خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13693 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: faz
صفحه: 1 2 [3]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: من طبیعی هستم؟  (دفعات بازدید: 5760 بار)
Siamak
مهمان
« پاسخ #30 : 12 فروردين 1386,ساعت 00:31:08 »

سیامک جان از اظهار نظر شما ممنونم و این را بگم که من قبل از نوشتن نظراتم دقیقا گفتم که " به نظر من"
در ضمن من دانشجوی رشته ی روانشناسی ترم 3 هستم پس حرفهایی که میزنم از روی اگاهی است نه توهین.

خوب پس معلومه دانشجوي خوبي نيستيد. چون اصول اوليه رو بلد نيستيد.

ما هم كه اينجا هستيم  در اين زمينه متخصص و با تجربه هستيم. و قصد اصلي ما كمك عام المنفعه به عموم مردمي هست كه به سايت ما مراجعه ميكنند. به همين خاطر از شما ميخاهم كه با هر روشي كه قصد كمك كردن را داريد اولين پيش شرط رو قانون شماره 7 قرار بديد.

نقل قول
7) لطفاً در هنگام جواب دادن به سوالات از به کار گيري الفاظ و جملاتي که باعث دلسردي کاربر سوال کننده شود خودداري فرماييد. اين را بدانيد که اين سايت محل آموزش و پرورش است و کساني هستند که سوالهايشان بسيار ابتدايي مي باشد. لذا از به کارگيري کلماتي که باعث شود کاربر به جاي گرفتن جواب سوال خود دلسرد شود اکيداً خودداري فرماييد.

نوید جان از جواب سوال هایی که دادی متوجه شدم که هیچ مشکل خانوادگی نمیتونه مانع عاشق شدن شما بشه .
اگر شما سعی کنی و برای یک بار هم که شده عشق را تجربه کنی حتما دید شما نسبت به زندگی عوض میشه .

اين همون صورت مساله هست! اگر جواب بهتري داريد بيان كنيد كه همه دوستان بهره ببرند.

از توضيح شما متشكرم.
خارج شده است
pouya
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 14

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 0

« پاسخ #31 : 12 فروردين 1386,ساعت 01:15:01 »

سیامک جان, حق با شماست من قانون شماره ی 7 رو نا دیده گرفتم دانشجوی خوبی هم نیستم پس شما هم قانون شماره ی 7 رو نقض کردید این درسته که شما مدیر انجمن ها هستید اما دلیل نمیشه که خودتون رو از دیگران برتر بدونید و اگر اصول اولیه رو بیان کنید ممنون میشم.
خارج شده است

Have A Good Time
Siamak
مهمان
« پاسخ #32 : 12 فروردين 1386,ساعت 01:29:58 »

قصد من مقابله به مثل و يا زير سوال بردن شما نيست. فقط يك خواهش كردم و اميدوارم به خواهش من عمل كنيد. اون جمله هم كمي شوخي هست. (كلا آدم شوخي نيستم و شوخيهام معمولا رنگ جدي ميده و آزار دهنده است.)
خارج شده است
pouya
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #33 : 12 فروردين 1386,ساعت 01:47:05 »

علیرضا جان با تشکر از شما من به نوید جان پیشنهاد دادم که عشق رو تجربه کنه , من حرفی از عاشق شدن نزدم  و نگفتم که عاشق کسی بشه

تجربه کردن عشق صرفا این نیست که عاشق کسی بشی

میتونی به زندگی عشق بورزی میتونی به خانواده عشق بورزی و  حتی به یه گل و اونارو دوست داشته باشی

راستشو بخواید حرفهای ما رو فقط کسانی درست برداشت میکنند که در رشته ی ما فعالییت داشته باشند ( روانشناسی) و بقیه  فکر میکنند
که حرفهای ما  بچه گانه هست .

این آخرین صحبت من در این تاپیک بود و سعی میکنم دیگه نظری ندم چون به نظرات من بها داده نمیشه

نوید جان امیدوارم هر کجا که هستی سالم وموفق باشی ومشکلت به زودی حل بشه.

با تشکر از همه ی دوستان .
خارج شده است

Have A Good Time
محمد
مدیر سایت
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 1081

تشكر
اهدا شده: 86
دريافت شده: 165

« پاسخ #34 : 12 فروردين 1386,ساعت 03:10:35 »

دوست عزیز

پویا

وقتی دوستان دارند به شما اعتراض یا پیشنهاد میکنند پس حتما نظر شما رو خوندند و بهش بها میدند که دارند جواب شما رو میدند

از شما که در این رشته دارید فعالیت میکنید بعیده اینطور طرز فکر!!

خواهش میکنم با دیدی باز تر به مسائل نگاه کنید. کسی حرفهای شما رو بچه گانه حساب نکرده. شاید بشه گفت نیاز به پختگی بیشتری داره چشمک

خارج شده است

سپاسگذارم
محمد
pouya
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #35 : 13 فروردين 1386,ساعت 03:20:02 »

دوست من

درسته که دوستان نظر منو خوندند اما بهش بها ندادند
من میخوام بدونم که شما بها رو چه طوری تعریف میکنید
در ضمن طرز فکر من هیچ ارتباطی با رشته ی تحصیلی من نداره ( طرز فکر من در مورد این که به نظرات من بها داده میشه یا نه )

مرسی
خارج شده است

Have A Good Time
صفحه: 1 2 [3]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :