سلام خيلي ببخشيدها ولي شما طوري نوشتيد كه آدم فكر مي كنه اين آقا يه فرد فاسده و فقط مي خواد از شما سو استفاده كنه .از كجا مي دونيد شايد واقعا به شما علاقه داره؟
نه دوست عزیز ، اتفاقا ایشون دقیقا آدم حسابی هست ، ..... من از قصد و اینهاش که خبر ندارم ...( نمیدونم که !! دنبال یه رابطه ساده است ، دنبال دوست ، دنبال یکی از تنهایی درش بیاره یا همسر یا ..... من نمیدونم .....از نیت آدم ها خدا آگاهه )
اما اگه فرضا ، در بهترین حالت رفتار ایشون به خاطر علاقه و... هست ، بازم من میگم باید یه جوری بهش بگم ، چون من اصلا علاقه و عاطفه ای به ایشون ندارم ....و نمی خوام که داشته باشم ، چون شبیه هم و با معیار های یکسان ، حداقل ظاهری نیستیم .....
مثلا اون خیلی راحت و خودمونی حرف میزنه و من اساسا از پسری که سریع پسرخاله میشه خوشم نمی یاد .... دلم میخواد طرفم یه ذره حجب و حیا داشته..... و کلا اصلا اونی نیست که بخوام اش .......
ولی دلیل هم بر این نیست که آدم بدیه ...آدم خوبیه ، خیلی هم از همون اول کمک میکرد و توی اون فوروم علمی هم خیلی ها رو راهنمایی میکنه ...از این رتبه سه رقمی ها هم بوده ( تو آزمون ارشد ) ................. حالا من چی کار کنم ، که نه احساساتش و نه غروراش بشکنه ...... من خودم فکر میکنم چون هنوز اولشه ، خیلی راحت بتونم درست اش کنم ....