خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13693 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: faz
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: بررسی حکم مجازات ..  (دفعات بازدید: 3426 بار)
drsaeed
پزشک عمومی
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 89

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 0

« : 14 بهمن 1386,ساعت 01:54:40 »

حسين آقا ما در مورد زنان ايران  صحبت مي كنيم 35 ميليون انساني كه در ايران زندگي مي كنند مساله ساده اي نيست  يه سوال از شما دارم براي اينكه بهتر مفهوم را برسانم(خواهشمندم براي لحظه اي  بدون تعصب به اين موضوع نگاه كن )
شما مثل من شيعه هستيد و اعتقاد قلبي به دين و نظام داريد آيا اگر دادگاه يك انسان را به جرم زنا به سنگسار محكوم كرد چون سخن خدا است شما هم حاضر مي شويد اين عرف و سنت و قانون حكومتي و الهي  كشورهاي اسلامي را اجرا نموده و انساني را كه به مرگ محكوم است زجر كش كنيد؟
الان من حاضر به اين عمل نيستم حتي اگر موجب ضرر براي من شود اما در گذشته فكر مي كردم با انجام اين عمل باعث  نزديكي به پروردگار عالم هستي و ثواب است و موجب اصلاح جامعه .

خارج شده است

دکتر سعید
بصیر
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1169

تشكر
اهدا شده: 35
دريافت شده: 140

« پاسخ #1 : 14 بهمن 1386,ساعت 10:07:14 »

نقل قول
حسين آقا ما در مورد زنان ايران  صحبت مي كنيم 35 ميليون انساني كه در ايران زندگي مي كنند مساله ساده اي نيست  يه سوال از شما دارم براي اينكه بهتر مفهوم را برسانم(خواهشمندم براي لحظه اي  بدون تعصب به اين موضوع نگاه كن )
شما مثل من شيعه هستيد و اعتقاد قلبي به دين و نظام داريد آيا اگر دادگاه يك انسان را به جرم زنا به سنگسار محكوم كرد چون سخن خدا است شما هم حاضر مي شويد اين عرف و سنت و قانون حكومتي و الهي  كشورهاي اسلامي را اجرا نموده و انساني را كه به مرگ محكوم است زجر كش كنيد؟
الان من حاضر به اين عمل نيستم حتي اگر موجب ضرر براي من شود اما در گذشته فكر مي كردم با انجام اين عمل باعث  نزديكي به پروردگار عالم هستي و ثواب است و موجب اصلاح جامعه .
دوست عزیز من من متوجه ارتباط صدر و ذیل نوشته شما نشدم .منظور شما از 35 میلیون انسان در جامعه ما با حکم سنگسار چیه ؟
یعنی این حکم سنگسار لطمه به شانیت این 35 میلیون نفر انسان زده ؟

اول ببینید حکم سنگسار برا چه کسانی هست ..
برای مرد یا زن شوهر داری که زنای کامل بکنند نه هرکسی که این کارو انجام بدهد.
حالا چطوری ثابت می شود..باید چهارتا شاهد عادل جلوی دادگاه شهادت بدهند بدون اندک تفاوت .حتی اگر سه نفر حاضر شوند و نفر چهار چند لحظه بعد از شهادت انها حاضر شود شهادتشان قبول نیست و آنها هم متهمند به جزم اینکه نسبت چنین کاری را به کسی داده اند.یا اینکه خود شخصی که این کار را کرده چهار بار جلوی قاضی دادگاه اقرار کند .سه مرتبه هم کفایت نمی کند!
خدا وکیلی کدوم زن و یا مرد شوهر داری چنین کاری انجام می دهند که در منظر و مرآی  چهارتا شاهد باشند؟
ظاهرا مسئله اینست که می خواهند جلو ریختن قبح این گناه  و همچنین علنی شدن این گناه گرفته شود. دو نفر به قدری در دنائت و پستی فرو روفته باشند که حتی از مخفی نکردن این کار هم ترسی نداشته باشند.!
حال نتیجه کار معلومه وقتی یک زن و مرد ازدواج کرده چنین کاری را علنا انجام دهند حساب مجردان جامعه معلوم می شود..
مسئله و مشکل اینجاست شهوت چیزی نیست که بتوان جلو آن را با ناز کرشمه گرفت .اگر از آن خوب استفاده شود نعمت الهی است و اگر از آن خوب استفاده نشود  یک بلای  مخرب جامعه انسانی است.
نگرانی اینجاست که این شهوت و دنباله روی این نیاز باعث تخریب زندگای ابدی آن سرا می شود.آیا روا نیست یک سری عوامل بازدارند که بشتر حالت ترسانندگی دارد تا اجرایی (بیان شده که تحقق این حکم خیلی نادر است)باشد تا جلوی این کار را بگیرد.
شما از صدر اسلام تا بحال حساب کن ببین چند بار این حکم اجرا شده ..می بینید که این حکم بیشتر جنبه تحذیری داری و اثرش هم همین است که خیلی از انسانها به خاطر همین ترسی که از این کار وجود دارد ترکش میکنند.
اما از مقابل نگاه کنیدببنید چه اندازه زنان و فرزندان  خانواده ها به بدختی کشیده شده اند به خاطر این کار .کم نیستد  زنان و مردانی که  به بیماری ها لا علاج عصبی و روانی مبتلا شده اند به خاطر دنباله روی این کار.
خیلی از فرزندان بی سرپرست مانده اند فقط به خاطر اینکه مادرشان یا پدرشان هوس باز بوده..
و آن کرامت از دست رفته انسانی هم که جای خود دارد
چطور در علم پزشکی برای صلاح یک شخص بدن آن شخص را پاره می کنند اما برای صلاح جامعه نیایست یک تبلیغ ترسانندای که وقوع ان به ندرت اتفاق می افتد انجام شود؟

بله این حکم در نگاه ظاهری و سطحی شکننده به نظر می آید اما وقتی لطماتی که این شهوت به جامعه انسانی اعم صدمات فکری و فرهنگی اجتماعی و همچنین معیشتی به بار آورده  می بینم چندان هم به داغی آن تبلیغات دروغین نیست
ان کسانی که تبلیغ می کنند این حکم چنین و چنان است چرا خودشان باید میلیون انسان را به اوج ذلت برسانند و آنها را تکه تکه زیر خاک کنند فقط برای قدرت طلبیشان؟اگر دلشان برای عزت و کرامت مردم می سوخت هرگز چنین وقایح شرم اور را مرتکب نمی شدند.
خارج شده است
drsaeed
پزشک عمومی
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #2 : 14 بهمن 1386,ساعت 10:44:15 »

البته این مثال بود و منظور من دقت در سخن گفتن  است وقتی راجع به نصف جمعیت کشور سخن می گوییم و مثالی زدم . ودر این مثال من امده که به شرط تمام مواردی که در بالا گفته اید . من آخر نفهمیدم شما ایا حاضرید سنگ به طرف این شخص پرتاب کنید یا نه. من و شما به حد کافی در کتب درسی و رادیو تلویزیون ارشاد شده ایم و این مطالب که می فرمایید بارها همه شنیده ایم اما بیا یکدفعه که شده با شک به آنها مجددا فکر کن . وجدان خود را صدا کن اینجا کسی کسی را نمی شناسد راحت نظرت را بگو 
من نه سیاسی ام نه دوست دارم که باشم این نظر من بود.
خارج شده است

دکتر سعید
drsaeed
پزشک عمومی
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #3 : 14 بهمن 1386,ساعت 10:49:39 »

در مورد ما پزشکان ما اگر صلاح ببینیم که شکم مریضمان را پاره کنیم قبلا از او رضایت و برائت می گیریم ای کاش قضات نیز در مورد اجرای احکام سنگسار چنین می کردند!!!!
خارج شده است

دکتر سعید
بصیر
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #4 : 14 بهمن 1386,ساعت 11:04:37 »

دوست عزیز
شما داری بازپرسی میکنی یا بحث علمی میکنی
این که نشد حرف آیا تو اینکار میکنی یا نمیکنی

شما از من نظرم رو خواستی منم نظر رو با دلیل بیان کردم اگر مشکلی با حکمت و ملاک حرف داری خب اشکال و خرده به اون بگیر

در مورد ما پزشکان ما اگر صلاح ببینیم که شکم مریضمان را پاره کنیم قبلا از او رضایت و برائت می گیریم ای کاش قضات نیز در مورد اجرای احکام سنگسار چنین می کردند!!!!
در مورد برخی  پزشکان هم حرف زیاد هست .اینقدر که بهتره ادب بحث رو رعایت کنم ..
ضمن اینکه مثالی زدم قرار نبود کل محتوای بحث رو تطبیق این مثال بکنم
خارج شده است
drsaeed
پزشک عمومی
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #5 : 15 بهمن 1386,ساعت 09:34:59 »

