حسين آقا ما در مورد زنان ايران صحبت مي كنيم 35 ميليون انساني كه در ايران زندگي مي كنند مساله ساده اي نيست يه سوال از شما دارم براي اينكه بهتر مفهوم را برسانم(خواهشمندم براي لحظه اي بدون تعصب به اين موضوع نگاه كن )
شما مثل من شيعه هستيد و اعتقاد قلبي به دين و نظام داريد آيا اگر دادگاه يك انسان را به جرم زنا به سنگسار محكوم كرد چون سخن خدا است شما هم حاضر مي شويد اين عرف و سنت و قانون حكومتي و الهي كشورهاي اسلامي را اجرا نموده و انساني را كه به مرگ محكوم است زجر كش كنيد؟
الان من حاضر به اين عمل نيستم حتي اگر موجب ضرر براي من شود اما در گذشته فكر مي كردم با انجام اين عمل باعث نزديكي به پروردگار عالم هستي و ثواب است و موجب اصلاح جامعه .
دوست عزیز من من متوجه ارتباط صدر و ذیل نوشته شما نشدم .منظور شما از 35 میلیون انسان در جامعه ما با حکم سنگسار چیه ؟
یعنی این حکم سنگسار لطمه به شانیت این 35 میلیون نفر انسان زده ؟
اول ببینید حکم سنگسار برا چه کسانی هست ..
برای مرد یا زن شوهر داری که زنای کامل بکنند نه هرکسی که این کارو انجام بدهد.
حالا چطوری ثابت می شود..باید چهارتا شاهد عادل جلوی دادگاه شهادت بدهند بدون اندک تفاوت .حتی اگر سه نفر حاضر شوند و نفر چهار چند لحظه بعد از شهادت انها حاضر شود شهادتشان قبول نیست و آنها هم متهمند به جزم اینکه نسبت چنین کاری را به کسی داده اند.یا اینکه خود شخصی که این کار را کرده چهار بار جلوی قاضی دادگاه اقرار کند .سه مرتبه هم کفایت نمی کند!
خدا وکیلی کدوم زن و یا مرد شوهر داری چنین کاری انجام می دهند که در منظر و مرآی چهارتا شاهد باشند؟
ظاهرا مسئله اینست که می خواهند جلو ریختن قبح این گناه و همچنین علنی شدن این گناه گرفته شود. دو نفر به قدری در دنائت و پستی فرو روفته باشند که حتی از مخفی نکردن این کار هم ترسی نداشته باشند.!
حال نتیجه کار معلومه وقتی یک زن و مرد ازدواج کرده چنین کاری را علنا انجام دهند حساب مجردان جامعه معلوم می شود..
مسئله و مشکل اینجاست شهوت چیزی نیست که بتوان جلو آن را با ناز کرشمه گرفت .اگر از آن خوب استفاده شود نعمت الهی است و اگر از آن خوب استفاده نشود یک بلای مخرب جامعه انسانی است.
نگرانی اینجاست که این شهوت و دنباله روی این نیاز باعث تخریب زندگای ابدی آن سرا می شود.آیا روا نیست یک سری عوامل بازدارند که بشتر حالت ترسانندگی دارد تا اجرایی (بیان شده که تحقق این حکم خیلی نادر است)باشد تا جلوی این کار را بگیرد.
شما از صدر اسلام تا بحال حساب کن ببین چند بار این حکم اجرا شده ..می بینید که این حکم بیشتر جنبه تحذیری داری و اثرش هم همین است که خیلی از انسانها به خاطر همین ترسی که از این کار وجود دارد ترکش میکنند.
اما از مقابل نگاه کنیدببنید چه اندازه زنان و فرزندان خانواده ها به بدختی کشیده شده اند به خاطر این کار .کم نیستد زنان و مردانی که به بیماری ها لا علاج عصبی و روانی مبتلا شده اند به خاطر دنباله روی این کار.
خیلی از فرزندان بی سرپرست مانده اند فقط به خاطر اینکه مادرشان یا پدرشان هوس باز بوده..
و آن کرامت از دست رفته انسانی هم که جای خود دارد
چطور در علم پزشکی برای صلاح یک شخص بدن آن شخص را پاره می کنند اما برای صلاح جامعه نیایست یک تبلیغ ترسانندای که وقوع ان به ندرت اتفاق می افتد انجام شود؟
بله این حکم در نگاه ظاهری و سطحی شکننده به نظر می آید اما وقتی لطماتی که این شهوت به جامعه انسانی اعم صدمات فکری و فرهنگی اجتماعی و همچنین معیشتی به بار آورده می بینم چندان هم به داغی آن تبلیغات دروغین نیست
ان کسانی که تبلیغ می کنند این حکم چنین و چنان است چرا خودشان باید میلیون انسان را به اوج ذلت برسانند و آنها را تکه تکه زیر خاک کنند فقط برای قدرت طلبیشان؟اگر دلشان برای عزت و کرامت مردم می سوخت هرگز چنین وقایح شرم اور را مرتکب نمی شدند.