خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13693 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: faz
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: زن دوم  (دفعات بازدید: 2008 بار)
behzadinfo
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 4

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 0

« : 15 آبان 1388,ساعت 13:42:13 »

با سلام وخسته نباشید.
مردی هستم 27 ساله که از 9 سالگی پدرمو از دست دادم .
حدود 3 سال پیش به اصرار مادرم به خواستگاری یک دختر رفتیم که از یک خانواده شدیدا مذهبی بودند رفتیم و باز به اصرار مادرم که این دختر محجبه است و متین و ..... و میاد و با همه کم و کاستیهات میسازه ازدواج کردیم.
در دوره نامزدی نیز متوجه شدم به پسرم آیدین بارداره و خلاصه با یه ماه عسل صوری آوردمش خونه.
رفته رفته متوجه شدم بر خلاف انتظارم نمیتونه خلا های روحی منو جبران کنه که هیچ  اونارو عمیقتر هم میکنه.
افسرده افسرده شده بودم.
تا اینکه تو مغازه (کافی نت) با یه دختری آشنا شدم . اونم چه آشنایی؟ از همون روز اول احساس کردم همون گم کرده خودمه.با اینکه میدونست من متاهلم ولی باز ابراز علاقه میکرد.  سرتونو درد نیارم بعد یک ماه دیگه کشته مرده هم شدیم.دختره موضوع را با خونواده مطرح کرده و اونا هم میگن خواست دخترمون خواست ماست.
دختره هم با اینکه 4 سال از من کوچکتره ولی حاضر شده زن دومم بشه و با اون اولی تو یه خونه زندگی کنه.
زن اولم هم راضیه ولی فکر نمیکنم از ته دل باشه چون احساس میکنه اگه نه بگه طلاقش میدم.
حالا موندم سر دوراهی.
اگه زن اولمو طلاق بدم .............
اگه اون دختره رو که احساس میکنم با هم اختیم رو ول کنم....................
یا اینکه زن دوم بگیرم و در یک خونه باهم زندگی کنیم..................
تورو خدا راهنمائیم کنین.
خارج شده است
Diabloo
Sr. Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 368

تشكر
اهدا شده: 86
دريافت شده: 227

« پاسخ #1 : 15 آبان 1388,ساعت 19:04:55 »

سلام..
دوست عزیزم شما خیلی سطحی در مورد مشکلت توضیح دادی..
مشکلی که باعث شده جنابعالی به فکر ازدواج مجدد بیفتی باید خیلی عمقی تر باشه نه اینکه فقط طرف نتونسته خلاء زندگیتونو پر کنه (یعنی همسرتون باید جای پدرتونو پر میکرد؟؟؟؟)
بهتره قبل از اینکه بریم سر قضیه ازدواج مجدد کمی بررسی کنیم ببینیم خلاء از دیدگاه شما چیه؟؟
این کمبودهایی که از طرف همسرتون احساس میکنید چیه؟؟؟
ضمن اینکه بنده در سنین اول جوانی (20 تا 22 سالگی) به مدت دو سال کافی نت داشتم .. محیط کافی نت طوریه که شما خودت اگه دلت بخواد هزاران مورد از این قبیل برات اتفاق می افته..
بنابر این با خودت زیاد فکر نکن که این سوژه جدید برای شما از آسمون افتاده و یا بقول خودت همون گمشده ایه که فلانه یا بهمانه (البته شما اینارو باید بهتر بدونی)
شاید یه سال با اینم زندگی کنی ببینی نه بابا اینم اونی که فکر میکردی نیست اونموقع دیگه وا ویلا...
خلاصه مسئله اینقدر پیش پا افتاده نیست که ما جواب سوالاتت رو براحتی بدیم که بگیم زن اولت رو طلاق بده , یا زنه دوم بگیر , یا اصلا نگیر... 
خارج شده است

ترجیح میدهم در خیابان قدم بزنم و به خدا فکر کنم تا اینکه به مسجد بروم و به کفش هایم فکر کنم!
kaktous
دوست جونه همه...
Sr. Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 357

تشكر
اهدا شده: 44
دريافت شده: 158

« پاسخ #2 : 15 آبان 1388,ساعت 19:09:59 »

سلام ببخشید که من فضولی میکنم ولی میشه موضوتون رو یه جا مطرح کنید؟
اینجوری 10 جا جواب مختلف میگیرید و ادم قاطی میکنه...
خارج شده است

" .اگه كسي ديوونت بود ، بازيش نده اگه عاشقت بود ، دوستش داشته باش اگه دوست داشت ، بهش علاقه نشون بده اگه بهت علاقه داشت ، فقط بهش لبخند بزن اينطوري هميشه يه پله ازش عقبتري اگه يه روزي خسته بشه و يه پله بيادعقب تازه ميشه مثل تو...
gharibe ashena
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 25

تشكر

« پاسخ #3 : 15 آبان 1388,ساعت 19:16:36 »

سلام ..واقعا ناراحت كنندست وقتي ميبيني اينقدر اقايون به يه زندگي مشترك سطحي و زود گذر نگاه مي كنن ..يه زنو نخواستن يكي ديگه مثل اب خوردن ...و حتي به فكر لطمه اي كه به طرف مقابلشون ميزنن ..كوچكترين اهميتي نميدن...
خارج شده است
saba1388
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 95

تشكر
اهدا شده: 4
دريافت شده: 49

« پاسخ #4 : 15 آبان 1388,ساعت 20:34:59 »

من هم مثل بقیه دوستان ناراحت شدم که چرا اینقدر جوان های ما بی تجربه اند و بدتر از اون چرا خانواده ها به بچه هاشون کمک نمی کنند که اشتباهی به این بزرگی رو مرتکب نشند
اقای محترم شما اولین مردی نیستید که با وجود زن و بچه عاشق شده اید و اخری هم نخواهید بود یه نگاهی به دور و بر خودتان بیندازید خواهید دید که عاقبت ازدواج دوم چیه ؟؟؟؟
شما دچار یه اشتباه بزرگ شده اید تنوع طلبی شما به جای اینکه اول مشکلات تون رو با همسرتون در میان بگذارید پا به کافی نت گذاشته اید تا یه نفر رو پیدا کنید تا خلا هاتون رو جبران کنید غافل از اینکه ای داد بی داد دارید خودتون رو توی چه مخمصه ای می اندازید
ای کاش من برادر شما بودم و شما رو از این کار منصرف می کردم نمی دانم شما به شکستن دل ادم ها اعتقاد دارید کاری نکنید که اه بنده خدا به خاطر شما به اسمان بره

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

رزبی خار

خارج شده است
امير مهدي
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 102

تشكر
اهدا شده: 31
دريافت شده: 44

« پاسخ #5 : 16 آبان 1388,ساعت 00:29:01 »

سلام
من از خوندن اين تاپيك خيلي ناراحت شدم اگه يه زن اينجوري عاشق بشه كه حتما ميكشنش . زندگيه زن اولتو خراب كردي . حداقل طلاقش بده تا اينقدر تحقير نشه . اينجوري زندگيه دومت بهتر ميشه

نیلو

خارج شده است

به خاموشي ما منگر ماخود معدن رازيم
فلك بشكست بال ما وگرنه اهل پروازيم
tata
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 274

تشكر
اهدا شده: 65
دريافت شده: 102

« پاسخ #6 : 16 آبان 1388,ساعت 08:30:16 »

خدا خیرت بده آقا امیر مهدی  اگه ما بگیم میگن زنن دیگه 

امير مهدي, ebham

خارج شده است
tata
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 274

تشكر
اهدا شده: 65
دريافت شده: 102

« پاسخ #7 : 16 آبان 1388,ساعت 08:32:31 »

راستی مهربان جان مدیر محترم ..چه مطلب خارج از عرف و شرعی تو نوشته های دیروز من  و آقا فرهاد دیروز دیدید که حذفش کردید ؟

ostore

خارج شده است
رزبی خار
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 20

تشكر
اهدا شده: 25
دريافت شده: 21

« پاسخ #8 : 16 آبان 1388,ساعت 09:31:52 »

سلام دوست عزیزم .نمیدونم شاید مشکلت خیلی حاد نباشه اما ناراحت کننده است .1شما وقت با همسرت راجع به خلا عاطفیت صحبت میکنی اون چه نظری داره ؟ ایا باهات موافقه که نمیتونه شمارو درک کنه ؟ شاید از کم تجربه گی و سادگیشه . چون من فکر میکنم که اون یاد نگرفته که باید به همسرش عشق بده  وشاید توی محیطی بزرگ نشده که افراد خانواده به همدیگه محبت کنم البته من نمی خوام خونواده اونا رو زیر سوال ببرم  اما باید شرایط اون رو هم در نظر بکیری .2-چرا شما خودت شروع کننده وپایه گذاره یه زندگی پر از صفا وصمیمیت نیستی وزندگیت رو همونجور که میخواهی نمی سازی .میدونم که زن ها بیشتر پایه گذلر مهر ومحبت در خانواده  هستن .اما فکر نکنم  که شما هم اولین مردی باشی که اینکار رو میکنی .3- اما راجع به دختر خانومی که گفتی شما واقعا بهش اعتماد میکنی ؟  میدونی من خودم یه دخترم تقریبا هم سن اون دختر مورد نظر دوست هم زیاد دارم ودر واقع با دختر های زیادی گفت وشنود داشتم ومیدونم وتقریبا مطمئنم که این اولین اشنایی اون دختر نیست واخریش هم نخواهد بود ومطمئنم اگر خدایی نکرده باهاش ازدواج کنی اگر توزندگی اولت فقط مشکلت خلا عاطفیت بوده تو این زندگی مشکلات دیگه ای خواهی داشت که اصلا عاطفه وعشق رو یه مشکل سطحی میبینی .من اصلا قصد توهین به هیچ کس رو ندارم ومیدونم شاید شما اون دخت رو خیلی دوست داشته باشی وفکر کنی که این حرف ها نمی تونه جلوی شمارو برای ازدواج با اون بگیره اما چقدر خانواده اون دختر رو میشناسی ؟ ایا فکر میکنی کسی که تو چنین خونواده ای بزرگ شده که حاضرن دخترشون با یه مرد ی که در حال حاضر یه زن دیگه داره  ازدواج کنه وتازه زیر یه سقف میتونه مادر خوبی برای فرزندان شما باشه واون ها رو انسان های سالمی باربیاره . به نظر من اون دختر همسر شما رو مثل یه سنگ فرض کرده کسی که بتونه احساسات همنوع خودش رو له کنه چطور میتونه به یه غیر همجنس احساسا ت پاکی رو ارزانی کنه.این نظرات من خواهرانه وصادقانه بود حالا خواه پند گیر خواه ملال .این کار شما از چاله دراومدن وافتادن توی یه چاه عمیقه .موفق باشید
خارج شده است
Khorshide Taban
Sr. Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 370

تشكر
اهدا شده: 82
دريافت شده: 118

« پاسخ #9 : 16 آبان 1388,ساعت 09:56:38 »

آقا بهزاد
زن اولتون که راضیه !!
زن دوم هم که مشکلی نداره !!!
پس دیگه مشکل چیه ؟؟؟؟؟
واقعا فکر میکنید ازدواج به همین سادگیهاست !
در اکثر موارد دیده شده دختر خانمهایی که در خانواده های خیلی مذهبی بزرگ میشند زیاد نمیشه ازشون توقع رمنتیک بودن رو داشت ! اونها با اون طرز رفتار بزرگ شدن !! نمیتونه برای شما حکم رومئو و ژولیت رو بازی کنه !! درک کنید !! شما باید براش ضمینه ای رو فراهم میکردید که از شما یاد بگیره . این یک طرف مسئله !!!
طرف دوم مسئله !!
شما اشتباه کردید که به اصرار مادرتون تن به ازدواجی دادید که قلبا نمی خواستید  !
دوباره اشتباه کردید که بچه دار شدید !
باز هم اشتباه کردید که با یک دختر دیگه دوست شدید!
دوباره هم دارید اشتباه میکنید که زن دوم بگیرید !!
شما همینجور دارید اشتباه پشت اشتباه انجام میدید !!!!

امير مهدي

خارج شده است

در بین تمام مردم تنها عقل است که به عدالت تقسیم شده  زیرا همه فکر میکنند به اندازه کافی عاقلند !!! ( رنه دکارت )
behzadinfo
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 4

تشكر

« پاسخ #10 : 16 آبان 1388,ساعت 19:15:16 »

باسلام خدمت همه دوستان گرامی.
در جواب راهنماییهای دوستان بگم که سه ساله تمام سعیمو کردم تا زندگیمون تاحدودی بر وفق مرادمون تغییر کنه.
ولی از ما اسرار و از زنم انکار. زنم اینقدر مغروره که تو هیچ موردی تا حالا نتونسته اشتباهاتش رو قبول کنه.
همیشه سعی کرده اشتباهاتش رو توجیه کنه. گاها برا اشتباهاتش دلایلی میاره که واقعا خنده داره.
زنم بر خلاف من یک زن تاحدودی کند ذهنیه.
همیشه به مسائل سطحی فکر میکنه و متاسفانه در این مورد هم تفاهم نداریم. من دوست دارم همه مسائل رو ریشه یابی کنم و عمیق به مسئله نگاه کنم.
همیشه برای هر موضوعی باید جند بار توضیح بدم تا حالیش بشه.
در مورد اون یکی هم بگم که دختر هستندو قبول هم کردند زن دومم بشن.
اما از هر لحاظ مطمئنم. حتی با مادرشون هم صحبت کردم.
مادر من هم دختره رو دیده و باهاش صحبت کرده. الان هم که من اینجا نشستم 4 روزه تو خونشون حبسه. چون به پدرش گفته اگه ندید باهاش فرار میکنم.
من احساس میکنم یعنی مطمئنم نیمه گمشده من اونه. سطح فکریمون. سطح تحصیلاتمون. نگاهمون به زندگی.نگاهمون به مذهب.انتظاراتمون از زندگی و خیلی موارد دیگه  بین من و اون مو نمیزنه. گفتم از همون نگاه اول احساس کردم خیلی وقته میشناسمش.این همون علامت سوالیه که از نوجوانی باهاش همدم بودم.من هیچ هوسی نسبت بهش ندارم. تو این دوماه آشنائیمون بجز تماس دستهامون هیچ تماسی باهاش نداشتم.
دوست داشتم حرف بزنه و من شنونده باشم. بودن در کنارش برام آرامش میداد. حالا هم شدم یه دیوونه که مونده سر دوراهیی.
خارج شده است
صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :