خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13693 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: faz
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: چگونه صحبت کنیم  (دفعات بازدید: 1807 بار)
amir
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 40

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 0

« : 28 دي 1385,ساعت 15:23:24 »

سلام   من بازم مزاحم شدم !! راستش من یه مشکلی توی صحبت کردن دارم که وقتی میخوام با طرف مقابل صحبت کنم به طور غیر ارادی سرعت حرف زدنم خیلی بالاست و همچنین گهگاه لکنت زبان هم دارم که بعضی وقتا باعث میشه طرفم اصلا درست متوجه نشه که چی گفتم و باید دوباره حرفمو تکرار کنم البته لکنتم خیلی هم شدید نیست اما بلاخره هست دیگه  میخواستم بدونم ایا شما راهکار کاربردی برای درست صحبت کردن میتونید به من نشون بدید ؟؟ اینم ضمیمه کنم که من درس دادن رو خیلی دوس دارم و خیلی خیلی دلم میخواد بعد از اینکه دانشگاه تموم شد  تدریس کنم حتی تو دانشگاه  شرمنده اما با این طرز صحبت کردن ...
خارج شده است

یا رب این نای و نی و ما و من و دمدمه چیست؟
دم به دم می دمد و صاحب دم پیدا نیست
امید(بلاگ تولز)
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 0

« پاسخ #1 : 29 دي 1385,ساعت 20:13:05 »

اتفاقا یکی از دوستان من هم همینجور مشکلی داره (یه مخییه که دومیش خودشه در حال طراحی CPU هست و 98% کار هم انجام داده)
اون هم همین مشکلو داره لطفا راهنمایی کنید که برم بهش ابلاغ کنم.
مرسی
لبخند
خارج شده است
محمد
مدیر سایت
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 1081

تشكر
اهدا شده: 86
دريافت شده: 165

« پاسخ #2 : 30 دي 1385,ساعت 00:11:58 »

خوب ببین امیر جان
تمامی این موارد بر میگرده به تلقین به ذهن خودت

در اصل هیچ مشکلی نیست!

راستشو بخواید من میخواستم یه دوره آموزشی تقویت ذهن بود که یکی از دوستان درخواست داده بود آپلود کنم اون خیلی میتونه کمکت کنه

کلا یه سری برای تقویت ذهن و مواردی معجزه اسا به زبان انگلیسی و فارسی دارم که واقعا نمیتونم توصیفشون کنم

اما حجمش یه مقدار بالاست که بخوام آپلود کنم (حدود 600 مگابایت)

من مشکلی ندارم و 1 ساعته میتونم آپلود کنم مهم افرادی هستند که میخواند دانلود کنند

خارج شده است

سپاسگذارم
محمد
بصیر
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1169

تشكر
اهدا شده: 35
دريافت شده: 140

« پاسخ #3 : 30 دي 1385,ساعت 06:12:06 »

نقل قول
راستش من یه مشکلی توی صحبت کردن دارم که وقتی میخوام با طرف مقابل صحبت کنم به طور غیر ارادی سرعت حرف زدنم خیلی بالاست و همچنین گهگاه لکنت زبان هم دارم که بعضی وقتا باعث میشه طرفم اصلا درست متوجه نشه
بهتره در مواقع عادی و تنهایی تمرین کنی تا آرام و شمرده صحبت کنی اینقدر تمرین کن تا به آهسته صحبت کردن عادت کنی
و دوم سعی کن به صحبت هات یه لحن خاصی بدی.یعنی کلامت یه آهنگ مختص به خودش رو داشته باشه.این ریتم میتونه سرعت حرف زدنت رو تنظیم کنه  گاهی اوقات به  بعضی سخنرانهای معروف اگه دقت کنی می بینی که بعضیهاشون یه لحن خاصی برا صحبت کردن دارن.
خارج شده است
صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :