خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13693 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: faz
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: مشکل فکری  (دفعات بازدید: 1583 بار)
drfar
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 0

« : 10 دي 1385,ساعت 13:23:50 »

ba salam  azizan.
man moshkeli dashtam kemikham ba shoma aziz dar mian begzaram
man chand mahy hast ke ehsas badi be man dast dade .man dar jaee khondam ke masalan agar kasi dastash ra chand bar be jaee bazanad va baad baaz tekrar konad bimar ast.hala mozoe man in nist moshkele man  ....bezarin ye mesaal bezanam masalan dar afkar man man dar afkaram migam agar manmasalamfolan karo anjam nadan folan etefagh miofte va nagahan ino dar khodam taghwiat mikonam متعجب va oon karo mikonam .....hala badbakhti ine ke hamash ham etefaghaye bad miad to zehnam ke baraye man sodi nadarad :'( aslan man dige gij shodam va dar in chand maah ham hamash to khodamam شوکه hala in ye mesaal bood az karaye man namidanam chera in tor shodam rasti man daneshjoo hastam..man emsal be daneshgah raftam....ye nemone dige masalan migam agar folan karo nakonam folan etefagh miofte masalan namar pc ra roshan konam ya namaz nakhanam va barha shode va anjam nadadam va oon etefaaghe nagovar ooftade  متعجب متعجب متعجب متعجب متعجب متعجب ???hala agar mishe mano rahnamaaee konid mamnoon
خارج شده است
جواد احمدزاده
Newbie
*
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 20

تشكر

پسری از جنس نور

« پاسخ #1 : 10 دي 1385,ساعت 20:39:25 »

خواهر یا برادر عزیزم سلام
اولا ای کاش خودتون رو معرفی میکردید و یا حتی به زبان شیرین فارسی مینوشتید! اما خیالتان تخت..... بابت فارسی ننوشتنتان هیچ مشکلی پیش نمی آید!

مشکلی که مطرح کردین کمابیش ترکیبی از وسواس و بدبینی نسبت به اطراف است. اینکه شما نسبت به اطراف خود حساس هستید کاربدی نیست اما لزوما انجام نشدن برخی امور بمعنای وقوع حادثه ای ناگوار نیست. اگر شما درس خود را منظم نخوانید قبول نمی شوید این یک قانون است (البته نانوشته). حالا اگر شما مرتبا خود را زجر دهید که من قبول نخواهم شد تنها وقت ارزشمند خود را هدر داده اید و بس. پس سعی کنید در ابتدا هدف را بهمراه حد قابل قبولی از نتیجه تعریف کنید اگر تنها بگویید قبول خواهم شد کافی نیست، بگویید من تا این حد قبول خواهم شد.
در کنار این سعی نکنید مسایل و مشکلات را با هم ترکیب کنید، اگر کاری انجام نشد تنها ممکن است رو ادامه همان پروسه تاثیر بگذارد و بس.
خارج شده است

سری در آسمان و قلبی خاک خورده از آن من است .....
محمد
مدیر سایت
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1081

تشكر
اهدا شده: 86
دريافت شده: 165

« پاسخ #2 : 11 دي 1385,ساعت 01:02:02 »

سلام دوست من

بسیار خوشحالم که شما رو اینجا میبینیم

ببین صحبت کردنت یه مقدار گنگ بود

لطفا این موضوع رو بخون و بر اساس اون موضوع سوالت رو بیان کن
http://www.ofc.ir/forum/index.php?topic=17.msg234#new

البته صحبت های جواد عزیز هم تا حدی درست و قابل قبول هست
خارج شده است

سپاسگذارم
محمد
مریم
Sr. Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 365

تشكر
دريافت شده: 2

« پاسخ #3 : 12 دي 1385,ساعت 15:47:28 »

ببین دوست عزیز تو دنیا چند تا چیز مهم و اصلی باعث بیماری جسمی می شه: اول نوع و مقدار غذا، دوم اعصاب خراب و سوم تلقین. تو بیمارستانها به افرادی که خیلی درد دارن و حتی مورفین دردشون رو آروم نمی کنه سرم غذایی می زنن و بهشون می گن این یه مسکن خیلی قوی که تو همه ی موارد جواب داده و جالب اینه که تأثیر گذاره. حالا شما هی بیاین به خودتون در مورد اتفاقهای بد نهیب بزنید حتی اگه اون اتفاق نخواد بیافته شما شرایطش رو ناخواسته مهیا می کنید. وقتی اینجور افکار پریش به سراغتون اومد سعی کنید ذهنتون رو از اون فکر منحرف کنید مثلاً تلفن رو بردارید و با یه دوست خوب در مورد تعطیلات آخر هفته صحبت کنید یا یه فیلم قشنگ تماشا کنید یا کتاب مورد علاقه تون رو مطالعه کنید و یا هر روشی که خودتون بهتر می دونید. مطمئن باش که بالاخره نتیجه ی خوبی می گیرید.
خارج شده است

به پندار تو: جهانم زیباست، جامه ام دیباست، دیده ام بیناست، زبانم گویاست، قفسم هم طلاست، به این ارزد که دلم تنهاست؟
بصیر
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1169

تشكر
اهدا شده: 35
دريافت شده: 140

« پاسخ #4 : 12 دي 1385,ساعت 22:24:51 »

مریم خانوم خوب گفتند ...
اما دوست من  اگه چندتا چیز دیگه هم بگم کاملتر میشه:
این حالتی که شما دارین کمی شبیه وسواس هستش.وسواس در حقیقت به معنای اعتقاد به چیزی پیدا کردن  که هیچ دلیلی منطقی  بر وجود اون چیز  نیست.
و درمان اون هم بسیار بسیار راحت است واون عبارت است از :
((مدیریت افکار و توهمات به استمداد عقل ،تجربه و رفتار دیگر  انسانها))
با این فرایند شما میتونی براحتی با اینحالت فکری کنار بیایی
حتما اگه سوالی داشتی بگو .من زیاد توضیح نمیدم چون میخوام خودت سوال کنی  و بهتر بتونی تو این مسئله عمیق بشی
 منتظرم...
« آخرين ويرايش: 12 دي 1385,ساعت 22:26:27 توسط حسین » خارج شده است
جواد احمدزاده
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 20

تشكر

پسری از جنس نور

« پاسخ #5 : 15 دي 1385,ساعت 03:25:29 »

استمداد به رفتار دیگر انسان ها؟
میشه بیشتر توضیح بدین؟
خارج شده است

سری در آسمان و قلبی خاک خورده از آن من است .....
بصیر
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1169

تشكر
اهدا شده: 35
دريافت شده: 140

« پاسخ #6 : 15 دي 1385,ساعت 06:22:35 »

منظور اینه که اگه ما مثلا یه افکاری خاصی رو در وجودمون حس کردیم باید ببینیم عامه مردم چطونه برخوردی با این نوع افکار دارند .آیا اونها تخطئه میکنن یا نه اونها کاملا اینو رو قبول دارن.خیلی از مشکلات فکری رو باید اینگونه حل کرد.انسان ببینید اون فکری که در ذهنش دائم میاد ومیره آیا مقبولیت در اذهان داره یا نه
البته  این به اون معنا نیست که ما همیشه همرنگ جماعت بشیم بلکه فقط مواقع خاصی که این گونه مشلات مانند وسواس یا توهمات و ..پیش بیاد
خارج شده است
drsaeed
پزشک عمومی
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 89

تشكر

« پاسخ #7 : 23 شهريور 1386,ساعت 03:55:29 »