن بلک رز هم خیلی بد جور مشکل دارم چون واقعا بد جور صحبت می کنه.
کجا گفته که حرامه؟؟؟؟ کفاره؟؟؟؟ دیگه چی؟؟ نیاز نیست بکنیم بندازیم دور؟؟؟
چرا این حرفها رو میزنید؟؟ من همینجا خوندم و حتی جاهای دیگه که در اثر خیلی خیلی زیاد انجام دادن ممکنه مشکلاتی ایجاد شه و برای کم کردن احتمالات عفونت و مشکلات پزشکی از کاندوم استفاده شه و وقتی انجام دادیم و خواستیم بریم سراغ ... کاندوم رو عوض کنیم. همین. همین اسطوره خانوم که خانوم فهمیده و روشن فکری نشون دادن هم موافق بودن.چون بعضی از زنها از این عمل می ترسن، دلیل نیست که بگیم حرامه!!! شرمنده ام که میگم ولی من خودم چند تا دوست ناباب :دی دارم که تا حالا بیش از 20 بار اینکار و کردن نه برای خودشون مشکلی پیش اومده نه برای اون بنده یا بنده های خدا!!!
فقط امیدوارم که همسر آیندم از این افکار مسموم نداشته باشه!!!
خارج شده است

بزرگترین سایت طرفداران یاس
WwW.YasPersian2.CoM
ostore
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 594

تشكر
اهدا شده: 188
دريافت شده: 367

« پاسخ #39 : 15 آبان 1388,ساعت 19:48:51 »

نقل قول
همین. همین اسطوره خانوم که خانوم فهمیده و روشن فکری نشون دادن هم موافق بودن

[/color]

ممممممممممممممممممممممن !!!!!!!!!!! من با چی موافقم !!!!!!!!!!! متعجب بی تفاوت شوکه
خارج شده است

مبادا او که دارای اشتیاق و نیرویی فراوان است ، به کم شوق طعنه زند که : "چرا تو تا این حد خمود و دیررسی؟! " .زیرا ، ای سوته دل ! فرد صالح هرگز از عریان و لخت نمی پرسد " لباست کو؟! " و از بی پناه سوال نمی کند " خانه ات کجاست ؟! " . جبران خلیل جبران
reza2kn
Ajab
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 70

تشكر
اهدا شده: 2
دريافت شده: 22

عجب!

« پاسخ #40 : 15 آبان 1388,ساعت 20:56:44 »

سلام. اسطوره خانم من که چیز بدی نگفتم اینجوری عکس العمل نشون میدی :دی
اینکه در اثر خیلی خیلی زیاد انجام دادن ممکنه مشکلاتی ایجاد شه و برای کم کردن احتمالات عفونت و مشکلات پزشکی از کاندوم استفاده شه و وقتی انجام دادیم و خواستیم بریم سراغ ... کاندوم رو عوض کنیم. همین و اینکه اصلا حرام نیست و کفاره هم نداره!!!
غیر از اینه؟؟؟
خارج شده است

بزرگترین سایت طرفداران یاس
WwW.YasPersian2.CoM
cruelman
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 40

تشكر
اهدا شده: 4
دريافت شده: 10

« پاسخ #41 : 15 آبان 1388,ساعت 21:34:06 »

خب این نشون می ده اکثر خانومها با این رابطه مشکل دارند. البته اگر هر دو نفر راضی به انجام این کار بودند(رضایت کامل وباطنی) در اون صورت این کار اگر ایراد پزشکی نداشته باشه(داره؟) می تونه انجام بشه. البته خود من تصور می کنم تنوع طلبی جنسی (چه در نفر و چه حتی در شیوه ) اکثر ما آقایون یک مشکله که باید حلش کرد! برای خود شخص من خیلی سخت بوده ولی تصور می کنم اگر اصل رابطه عاطفی -جنسی باشه و تنها به ضرورت سکس این رابطه انجام نشه و با بوسیدن و بویییدن و .. همراه باشه ارضای کامل میل جنسی صورت می گیره و دیگه نیازی به روشهای پر خطر( یا لااقل پر درد) نیست.
- دهانه مقعد طوری طراحی شده که برای خروج مدفوع کارایی داشته باشد نه برای دخول اجسام خارجی. این دهانه حالت ارتجاعی ندارد و در صورت اینکه رابطه جنسی برای مدت زمان طولانی ادامه داشته باشد ممکن است فرد را دچار بی اختیاری مدفوع و یا بادشکم کند. در ضمن حالت شقاق و یا بواسیر هم میتواند به دلیل صحیح انجام نشدن و یا به کرات انجام شدن این عمل بوجود بیاید.

در حالت شقاق فرد دچار پارگی در دهانه مقعد می شود که در هنگام دفع بشدت دردناک بوده و ممکن است فرد خونریزی هم داشته باشد. در حالت بواسیر هم که قسمتی از راست روده به بیرون آمده و به حالت یک دمل در خارج از مقعد قابل دیدن است. این حالت شدت و ضعف های متفاوتی دارد و در افراد مختلف مشکلات متفاوتی را از درد به هنگام دفع تا خونریزی شدید می تواند ایجاد کند.

۲ – دلیل دوم این است که دیواره های راست روده بشدت پر خون هستند و حساس. وقتی که یک جسم خارجی به راست روده وارد می شود احتمال ایجاد خراش در این دیواره ها بالا می شود و بنابراین احتمال انتقال بیماری های عفونی و مقاربتی از جمله سوزاک، سیفیلیس و از همه مهم تر انتقال ویروس بیماری ایدز بالا است.

در مورد جنبه روحی و عاطفی این نوع رابطه جنسی هم باید گفت که: چون رابطه جنسی باید برای هر دو طرف خوشایند باشد نه اینکه تنها یک نفر لذت جنسی ببرد و فرد مقابل درد روحی و یا جسمی را تحمل کند. هم از نظر روحی و هم از نظر جسمی هر دو طرف باید برای انجام این کار راضی باشند در غیر اینصورت در دراز مدت بین آنها فاصله می افتد.و به آقایان توصیه می کنیم این مسئله هرگز درخواست نکنند که در اکثر موارد برای شریک جنسی شان فقط آزار جسمی و روحی دارد (نزدیک به ۱۰۰% دختران مورد مصاحبه با همکارانمان احساس ناخوشایند و تجربه تلخ و کثیف را برای رابطه جنسی مقعدی عنوان کردند.)

در نهایت اگر دو نفر تصمیم گرفتند که این نوع رابطه را تجربه کنند رعایت چند نکته را باید بکنند.

از نظر بهداشتی یکی استفاده از کاندوم است و یکی نظافت ناحیه مقعد. می توانید از مواد بی حس کننده مثل ژل لیدوکایین در دهانه مقعد استفاده کنید اما این مواد می توانند باعث پارگی کاندوم بشوند. بنابراین با استفاده از مواد لغزنده کننده خیلی به آهستگی ابتدا با انگشت و سپس آلت را به آهستگی وارد کنید. از مقدار زیادی مایع لغزنده کننده محلول در آب استفاده کنید ( نه محلول در چربی چون کاندوم را پاره می کند).
(سایت پزشکان بدون مرز)

*sara*

خارج شده است
black_rose
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1227

تشكر
اهدا شده: 129
دريافت شده: 458

« پاسخ #42 : 16 آبان 1388,ساعت 10:33:19 »

منم با آقا علی اکبر هم موافقم 100%.
با طرز صحبت کردن بلک رز هم خیلی بد جور مشکل دارم چون واقعا بد جور صحبت می کنه.
کجا گفته که حرامه؟؟؟؟ کفاره؟؟؟؟ دیگه چی؟؟ نیاز نیست بکنیم بندازیم دور؟؟؟
چرا این حرفها رو میزنید؟؟ من همینجا خوندم و حتی جاهای دیگه که در اثر خیلی خیلی زیاد انجام دادن ممکنه مشکلاتی ایجاد شه و برای کم کردن احتمالات عفونت و مشکلات پزشکی از کاندوم استفاده شه و وقتی انجام دادیم و خواستیم بریم سراغ ... کاندوم رو عوض کنیم. همین. همین اسطوره خانوم که خانوم فهمیده و روشن فکری نشون دادن هم موافق بودن.چون بعضی از زنها از این عمل می ترسن، دلیل نیست که بگیم حرامه!!! شرمنده ام که میگم ولی من خودم چند تا دوست ناباب :دی دارم که تا حالا بیش از 20 بار اینکار و کردن نه برای خودشون مشکلی پیش اومده نه برای اون بنده یا بنده های خدا!!!
فقط امیدوارم که همسر آیندم از این افکار مسموم نداشته باشه!!!

خب سعي كنيد مشكلتون رو حل كنيد چون من تا جايي كه يادمه سليقه شخصي ام رو نگفتم .
اجباري هم در كار نيست
اينا همه بر ميگرده به سليقه ، ديدگاه، طرز فكر، اعتقادات مذهبي هر كسي كه خوب من و شما و بقيه مختاريم هرجور ميخواهيم در مورد مسائل پيرامون خودمون بررسي كنيم و تصميم بگيريم.

منم اميدوارم همسر آينده شما هم كفو خودتون باشه اونجوري كه ميخواهيد و ازش راضي باشيد.

ostore

خارج شده است

چه فرقي ميكند كه حرفهاي وحشتناكي كه زده ايد بي منظور گفته باشيد؟ هميشه اين حقيقت كه كس ديگري هم آنها را شنيده باشد باقي مي ماند.
بالاخره كلمات بيش از سنگ و آجر صدمه ميزنند، آنها مدت ها پس از آنكه بقيه زخمها بهبود مي يابند، در اعماق ذهن انسان باقي مي مانند.
صفحه: 1 2 [3]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :