خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13693 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: faz
صفحه: [1] 2 3   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: من طبیعی هستم؟  (دفعات بازدید: 5760 بار)
1111111111111111
Newbie
*
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 44

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 0

« : 02 بهمن 1385,ساعت 23:57:07 »

با سلام
من نمی دونم چرا اصلا علاقه ای به دوست شدن با دخترها ندارم شرمنده
همش سرم به کار خودمه ، یک روز نگاه کردم دیدم 21 سالمه ، به هر حال باید یک روزی باید ازدواج کنم ولی نمی دونم چرا عاشق نمی شم :'(
ما آخر نفهمیدیم این عشقی که می گن یعنی چی متعجب
می گن همه یک روزی عاشق می شن ولی متاسفانه من اصلا این چیزها را نمی فهمم
روابط اجتماعیم خوبه ، ولی اگر قرار باشه برم جایی مهمونی ترجیح می دم برم جایی که همه پسر باشن ،  چون جون میده برای خنده و مزخرف گفتن.
حاتلا با این اوصاف من آدم نرمالی هستم یانه؟  Roll Eyes
خارج شده است
محمد
مدیر سایت
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1081

تشكر
اهدا شده: 86
دريافت شده: 165

« پاسخ #1 : 03 بهمن 1385,ساعت 03:41:16 »

خوب این خوبه نوید جان که!

ببین یه چیزی هست میگه اگه خواستی دعا کنی کسی بد بخت شه دعا کن عاشق شه

اما ...

عشق داریم تا عشق

نوید باید ببینی هدفت از دوستی با کسی چه جنس موافق یا چه مخالف چیه؟

یه مطلب درباره تفاوت های عشق و دوست داشتن گذاشته بودم اونو بخونی خیلی بهت کمک میکنه چشمک
خارج شده است

سپاسگذارم
محمد
amir
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 40

تشكر

« پاسخ #2 : 03 بهمن 1385,ساعت 20:43:53 »

به قول محمد این که خیلی خوبه برو کیف کن !! 
خیلی جالبه سوال تو هم مثل سوال من تو این تاپیک هست : http://www.ofc.ir/forum/index.php/topic,68.0.html 
تاپیکی که بالا ادرسش رو گذاشتم محمد یه مقاله خوب در این مورد گذاشته بخونش حتما
خارج شده است

یا رب این نای و نی و ما و من و دمدمه چیست؟
دم به دم می دمد و صاحب دم پیدا نیست
Siamak
مهمان
« پاسخ #3 : 06 بهمن 1385,ساعت 19:51:57 »

خوب چند نکته قابل توجه هست.

ببین نوید جان. هر کاری که آدم انجام میده در واکنش به یک کنش هست.
حالا آدم باید تشخیص بده که اون کنش ارزش واکنش رو داره یا نه.
خیلی از دوستان رو میبینم که تنها دلیلشون برای دوست شدن با یه فرد دیگه یا داشتن رابطه یا ... فقط این هست که بقیه این رفتار رو دارن! این بد ترین دلیل هست. خواهشی که دوستانه ازت میکنم این هست که فقط زمانی دست به برقراری ارتباط بزن که نیازش رو حس کردی. برقراری ارتباط به دلیل گفتن دیگران و یا چشم و هم چشمی و یا ... در 99 درصد موارد نتیجش فاجعه بار هست و معمولا افرادی که این کار رو میکنن چون تشخیص درستی هم نمیدن اصلا از فاجعه ای که سرشون آمده باخبر نمیشن !! فقط بعد از مدتی میبینن که دچار وضعیتی شدن و نمیدونن از کجا آب خورده!
پس:
الان وقت آگاه بودنه. برای انجام هر کاری باید دلیل درست منطقی و یا احساسی داشت. در صورتی که نیاز به چیزی رو احساس نمیکنی به دنبالش نرو. چون طبیعت آدمها متفتوته و ممکنه نیازها هم متفاوت باشه.

موفق باشی.
خارج شده است
مریم
Sr. Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 365

تشكر
دريافت شده: 2

« پاسخ #4 : 10 بهمن 1385,ساعت 16:03:23 »

خوب شما کاملاً طبیعی هستید . دلیلی برای شک کردن به خودتون وجود نداره . اگه به خاطر شوخی های اطرافیانت راجع به این مسئله به خودت تردید پیدا کردی اینو بدون همیشه همه یه دلیلی برای شلوغ کاری و شاد کردن جمع دارن.
خوب اگه دوست نداری با دخترا رابطه داشته باشی یا حتی عاشق بشی این خیلی هم خوبه چون عشق هرچند خیلی وقتا داروی شفابخش هست اما بیشتر از اون باعث زحمت و گرفتاریه.
اگر نگران این هستی که چه جوری ازدواج کنی اینو بدون روزی که بهش احتیاج پیدا بکنی اون روز می تونی عاشق بشی اگر هم نشدی نگران نباش بدون عشق هم با برخوردهای منطقی می تونی خانواده ی خوبی داشته باشی.
موفق باشی
خارج شده است

به پندار تو: جهانم زیباست، جامه ام دیباست، دیده ام بیناست، زبانم گویاست، قفسم هم طلاست، به این ارزد که دلم تنهاست؟
Siamak
مهمان
« پاسخ #5 : 10 بهمن 1385,ساعت 17:57:54 »

نقل قول
عشق هرچند خیلی وقتا داروی شفابخش هست اما بیشتر از اون باعث زحمت و گرفتاریه.

خوب در اينجا لازم ميدونم يك نكته اي رو توضيح بدم!

عشق چيزي نيست كه باعث دردسر و زحمت بشه. عشق چيزي هست كه باعث ارتقاي آدم از وضع موجود زندگي به وضع بهتر و زيباتر ميشه. بر خلاف اعتقاد خيلي از افراد ، عشق به معني خيلي دوست داشتن نيست ؛ و اتفاقا خيلي دوست داشتن كاملا متناقض عشق هست. وقتي كه ميبينيد ارتباط شما با فردي با دردسر و مشكل همراه هست ، اولين فكري رو كه بايد از ذهنتون بيرون كنيد اين هست كه "ما عاشقيم " زيرا مطمئن باشيد هيچ عشقي در كار نيست.
عشق بايد باعث راحتي شما بشه ، بايد باعث شادي شما بشه و ... و نه باعث ناراحتي و غم و مشكل و ...
اين تفكر غالبا اشتباه در ذهن آدمها باعث ميشه كه فكر كنن عشق ايجاد مشكل ميكنه. در صورتي كه هميشه بايد بدونيد كه مشكل درون شماست.

قلبت را بگشا و محدوديت را از آن خودت بدان

خارج شده است
محمد
مدیر سایت
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #6 : 13 بهمن 1385,ساعت 20:48:21 »

سیامک با حرفت اصلا موافق نیستم

عشق همه چیز داره

خنده، گریه، ناراحتی، شادی ، نزدیکی، جدایی، سکس، شیدایی، اوارگی، خوشبختی و ....

نقل قول
قلبت را بگشا و محدوديت را از آن خودت بدان

اشاره به همین حرف من داره عزیز
خارج شده است

سپاسگذارم
محمد
Siamak
مهمان
« پاسخ #7 : 13 بهمن 1385,ساعت 21:49:31 »

به هر حال عشق يك تعريف مجرد نداره. فرق نوع عشق آدمها هم در همين مسايل هست. اين اعتقاد منه. ضمن اينكه تاكيد من بيشتر بر روي جمله ذكر شده هست.     (عشق هرچند خیلی وقتا داروی شفابخش هست اما بیشتر از اون باعث زحمت و گرفتاریه)

كه به اعتقاد من يه ديد كاملا منفي و ...
خارج شده است
محمد
مدیر سایت
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #8 : 13 بهمن 1385,ساعت 22:56:27 »

این از اون بحث ها شد که بشه!
چشمک

نقل قول
عشق هرچند خیلی وقتا داروی شفابخش هست اما بیشتر از اون باعث زحمت و گرفتاری

سیامک بحث اعقاد نمیکنم که اصلا تو این یه مورد کاریت نمیشه کرد

اما میخوام بهت بگم این موضوع به جهان بینی بر میگرده

که عشق آسان نمود اول .....
خارج شده است

سپاسگذارم
محمد
Siamak
مهمان
« پاسخ #9 : 13 بهمن 1385,ساعت 23:20:22 »

خوب من هم همين رو گفتم. و اضافه ميكنم جهان بيني من بر اساس دوري از رنج بنا شده. يعني هر كاري كه به شادي و خوبي و مهر و محبت و ... منتهي بشه ارتقا هست و هر كاري كه به مشكل و عدم لذت برگرده نزول هست.
البته گاهي اوقات آدم از غم هم احساس لذت ميكنه كه خوب ارتقا محسوب ميشه. ولي اگر مضمن و مرض نباشه.
خارج شده است
محمد
مدیر سایت
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #10 : 13 بهمن 1385,ساعت 23:36:36 »

خوب زندگی هم سرفرازی داره هم سربه زیری

نمیشه گفت عشق، خوبی و خوشی بی قید و شرطه

ما هیچ چیز خوب یا غیر خوب مطلق نداریم سیامک
خارج شده است

سپاسگذارم
محمد
Siamak
مهمان
« پاسخ #11 : 14 بهمن 1385,ساعت 20:24:39 »

به اعتقاد من در اين دنيا اگر سعي كني يك فرشته باشي ؛ فوقش ميشي يه آدم خوب. پس اگر سعي كني فقط يه آدم خوب باشي ميشي يه عوضي !

من هميشه بهترين حالت رو هدف قرار ميدم تا بتونم اقلا به بخش كوچكيش برسم و راضي باشم. (مساله مطرح شده اينه)
خارج شده است
amir
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 40

تشكر

« پاسخ #12 : 15 بهمن 1385,ساعت 01:14:34 »

به اعتقاد من در اين دنيا اگر سعي كني يك فرشته باشي ؛ فوقش ميشي يه آدم خوب. پس اگر سعي كني فقط يه آدم خوب باشي ميشي يه عوضي !

من هميشه بهترين حالت رو هدف قرار ميدم تا بتونم اقلا به بخش كوچكيش برسم و راضي باشم. (مساله مطرح شده اينه)
حرف خیلی جالبی زدین ! ! !  فکر کنم باز این بحثهایی که اینجا مطرح شد برمیگرده به همون نکته ای که هر کدوم از آدما برا خودشون یه تعریف برای عشق داران مثل خوشبختی و اینجور چیزا ! ! !  من اینو از خود شما یاد گرفتم پس چرا خودتون این نکته رو مدنظر قرار نمیدین ؟؟  چشمک
خارج شده است

یا رب این نای و نی و ما و من و دمدمه چیست؟
دم به دم می دمد و صاحب دم پیدا نیست
Siamak
مهمان
« پاسخ #13 : 15 بهمن 1385,ساعت 12:16:39 »

چرا ميديم! من همونطور كه گفتم اينها اعتقادات منه و بقيه رو هم توصيه ميكنم مثل من راحت زندگي كنند.
خارج شده است
محمد
مدیر سایت
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #14 : 15 بهمن 1385,ساعت 14:43:33 »

چرا ميديم! من همونطور كه گفتم اينها اعتقادات منه و بقيه رو هم توصيه ميكنم مثل من راحت زندگي كنند.

یادت میاد سیامک جان؟

من نه بر آنم که تویی ...

فکر نمیکنم این گفته ات درست باشه! اعتقاد آدم درست و قابل احترام اما اینکه توصیه به اعتقاد خودت بکنی یه مقدار به نظرم نا درست هستش
خارج شده است

سپاسگذارم
محمد
صفحه: [1] 2 3   بالا
چاپ صفحه
پرش به :