ببین  دوست عزیز  من مثال سنگسار رو زدم نه اینکه بخوام این مبحث رو باز کنم که کار من نیست اما شما جواب ندادید بهر حال من تمام این حرفها رو بار ها و بار ها از رسانه ها شنیده ام  و شما مطلب جدیدی اضافه نکردید شما خود مساله را ول کردید و به فرعیات آن که مثال بوده فوکوس کردید .
مساله وجود تردید و شک بود در سوال به جوابها که خود باعث شروع یکسری جواب می شود .
در مورد این مثال چه می گویید؟
در یکی از بیمارستانهای تهران مشغول به کار بودم  که آقایی که خانمش 12 سال قبل  درذ بیمارستان ما جراحی کرده بود به جهت عدم بارداری همسرش از ما در خواست گواهی برای بهزیستی جهت گرفتن یک کودک  کرد با مشاهده پرونده او تعجب کردم 12 سال قبل به دنبال درد شکم و سونوگرافی رحم و تخمدان نداشته و بیضه های نزول نکرده در داخل حفره شکم داشته که به دلیل احتما سرطانی شدن آنها را برداشته اند و از نظر ژنتیک xy یعنی مرد بود !!! این زوج دختر خاله و پسر خاله بودند و از 12 سال قبل با وجود آگهی همسرش از این موضوع همچنان با هم به خوشی و خوبی زندگی می کردند. واقعا این راهم به راحتی مورد حجاب می توانی حل و فصل کنید؟
خارج شده است

دکتر سعید
بصیر
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #6 : 16 بهمن 1386,ساعت 13:57:56 »

من دیروز تا بحال هرچی فکر میکنم ارتباط ازدواج یک مرد با یک خنثی با مسئله حجاب رو نمی فهمم

دوست عزیز خواهشا علمی بحث داشته باشید ! نه  اینکه ..
خارج شده است
drsaeed
پزشک عمومی
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #7 : 17 بهمن 1386,ساعت 22:43:04 »

منظور من خيلي هم واضحه شما طفره مي رويد . يك بشر چه حقي داره كه به اسم دين يا اعتقاد يا هر چيز ديگري  ، حقوق بشر ديگري را سلب كنه ؟ براش خط و نشون بكشه . آيا وجدان شما به شما اين اجازه را مي دهد كه با چنين مجوزي اين امر را انجام دهيد حال مي خواهد رعايت يك موضوع مثل حجاب باشد يا غيره (كه من دو مثال زدم يكي سنگسار و ديگري مرد مذكور كه به نظر شما خنثي امد ولي ايشان از نظر من مرد است اما تكامل رحمي درستي طي نكرده ) . اين ديگه فكر كردن نداره . جوابش خيلي ساده است . وجدان من مي پذيرد و ثوابش را هم لازم دارم يا نه همين

خارج شده است

دکتر سعید
بصیر
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #8 : 18 بهمن 1386,ساعت 06:46:44 »

نقل قول
(كه من دو مثال زدم يكي سنگسار و ديگري مرد مذكور كه به نظر شما خنثي امد ولي ايشان از نظر من مرد است اما تكامل رحمي درستي طي نكرده ) .

یعنی اسلام گفته ازدواج با چنین انسانی صحیح است ؟

من فکر نکنم .
برای خناثی احکام خاصی است و تا اونجایی که یادم میاد نمیشه با اینها ازدواج کرد.

سنگسار هم حکمتش را گفتم و باز تکرار میکنم اگه به اون حکمت ایرادی بیان فرمایید و وگرنه  به صرف اینکه شما یا من یا هر کس دیگه از این اباهی دارد دلیل نقص این مسئله  نیست.
کسی هم حق کسی را سلب نمی کند .خداوند مالک همه چیز است خودش گاهی تکلیف بر گردن حکومت اسلامی نهاده  که مثلا فلان کار را انجام بدهند .
حال شما بگویید کسی حق کسی دیگر را غصب کرده.!!
خارج شده است
Ali Reza
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 628

تشكر
اهدا شده: 51
دريافت شده: 214

« پاسخ #9 : 18 بهمن 1386,ساعت 15:44:50 »

با عرض سلام و ادب خدمت همه دوستان!
جناب آقای دکتر سعید!
هیچ کس حق ندارد برای کسی خط و نشان بکشد. دینی که مطابق امیال و فطرت انسان نباشد دین نیست. دینی که انسان را وادار به کارهایی کند که مطابق میل و اراده او نمیباشد، دین نیست. دینی که فقط برای پیروانش، حق و حقوق قائل است، دین نیست. دینی که به آزادی انسانها از هر رنگ و نژاد و مذهبی که باشند، حق و حقوقی قائل نشود، اصلا دین نیست. دینی که حقوق بشر، ان هم به معنای واقعی آن را نقض کند، دین نیست.
اما در مورد آنچه که در این تایپیک روی آن صحبت شده باید خدمت شما عرض کنم که:
چه خوب است انسان ها در مورد آنچه که میخواهند حرف بزنند و از آن دفاع کنند، حداقل اندکی اطلاعات داشته باشند و صرف اینکه ببینند در جاهایی یک نظریه و ایده مطرح میشود، قبلا روی آن عمیقا فکر کنند و بعد اظهار نظر کنند.  در مورد مثلا همین حکم سنگسار دوست ما جناب آقای حسین، شرایط اجرای آن را  گفتند. حال از شما که میخواهید واقعا بیطرف قضاوت کنید سوالاتی دارم:
  کسی که آنقدر دنائت و پستی را به جایی برساند که حاضر به انجام این کار در جلوی دیگران باشد، شما چه احساسی نسبت به او دارید؟ شما که انسان معتقدی هستید، وقتی که میبینید کسی اینچنین علنی به گناهش اظهار میکند و دیگران آن را میدانند، واقعا نام انسان روی چنین شخصی میگذارید؟ کسی که معصیت خدا را آن هم در حضور دیگران، در جامعه رواج میدهد، چه برخوردی باید با او کرد؟ تکلیف مثلا آن بچه ای که از زنا بوجود می آید چیست؟ حقوق بشر کجاست که اینها را ببیند؟ کسی که آنقدر پست باشد که با وجود داشتن یک همسر، حاضر به زنا شود، آیا این توهین به جنس زن نیست؟ آیا این توهین به شرافت و کرامت انسان ها نیست؟ آیا این حق و حقوق دیگران را در جامعه پایمال نکرده است؟ آن هم به طور علنی؟ حقوق بشر در اینجا چه میگوید؟ آنانی را که لواط و زنا را علنی و در جلوی چشممان ترویج میکنند، فقط باید به آنها بگوییم که " عزیزم کارتون زشته. دیگه نکنید.....خوب؟" . فقط به خاطر اینکه حقوق بشر خوشش بیاید و احیانا خدای ناکرده به اسم دين يا اعتقاد يا هر چيز ديگري  ، حقوقش سلب نشود و  برایش خط و نشانی کشیده نشود؟ شما قضاوت کنید. آیا این توهین به بشریت و دیگر انسان ها نیست. آنقدر با این انسان ها خوشرفتار باشیم تا کم کم ببینیم این انسانها به ناموس خودمان هم رحم نکنند و در اینجا احیانا کمی خشن شویم و با قاطعیت بگوییمشان:" این کارو نکن!".  البته اگر تا آن زمان در اثر این بی توجهی ها، غیرتی برای کسی باقی بماند. شما را به خدا، آیا این واقعا مسخره نیست؟
در اینکه باید چگونه با آنها برخورد کرد، اسلام دستورش را با آن شرایط خاص داده است و با آن شرایطی هم که معین کرده، سخت بشود کسی را متهم به کاری کرد. اگر واقعا آزاد اندیشانه به قضیه بنگریم، میبینیم که اسلام از یک طرف برای اجرای حکم، شاهد عادل میخواهد و از طرف دیگر  تجسس در امور اخلاقي و زندگي افراد را حرام میداند!!!! حال شما شاهد عادلی را پیدا کنید که در زندگی خصوصی افراد دخالتی نکرده و در اصل حرامی انجام نداده.و شاید اولین سوال از شاهدان عادل این باشد که شما در آن لحظه آنجا چه کار می کردید. حال به فرض کاری هم انجام نداده اید، چرا وظیفه شرعیتان را انجام دادید و او را از این کار باز نداشتید. اصلا چرا آنقدر آنجا ماندید تا شاهد عمل باشید؟ در واقع به نحوی پای خود آنها بد تر از مجرم این وسط گیر است.!!!!!!!!!!
پس هیچ آدم عاقلی پیدا نمیشود که اینکار را بکند و برای چنین عملی شهادت بدهد.
 جناب آقای دکتری که وجدان خود را  صدا زده اید و این کار را با روحتان سازگار نمیدانید و به حکم خدا ایراد میگیرید!. اگر خوب دقت بکنید، ملاحظه خواهید نمود که مقدمات انجام این کارآنقدر سخت هست که به یک نحوی انجام نشدنی باشد.
هدف از کیفر ،  اصلاح آدمیان، حمایت از آنان در برابر مفاسد، نجات آنان از جهالت، ارشادشان از گمراهى، بازداشتن ایشان از ارتکاب گناهان و جرایم و برانگیختن آنان به اطاعت از خداوند و فرمانبردارى از قانون است. چه آن‏که پیامبر به عنوان مسیطر و جبار بر مردم مبعوث نگردیده است «لست علیهم بمصیطر» و «و ما انت علیهم بجبار» بلکه به عنوان رحمت‏براى جهانیان برانگیخته شده است. «و ما ارسلناک الا رحمة للعالمین‏» خداوندى که براى ترک واجبات و انجام محرمات مجازات وضع  فرموده است، نه نیازى به اطاعت‏بندگان دارد و نه سرپیچى و نافرمانى بندگان به او آسیبى مى‏رساند. دین ما دین رحمت و محبت است نه دین خشونت و مچ گیری از مجرمان ! به ذکر چند نمونه درخشان در این باره اشاره میکنم:
نمونه اول:
پیامبر صلى الله علیه و آله دستور داد مردى را سنگسار کنند، برخى آن مرد را خبیث‏خواندند. پیامبر صلى الله علیه و آله فرمود: او را خبیث نخوانید به خدا سوگند که او نزد خداوند از بوى مشک پاکیزه‏تر و معطرتر است.
نمونه دوم:
شخصی نزد پیامبر خدا صلى الله علیه و آله اقرار به زنا نمود از متن روایات به دست مى‏آید که پیامبر صلى الله علیه و آله تلاش فرمود تا وى را در اقرار مکرر مردد سازد و به طور غیر مستقیم به وى تفهیم نماید که قضیه را کتمان کند. ولى وقتى ماعز مصرانه چهار بار اقرار به زنا کرد، پیامبر صلى الله علیه و آله امر به اجراى مجازات فرمود، و حتى در یک نقل آمده است که پس از سه بار اقرار پیامبر صلى الله علیه و آله فرمود: اگر چهار بار اقرار کنى تو را رجم (سنگ زدن) خواهم نمود.
نمونه سوم:
در روایت دیگرى امیر المؤمنین علیه السلام توبه مجرم را برتر از اقامه حد بر وى دانسته است: مردى نزد آن حضرت اقرار به زنا نمود. امام علیه السلام نخست‏با شیوه خاصى سعى نمود او را از اقرار مجدد باز دارد، اما آنگاه که مجرم با تاکید چهار بار اقرار کرد، امام علیه السلام فرمود چقدر براى انسان زشت و ناپسند است که مرتکب یکى از اعمال زشت گردد و آنگاه خود را در میان مردم مفتضح سازد. اى کاش در منزل خود توبه مى‏کرد; چه آن که به خداوند سوگند توبه او میان خود و خدایش برتر از آن است که بر او اقامه حد نمایم.

اینها تنها گوشه ای از اسناد پر افتخار دین رحمت،در مورد کرامت و شخصیت انسانیست. همان خدایی که این احکام را مقرر فرموده، تمام پیشبینی های لازم را هم نموده. چون او بندگانش را بیشتر از هر کس دوست دارد و یکی از ابواب رحمتش، درب توبه است که مطمئنا او آمرزنده و مهربان است و نه تنها گناهان را میبخشد، بلکه آنها را به حسنات تبدیل میکند. بنازم به کرم و بزرگواریت خدای مهربانم!
حال دیگر کسی پیدا شود که با این وجود کاری کند که سنگسار شود، به نظر من یک بار مردن هم کمش است. او باید روزی صد بار بمیرد و زنده شود
پس ما لازم نیست که دایه عزیز تر از مادر و پرچمدار حقوق بشر شویم.
من نمیدانم که چقدر باید این اسلام مظلوم باشد. وقتی میگوید برای اینکه این اتفاقات و کارهای کثیف در جامعه اتفاق نیفتد، مثلا از زنها میخواهد که خود را از نامحرم بپوشانند و بحث حجاب را مطرح میکند، مدافعان حقوق بشر پیدایشان میشود!!! وقتی ازدواج موقت را برای پیشگیری از این فساد مطرح میکند، داعیه داران حقوق زن پیدایشان میشود. وقتی احکام مجازات را مطرح میکند، طلایه داران عرصه وجدان و انسانیت سرو کله شان پیدا میشود. حال اگر همان حقوق بشر و انتقاداتی هم که میکنند از روی خرد و مطالعه باشد، و فرق حقوق بشری که در غرب وجود دارد با حقوق بشری که در اسلام وجود دارد ، بدانند،، انسان دردش نمی آید. اما متاسفانه کسانی که به هر دلیل سراغ رسانه های غربی میروند، آن هم بدون هیچ گونه پیش زمینه فکری، مطمئنا سخنان آنها را تکرار خواهند کرد.آن هم به عناوین مختلف. خواهشا این بند آخررا هیچ کس به خودش نگیرد. من کلی گفتم. نومنه ها فراوان است.

خارج شده است
drsaeed
پزشک عمومی
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #10 : 18 بهمن 1386,ساعت 15:51:00 »

میدونید مشکل چیه اینجا یه انجمنه که کسی بیاید و مشکلشو بگه و دیگران بیایند اگه نظری دارند بگویند نه اینجا حوزه است و نه دانشگاه . من فکر نمی کنم که سیاست این سایت که محمد برای من تشریح کرده این باشد به هر حال نظر خودم را گفتم که فقط نظر خودمه نه حزب یا گروهی . چیزیه که خودم بهش رسیدم و بخاطر جو آزاد و دوستانه اینجا بیان کردم من قصد ارشاد یا تغییر تفکر کسی را ندارم مهم اینه شما بدونید یه کسی کنار شما است که اینطوری فکر می کنه و عمل می کنه نه فقط  در زمان مجردی باشه و واسه دوست دخترش شعار بده" بله باید زنها آزادو...باشند " کسی بودم که بعد از انقلاب درس خواندم ودر یک خانواده کاملا متعصب  مذهبی بزرگ شده ام پس مطمئن باشید کسی نبودم که به مسائل که می فرمایید نا اشنا باشم . اما من از شما انتظار داشتم جواب من را صریح بفرمایید در اینجا یک رینگ مبارزه نیست برای من جواب شما جالب است قصد نداشتم که از جواب شما برای ادامه بحث یا ضد شما استفاده کنم . اگر نظر شما همین است که می فرمایید برای من قابل احترامه .در ضمن اگر هم نمی خواهید پاسخ دهید مرا ببخشید که اصرار کردم .
خارج شده است

دکتر سعید
drsaeed
پزشک عمومی
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #11 : 18 بهمن 1386,ساعت 16:15:46 »

علیرضا سلام
ممنون از نظرتون
من اطلاعاتم در مورد این مسائل به پای شما نمی رسد ولی حاضر به اجرای چنین حکمی برای یک آدم نیستم چرا که اگر قرار است فردی جانش را از دست بدهد چرا با زجر و چرا در مقابل دیگران (از نظر پزشکی کسانی که در این قبیل صحنه ها حاضر می شوند که ثوابی برده باشند ، مستعد حداقل ptsd - اختلال تنش زای بعد از حادثه - می باشند .
برادر من شما  که اینقدر اسلام را بهتر از من می فهمی در قران ننوشته که  ربا(چه کسی که ربا می دهد چه کسی که ربا می گیرد) مثل زنای با محارم است (البته اینقدر در توجیه کردن حرفه ای هستیم که بتوانیم به راحتی حرامی را حلال جلوه دهیم) دیگر  فهمیدن معنای این جمله که نیاز به سواد حوزوی ندارد بانکداری ما که به دروغ و تحت عناوین عقود اسلامی ربا را رایج کرده شرکتها و قرض الحسنه ها!!! و ....
عزیزم پس فقط آن بخت برگشته مجرم که شاید یک بیمار روانی بوده مستحق سنگسار نیست
یه لحظه فکر کن  ،یه راست نرو سراغ شعار  ، گر حکم شود که مست گیرند در شهر هر انچه هست گیرند
مجددا بیان ارا و فکرتان ممنونم

خارج شده است

دکتر سعید
Ali Reza
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #12 : 18 بهمن 1386,ساعت 20:41:28 »

با عرض سلام و ادب خدمت شما!
جناب آقای دکتر!
امیدوارم که از دست من ناراحت نشده باشید. اما انگار لحن سخنانتان چیز دیگری میگوید. من هم در پایان صحبت هایم خدمت شما عرض کردم که کسی صحبت هایم را به خودش نگیرد و بحث من به طور کلی بود. به هر حال اگر کدورتی پیش آمده عذر خواهی میکنم.
از این که بگذریم، من هم به قول شما نظر خودم را بیان کردم. اما اگر کسی نتواند نظر مخالف خودش را بشنود بهتر است که اصلا بحثی صورت نگیرد و در مباحث شرکت نکند. اگر کسی به اظهار نظری طوری بنگرد که طرف خواسته عقیده کسی را عوض کند، این اشتباه است. هرکس برای تغییر عقایدش، نیاز به تفکر، مطالعه و تحقیق دارد. بله. اینجا نه حوزست و نه دانشگاه. اینجا مکانی است برای اظهار نظر و کمک به دیگران. همین.  که فکر نمیکنم منافاتی با سیایت های سایت داشته باشد.
بنده هرگز شما را به این متهم نکرده ام که با بیان نظرتان میخواهید کاراشتباهی را برای خود توجیه کنید که خدای ناکرده آن را دلیلی برای انجام آن کار بدانید. هرگز این فکر را نکنید. من از همان ابتدای این تایپیک وقتی که خواندم شما یک شیعه هستید، خیلی خوشحال شدم و فکر میکردم که راحت تر میتوانم بحث که نه، یک مقدار درد و دل کنم. مطمئن باشید اگر مخاطب من کسی دیگر بود، مطمئنا با لحنی دیگر با او سخن میگفتم. بله شما درست میفرمایید. اینجا یک رینگ مبارزه نیست  و هیچ کس هم خدای نکرده نمیخواهد عقده ها و کمبود هایش را با بحث کردن و احساس برتری و پیروزی و تحقیر دیگران جبران کند. همه نظرات قابل احترام اند و مهم این است که انسان ها با دلیل و منطق به آن رسیده باشند.
من با افراد مختلفی بحث کرده ام. و همیشه چیزی که مرا بشدت آزار میدهد این است که چرا وقتی در مورد یک مساله بحث میکنم و آنها دلایل قانع کننده ای ندارند، مسیر بحث را عوض میکنند. مثلا یک جا در مورد حجاب بحث میکردم. طرف به جای اینکه به اصل موضوع بپردازد، مدام مساله طلاق و ارث و ازدواج موقت را وسط می کشید که اصلا ربطی به موضوع نداشت. و یک نمونه دیگرش را باز اینجا میبینم. که به جای بحث در مورد موضوع اصلی، مساله بانک مطرح می شود. پس خواهشا موضوع بحث را عوض نکنید. چون بحث به سمت فرسایشی شدن میرود و هیچ نتیجه ای هم نمیگیریم. اما یک نکته را نمیتوانم نگویم و آن این است که حساب اسلام را از حساب عملکردی که در جامعه وجود دارد، جدا کنید. آنگاه اندیشه کنید. به قول حضرت امام، ما هیچ ادعایی نداریم که در این مملکت به تمام قوانین جامع و ناب اسلام به طور کامل عمل می شود. ولی باید تلاش خود را در جهت هرچه اسلامی تر کردن مملکت به کار ببریم. انتقاد کنیم و در کنار آن راه حل ارائه دهیم. وگرنه با سر و صدا و هوچی گری و خودبینی و خود خواهی، هیچ سودی عاید هیچ کس نمی شود.
اما درمورد مساله قصاص.
جناب دکتر!
من هم معتقدم که مجرم که شاید نه، حتما  یک بیمار روانی است. اسلام هم راهکار برای این بیمار روانی داده است که چگونه خودش را کنترل کند. اما این بیمار روانی حق ضربه زدن به اجتماع و شیوع فساد را آن هم به طور علنی و بدون واهمه، باز هم تکرار میکنم، علنی و بدون واهمه و در کمال بی شرمی، این حق را ندارد. در ضمن اگر سخنان مرا کامل و با دقت میخواندید میدیدید که من گفتم که مقدمات انجام این کارآنقدر سخت هست که به یک نحوی انجام نشدنی باشد. حال«««« اگر»»»»، باز هم تاکید میکنم،«««« اگر»»»» شما دیدید کسی عمل زشتی  را انجام داد و با افتخار آن را بیان کرد و چهار نفر عادل و با آن شرایط در حین عمل، آنجا بودند و طرف مکررا در دادگاه اقرار کرد، هنگامی که خواستند حد را اجرا کنند، چون شما روحتان با این کار سازگار نیست، لطفی کنید و در هنگام اجرای حد، آنجا نباشید.!!!!!!!!!!!!! به همین سادگی. این دیگر چه جای بحث دارد. تمام شد و رفت. اما اینکه انسان بیاید ببیند که چه حکمی با میل و خواسته او مطابقت دارد و چه میلی مطابقت ندارد و بعد با این استدلال بخواهد در مورد درستی و نادرستی مسائل دینی نظر بدهد، من با این مخالف ام. مگر قرار است هر حکمی با میل و خواسته ما مطابقت داشته باشد؟ مگر قرار است تا دلیل علمی برای یک کاری پیدا نکرده ایم، در مورد حکمی از اسلام، اظهار نظر کنیم و آن را رد کنیم. نخیر جانم. این جوری به هیچ جا نمیرسیم. اگر هم احیانا از لحاظ علمی یک حکمی از اسلام درستی اش مشخص شود، هیچ تاثیری روی اعتقاد افرادی که به دین عقیده دارند و خدا را عامل سعادت و خوشبختی خود میدانند، نخواهد گذاشت و نباید هم بگذارد. البته بعضی از احکام هستند که جنبه ی تعبدی دارند و یک انسان معتقد مثل ما و شما، دیگر نباید در بعضی  از مسائل اما و اگر بیاورد. مثلا بگوید که چرا نماز صبح دو رکعت باید باشد؟ اگر اینچنین باشد، باید دوباره از ابتدا تمام عقاید و مباحثش را پیرامون دین و خداشناسی، مورد بررسی قرار دهد؟
پس هوا و هوس و امیال و حالات خود را معیار درستی و نادرستی احکام دین خدا قرار ندهیم. خود خدا چه زیبا در قرآنش در سوره بقره آیه 87 میفرماید که :
"آیا هر گاه پیامبرقانونی آورد که با سلیقه شما هماهنگ نبود، تکبر میورزید؟"

خدایا ما را از تکبر دور بدار!
خارج شده است
كبوتر
دل شكسته
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 284

تشكر

« پاسخ #13 : 07 تير 1387,ساعت 00:37:13 »

بنده کاری به فلانی و فلانی ندارم فقط میخام بدونم حالا که شرع گفته حکمه طرف سنگساره
باید در ملآو جلو مردم باشه ، خوب خدت رو تصور کن تو اون صحنه و همین طور که طرف سنگسار
میشه چند قطره از خونش رو لباست بپره ، چه احساسی داری ، خیلی خوشحال میشی ؟؟؟
که داری حکم الهی رو اجرا میکنی؟؟نمیگم حکم خدا رو معطل کنیید ولی راهی بهتر ازین بکش
بکشها نیست ، حالا نگیم همون اوایل خدا پدرش رو بیامرزه چه سرهایی رو به باد داد            خ    ل      خ       ا     ل    ی 
واقعاحکم خدا اینو میگه
همون صحنه ای که تو پست ((اعدام در ملا عام ))رو توضیح دادم تصور کن ، حالا پیش یه خارجی نشستی
و داری این صحنه که خانمه نگم عین چی و____ اگر فشار بیارید عکس از اون اعدامه رو اینجا میزنم_____
داره پاهاش رو بدلیل اشتباه گذاشتن طناب بدور گردنش و شکسته شدن گردنش بجای خفه شدنش که باید
جونش رو در عرض کمتر از یه دقیقه آخوندا ((ح  س  ی   ن)) باید بگیرن ، تا 5دقیقه همینطور پاهاش رو بالا  و پاییین و
میبره و حتی بعد از سکونش پاهاش بالا میمونن،
بازم افتخار میکنی که حکم الهی رو اینطور اجرا کردی ، نمیشه بایه سوزن طرف رو راحت کرد
باید ملت رو ترسوند ، باید اجتماع خفقان آور رو با دین تزییین کرد
خارج شده است

نمی دانم چرا هرکس که  با من آشنا شد بی وفا شد   
                                                                                                   نمیدانم از اول بی وفا بود یا که نازش رو کشیدم بی وفا شد
Ali Reza
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #14 : 07 تير 1387,ساعت 01:37:34 »

سلام!
ببخشید دوست من.  روی صحبتتون با منه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه اینطوره، من فکر میکنم که قبلا به طور مفصل جواب این سوالات رو دادم. سوالات شما تکرار مکرراته. آقای دکتر عزیزمون هم این سوالات رو به شکل دیگری و به طور علمی تر مطرح کردن. شما میتونید جواب سوالاتتون رو در پست های قبلی پیدا کنید. البته اگه با دقت بخونید.
موفق باشید
خارج شده است
صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :