خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53075 ارسال در 5547 موضوع- توسط 20396 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: TerriGold
صفحه: 1 2 3 [4] 5 6 7   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: ابراز عشق به خواهر زن  (دفعات بازدید: 35338 بار)
Saba_Y
saba
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 170

تشكر
اهدا شده: 162
دريافت شده: 95

« پاسخ #45 : 06 تير 1388,ساعت 15:30:17 »

YAS عزیز، دوتا صبا اینجا داریم، محمد به اون یکی صبا پریده و این منم که تشکر کردم! من از هر مطلبی که خوشم اومد یا تا حدی باهاش موافق بودم تشکر می کنم.

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

SAMI77TH

خارج شده است
delkade
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 41

تشكر
اهدا شده: 3
دريافت شده: 14

« پاسخ #46 : 06 تير 1388,ساعت 15:32:54 »

سلام برادر عزیز.طبق صحبت هایی که مطرح کرده بودید خواهر خانم شما به شما آنقدر محبت می کنه که مادر خانمتون هم شک کرده و این به نظر بنده درست نیست.هر مردی در برابر محبتهای بیش از اندازه شاید مثل شما درگیر بشه .من خودم خواهر خانم 3 داماد هستم . ولی همیشه طوری رفتار میکنم که خدای نکرده بینمون از این اتفاقها پیش نیاد . به طوریکه همسر خواهرم که 5 سال از من بزرگتره به خواهرم گفته که چقدر من خودمو براش میگیرم .به نظر من خواهر خانم شما باید در رفتارهاش تجدید نظر کنه .یا یه جور از طریق یه فرد بزرگتر نصیحت بشه .راه حله دیگه ای به نظرم نمی رسه . به خدا توکل کنید .امیدوارم این مشکل که به نظر من خیلی تاسف برانگیزه به خصوص برای همسرتون هر چه زود تر حل بشه . و شما بر آن فایق شوید.

SAMI77TH

خارج شده است
HIDDEN WAY
Sr. Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 406

تشكر
اهدا شده: 741
دريافت شده: 341

« پاسخ #47 : 06 تير 1388,ساعت 15:42:11 »

سلام !

لطفا احترام ها رعایت شود ! جلوه ی خوبی ندارد که درباره ی شخصیت یکدیگر قضاوت کنیم ! اگر نظر خاصی از دید ما مردود است ، میتوانیم نظر خود را به راحتی و با رعایت احترام ابراز کنیم ، بدون اینکه به افراد حمله کنیم و در ضمن لزومی ندارد که بر درستی نظر خود پافشاری کنیم .

پست های مورد دار ویرایش خواهد شد .

Saba_Y, محمد, SAMI77TH, سایه, *sara*

خارج شده است

حضرت امیر :
حق و باطل با آدمها شناخته نمی شود ... حق را بشناس اهلش را خواهی شناخت و باطل را بشناس ، اهلش را در خواهی یافت ...

Qozlerim her axsam axtarir seni ... ureyim yollarda qayitmir eve
Sensiz dalghalarda tanimir meni ... neyleyim ureyim hec yatmir eve

Payiz qeldi ushdu qetdi qushlar ....sende qetdin bax yaghdi yaghishlar
Payiz qeldi qelbim oldu deniz ... bu denizin qozu yashdi sensiz yar
Bu denizin qozu yashdi sensiz

parmis
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 546

تشكر
اهدا شده: 89
دريافت شده: 82

تلخ مثل !coffeechocolat

« پاسخ #48 : 06 تير 1388,ساعت 16:33:21 »

باعرض پوزش جهت آف پست آقای سامی
خانم صبا شما چقدر ضعیف هستید! از زمانی که محمد به شما پرید مدام از او تشکر می کنید! شرمنده Tongue
موفق و شاد باشید.
یاعلی سکوت

آقاي مرتضي از شما انتظار نميرفت اين نوع برخورد .......

خوبه توي يكي از پستها من تذكر دادم ...... اين تاپيك با ساير تاپيكها كمي متفاوته ! اينجا بحث يك خانواده و مشكلات اون هستش ........
لطفا لطف كنيد و خودتون رو تافته جدا بافته ندونيد و فكر نكنيد كه از اين مشكلات فقط براي تعداد بخصوصي در دنيا اتفاق ميفتد و براي شما هرگز !!!!!

اينجا بجاي اينكه مشكل كاربر حل بشه .... يك باري هم داره به دوش بچه هاي تيم و همون كاربر اضافه ميشه ..... و به جاي اينكه ايشون راهنمايي بشه همه اومدند و افتادند به جون هم ......

Saba_Y, SAMI77TH, محمد

خارج شده است

Oh,God of dust and rainbows, help us see
That without dust the rainbow would not be.

محمد
مدیر سایت
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 1080

تشكر
اهدا شده: 86
دريافت شده: 165

« پاسخ #49 : 06 تير 1388,ساعت 17:58:34 »

سلام

دوستان توجه کنند،

با توجه به اینکه تاپیک داره منحرف میشه یک نکته کوچک عرض کنم...

در صورت مشاهده "هر گونه" بی احترامی و یا برخورد بد با هر کاربری "به هر صورتی که انجام بشه" قاطعانه، به شدت با کاربر خاطی برخورد خواهیم کرد..

SAMI77TH

خارج شده است

سپاسگذارم
محمد
SAMI77TH
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 22

تشكر
اهدا شده: 55
دريافت شده: 13

« پاسخ #50 : 06 تير 1388,ساعت 18:05:35 »

سلام به همه ي دوستاي گل
نميدونم چطور اين همه لطفتون رو جبران كنم. ازاينكه ميبينم چطور منو با نظراتتون راهنمايي ميكنيد خيلي خوشحال ميشم واحساس غرور ميكنم. خيلي دوستتون دارم.
خيلي چيزا از اينجا واز نظرات دلسوزانه ي شما ياد گرفتم. وسعي ميكنم تا اونجا كه بتونم از نظراتتون استفاده كنم. تو پستهاي بعدي جواب سوالهايي رو كه كرديد ميدم.
فقط،
وفقط،
وفقط، يه خواهش دارم:
دوستان وعزيزاي من نظرات همه واسه من قابل احترامه وسعي ميكنم به نحو احسن از گفته ها وتجربياتتون استفاده كنم، فكر كنم وتصميم بگيرم.
لطفا به هم گير نديد وبزاريد همين طور دوستانه به پيش بريم. كه البته من دارم به يه سري نتايجي ميرسم كه حتما درآخر شما رو هم درجريان تصميماتم ميرسم.
بازم ميگم خيلي خيلي خيلي ممنون ومتشكرم .
خانم دكتر صبا خيلي به حرف هايي كه زديد فكر كردم. تا حالا از اين ديد به موضوع فكر نكرده بودم.
خارج شده است

رایج ترین کار نادرستی که افراد مرتکب میشوند؛ عشق های ناگهانی است که همه گمان میکنند؛ سرنوشت؛ این مسئله را سر راه زندگی انسان قرار میدهد.
SAMI77TH
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #51 : 06 تير 1388,ساعت 18:39:36 »

پارميس:

شما پرسيديد معيارتون براي انتخاب همسر چي بوده وآيا عجله به خرج داديد؟

ج: من حدودا 1سال توي دانشگاه با همسرم دوست بودم وخيلي هم دوسش داشتم. اون موقع دختر ساكتي بود وما هم يه رابطه دوستي ساده ومعمولي داشتيم بدون هيچ چيز ديگه. يعني راستش رو بگم اون موقع هم اجازه نميداد كه زياد نزديكش بشم ومنم ميزاشتم رو حساب نجابت واين حرفا. ما هم گفتيم كه دختر خوبيه و خانواده ي خوبي دارن ومورد تائيد خانواده ي خودم قرار گرفت وبعد از ازدواج كه زندگي مشترك شروع شد وتو متن ماجرا قرار گرفتم ديدم كه اوضاع از اين قراره. هرجور كه بود سعي ميكردم كه يخ زندگيم رو بشكنم ولي نشد ومن كه يه جون خيلي شاد وسرحال بودم كم كم تبديل شدم به يه آدم افسرده .

نكته ديگه كه كمي پنهان مونده اينكه، من احساس ميكنم خواهر همسرتون داره شيطنت ميكنه و تعمدا خودش رو به شما نزديك كرده و به شما علاقمنده و با محبت كردن شما رو هم علاقمند كرده ؟ اينو من نميدونم شما كه يه زن هستيد بهتر متوجه ميشيد.

شما در جايي اشاره كرديد كه خواهر درباره خواستگارانش با شما صحبت كرده و ...... اين صحبتها كجا انجام شده ؟ آيا با هم ارتباط تلفني داريد ؟
ج: آره هميشه صحبت كرده حتي از پسرهايي كه ميخواستن باهاش ارتباط دوستي هم برقرار كنن گفته وحتي تيكه پروني هاي توي خيابون هم بهم گفته. تمام اين صحبتها توي خونه ي خودشون وتو اتاق خودش وبه هيچ كس هم جز من نگفته وقسمم داده كه به كسي نگم. آره عزيزم ارتباط تلفني هم داريم. كه من محدود كردم. وبه بهونه ي امتحاناتش واينكه تمركزش بهم ميريزه گفتم بي خيال شه.

در مورد برقراري ارتباط صادقانه بگيد آيا تا الان ارتباط برقرار نكرديد ؟؟؟؟           

ج: هيچگونه ارتباطي برقرار نكردم. فقط درحد گرفتن قلنجو دست دادن هاي معمولي.
خارج شده است

رایج ترین کار نادرستی که افراد مرتکب میشوند؛ عشق های ناگهانی است که همه گمان میکنند؛ سرنوشت؛ این مسئله را سر راه زندگی انسان قرار میدهد.
SAMI77TH
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #52 : 06 تير 1388,ساعت 18:51:10 »

[b]saba1388:[/b]

فرض کنید ایشان خواهر زن شما نبودن ایا شما با وجود اینکه ازدواج کردید  اجازه دارید عاشق دیگری شوید؟؟؟؟

ج: خير . هرگز . ولي اين منوط به اينه كه طرف مقابلم از همه لحاظ ارضام كنه. واگه به وظائفش به عنوان يه زن كه( شوهرداري وخونه داري وبچه داري هستش) درست عمل نكنه تكليف چيه؟ من تا كي بايد بسوزم؟ مگه جرم من چيه؟ جز اينه كه ميخوام زندگيم سرشار از محبت وعشق باشه. اونم من كه يه آدم احساساتي هستم.(ضمنا من تقريبا يه نيمچه نويسندم) و همه چيز رو از دريچه ي عاطفي نگاه ميكنم.

ایا این اجازه رو به خودت می دادی که عاشق دیگری شوی ؟؟؟؟/؟؟؟؟؟

ج: خير هرگز. جوابتون رو هم بالا دادم.

ضمنا صبا خانوم من هنوز روي تعهداتي كه دادم هستم وازشون تخطي نكردم. اگه عاشق خواهر خانومم هستم تو دلمه وهنوز ابراز نشده وشايد همونجا مرد.
خارج شده است

SAMI77TH
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #53 : 06 تير 1388,ساعت 19:00:09 »

Y.A.S

شما قبلا بدون اطلاع زنتان نزد آن دکتر زنان بروید و از او بخواهید بطور نامحسوس ببیند که زنتان طی این یکماه نزدیکی داشته یانه؟!

ج: خوبه كه آدم از هر جنبه اي يه موضوع رو بررسي كنه . من درمورد سلامتي جسمي ايشون يقين دارم چون چند وقت پيش يه چكاو كامل هردومون گرفتيم و هيچ گونه مشكل خاصي الحمدلله نداشتيم.
از اون لحاظم بايد بگم : من خودم ختم پدر آدمم. طبق شناختي كه من از اون دارم واعتقاداتي كه داره باور دارم كه هيچوقت به هيچ چيز تن نميده.
خيلي ساده تر:
من به خودم شك دارم كه به اون ندارم.
خارج شده است

SAMI77TH
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #54 : 06 تير 1388,ساعت 19:41:09 »

ostore:

آیا به همسرتون وزندگیتون علاقه دارید { 4 سال خیلی زوده برای دلسرد شدن } یا خیر ؟

ج: آره بهش علاقه دارم به شرطها وشروطها: اون بايد رفتارش رو عوض كنه از يدندگي خارج شه و با من بياد بريم پيش يه مشاور يا روان شناس.

کسی که میدونه از اول کارش اشتباه به نظر شما چه چیزی به جز بی فکری باعث اصرار اون شخص به انجام کار

میشه  دوست داشتن خواهرزن با دوست داشتن یه غریبه خیلی تفاوت داره لطفا اینو درک کنید.

اول از همه باید خودتون تکلیفتونو با خودتون مشخص کنید.

ج: مررسي. ضمناً تكليفم با خودم روشنه اون بايد تكليفش رو با من روشن كنه. بالا بهت توضيح دادم.
عزيز من وقتي كه از رفتار كردار ومنش يكي خوشت مياد وخيلي چيزاي ديگه كه نميتونم بگم. وبا اين اوضاع خرابي كه داري شما فكر ميكني چقدر دوام بياري؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ يادت باشه من يه انسانم. يه آدم معمولي!!!!!!!!!
خارج شده است

SAMI77TH
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #55 : 06 تير 1388,ساعت 20:08:51 »

خانم دكتر
saba_y

تلفنهاشو خیلی وقتها جواب ندید

‍ج: موافقم

وقتی بهش فکر می کنید سعی کنید بدیهاشو به یادتون بیارید،

ج: موافقم

توجیه نکنید! در مورد رفتارهاش سختگیر باشید و منفی بدیهاشو با مثبت مهربونیاش خط نزنید!

ج: عاليه. تقريبا اين كارو ميكنم ولي فكر ميكنم كه بي نقصه.

در این مورد هیچ وقت هیچی به خانمتون نگید، گفتن این جریان زخمی ایجاد می کنه که ممکنه هیچ وقت درست نشه

ج: موافقم

در نظر بگیرید احتمال این قضیه زیاده که حتی اگه با اون ازدواج می کردید مدتی بعد بی تفاوت می شد! احتمال این قضیه خیلی زیاده.

ج: زياد با اين حرفتون موافق نيستم . اگه ميشه بيشتر توضيح بديد . چون ميدونم كه آدم دمدمي نيستم كه بخوام از چيزي كه دوست دارم زود سير بشم مگه اينكه رفتارش رو نپسندم و وقتي رفتارش( خواهر زنم) رو قبول دارم چطور ميتونم بي تفاوت بشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بي تفاوتي مال آدماي هوس بازه؟ درسته؟

قبلا دوستان یه سوال پرسیدند که شما به اون جواب ندادید، خانمتون قبلا هم اینجوری بودند یا نه؟ اصلا چه جوری با هم آشنا شدید؟ با عشق؟ یا به روش سنتی؟

ج: جواب سوالتون رو تو جواب پست پارميس دادم

اصلا یه سوال، شما چقدر عصبانی میشی؟ وقتی عصبانی میشی ممکنه داد بزنی یا توهین کنی؟

ج:  هروقت بي پول ميشم، وموعد چك ها ميرسه. درغير اين صورت به ندرت.-------- چون تو آپارتمان زندگي ميكنم نميتونم زياد داد بزنم. ولي آره دادم ميزنم. توهين هرگز.

ضمنا يادداشته رو خوب اومدي.
خارج شده است

parmis
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 546

تشكر
اهدا شده: 89
دريافت شده: 82

تلخ مثل !coffeechocolat

« پاسخ #56 : 07 تير 1388,ساعت 04:15:22 »

آقاي سامي بهتون تبريك ميگم چون آدم منطقي هستيد و مصر براي رفع مشكلتون.... خيلي خوشحال شدم وقتي جواب هاتون رو ديدم ........ لبخند

ولي در مورد اينكه خواهر خانمتون بي نقصه يكم احساسات جاي عقل رو گرفته !!!! شايد شما وقتي اون دختر خانم رو ميبينيد هميشه روي مثبت و خوب سكه رو ديديد يعني هميشه يا بهتر بگم هروقت شما او رو ديديد شاد و بشاش و خوشحال بوده و در حال بگو و بخند ولي خب به دليل زندگي زناشويي با  همسرتون و به اصطلاح زير يك سقف بودن ، كج خلقي ها و لجبازي ها و ساير موارد رو هم ديديد .....

خب به اين نتيجه ميتونيم برسيم كه همسر شما يك سري خصوصيات خوب داره و يك سري بد كه همه مون همينطوري هستيم .......
بعد از اينكه نوشته هاي دكتر صبا رو خوندم تا حدودي با ايشون موافقم ..... يكم روي نقاط مثبت همسرت متمركز شو !!!!  اين يك نصيحت نيست .......

ما آدما كمتر نكته هاي مثبت هم رو مي بينيم چون هميشه خودخواه هستيم .....

هر بار كه خواهر خانمت تلفن ميكنه و باهاش صحبت ميكني براي اينكه احساسات بهت غلبه نكنه همون موقع با همسرت تماس بگير و حالش رو بپرس ! بي فايده نيست !

يك چيز ديگه درباره اينكه گفتي رابطه تون سرده ...... آيا با هم قهر هستيد ؟ آيا از اينكه جدا زندگي ميكنيد خانمت هيچ گله و شكايتي نداره ؟ تا حالا نخواسته ازت كه نوع زندگي تون رو تغيير بديد ؟ يعني داره لجبازي ميكنه ؟ اگر آره به نظر خودت چرا ؟ به اينا فكر كن ..... جواب سوالات رو فقط در خودتون ميتونيد پيدا كنيد!

SAMI77TH

خارج شده است

Oh,God of dust and rainbows, help us see
That without dust the rainbow would not be.

Saba_Y
saba
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 170

تشكر
اهدا شده: 162
دريافت شده: 95

« پاسخ #57 : 07 تير 1388,ساعت 09:36:13 »

سامی عزیز سلام، خوشحالم که جوابهام مورد توجهت قرار گرفتن، امیدوارم به نتیجه ای که می خوای برسی. یه توضیح در مورد پست قبلی باید بدم، منظور من این نیست که اگه با خواهر خانمت ازدواج می کردی شما نسبت به اون بی تفاوت می شدی، منظورم این بود که اگه این اتفاق می افتاد ممکن بود اون هم مثل خواهرش بعد از یه مدت نسبت به سر و وضع و لباس پوشیدناش بی تفاوت بشه، راحت بگم، به صورت طبیعی آدم ممکنه یه مدت بعد از ازدواج دیگه برای شوهرش دلبری نکنه!! مشغولیتهای فکری اونقدر زیاد میشه که دیگه مثل قبل از ازدواج "حسش نیست" که اونقدر به خودش برسه یا تو حرفاش بخواد توجه شوهرشو جلب کنه. گرچه هر زنی باید هواسش به این نکته باشه و اگه هم حسشو نداره و ناخوداگاه این کارو نمی کنه، به صورت عمدی و ارادی برای دلبری برنامه ریزی کنه!! می خوام اینو بگم که خواهر خانمت هم مسلما بعد از ازدواج این تمایل به دلبری ذاتی رو که در همه ی زنها هست تا حدودی از دست خواهد داد. همون اتفاقی که احتمالا برای خانمت افتاده، و هر زنی باید بعد از ازدواج متوجه این قضیه باشه، حالا اگه خودش متوجه نیست باید متوجهش کرد!
فکر می کنم با توجه به چیزهایی که تا حالا از رابطه ت با خواهر خانمت گفتی متاسفانه اون به صورت عمدی داره این کارو می کنه، وگرنه چه دلیلی داره بیاد فقط به تو درباره ی خواستگاراش بگه؟ هر دختری می دونه که گفتن یه چیز محرمانه به شخص دیگه یه صمیمیت خاص ایجاد می کنه خصوصا اگه اون طرف از جنس مخالف هم باشه احتمال زیادی داره که به سمت روابط عاشقانه هم بره!! و اصلا خیلی از دخترا از همین کار برای جلب توجه پسرا استفاده می کنند! حتی اگه همفکرترین آدمای دنیا هم باشین، دختری که عمدا قصد جلب محبت نداره نمیاد حرفاشو به تو بزنه و میره یه دوستی پیدا می کنه و به اون میگه، یا حتی اگه به تو بگه یا خواهرشو واسطه می کنه یا اونقدر جدی برخورد می کنه که نتونی کوچکترین فکری درباره ی کارش بکنی. به نظر من همین یک مورد که گفتی (حرفهای محرمانه ش رو به تو می زنه) یه نکته ی واقعا منفیه که گرچه دلپذیر و خوشاینده (مخصوصا تو یه همچین موقعیتی که یه آدم احساسی مثل تو نیاز زیادی به صمیمیت داره) اما اصلا درست نیست و اون هم اینو میدونه! واقعیت اینه که بیشتر وقتها این دختره که یه جورایی توجه مرد رو به خودش جلب می کنه نه پسر، اما خیلی از دخترا جوری این کارو می کنن که پسره فکر می کنه اول اون بوده که عاشق شده! البته بعضی از دخترا حتی واقعا نمی خوان با طرف ازدواج کنن اما از جلب توجه افرادی که به نظر دست نیافتنی میان لذت می برن!! در واقع می خوام اینکه عاشقش شدی گناه تو نیست و من برخلاف بعضی از دوستان سرزنشت نمی کنم، عاشق شدن چیزی نیست که شروعش دست تو باشه، یه حسه مثل تنفر، حسادت، هیجان و ... که برای هر کسی ممکنه پیش بیاد، اما وظیفه ی تو الان کنترل این حسه، که داری تلاشتو می کنی؛ و من تحسینت می کنم که با وجود مشکلی که با خانمت داری همچنان تعهدتو بهش حفظ کردی و در صدد رفع مشکل بر اومدی. راهی که رفتی عالیه و دعا می کنم موفق باشی.
ببخشید طولانی شد...

تهرانی, SAMI77TH

خارج شده است
ostore
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 593

تشكر
اهدا شده: 188
دريافت شده: 367

« پاسخ #58 : 07 تير 1388,ساعت 14:05:37 »

سلام سامی عزیز مرد کوشا پرتلاش وبا وجدان زندگی

خیلی خیلی خوشحالم کردی که راه درستو انتخاب کردی فعلا وقت ندارم زیاد بنویسم  تا بعد خداحافظ موفق باشی سکوت سکوت

SAMI77TH

خارج شده است

مبادا او که دارای اشتیاق و نیرویی فراوان است ، به کم شوق طعنه زند که : "چرا تو تا این حد خمود و دیررسی؟! " .زیرا ، ای سوته دل ! فرد صالح هرگز از عریان و لخت نمی پرسد " لباست کو؟! " و از بی پناه سوال نمی کند " خانه ات کجاست ؟! " . جبران خلیل جبران
jojo
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 158

تشكر
اهدا شده: 92
دريافت شده: 73

« پاسخ #59 : 08 تير 1388,ساعت 13:02:24 »

سلام آقای سامی شما به سوال من جواب ندادین چرا ناراحت :'(

SAMI77TH

خارج شده است

كاش دوستي آدمها مثل رفاقت چشم و دست بود وقتي دست زخم ميشه چشم گريه ميكنه  وقتي چشم گريه ميكنه دست اشكاشو پاك ميكنه
صفحه: 1 2 3 [4] 5 6 7   بالا
چاپ صفحه
پرش به :