سیامک جان از اظهار نظر شما ممنونم و این را بگم که من قبل از نوشتن نظراتم دقیقا گفتم که " به نظر من"
در ضمن من دانشجوی رشته ی روانشناسی ترم 3 هستم پس حرفهایی که میزنم از روی اگاهی است نه توهین.
خوب پس معلومه دانشجوي خوبي نيستيد. چون اصول اوليه رو بلد نيستيد.
ما هم كه اينجا هستيم در اين زمينه متخصص و با تجربه هستيم. و قصد اصلي ما كمك عام المنفعه به عموم مردمي هست كه به سايت ما مراجعه ميكنند. به همين خاطر از شما ميخاهم كه با هر روشي كه قصد كمك كردن را داريد اولين پيش شرط رو قانون شماره 7 قرار بديد.
7) لطفاً در هنگام جواب دادن به سوالات از به کار گيري الفاظ و جملاتي که باعث دلسردي کاربر سوال کننده شود خودداري فرماييد. اين را بدانيد که اين سايت محل آموزش و پرورش است و کساني هستند که سوالهايشان بسيار ابتدايي مي باشد. لذا از به کارگيري کلماتي که باعث شود کاربر به جاي گرفتن جواب سوال خود دلسرد شود اکيداً خودداري فرماييد.
نوید جان از جواب سوال هایی که دادی متوجه شدم که هیچ مشکل خانوادگی نمیتونه مانع عاشق شدن شما بشه .
اگر شما سعی کنی و برای یک بار هم که شده عشق را تجربه کنی حتما دید شما نسبت به زندگی عوض میشه .
اين همون صورت مساله هست! اگر جواب بهتري داريد بيان كنيد كه همه دوستان بهره ببرند.
از توضيح شما متشكرم.