خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13693 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: faz
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: من مشکل رو میدونم،برخورد با مشکل رو نه!  (دفعات بازدید: 952 بار)
mehman_12
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 2

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 0

« : 13 آبان 1388,ساعت 19:45:13 »

صمیمیترین دوستم پسریه که الان ۲ ساله تقریبا ۲۴ ساعت با هم هستیم،تمام مسافرت‌ها ،مهمانی ها،چون خواب گاهمون  فقط ۱۰۰ متر با هم فاصله داره(آلمان درس میخونیم).با هم غذا می‌خوریم با هم خرید می‌کنیم.

یک هفته بعد از آشنایی من شب پیشش موندم!و همون شب به من گفت که دوست دختر داره در کشور دیگه.می‌خواستم رابطه رو تموم کنم اما نشد!

و ما نزدیکتر و نزدیکتر شدیم،بدون اینکه رابطه تعریف بشه.ساله پیش به خاطره مشکله شخصی‌ با اون خانوم به هم زد.اما در تعریف رابطه با من فرقی‌ نکرد مگر اینکه چون خیلی‌ بهش سخت میگذشت ما نزدیکتر شدیم.

من چند بر بهش ابراز علاقه کردم،و هربار اولش ناراحت شده ،اما دوباره رابطه مون همون رابطه قبلی‌!

بسیار وابسته هستم بهش،و میدونم که این رابطه آینده نداره در واقع مشکل رو میدونم اما برخورد با این مشکل رو نمیدونم:(

چون الان روز‌های خیلی‌ سختی رو دارم چون تا یک ماه دیگه از آلمان میره و من نمیدونم چه کنم با این همه احساس و وابستگی؟تقریبا بهترین  خاطرات زندگیمو ساخته!

چرا اون نباید دلتنگ بشه،برای اون سخت نیست ۲ سال به یک آدم زندگی‌ کنه و بعد بره؟
خارج شده است
مهربان
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 214

تشكر
اهدا شده: 10
دريافت شده: 91

« پاسخ #1 : 14 آبان 1388,ساعت 18:28:47 »

سلام

به خانواده OFC خوش اومدی

این آقا پسری که میگی ایرانیه ؟ چندسالشه؟

میشه بیشتر راجع به مشکلت بگی؟

دوست داشتن دلیل بر با هم بودن نیست.
خارج شده است

این دین ساده من است:

نیازی به مرجع تقلید ندارد. نیازی به فلسفه های بغرنج ندارد.
 دین من عقل من است و مرجع آن مهربانی.
panizz
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 202

تشكر
اهدا شده: 18
دريافت شده: 91

« پاسخ #2 : 14 آبان 1388,ساعت 18:36:07 »

خب در اصل این آقا در حق شما بدی نکرده. بلکه خیلی هم آقایی کرده. منظورم اینه که از اول هم بهت گفته که دوست دختر داره. و توی این یه سال اخیر هم که دوست دختر نداشته در مقابل ابراز علاقه شما به خودش رفتاری رو داشته که فهمیدی از سوی او علاقه خاصی وجود نداره. و در مورد احساسش به شما هیچ گونه دروغی به شما نگفته و  حالا که می خواد بره... برای چی دلتنگ بشه؟
خارج شده است

خدايا دوستت دارم. دوستم داشته باش.
mehman_12
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 2

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 0

« پاسخ #3 : 14 آبان 1388,ساعت 19:04:15 »

@پانیذ: من نه تنها از دوستم گله‌مند نیستم بلکه خیلی‌ هم بهش احترام می‌گذارم،هرچند که گاهی اذیتم هم میکنه(مثلا غیرتی می‌شه،یا وقتی‌ چند بار ازش خواستم دیگه رابطه مون معمولی‌ بشه،بده ۲ روز قرارمون یادش رفت و باز ...)

اما همینطور که گفتم میدونم مشکل توقع من یا حتا بشه گفت توهم من نسبت به آینده است.

میدونم که بهم اعتماد داره و دوستم داره(اشتباه نشه با دوست داشتن احساسی‌ و رمانتیک) خیلی‌ هم هوامو داره اما من با این سطح توقع و احساسم و آرزوم چیکار کنم؟!

@مهربان:ما هر دو ۲۷ ساله هستیم.

خارج شده است
صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :