خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13693 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: faz
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: عصبانیت شدید  (دفعات بازدید: 1323 بار)
تارا
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 7

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 0

« : 14 اسفند 1386,ساعت 02:24:28 »

باسلام.من دختری 27 ساله هستم.به طور کلی نظر خوبی نسبت به اطرافیانم دارم ولی مشکل من اینه که  خیلی زود عصبانی میشم و شدت عصبانیتم هم خیلی بالاست  >:(بطوریکه بعضی وقتا حالت تهاجمی شدیدی پیدا میکنم و یا هرچیزی که دم دستم باشه رو پرت میکنم یا میشکنم یا موقعی که عصبانی میشم اصلا نمی تونم فکر کنم یاحرف بزنم.آیا راهی هست که بتونم عصبانیتم رو کنترل کنم؟ لطفا راهنماییم کنیدلازمه بگم که خیلی موارد پیش اومده که بخاطر همین عصبی شدن شدید نتونستم از حقم دفاع کنم یاکار به زد وخورد کشیده شده... ناراحت :'(
خارج شده است
هنا
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 19

تشكر

« پاسخ #1 : 14 اسفند 1386,ساعت 03:15:14 »

سلام تارا جان
من دکتر نیستم ولی شنیدم گاهی بالانس نبودن هورمونها میتونه باعث عصبی بودن بشه مثلا درست کار نکردن غده تیروئید. بد نیست یه آزمایش کلی برای چکاپ بدی.
خارج شده است
تارا
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #2 : 18 اسفند 1386,ساعت 10:02:57 »

ممنون هنا جان از راهنماییت.ولی لازم به ذکر ه سال گذشته یه چکاپ کامل از نظر سطح هورمون و همینطور اسکن تیروئید رو انجام دادم که ظاهرا همه  چیز طبیعی بود
خارج شده است
مهربان
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 214

تشكر
اهدا شده: 10
دريافت شده: 91

« پاسخ #3 : 18 اسفند 1386,ساعت 14:04:49 »

سلا تارا
تا حالا فکر نکردی که تو چه شرایط یا مقعییتهایی عصبانی میشی؟!

و چه حرفایی باعث عصبانیتت می شه؟

کمی فکر کن شاید بفهمی؟ چشمک
خارج شده است

این دین ساده من است:

نیازی به مرجع تقلید ندارد. نیازی به فلسفه های بغرنج ندارد.
 دین من عقل من است و مرجع آن مهربانی.
تارا
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #4 : 19 اسفند 1386,ساعت 14:19:15 »

در جواب دوست خوبم مهربان:من کلا خیلی آدم  حساسی  هستم رفتار وبرخوردهای دیگران روخیلی تجزیه و تحلیل میکنم.خودم سعی میکنم هیچوقت حرف یا رفتارم باعث رنجش دیگران نشه.متقابلا دوست دارم  اینچنین رفتاری هم با خودم بشه.و وقتی بی انصافیهاوقضاوتهای اشتباه درباره شخصیتم و یا تهمتی رونسبت به خودم میشنوم ومیبینم بی نهایت عصبانی میشم.از مسایل کوچیک خانوادگی و زناشویی گرفته تا روابط کاری و اجتماعی...
خارج شده است
مهربان
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 214

تشكر
اهدا شده: 10
دريافت شده: 91

« پاسخ #5 : 19 اسفند 1386,ساعت 16:49:06 »

تارا جان
آدما متفاوتند و ما نتمی تونیم اونا رو عوض کنیم.
تو با او نا درسته جوری رفتار می کنی که نرنجونیشون ولی اونا بعضی وقتا فکر نمی کنند که با بعضی حرفاشون دیگرونو برنجونند.

تو می تونی بدون اینکه عصبانی بشی بهشون بفهمونی که از این کارشون خوشت نمی یاد .

و سعی کن آدمی باشی که واسه هر حرف کوچیک ناراحت نشی و اگرنه نمی تونی با مردم زندگی کنی.

موفق باشی
خارج شده است

این دین ساده من است:

نیازی به مرجع تقلید ندارد. نیازی به فلسفه های بغرنج ندارد.
 دین من عقل من است و مرجع آن مهربانی.
آوا
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 267

تشكر

« پاسخ #6 : 19 اسفند 1386,ساعت 17:30:03 »

سلام

برای اینکه بتونی این احساست رو از خودت دور کنی لازمه که صبور باشی (صبور بودن را تمرین کنی )

بی طاقتی و بی صبری باعث میشه که انسان  در هر مورد ی  فرقی نمیکنه  کنترلش را از دست بده  و دست به اعمال  نسنجیده بزنه   
شما برای اینکه  عکس العمل منطقی از خودت بروز بدی باید صبرو تحمل پیشه کنی تا  در اون لحظه قدرت فکر کردن منطقی را داشته باشی  و با عامل ازار دهنده به راحتی برخورد کنی

اینکه در چه شرایطی چه عکس العملی نشان بدی نیاز به مهارت داره  یعنی باید روی این  نقطه ی ضعفت کار کنی  .
مهارت عکس العمل سنجیده و منطقی در مقابل  هر حرفی و هر رفتاری چه برای ما مطلوب باشد و چه نا مطلوب و ازار دهنده باشد 

ادما صرفا انطور که ما میخواهیم نیستند رفتار و عقایدشان با ما  فرق می کند

نمی تونیم انها را تغییر بدیم و نمی تونیم انطور که ما می خوایم حرفها و حرکاتشان را کنترل کنیم   ما تنها کاری که از دستمان بر میاد اینه که خودمان را عوض کنیم و با  طبیعت و دیگران وفق دهیم

البته این بدان معنی نیست که رفتارشان را تحمل کنیم و دم نزنیم یا خودمان هم مثل انها بشیم
ما می توانیم کمی منطقی تر و سنجیده تر عمل کنیم تا هم بتونیم با اعتماد به نفس از خودمان دفاع کنیم و هم  اینکه بتونیم  کنار دیگران زندگی کنیم   

خارج شده است
stat79
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 12

تشكر

« پاسخ #7 : 30 تير 1387,ساعت 09:19:35 »

سلام دوستان.
مشکل من هم مثل تارا جان هستش .ولی به قول آوا جان من سعی کردم صبور باشم.قضیه اینه که وقتی هم می خوام صبور باشم .تا یه هفته بعدش تموم رگهای دستم درد میکنه .دستم میلرزه و در خواب هم از سر و صدا و داد و بیداد و فریاد طرف مقابل آسایش ندارم. پدری دارم که نظامی بازنشسته است و همیشه میگه من درست میگم. داد میزنه و عصبیه و من را هم عصبی میکنه حتی اگه با یکی دیگه از افراد خانواده دعوا داشته باشه من عصبی میشم.احساس میکنم روح وجسمم را داغون میکنه .اینقدر داغون که با کوچکترین اشاره اشک از چشمم سرازیر میشه و گواترم بزرگتر میشه . من کلا آدم شادی هستم اهل هنر و ورزش ولی باز در برابر پدرم و اینکه عصبیم میکنه کم میارم..چه کار کنم؟
خارج شده است
صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :