خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13693 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: faz
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: سوال  (دفعات بازدید: 1209 بار)
mahdi_mahdis
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 0

« : 19 فروردين 1387,ساعت 12:30:38 »

سوال:
در اينكه يك طبقه ساختمان جزء مستثنيات دين مي باشد هيچ شكي نيست لكن در فرضي كه زوج داراي سه دانگ مشاع از دو طبقه ساختمان مسكوني است، آيا زوجه مي تواند سه دانگ مذكور را در ازاي مهريه بازداشت و تملك نمايد؟ در صورتي كه آئين نامه يا قانوني (خصوصا قانون ثبت اسنادو املاك) وجود دارد قيد فرمائيد.
خارج شده است
ليدا
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 0

« پاسخ #1 : 27 فروردين 1387,ساعت 10:35:54 »

سلام
من تازه امروز عضو شدم
خدا را شكر براي خودم مشكلي پيش نيومده
بنده متأهل هستم
ولي هدف اصلي من از عضو شدندر اين سايت موضوع و مشكلي بود براي دختر عمو و پسر عمويم پيش آمده است خواستم در اين زمينه به من كمك كنيد تا مشكلشان را حل كنم
ببيند پسر عمو و دختر عموي من 3 سالي مي شود كه عقد كردند و با عشق به همديگر بهم رسيدن اوايل پسر عمو الاقش خوب بود ولي كمك به دلايل نا معلومي البته تا حدودي نا معلوم از اين رو به اون شده
خيلي به نامزدش گير ميده بيشتر وقتها بي دليل باهاش قهر ميكنه و بعد خود به خود بعد از جند روز آشتي ميكنه
نامزدش قبلا سركار ميرفت ولي با بد خلقيهايي ككه كرد ما گفتيم شايد از اين سر كار ميري ناراحته بعد از اون ديگه سركار نرفت ولي باز هم اخلاقش مثل قبل
يه مدت پيش كه پدرم باهاش حرف زد پسر عمو گفته بودكه چون نامزدش حرفش را گوش نميكنه اينگونه است ولي با پيگيريهاي كه كرديم ديدم اتفاقا دختر عموي براي اينكه بهانه به دستش نده سعي ميكنه حتي به درخواستهاي نامعقولش هم عمل كن
اين اخلاق بد پسر عموم باعث شد يه بار نامزدش دست به خودكشي بزنه ولي خوشبختانه زود متوجه شديم به خير گذشت ولي از اون به بعد هم درست نشد خيلي حرفها دارم باهانون بزنم ولي چون روز اول آشناييم با شما نمي دونم قضيه چيه و چگونه من رو راهنمايي ميكنيد  امروز با پسرعموم قرار گذاشتم بيايد خونه مون تا باهاش صحبت كنم
شايد با مطرح كردتن يه سرس مسائل احساسي و به ياد آوردن عشق اوايل آشنايشون بتونم به خودش بياروم خواسته بهم زراهمنمايي بديد چطور شروع كنم و يه مسائلي رو مطح كنم
خارج شده است
صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :